Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cevizl su nasıl canım ve ne işe yarıyor daha önce duymamistim hic
Canım necla tarifini verdi ,
Geceden 2 lt suyun içine 2 ceviz,1 çubuk tarçın atıyorsun,sabah kalkinca aç karnına 1 barfagini yarım limon sıkarak iciyosun,cevizleride yiyosun, kalan kisminda gece aynı şekilde

• Daha uzun süre tok hissetmeyi sağlar.
  • Kilo vermeyi kolaylaştırır.
  • Kabızlık giderici özelliktedir.
  • Daha sık büyük tuvalete çıkmayı sağlar.
  • Hamilelikte aşırı kilo almayı önler.
  • Emziren anneler, hamileler için uygundur.
  • Yağ yakmayı hızlandırır.
  • Troid bozukluğuna iyi gelir.
  • Kolesterolü düşürür.
  • Kan şekerini dengeler.

Çoook güzelmiş özellikle aksami çok sevdim

Tamamdir cnm ne kadar unutkanim konuşulmustu o konu...

midene girmedikten sonra sorun yok tatlim.bende ruyamda neler nelr yiyordum ama cok uzuluyordum uyandim iyiki ruyaymis dedim.

guzel canim.

Kızlar bu arada kimsenin itirazı olmadığına göre cıssa ceza olarak cuma sabah ve öğlen dışındaki cısslara ceza olarak 500 ip atlama veya ipsiz ip atlama veya 1 saat yürüyüş veya Leslie diyorum ?
kabulumdur kaptanim.

guzel canim.

Öyle yapmaya çalışıyorum ama hiç böyle olmamıştım rahatlamaya çalıstım bol su içip hareket ettim atlattım gibi. Saol ablam
Ohh afiyet olsun güzel menü
Şükür kuzum
Kendini bu kadar sıkma öyle şeyler düşündüğünde farklı şeyler düşünmeye çalış kendinin
Düşünce geldikce oyalandım karnım guruldadıkca bastım suyu. Bugun nedense stres oldum.
Afiyet olsun güzel menü spor su harika
Pardon tatlımm aynen cuma :) sabah ve öğlen akşamı da kabul etmiyorum tamamdır itirazı olan çıkmazsa cezaları bu şekilde belirliyorum
Bende cezalara razıyım inşallah kimse için gerek kalmıcak bu hafta ben kararlıyım sanki herkesde öyle gibime geliyo.

Benim menüm
11 00 sade kahve, 2 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, 3 ceviz, 3 çeri domates
14 00 bir bardak süt, 3 hurma
16 00 iki kaşık az keten tohumlu yoğurt
19 15 bir kase mercimek çorbası, 2 kaşık kadar tavuk döner, salata ve tok tutsun diyede iki kaşık yoğurt
bugun kendimi böyle franledim inşallah yarın aynı olmaz.
su 3 litreyi gecer belki 4
Hocayla 25dk step + 25dk plates + kendim evde 35dk zumba.

İnşallah gerek kalmasın zaten bu cezaları en çokta caydırıcı olsun diye koyuyorum
Aman kuzum sakin ol yemek çözüm değil fıstığım

Spor su güzel menü de öyle ben sevdim o kadar yeme ihtiyacını en zararsız şekilde atlatmışsın:)

Bugun misafirim var lahmacun yaptirdik Kadayif dolmasi pogaca kek kurabiye yaptimama ben asagidaki menudekilerimi yedim....

Saat 09.00
2 hurma

Saat 12.00
2 yumurta 2ck yulafkepegi 1 dlim peynir ve az kiymadan krep
1 sb dan az sut

Saat 18.00
1 kase tavuk suyu corbasi
Haslanmis tavuk
Salata

Spor 50 dakka yuruyus
Su 3 litre olur

Daha rüyalarıma girmeye başlamadı ama o da yakındır bugün diken üstündeydim rahatlamam lazım çok kastığımın farkındayım.

Kuzum rahatla sen sağlıklı beslenip kilo veriyorsun sadece ya o aklına gelen bütün yiyecekleri kilo verince yiceğini düşün o Zaman zayıf zayıf yicem diye düşün

Güzel o kadar lahmacunlara falan atlamayıp bunları Yemen ayrı güzel tebrikler hep böyle olsun inşallah

Ohh misss afiyet bal seker olsun tatlim gayet guzel.
Gayet guzel canim afiyet olsun:)
Cok iyi canim afiyet olsun:)
Masallah iradene canim gayet guzel afiyet olsun:)

Kizlar ben de menumu yazayim,

Sabah uyandigimda 09.30 bir cay bardagi sut,uc dort badem ve findik.

Kahvalti:12.30 iki kasik kavurmali yumurta,iki kasik cokelek,6 yesil zeytin,kozlenmis biber,yesillik,4 ceviz ve cay.

Ara ogun:15.30 bir bardak cevizli su(1 tane ceviziyle beraber)

Aksam:19.30 bir porsiyon adana mangalda ev yapimi,salata,iki uc kozlenmis biber.

2.5 litre su,bir saat yuruyus yapildi.

Şu adanadaki yağ oranı Nasıl ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…