Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende canim ya.ben 8. Ayima girene kadar hamile oldugumu anlamadi insanlar.tabi zorunlu haller varsa sozum yok ama keyfi muameleler sinir.sanki biz cocuklari pazardan bazilari gokten zembille getirmis gibi davraniyorkar.

Hersey yolunda gider ve inşallah en kisa zamanda Bebiş ini kucağına alırsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Kız sana demedimki

Biz önceden hamileyken hiç kendimizi kollamazdık
Şimdi tr yi bilmiyorum ama burdaki gelinler akıllılık yapıyolar
Yok ben kendimden örnek verdim. Öyle öyle yeni gelinler bi tuhaf valla burda da Oyle ler ayaklarının altında yumurta var sanki basınca kirilicak bi onlar hamile zaten :)))

Menu guzel tugbacım
Ton balıklı salata benı acayıp tok tutuyor her hafta yerım kesın
Yerken yoruldum doyduğumu hissettim bıraktım bile bitirmeden kalkmazdım.
Amın canım ınsaallah annesı mahvoldu gozu gıbı bakıyordu melege
Allah şifalar versin yavrucuğa annesi içinde çok zor kaç senedir nasıl güzel bakmıştır o meleğe. Rabbim sizlere bağışlasın hepinizin evlatlarını. Peki organ büyümesine ne yapıyorlar ameliyat mı? Yoksa hormon tedavisi mi yurt dışında bir belgesel givi şey görmüştüm.
Harika yarına bol eksiler insallah. Senden umutlutum zaten de şu bağırsaklarda teklemese daha iyi olacaz ins.
Bence güzel menü afiyet olsun belki yemek bir kepçe az olabilirdi bugüne mahsus ama güzel.

Maşallah kuzum gayet iyisin ben kendimden umutlu değilim fazla, tuvalete çıkmazsam bittim demektir

Çok değil aslında guzel, yarın cuma suyu içmeyi erken bırak derim yesil çayın varsa iç canım.

Son düzenleme:
Maşallah kuzum gayet iyisin ben kendimden umutlu değilim fazla, tuvalete çıkmazsam bittim demektir

Çok değil aslında guzel, yarın cuma suyu içmeyi erken bırak derim yesil çayın varsa iç canım.
Suyuda icmiyim o zaman yatana kadar.gece rahat uyurum hiç dEģilse wcye taşınmaktan kurtuldum:))

Can'ım akşam çok değil aslında ama ezogelin de karbonhidrat oranı yüksek bezelyeninde bezelye sebze gibi durur ama diğer sebzelere göre karbonhidrat oranı yüksek o yüzden bana sorarsan çorba et ya da tavuk olsa Bi de salata ya da yoğurt daha mantıklı olurdu

Hem söyle hem utan oda iyi be Şeyda.

Aynen değişik kişilik kendisi daha yeni hamile olduğu öğrendi hamile kıyafeti alıp fotoğraf çekilip sosyal medyaya koymuş gülesim geliyor kıza

Aman sen eşinle iyi olda önemlisi o tatlımm keşke herkes iyi olsa da sende onu anne olarak görebilsen ne var ki bunda ama İşte yok yok insanları anlamak zor

Can'ım hoşgeldin önce eşine çok geçmiş olsun allahtan bişey yokmuş inşallah tuana da iyi olur tatlım Allah yardımcısı olsun küçük kuzunun Allah güç versin ona

Sımdı vakıt buldukca gecmısı okuycam kımler ne durumda bakayım 5 6 gun oldu ama aylardır uzakmısım gıbı gelıyor

Öyledir bağımlılık gibi burası işte
En güzeli normal hayatına devam etmek zaten. Hamileliğe hastalıkmis gibi davranıyorlar çok gereksiz.

Kesinlikle Can'ım

Bu arada bende kan degerlerım ıcın doktora gıdıp geldım d vıtamınım cok dusukmus kılo veremezsın su haldeyken dedı dahılıye doktoru
Onca emege karsı kılo verememe sebebımıde bulmus oldum

Demekki bundan sonra daha güzel vericeksin buna sevindimm tatlım benim eh işte zaten anormal Bi şekilde verilemiyorsa kesinlikle testler yaptırılmalı

İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün bebişini bebişlerini ya da :)

Güzel menü bebeğim ben severim ton balıklı salatayı

sende karsisina gec cayini doldur at bacak bacak istune ic umursaz tavirlara gir catlasin .

