Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Her akşam aynı tantana yine foruma mı yazıosun ne yazıosun bu kadar. Bi oku yazdıklarını falan dio bende okumuorum çıldırıyo özelim diyorum sinir ediyorum
Her evde aynı sorun var desene
Biz çok yaptık bu kavgaları
Gecen hafta 94.5
Bu hafta 93.4
Giden 1100 gram
Yuzdem 1.16
Spor 200 dakkadan fazladir
Mesajimda 60 dan fazladir .genede tekrar kontrol edip yanlis varsa duzeltirim.
Oooo maşallah semacım
Otomatiğe bağladın kızz
Bu arada 16 .6 kilo verdim canim..duyan goren sasiriyor ustumden nerdeyse 1 damacana bosaldiukalalik yapayim azcik.
Tabi Yapıcaksın Tatlım
Millet onu bunu hüpletirken sabredip yemeyen sendin

Kız poni yarın gitmiş nerdeyse
Daha ne olsun Tatlım
Bide -10 kilo sonrasını düşün

Düşücegi varmış biz ne işler yapardık hamileyken dedi konu kapandı eşime derhal gidiyoruz dedim ve Bursa ya döndük. Geri aramadi bile.
Inanmiyorum elif,allah muhtaç etmesin
O iyiymiş :) iyiki sırtına yastık istemedi :)
aysecim çok geçmiş olsu ,esin için sevindim, allah tuananinda ailesininde yardımcısı olsun dermansiz dert yoktur dualarimiz onunla
Bu arada bende kan degerlerım ıcın doktora gıdıp geldım d vıtamınım cok dusukmus kılo veremezsın su haldeyken dedı dahılıye doktoru
Onca emege karsı kılo verememe sebebımıde bulmus oldum
Çok şükür canim ,d vitamini eksik olunca demirede bakiyolar problem varmı onda, zaten kilo veremeyince b12 ve d vitamini kizlar ikisine bakılmalı
Canım yaa hadi bakalım sağlıkla insallah,insallah seneye bu zamanlar hamileliginden bahsedersin

Bugün ku menum daha iyi gibi demi arkadaşlar..bu arada gerçekten cemaatte hayır var derler ya cok doğru..bu grup olmasa böyle bu menü mümkün değil uygulsyamazdim.hep ertelerdim bunu da yiyeyim bugün de geçsin diye diye 6 yıldır sısko dolaşıyorum resmen..kendime kiziyodm hep ama irademe de sahip çıkamıyorum..ınş benim için milat olur kk.

Ay gece kuşu ben gelebildim sonunda..sabah..1 yumurta7 zeytin..1.kk.peynir..2 dilim ekmek..
Öğle 2 gibi.1 dilim ekmekten tost yağsız...akşam 1 kase çorba az miktarda balık..salata
Afiyet olsun mervecim,perşembe daha protein ağırlıklı beslenirsen cuma günün daha güzel olur
bence çok güzel olmuş canim herşey yerinde
Menu guzel tugbacım
Ton balıklı salata benı acayıp tok tutuyor her hafta yerım kesın
Bende çok severim hiç aklıma gelmedi bende ekleyim menulerime
Çok güzel canim,insallah yarın güzel olcak

Ay gece kuşu ben gelebildim sonunda..sabah..1 yumurta7 zeytin..1.kk.peynir..2 dilim ekmek..
Öğle 2 gibi.1 dilim ekmekten tost yağsız...akşam 1 kase çorba az miktarda balık..salata
Canım menünü saatleriyle ayırıp yazsan daha anlaşılır olur. Ekmek tam buğday mı? Bana biraz fazla geldi ama genel olarak çok güzel menü.

Ya ben hala düzelmedim. Form çaylarıda fayda etmedi malesef. Ben galiba tartı öncesi çok stres yapıyorum onun korkusunda 3 4 gün cıkamıyorum tartıdan sonraysa normale dönüyor.
Canım yaa güzelce dinlen umarım sabah hallolur,olmazsa bile problem yapma içinde kalmaz onlar menüler güzel spor var nasılsa dusersin
Akşam miktar olarak abartı değil aslında,özellikle akşam ve perşembe olduğu için karbonhidart bakımından abartı bitanem

