- Konu Sahibi Handandandan
-
- #141.701
Teşekkürler kaptanim 3 gun onceki kekin cezasini unutmadım bugün odicem borcumu
Buldum nasıl hesaplandıni ilk sayfadaymis. benim hesaplama yapmama da gerek yok sanırım 2 hafta sonra takımda olursam hesaplama olcak anladigim kadariyla..
Bu hafta baskulde herkesin yüzü gülsün inş.
Buldum nasıl hesaplandıni ilk sayfadaymis. benim hesaplama yapmama da gerek yok sanırım 2 hafta sonra takımda olursam hesaplama olcak anladigim kadariyla..
Bu hafta baskulde herkesin yüzü gülsün inş.
Bugün nasılsın seydacim
Kizlar ben de kilo bildirimimi yapayim ama pek iyi degil sanirim regl siskinligi hala var.
Gecen hafta:62.2
Bu hafta:61.9
Fark:-300
Yuzde:%0.48
Mesaj sayim:60+
Spor:180 dk
yok kuzum mısafır vardı gece 2 de gıttıler o yuzden kalabalık gıbı olduMenün güzel dopdolu. suyun az olmuş sende biliyorsun zaten
Çok geçmiş olsun toparlar inşallah çabucak onlar hasta olunca biz daha çok yoruluyoruz.
Suyun az olmuş akşamında baya kalabalık görünüyor bunları yediği zaman acıktın mi. Elma yedigim de ben hemen acikiyorum.
sabah 6 da kalkıyorum kuzum kahvaltı duzenım hıv yokAfiyet olsun canim dolu dolu
seydacim bence çok yag yapiyo sürpriz yapabilir elif bu hafta, yağın parçalanması için su gerek,tabi herzaman böyleyse bilemem
Gunaydin canim
allah yardimcin olsun canim belliki zor durumdasin
suya dikkat et canim bide sabahı daha yoğun tutup akşamı azaltirsan daha ii olur
Tamam sen zaten bilidim yapmışsın yüz de hesaplamadan bahsediyormuşsun olsun sen şimdiden onu da yap ki hem öğren hemde yüzdeni de görelim fıstık
Teşekkürler canimçok güzel cnm tebrikler
Çok güzel canim ilk haftadan nerdeyse 2 kilo gitmiş bile masallah,tebriklerGunaydinnnnn
geçen hafta 84.7
bu hafta 82.8
fark 1.9
yüzdelik nasıl hesaplanıyor du kızlar. Bi yerde okumuştum baktım ama bulamadım.
zeynepcim sisler gider kilolarda gider insallahKizlar ben de kilo bildirimimi yapayim ama pek iyi degil sanirim regl siskinligi hala var.
Haftaya düzenin oturur canim daha fazla verirsin değişikliklerden yine fazla etkilenmemissin tebriklerGunaydin kizlar gece 2 den beri ayaktayiz simdide ise gidiyorum
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.7
Fark 0.3
Yuzde 0.43
Teşekkürler canim
Çok güzel canim ilk haftadan nerdeyse 2 kilo gitmiş bile masallah,tebrikler
zeynepcim sisler gider kilolarda gider insallah
Dinlenemiyo musun canim yaa, üzülüyorum valla burayı da ihmal etmiyorsun istersen bi kac gun idare edelim biraz sorumluluk at uzerindenAynı Can'ım maalesef
Gecen hafta 94.5
Bu hafta 93.4
Giden 1100 gram
Yuzdem 1.16
Spor 200 dakkadan fazladir
Mesajimda 60 dan fazladir .genede tekrar kontrol edip yanlis varsa duzeltirim.
Geçen haftaki kilom: 76.4 kg
Bu haftaki kilom: 75.4 kg
Fark: 1 kg ( % 1.31)
Spor: 180+
Eki Görüntüle 1814857
Gunaydin kizlar gece 2 den beri ayaktayiz simdide ise gidiyorum
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.7
Fark 0.3
Yuzde 0.43
Gunaydinnnnn
geçen hafta 84.7
bu hafta 82.8
fark 1.9
yüzdelik nasıl hesaplanıyor du kızlar. Bi yerde okumuştum baktım ama bulamadım.
Kizlar ben de kilo bildirimimi yapayim ama pek iyi degil sanirim regl siskinligi hala var.
80.800 dum 81.100 olmusum ya(( sınırlerım bozuldu
Waouuw harikasın yine herzamanki gibi:)) bu arada 8lere az kalmış tebrikler :)Gecen hafta 94.5
Bu hafta 93.4
Giden 1100 gram
Yuzdem 1.16
Spor 200 dakkadan fazladir
Mesajimda 60 dan fazladir .genede tekrar kontrol edip yanlis varsa duzeltirim.
Tebrikler canım çok iyi maşallahGeçen haftaki kilom: 76.4 kg
Bu haftaki kilom: 75.4 kg
Fark: 1 kg ( % 1.31)
Spor: 180+
Eki Görüntüle 1814857
Az ama olsun daha iyi olur haftaya inşallahGunaydin kizlar gece 2 den beri ayaktayiz simdide ise gidiyorum
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.7
Fark 0.3
Yuzde 0.43
Canım arada oluyor böyle bende de olur bazen sıkma canını haftaya daha iyi olur inşallah80.800 dum 81.100 olmusum ya(( sınırlerım bozuldu
Sinirlerin bozulmasın canim sende yoğun bir hafta gecirdin ,bismillah de bugün herşeye yeniden başla80.800 dum 81.100 olmusum ya(( sınırlerım bozuldu
Çok güzel canim tebrikler hedefe 9 kilo diyelim maşallahHayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta 75
Bu hafta 74.3
Giden 700gr
Yüzde 0,93
Mesaj 42
Spor 3gün plates ebru şallıyla plates
Tebrikler canım plates nasıl gidiyorHayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta 75
Bu hafta 74.3
Giden 700gr
Yüzde 0,93
Mesaj 42
Spor 3gün plates ebru şallıyla plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?