- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.641
Inşallah doğrudur tatlımGünaydın madamlar bende korka korka çıktığım tartıdan şokla indim.
Geçen hafta 88.3
bu hafta 87.5
Ama güvenemiyorum çünkü farklı tartılarda tartıldım eve gisince twyit etmem lazım. Ama olsum moral oldu fark -800
Insan azmederse neden olmasın tatlımumarım bende haftaya spora asılıcam ve 1 kılo verıcem en az hıssedıyorum :)))
Keşke normal paylaşım yapabilsen cnmMerhaba arkadaşlar gecen hafta
80.300 bugun .78.900
Fart 1.400
Yarın ya da ertesi gün tam belli değil yani pazartesi tartısına yetişiyorum.Inşallah doğrudur tatlım
Ne zaman dönüyosun eve
gecmis olsun canim sagliklica eve donun insallahKızlar hala hastanedeyiz cikamadik kilo bildirimi bugün ckkarsam yaparım evimi cok özledim gitmek istiyorum artık
super tatlim
cok guzel kapanis sekerKızlar kilo bildirimim
Bugün 61
Fark 1.500 gram
%2.4
Bildirim yapıp kaciyorum malum netim yok
Gecen hafta 109.7
Bu hafta 108.9
Fark - 800
Spor en az 150 dk yuruyus
Mesaj çoktur :)cancagizim cok guzel spor yaramis.
Optum hepinizi
insallah dahada bol eksilisindir.korkma gidecek kilocuklar kendimize guvenelim yeter.Günaydın madamlar bende korka korka çıktığım tartıdan şokla indim.
Geçen hafta 88.3
bu hafta 87.5
Ama güvenemiyorum çünkü farklı tartılarda tartıldım eve gisince twyit etmem lazım. Ama olsum moral oldu fark -800
insallah canim hep beraber verecegiz.umarım bende haftaya spora asılıcam ve 1 kılo verıcem en az hıssedıyorum :)))
Tmm cnm orda dikkat etmeye çalışYarın ya da ertesi gün tam belli değil yani pazartesi tartısına yetişiyorum.
Bu hafta vucudun dinlenmos canim haftaya eksiler gelir merak etme..Ben sabitim 79.7
Sabit olmak istemezdim ama artı olmadığım için çok mutluyum
Bu hafta hiç spor yapmadım neredeyse, hem seminer hem uyku eğitimi hem sağ bacağımın yanması nedeniyle.
Seminer bugün bitiyor,uyku eğitimi çok güzel sonuç verdi kızım sallanmadan aglamadan kısa bir sürede uyuyor artıkbacağımda dinlendi baya tam gaz devam bu hafta
Bütün bahaneler bittiğine göre haftaya -1 bekliyorum senden ona göre cnmBen sabitim 79.7
Bu hafta hiç spor yapmadım neredeyse, hem seminer hem uyku eğitimi hem sağ bacağımın yanması nedeniyle.
Seminer bugün bitiyor,uyku eğitimi çok güzel sonuç verdi kızım sallanmadan aglamadan kısa bir sürede uyuyor artıkbacağımda dinlendi baya tam gaz devam bu hafta
Memnun oldum Tuğba bakalım yapıcaz bişeyler :)eliya rakibem hoşgeldin bende iki haftadır burda denemedeyim ama pek başarılı olduğum söylenemez umarım sayende şevk gelirde bu tembel biraz aktifleşir. Adım Tuğba 24 yaşındayım.
Hoşgeldin aramıza. Ben Poni 6 buçuk aydır buradayım 26 yaşında 1 çocuk annesiyim,öğretmenim. Öyle böyle derken 16 kilo verdim burada zaman çabuk geciyor malum. Surekli katılım şart sende kurtulabilirsin kilolarindan süreklilik saglayabilirsenGunaydinlar herkese. 86.8 im. 900 gr. Eksi diyor
Dur kız daha ilk günden fark atılır mı böyle maşaAllah sana devamıda çorap söküğü gibi gelsin. Bu arada yaş kaç ona göre hitap edeyim.Gunaydinlar herkese. 86.8 im. 900 gr. Eksi diyor
Haklısın ablacım ama baglı kalamyrum takıma devamlılık saglayamam diye korkuyorumInşallah doğrudur tatlım
Ne zaman dönüyosun eve
Insan azmederse neden olmasın tatlım
Keşke normal paylaşım yapabilsen cnm
Ne güzel kilo veriyosun tebrikler
Ama takıma yaramıyor
Geçmiş olsun tatlım şimdi nasıl bacağın.Ben sabitim 79.7
Sen bilirsin cnmHaklısın ablacım ama baglı kalamyrum takıma devamlılık saglayamam diye korkuyorum
Slm cnmmrb bende takıma katılmak istiyorum beni aranıza alırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?