- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.841
ah zeyno ah.. şimdi hesapladım sen kilonu bildirseydin,1. biz olacaktık... buda bize kapak olsun... bundan sonra cuma günü bildiremeyen perşembe akşamından itibaren kilo bildirimi yapsın
öyle olacak artık :))Kaptanim ayy cok ozurdilerim elimde olmayan sebeplerden gecikme oldu. Haftaya telafi ederiz merak etmeyin daha siki bir rejimle farki kapaticaz insallah....
günaydın soffyy nasılsın bu hafta kim 1. oldu
yarışmaya sıkı bi giriş yaptık kızlar herkese bol iradeli bi hafta diliyorum ki bu başarımızın devamı gelsin ben bu gün boğazımın kemerini biraz fazla açtım ama elektrıklerım yoktu 15.30 da bı kesıldi 20.00 de geldı ocagı yakamadım yemek ısıtamadıgım için yarım simit yedim sonrada can sıkıntısından 1 avuçtan fazla badem yedim artık bu saatten sonra ne yerim bilmiyorum bugun kaçamak gunum olsun hani diyetisyenler derler ya hafta bı gun kaçamak o hesap yarın kaldıgım yerden yola devam durmak yok
ankara günlük güneşlik, sen bursaya gidecektin de şimdi hangi ildesin?slm kızlarSabah önce LeSLie ile 3 mil yaptım.. sonrada kahvaltı...
Birazdan da pazara cıkıcam ama bu yagmurda nasıl gidicem bilmem
ankara günlük güneşlik, sen bursaya gidecektin de şimdi hangi ildesin?
haftasonuna da bomba gibi başlamışsın, tebrikler.
öyel miiii :) aynı zamanda rakip takım
Tatlı bir rekabet hepimizin arasında var, o kadar olacak
Kardeş takımlar olduğumuz için cuma günü listeleri ortak paylaşım alanına bırakmadan önce doğruluğunu teyit etmek için birbirimize gönderiyoruz. Yani ben sana bizim listeyi göndericem, doğru hesaplayıp hesaplamadığıma, bir yanlışlık olup olmadığına bakacaksın, sen de bana sizin listeyi göndereceksin :)
Daha sonra da ortak paylaşım alanına göndereceğiz.
Her konuda, neye ihtiyacımız varsa yardımlaşırız
Hafta sonu olduğu için takımlarda bir sessizlik var, ne kadar sıkıcı değil mi
29 nisan eşimin doğumgünü.... 29 nisanda listeyi biz düzenleyecekmişiz. doğumgünüme denk gelmiş ... :95:
29 nisan eşimin doğumgünü..
ilk başta bayağı zor oldu, çok kavgalar ettik..o benim dediğim olacak dedi, ben benim dediğim..e sonuçta ikimizde inatçıyız..ama sonradan alıştık birbirimize...çok kırmızı görmeyince problem olmuyor..eşinde mi boğa.. :)) anlaşabiliyor musunuz bari.. hem sen bu saate kadar nerdeydin bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?