Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar slm. yarın memlekete gidiyorum. o yüzden bugün biraz alışverişe çıktım. akşamada k.validemler geldi. bütüngün nete giremedim. annemlerde internet yok ama vinnla bağlanmaya çalışıcam.buayı bırakmak istemiyorum.benim için çok iyi oldu. bağlanamazsam da artık kusuruma bakmayın.
bugünkü menümü yazayım.
limonlu sıcak su
kahvaltı:domates-salatalık-maydonoz-2dlm peynir-1 kaşık bal-1dlm pastırma-1 dlm kepek ekmeği-şekersiz çay
ara:yok
öğle:nesfit
ara: 2 avuç sarı leblebi-2 kuru incir
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği-yoğurt-1 dlm kepek ekmeği
ara: yeşilçay- yarım elma

gün boyunca 2lt su içtim.1 lt daha içeceğim.

herkese iyi geceler.

ah zeyno ah.. şimdi hesapladım sen kilonu bildirseydin,1. biz olacaktık... buda bize kapak olsun... bundan sonra cuma günü bildiremeyen perşembe akşamından itibaren kilo bildirimi yapsın

Kaptanim ayy cok ozurdilerim elimde olmayan sebeplerden gecikme oldu. Haftaya telafi ederiz merak etmeyin daha siki bir rejimle farki kapaticaz insallah....

........ hayırlı sabahlar arkadaşlar !!! .........
............herkese bol iradeli kaçamaksız birgün diliyorum.........

Son düzenleme:

tebrikler canım 1. olmuşsun darısı benim gibi bogazını tutamayanların başına:

günaydın kızlar nasılsınız konuları okudum üzüldüm 1. olamadık ama 2. olmuşuz sağlık olsun inşlhh haftaya 1. oluruz iradeli güzel bir gün diliyorum herkeze

slm kızlar Sabah önce LeSLie ile 3 mil yaptım.. sonrada kahvaltı...
Birazdan da pazara cıkıcam ama bu yagmurda nasıl gidicem bilmem

ankara günlük güneşlik, sen bursaya gidecektin de şimdi hangi ildesin?
haftasonuna da bomba gibi başlamışsın, tebrikler.

Çanakkale 'deyim şimdi canım :)) evet bu hafta kendime söz verdim.. sabah akşam spor yapıcam.. :))
Ya bişi sorucam bilgin varmı bilme ama,şu beşi bi yerde caylardan içebilir miyim ben? emziriyorum ya.. aldım ama arastırayım bakayım...

Tatlı bir rekabet hepimizin arasında var, o kadar olacak
Kardeş takımlar olduğumuz için cuma günü listeleri ortak paylaşım alanına bırakmadan önce doğruluğunu teyit etmek için birbirimize gönderiyoruz. Yani ben sana bizim listeyi göndericem, doğru hesaplayıp hesaplamadığıma, bir yanlışlık olup olmadığına bakacaksın, sen de bana sizin listeyi göndereceksin :)
Daha sonra da ortak paylaşım alanına göndereceğiz.

Her konuda, neye ihtiyacımız varsa yardımlaşırız

Hafta sonu olduğu için takımlarda bir sessizlik var, ne kadar sıkıcı değil mi

öyel miiii :) aynı zamanda rakip takım

hımm anladım.. yavaş yavaş alışacağım bu işlere... 29 nisanda listeyi biz düzenleyecekmişiz. doğumgünüme denk gelmiş nasıl becereceğim bilmiyorum ama inşallah yapabilirim...
püsküüte söyle bizim takımı yazsın listeye.. :)) biz yokuz orda... :))
iyi tanıdıgım biriyle takım olarak yarısmak iyi olacak :)) haftasonu oldugu içinde çok çok sıkıcı.... :95:

eşinde mi boğa.. :)) anlaşabiliyor musunuz bari.. hem sen bu saate kadar nerdeydin bakiim
ilk başta bayağı zor oldu, çok kavgalar ettik..o benim dediğim olacak dedi, ben benim dediğim..e sonuçta ikimizde inatçıyız..ama sonradan alıştık birbirimize...çok kırmızı görmeyince problem olmuyor..

slm kızlar bugünkü menüm
sabah peynir domates salatalık maydonoz havuç 3 zeytin kepek ekmegim yoktu 2 dilim normal ekmek yedim 2 çay
ARA1 bardak süt 5 badem
öglen 1 kepçe kuru fasulye 4 kaşık kızımın yaptıgı pirinç pilavı
salata
ARA çay 7 badem
akşam melemen yogurt salata 2 dilim ekmek
sonra 5 kestane 1 greyfurt yerim spor yapmadım
2 lt su bitti hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…