- Konu Sahibi Handandandan
-
- #141.541
Ahh ya atlat biran önce hastalık berbat birsey hayat kalitesi düşüyor insanıniğneler den sonra bir iyileşme olmadimi
Bas dondurmayı Şeyda öyleyse böyle de korksun bademcikler
Seninkide ekmekli karatayBenimki hangisine benziyor mefkuşum
Başın sağolsun TatlımÇok uzuldum canım hayırlısı nasip kısmet dicem ama benim 3 aylık dusugumde kayinvalidem yüzünden oldu camlarını sildirdi bana hamile olduğumu bile bile öbür tarafta gorusucez onunla
Başın sağolsun Tatlım
Melekleriniz sizin bekliyor olacak öbür dünyada
Bende 8 aylık hamileyken halı silmiştim
Şimdiki gelinler akıllı
Elleri göbeğinde koltuktan kalkmıyolar
Yok ablacim o kadar değilim bende silerdim yapardım hatta annem is yaparken dogurcaksin derdi ama fitiklarim iyice kotulesti günlük işimi çok dikkatli olmak kaydıyla yapıyorum. Zaten öyle oturmak benim kimyama aykırı.Başın sağolsun Tatlım
Melekleriniz sizin bekliyor olacak öbür dünyada
Bende 8 aylık hamileyken halı silmiştim
Şimdiki gelinler akıllı
Elleri göbeğinde koltuktan kalkmıyolar
Ayyy kızlar bu arada Allah aşkına size bişey anlatacam Gülün azcık geçenlerde ben hasta olmadan önce babaannemlere ziyarete gittik kuzenimin eşi de hamile o da ordaydı kız daha yeni hamile durup dururken muhabbet yokken esnedi ya bu aralar işte böyle sürekli uyku hali Dedi dedik eee olcak o kadar hayırlı olsun Can'ım falan dedik kutladık kız ayyy kızardım şimdi utandım öyle şey yapınca Dedi gülsem mi ağlasam mı bilemedim madem utanıyorsun orda dedem babaannem falan var niye bu lafı Diyosun ya da niye utanıyorsun Bi de herkes çay içiyor bu demez mi süt alabilirmiyim
Allah bozmasın çok sanslısın.benimde böyle durumlarım hiç olmadı .kvalidem esım kücükken vefaat etmiş. Etraftan bol bol görüyoruz malesef.Valla ben boylelerini duyunca gidip kv elini opeyim bari,bana hicbir is yaptirmaz,ayagindaki terligi cikarip bana verir aman kizim usutme diye.
Valla canım ben ona da inanmıyorum benim annemde öyle büyümüş kadına çektirmişlerdir evlenince ama o gelinin üzerine titriyor şimdi
Canım benim annemde öyle babannem neler neler yapmış şimdi hakkını helal et diye yalvariyor anneme ve anem kadresimin esine yaptigini bize kend kizlarini yapmıyor arada takılıyorum k.validen de sana yapsın diyor inan. ama k.validemler çok değişik aile bağı sadece kardeşleriyle çocukları sanki başkasının türünün son örneği :)Biraz var tatlım ama az ya çok yavaş iyileşiyor
En güzeli normal hayatına devam etmek zaten. Hamileliğe hastalıkmis gibi davranıyorlar çok gereksiz.O kadarının da iyi olduğunu düşünmüyorum Can'ım benim yengem her hamileliğinde daha ilk öğrendiği günden itibaren yatardı düşük yapardı abartısı da iyi değil benimde annem aynı sen cam bile silerdim ben diyo ohooo Allah korusun Bi rahatsızlığım olmazsa ben hamileliğimde normal aktivitelerimi yapmak isterim açıkcası ne o öyle hastalıklı gibi de olmak istemem cam silmek hali silmek çok ağır kaldırmak falan demiyorum ama Bi rahatsızlık yokken niye yatayım sürekli
Canım eşinin iyi olmasına sevindim Tuana icin cok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcısı olsun dualarim onunla Ayşe cım inşallah iyi olur kalkar ayağı nesi var Tuana nin?Selamlar canlar yenı uyelıgım ıle gerı geldım ben ayse bılmeyenler vardır belkı dıger uyelıgımın sıfresını unuttum tel degısınce gıremedım
Bu aralar hastalıklarla ugrasıyoruz esımden bıyopsı alındı onun sonucunu beklerken pek bırsey yapasım yoktu moral olarak cok sukur temız cıktı.sımdıde teyzemın kızı 12 yasında yogun bakımda su an onun ıcın cok uzgunuz aılecek hastane kapılarındayız tabı ben cocukla pek yanlarında olamıyorum orası ayrı
Sızlerde dua edermısınız adı tuana
Canım ben temmuzda 4 sene olacak evleneli 3 senedirde istiyoruz. Ilk sene kistlerimden dolayı olmadığını düşndük bi 10 kilo verdim kistler falan bitince eşime odaklandık. Eşim azosprem iki senedir bunjnla boğuşuyoruz. Nasipse ramazandan önce ameliyat olacak ve eğer pozitif çıkarda bir umudumuz olursa eylülde tüp bebek istiyoruz.Canim sen nezamandir bebek dusunuyorsunki hic hamile kalamadim diyorsun merak ettim:)
Işte ben yakında damacanayla gezmeye başlıcam
D vitamini ni nasıl alicaksin takviyesi varmı inşallah halledip kilo vermeye başlarsın.Bu arada bende kan degerlerım ıcın doktora gıdıp geldım d vıtamınım cok dusukmus kılo veremezsın su haldeyken dedı dahılıye doktoru
Onca emege karsı kılo verememe sebebımıde bulmus oldum
Sagol canım allah razı olsunCanım eşinin iyi olmasına sevindim Tuana icin cok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcısı olsun dualarim onunla Ayşe cım inşallah iyi olur kalkar ayağı nesi var Tuana nin?
Damla olarak kullanıcam canım daha bugun sonucları alıp gosterebıldık yarın baslıycam ınsallah takılmadan gıder bundan sonrasıD vitamini ni nasıl alicaksin takviyesi varmı inşallah halledip kilo vermeye başlarsın.
Ayy canım benim Rabbim ailesine sizlere bagislasin biran önce çıksın yogun bakımdan inşallah.Sagol canım allah razı olsun
Dogustan omurılık sıvısında sorun vardı belden asagısı tutmuyor hareket olmadıgı ıcın organlar buyumeye baslamıs sıkısmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?