Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım yatana kadar 2 litreyi geçer

Aynen öyle canım o yüzden en iyisi ızgara tarzı şeyler dışarda kesinlikle ben kola hala içmiyorum sağlıklı değil çünkü

Güzel güzel afiyet olsun Can'ım
Bu arada fazla zeytin yiyen kızlar yeşil zeytin yemeniZi tavsiye ederim hem sağlık hem kalori açısından

Heh süpersin :) su azıcık az onun dışında güzel süper hatta fıstık

Güzel güzel afiyet olsun Can'ım
Bu arada fazla zeytin yiyen kızlar yeşil zeytin yemeniZi tavsiye ederim hem sağlık hem kalori açısından
Karatay yesil ve siyah zeytinin fark etmedigini soyluyor ama cogu diyetisyen yesil zeytini oneriyor.Ben de tuz orani daha az oldugu icin yesil zeytini tercih ediyorum.

Kızlar menum

07.30
3 yumurta,1 kaşık yulaf kepegi,1 kk beyaz peynir,1 kaşık lor
10.30 12 fındık,yarım kivi
13.30 1 turp
16.30 2 ceviz ,1 çay bardağı süt,1 lokma muz
19.30 4-5 tane tavuk kanat,biber,1 kase yoğurt (insallah yarin orucum,o yüzden geç yedim,1 bardak süt içerim extradan)

3,5 lt su,spor yok ( cezamı unutmadım sporumda ek yapi cam @seydan94 kaptanim)

Canim hosgeldin Eda ben,bu 4, haftam takımda 4 kilo verdim,insallah 16 kilo daha vericem. Listeni saatleriyle alt alta yazarsan daha net görebiliriz,ekmek mesela tam bugday ,çavdar falan etmelisin,onları da brlirtmelisin

Güzel canim,bu aralar kuru üzüm yiyorsun özel bi nedeni yok di mi
Canım afiyet olsun,ben 3-4 gün önce biraz abartmistim kuru meyveyi,dahasi olmuş seninki ,pisman olmustum cok,canim hiç sebze yok menüde ona dikkat et gerçekten farkediyo
neclacim felekten bi gün olmuş,daha nice yıllara ...birlikte sağlıkla mutlulukla yaslanin insallah hatta genç kalın :)

Menüm
09:00
1 ceviz
Salatalık

12:00
1 d ekmek
2 ceviz
2 kk peynir
Domates,salatalık,biber
1 tk bal

Neskafe,1 kare bitter (30 kal)

17:50
Poşette sebze (patlıcan,biber,kabak)
1 kase sarımsaklı yoğurt

Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun ponicim
Canım menü güZel,isindede mutlu olduğuna sevindim hayırlı olsun
süper canim afiyet olsun
Afiyet olsun zeynepcim süper bence

Çok güzel canim umarım böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…