- Konu Sahibi Handandandan
-
- #141.721
Canım keşke öyle olsaydı ama 65 benim ilk hedefim. Asıl hedefim 57 canmÇok güzel canim tebrikler hedefe 9 kilo diyelim maşallah
İki gündür yapamıyorum canm ama yaptığım zaman heryerim ağrıyor faydasını hissediyorum cnmTebrikler canım plates nasıl gidiyor
Dinlenemiyo musun canim yaa, üzülüyorum valla burayı da ihmal etmiyorsun istersen bi kac gun idare edelim biraz sorumluluk at uzerinden
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta 75
Bu hafta 74.3
Giden 700gr
Yüzde 0,93
Mesaj 42
Spor 3gün plates ebru şallıyla plates
Olsun canim maşallah 10 kilo az değil onlarda giderCanım keşke öyle olsaydı ama 65 benim ilk hedefim. Asıl hedefim 57 canmyani 17 kilom var vermem gereken
herzaman lutfen elimden geldiginceYok kuzum sağolun biliyorum gerektiğinde söylerim sana bugün liste Bi çıksın da
Süper süper süperGeçen haftaki kilom: 76.4 kg
Bu haftaki kilom: 75.4 kg
Fark: 1 kg ( % 1.31)
Spor: 180+
Eki Görüntüle 1814857
Verecek kilo azaldıkca eksiliyor galiba ve her hafta bor olmuyor bence güzelGunaydin kizlar gece 2 den beri ayaktayiz simdide ise gidiyorum
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.7
Fark 0.3
Yuzde 0.43
Harikasın maşallahGunaydinnnnn
geçen hafta 84.7
bu hafta 82.8
fark 1.9
yüzdelik nasıl hesaplanıyor du kızlar. Bi yerde okumuştum baktım ama bulamadım.
Haftaya şişkinliklerinide atınca çok daha güzel olacak ama bu bile güzel.Kizlar ben de kilo bildirimimi yapayim ama pek iyi degil sanirim regl siskinligi hala var.
Gecen hafta:62.2
Bu hafta:61.9
Fark:-300
Yuzde:%0.48
Mesaj sayim:60+
Spor:180 dk
Canım biraz daha aktif olsan ve istikrarlı güzel gidecek haftsya daha iyi olacak insallah80.800 dum 81.100 olmusum ya(( sınırlerım bozuldu
Oh oh maşallah süpersin.
Güzel canim tebrikler,yinede güzel,haftaya görürsün inşallah
Canım bana yaramıştı insallah sanada tez zamanda etki gosterirBense zeytinyağımı içtim hala bir umut bekliyorum.
Supersin tugbacim,sporun düzenli beslenmenin etkisi kendini gösterdi,tebriklerGelen giden yok bende en güzel bildiririmi yapayım. Bu hafta yolculuyum ve annemde olacağım için menülerimi paylaşmasam daha iyi olur diye düşündüm. Hem yoğun olacam hemde düzensiz olacam. Düzen oturtunca geri dönsem olur mu acaba kaptanım?
Geçen hafta 86.9
Bu hafta 85.5
Fark 1.400
Yüzde 1.64
Mesaj 60
Spor 430dk civarı
Canım sisliktir belki umarım sınavın iyi gecerkızlar bende kılo bıldırımı yapıp kavıcam pazartesı muhtesem bı donus yaparım insallah bu hafta malesef artıdayım kızlar ınan cok dıkkat ettım sabahları 1 saat yuruyuse gıttım ama stres benı şışırdımı ne yarın sınavım var ve pazar gunu cokfelaket sınırlıbı ınsan oldum
malesef
gecen hafta 70.3
bu hafta 70.9 fark
+600
mesajdan muafım bu haftada
spor 240 dakıkadan fazladır
fark + oldıgııcın hesaplamayı bılmıyorum kaptanım
Çok güzel canim tebrikler 1 kilo gitmiş bileGeçen hafta:77
bu hafta:76
yüzdelik olarakta hesap yapıcam kızlar.onuda bildiririm
Tebrikler canim bozma moralini,sinirlerini kasmaki bedenin rahatlasin haftaya daha iyi bir sonuc olacak inşallahKizlar geç kaldım biraz kusura bakmayın kahvaltıya surpriz Misafirlerim vardı. Ama kahvaltıdan önce tartıldım.
Geçen hafta 86.4
Bu hafta 83.8
Fark -600
Yüzde 0.94
Mesaj +60
Spor +200
Tesekkür ederim her hafta 1 kilo gitse keşke :))Canım sisliktir belki umarım sınavın iyi gecer
Çok güzel canim tebrikler 1 kilo gitmiş bile
Nasıl yani 3 kilomuu.tebrik ederim.Kizlar geç kaldım biraz kusura bakmayın kahvaltıya surpriz Misafirlerim vardı. Ama kahvaltıdan önce tartıldım.
Geçen hafta 84.6
Bu hafta 83.8
Fark -600
Yüzde 0.94
Mesaj +60
Spor +200
Tabiki gönül ister biz yeterki dikkat edelim bu hafta az gider bidahakine çok ,herşey etkili bunda tuvalet,şişlik,regl,beslenme tarzı,stres...... bunlar değişiklik gösterdik ce etkide değişecek,fakat degismicek olan beslenme düzeni ve spor olacak oda eninde sonunda yüzümüzü güldürecek insallahTesekkür ederim her hafta 1 kilo gitse keşke :))
Yanlışlık oldu sanırım canim -600 gNasıl yani 3 kilomuu.tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?