Benimde canim 10 haftalik kalbi durdu alindi acinin buyigu kucugu yok.

canim hersey nasip o yuzden kalbinin duracagini sanmam.genelde anomali olan bebisler yasamaz.o belkide ogrenmene vesile olmustur bebegin oldugunu.Aslinda Allahin bi lutfu bu durum doktorum bana boyle aciklamisti.Benimki dusmedi bile kurtaj oldum.

kizlar onlar cahilmis ama sizde acemilik etmissiniz 3 aylik cammi silinir diyorum ama ben hamileyken hic durmazdim.ama dusuk tehlikem yokken.

bak beni dinle kaptanim kapat burnunu ic balli sirkeni canimmmmmm

dorukta kaptanim boyle giderse yarin 1 insallahhhh.

suda cekirdekte yeterince csnim.teyzem ucmus....

ablacim bazilari art niyetli bebegi Allah pamuk iplifiylemi karinlarina baglamis bilemedim.Ben hamileliklerimde hareketliyimdir ve dogum somrasi o yuzden hemen toparliyorum. Nerde hareket orda saglik....Ama kaynana konustu kizlarrrr....

katiliyorum ve uyguluyorum canim.

ne ilginc insanlar var guzel Allahim ya...[/QUOTE]

Can'ım su bile içemiyorum ki su içiyorum zorla su içtikten 5 dk sonra anca acısı geçiyor öyle bişeyi içemem o yüzden fena

Güzel bebeğim iyi suyu da abartmamışsın inşallah yarın iyi bir eksiyle gelirsin

valla bende iki tarafli bakti sana takilayim dedim citir kayinvalide.....

donersin canim hemde kilolarini daha hizli vererek insallah rakibim olmayinca tadim yoktu seker.hosgeldin iyi geldin can canim.
Insallah canım zaten 15 gun sonra felan sıvasa gıdıyorız dugune ordan donuste degerlerımde normale doner bende lısteyede gırerek hızlı bır baslangıc yaparım
Ayyy cayına kalorısız seker olayım hayatım

Hosgeldın canm senınle tanısmadık sanırıö ben ayse Menun guzel ama tartı oncesı corba olmasaydıda olurmus afıyet olsun

bende canim ya.ben 8. Ayima girene kadar hamile oldugumu anlamadi insanlar.tabi zorunlu haller varsa sozum yok ama keyfi muameleler sinir.sanki biz cocuklari pazardan bazilari gokten zembille getirmis gibi davraniyorkar.
Aynen zaten bırde kılo vardı ıc karında genısmıs fzlada kılo almayınca doguma gıdene kadar kımse anlamadı 7. Ayımda tup bebek doktorumu bırakıp normal kadın doguma basladım kadının karsısında oturuyorum evet sızın neydı sorun dedı dedım 29 haftlık hamıleyım doktor bıle ınanamadı gozlerını actı ıyıce

Sagol canım
Hıc bırsey yapamıyorlar su an sadece soyledıklerı ılk 24 saat 48 saatı atlatırsa

Bende menumu yazayım
Sabah 09,00
Domates bıber kavurma ıkı ınce dılım sucuk
Ikı dılım tb ekmegı

Ogle 13 00
Kucuk bı tabak sulu kofte bı kac parca pattes vardı ıcınde
Salata

Ara bır avuc leblebı

Aksam 18 00
Bır tabak semızotu yemegı
Bır dılım tb ekmegı

Su 2,5 lt

Ben bile sinir oldum teyzenin söylediklerine
Canim O an seni düşünemiyorum. Yaza istediğin kiloda olcasin ins. Cnm

Basin Saolun cnm. Benimde ilk bebegim Düşmüştü. Doktorum Ilk bebekler ve sagliksiz bebekler genelde duser demişti. En kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi bebisin olur ins.

evet vaaar. Merakla bekliyorum yarin sabahi tatlim.

menu cok guzel canim su ve spor harika

cok guzel cnm afiyet olsun

afiyet olsun canim guzel

O pattesler olmasaymış içinde :))
Bi de akşam ekmek olmasaymış sabah 2 var zaten yerine yoğurt olaymış semizotunun yanına güzel gider

Çok sanslisin nazar değmesin maşallah.
Sagol canim hamdoldun,ama bende de biraz fena bir kayinpeder var:)
Allah bozmasın çok sanslısın.benimde böyle durumlarım hiç olmadı .kvalidem esım kücükken vefaat etmiş. Etraftan bol bol görüyoruz malesef.
Canim benim kv ne kadar iyiyse kayinpederim de bir okadar problemli yani her evlilikte sorunlu bir kisi olabiliyor:)
Ayy insallah canim yaza hepimiz hem zayif hemde hamile olarak gireriz, Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.Insallah esinin ameliyatida cok guzel gecer:)
Menun gayet guzel canim,keten tohumu varsa tuketebilirsin kabizliga birebir.
Menun cok guzel canim afiyet olsun.
Bence abartmamissin canim sadece bezelye siskinlik yapabilir.
Gayet guzel canim afiyet olsun,tekrardan hosgeldin aramiza:)

Selam kızla
Menüm
Sabah 8.30
2 yumurtadan omlet
1 salatalık 1 ceviz

öğlen 12.30
1 tabak et (haşlanmış )
Bol salata

Aksam 18.00
Bir kase yoğurt
az salata

2.5 litre su
3 mil leslie

Allahhhh Sivas'ta coşma ama yemek konusunda bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…