Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yoğurtlu şeyler yiyip içemiyorum Can'ım süt ve yoğurt ürünleri miğde bulantısı yaptığı için
Eh işte daha iyiyim Can'ım yatıyorum evde

Yoğurtlu şeyler yiyip içemiyorum Can'ım süt ve yoğurt ürünleri miğde bulantısı yaptığı için
Eh işte daha iyiyim Can'ım yatıyorum evde
Hadiya benim hayatimda olmazsa olmazim yogurttur.Iki kisiyiz bes kilo yogurt bir hafta anca yetiyor:)
Bol bol dinlen canim,sinavlarin bittimi bari

Yarım saat plates yaptım bacaklarım felç ebru yaktın beni!!!!
Çokmu zordu
Cnm kendini psikolojik olarak o kadar sıkma
Biliyosun yemicem dedikçe beyin farklı algılıyor onun yerine sağlıklı beslenip incecik oluyorum de
Odak noktan yemekler değilde küçük beden kıyafetler olsun
Beyninde olumlu cümleler Kur ve buna kendini inandır

Kizlar menüm
Sabah 8
Cevizli tarcinli su kizlar bu Necla nin verxigi tarif inanılmaz iştah kesiyor kahvaltıyı zor yaptım şoktayim tabi 2 cevizi de yedim.

Saat 11
1 yumurta
8 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
Yarım dilim tam tahilli ekmek
Maydanoz

9 lu cay

Saat 16 da
5 küçük çilek

19 da yani az sonra eşim balık yapıyor pikniğe geldik
Balık ve bol yeşillik
Belki 1 dilim tam tahilli duruma göre yalnız pek yiyemiyorum.

Su 8 bardak
Yürüyüş 1 buçuk saat orta tempoda
Hava çok güzel İmmm misss gibi.

Şükür kuzum
Kendini bu kadar sıkma öyle şeyler düşündüğünde farklı şeyler düşünmeye çalış kendinin zayıf halini düşün

Süper menü tatlım ben sevdim afiyet olsun bu hafta böyle devam etsin

Bende başlıycam p.tesi insallah

İnşallah tatlım

Çok güzel elifcim maşallah, bende b aslicam yarın cevizli suya,bugün baslicaktim inanilmaz durumdayım kac gündür tuvalet sıkıntı bugün yag içtim o yuzden,merak ediyordum bende inşallah ise yarar

Kızlar bu arada kimsenin itirazı olmadığına göre cıssa ceza olarak cuma sabah ve öğlen dışındaki cısslara ceza olarak 500 ip atlama veya ipsiz ip atlama veya 1 saat yürüyüş veya Leslie diyorum ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlar menum gelsin
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Sabah 07.30
Ispanaklı yumurta,3,hurma,5 zeytin,2 y. kaşık lor,1 cay kasigi fistik

Ogle 11.00
3 ceviz,1,5 bardak süt

Aksam 16.45
1 tavuk budu ( fırında suyla haşlanmış gibi,yag yok)
1 bardak ayran,3-4 biber
10 kavrulmamis fındık

3,5 lt su,3 mile leslie ,300 ip

Çok güzel elifcim maşallah, bende b aslicam yarın cevizli suya,bugün baslicaktim inanilmaz durumdayım kac gündür tuvalet sıkıntı bugün yag içtim o yuzden,merak ediyordum bende inşallah ise yarar

Cevizl su nasıl canım ve ne işe yarıyor daha önce duymamistim hic

Kızlar bu arada kimsenin itirazı olmadığına göre cıssa ceza olarak cumartesi sabah ve öğlen dışındaki cısslara ceza olarak 500 ip atlama veya ipsiz ip atlama veya 1 saat yürüyüş veya Leslie diyorum ?
Cumartesi sabah ve öğlen ? ? Cuma olacaktı di mi

Benim için uygun kaptanim

Su spor menü süper bence tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…