- Konu Sahibi Handandandan
-
- #140.881
Bu cümleleri bizde kurabilecek miyiz acaba..
Sebze yemeğini çok yeyip pilav y emeseydin keşke cani ,ödül yapmışsın zaten. Bence spor yapma canim hiç risk etme
Doğru söylüyorsun kaptanim,bişey kacirsam benim bünye affetmiyo inşallah tutmamız gerek kendimizi,sen nasıl oldu Canım ,ılık süt balli birde onu dene istersen
Hadiya benim hayatimda olmazsa olmazim yogurttur.Iki kisiyiz bes kilo yogurt bir hafta anca yetiyor:)Yoğurtlu şeyler yiyip içemiyorum Can'ım süt ve yoğurt ürünleri miğde bulantısı yaptığı için
Eh işte daha iyiyim Can'ım yatıyorum evde
Hadiya benim hayatimda olmazsa olmazim yogurttur.Iki kisiyiz bes kilo yogurt bir hafta anca yetiyor:)
Bol bol dinlen canim,sinavlarin bittimi bari
Yarım saat plates yaptım bacaklarım felç ebru yaktın beni!!!!
Çokmu zorduYarım saat plates yaptım bacaklarım felç ebru yaktın beni!!!!
Cnm kendini psikolojik olarak o kadar sıkmaAyy kızlar bugün bana ne oldu bilmiyorum tüm gün açtım sofradan kalkar kalkmaz acıktım. Niye böyle oldu ki az da yemedim piskolojikmi acaba kaçamak yapmıcam diye diye aklıma hep tatlılar geldi. Tabisi sadece aklıma mideme deil şükür ki.
Yarım saat plates yaptım bacaklarım felç ebru yaktın beni!!!!
Bende başlıycam p.tesi insallahYarım saat plates yaptım bacaklarım felç ebru yaktın beni!!!!
Gerçekten yağlardan kuryuluyosun yani,canim fotonu çek en azından bizlere yorumla merak ediyorum.Yarım saat plates yaptım bacaklarım felç ebru yaktın beni!!!!
Ayy kızlar bugün bana ne oldu bilmiyorum tüm gün açtım sofradan kalkar kalkmaz acıktım. Niye böyle oldu ki az da yemedim piskolojikmi acaba kaçamak yapmıcam diye diye aklıma hep tatlılar geldi. Tabisi sadece aklıma mideme deil şükür ki.
Kizlar menüm
Sabah 8
Cevizli tarcinli su kizlar bu Necla nin verxigi tarif inanılmaz iştah kesiyor kahvaltıyı zor yaptım şoktayimtabi 2 cevizi de yedim.
Saat 11
1 yumurta
8 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
Yarım dilim tam tahilli ekmek
Maydanoz
9 lu cay
Saat 16 da
5 küçük çilek
19 da yani az sonra eşim balık yapıyor pikniğe geldik
Balık ve bol yeşillik
Belki 1 dilim tam tahilli duruma göre yalnız pek yiyemiyorum.
Su 8 bardak
Yürüyüş 1 buçuk saat orta tempoda
Hava çok güzel İmmm misss gibi.
Bende başlıycam p.tesi insallah
Çok güzel elifcim maşallah, bende b aslicam yarın cevizli suya,bugün baslicaktim inanilmaz durumdayım kac gündür tuvalet sıkıntı bugün yag içtim o yuzden,merak ediyordum bende inşallah ise yararKizlar menüm
Sabah 8
Cevizli tarcinli su kizlar bu Necla nin verxigi tarif inanılmaz iştah kesiyor kahvaltıyı zor yaptım şoktayimtabi 2 cevizi de yedim.
Saat 11
1 yumurta
8 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
Yarım dilim tam tahilli ekmek
Maydanoz
9 lu cay
Saat 16 da
5 küçük çilek
19 da yani az sonra eşim balık yapıyor pikniğe geldik
Balık ve bol yeşillik
Belki 1 dilim tam tahilli duruma göre yalnız pek yiyemiyorum.
Su 8 bardak
Yürüyüş 1 buçuk saat orta tempoda
Hava çok güzel İmmm misss gibi.
Çok güzel elifcim maşallah, bende b aslicam yarın cevizli suya,bugün baslicaktim inanilmaz durumdayım kac gündür tuvalet sıkıntı bugün yag içtim o yuzden,merak ediyordum bende inşallah ise yarar
Cumartesi sabah ve öğlen ? ? Cuma olacaktı di miKızlar bu arada kimsenin itirazı olmadığına göre cıssa ceza olarak cumartesi sabah ve öğlen dışındaki cısslara ceza olarak 500 ip atlama veya ipsiz ip atlama veya 1 saat yürüyüş veya Leslie diyorum ?
Canlar menum gelsin
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Sabah 07.30
Ispanaklı yumurta,3,hurma,5 zeytin,2 y. kaşık lor,1 cay kasigi fistik
Ogle 11.00
3 ceviz,1,5 bardak süt
Aksam 16.45
1 tavuk budu ( fırında suyla haşlanmış gibi,yag yok)
1 bardak ayran,3-4 biber
10 kavrulmamis fındık
3,5 lt su,3 mile leslie ,300 ip
Cumartesi sabah ve öğlen ? ? Cuma olacaktı di mi
Benim için uygun kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?