Niye ayıpmışki
Kural bu deseydin
Ay abla onun öyle bi takıntısı var face de falanda paylaşıyorlarya adam sinir oluyor yiyen var yıyemeyen var diyor. Anlattım biliyor kural oldugunu hoşuna gidiyor benim diyeti önemsemem. Arada ozendiriyorlar ama napim oda İşin esprisi :)

Evt canım herkes aynı seyi söyledi.aldım notumu

Hıc bırsey yapamıyorlar su an sadece soyledıklerı ılk 24 saat 48 saatı atlatırsa
Aysecim mutlu hayırlı haber bekliyoruz
Canım ekmek fazla geldi bana biraz
bence süper zeynep afieyt olsun

bu adamlar alem valla.....

bizimkide seni iyi sardi bu grup ilk defa diyetin bu kadar uzun surdu diyor aslinda nefret eder elimde telefonu gormeye ama zayiflamam hatrina ses cikarmiyor.

mercimek koftesi disinda guzel sekerim.
Öyle gerçekten zayıflaMayı onemsedigim için ses çıkarmıyor yoksa telefonla bu kadar hasır neşir olucam mümkün değil.

Nerden yedim şu bezelyeyi 5 kilo almış gibi hissediyorum.şıskinlikten patlicam.
Stres yapma inşallah sabaha geçer.

Menum
Sahur
Yarim kaseden az corba
1 yumurta haslamasi
2 yaprak marul
7 zeytin

Iftar
Yarim kase eksili corba
Firinda tavuk
Yogurt
Salata

Su 2 litre olur
Spor yok
Çok çok güzel olmuş menun.

Gecen hafta 94.5
Bu hafta 93.4
Giden 1100 gram
Yuzdem 1.16
Maşallah nazar değmesin harika.

Sahur yaptim 1 incir
2 kayisi
10 kuruuzum
Cay
Regl olacagim tatli krizi yasiyorum o yuzden bunlari yedim.
Canım çok az olmuş dayanabilicek misin.

Bu arada 16 .6 kilo verdim canim..duyan goren sasiriyor ustumden nerdeyse 1 damacana bosaldiukalalik yapayim azcik.
Şımar tabi kardeşim sonuna kadar hakediyorsun.

Bende de bel denen şey var mı ki acaba

Eki Görüntüle 1814701

Harikasın hayatım süper bir değişim tebrik ederim. Bel denen şey var tabi biraz daha verince gör bak nasıl bel var hemde.

Afiyet olsun ekmek fazlami oldu sanki.

Öyle canım hayatimizda bir milat olucak burasi

Ya ben hala düzelmedim. Form çaylarıda fayda etmedi malesef. Ben galiba tartı öncesi çok stres yapıyorum onun korkusunda 3 4 gün cıkamıyorum tartıdan sonraysa normale dönüyor.
Bende aynı 4 gözle bekliyorum gelen giden yok

Allah kabul etsin canim,keske corbanin yaninda sebze yemegi yada pro olsa daha doyurucu olurdu.
Canim zaten sistim çorbası çok canim çekmişti salatada boldu hadi bakalim yarın gelsin eksiler
Kuzum mercimek koftede dayanamadin sanırım insallah sisirmez
ben sordum canim sifa olsun
Menum
Sahur
Yarim kaseden az corba
1 yumurta haslamasi
2 yaprak marul
7 zeytin

Iftar
Yarim kase eksili corba
Firinda tavuk
Yogurt
Salata

Su 2 litre olur
Spor yok
güzel canim afiey olsun allah kabul etsin
Gecen hafta 94.5
Bu hafta 93.4
Giden 1100 gram
Yuzdem 1.16
tebrikler kuzum gidiyo bir bir

Başlangıç için Menün kötü değil Cnm sabah ve akşam iyi öğlen daha iyi olabilirdi

Ama fazla gelemiyosun
Geçmişi okuyup sende yorum yaparsan kendini daha çok takıma ait hissedersin

stresde etkili oluyor Cnm
Bide senin dediğin 5 Li çay içtiysen o Form çay olmuyor
Sabah aç karna zeytinyağı nı Dene

Onlara bende gıcık oluyorum Cnm
Sofra kurup çekiyolar
Ya kimene sen ne yersen ye dimi
Haaa diyet sayfaları ayrı Tabi

Benimkide Bazen önümde extra gıcık etmek için ballandırarak yer

İyi geceler kizlar çok acıktım gidip sırt üstü yatayim açlığımi hissetmeden uyuyayim bari
yarın da güzel haberlerle Gel Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…