- Konu Sahibi Handandandan
-
- #141.781
Geçen hafta 84.6
Bu hafta 83.8
Fark -800
Yüzde 0.94 bucuktan 0.95
Kusura bakma Şeyda cım
Sorma abla muhasebeci yim birde matematikçi eşiyim yüz karasıyim cidden kosusturmaktan nevrim döndüKız bide muhasebecimisin
Yüzde karası
Hepimizde oluyor Tatlım gözümüzün önündekini görmüyorux
Aynen keşke o mercimek koftelerinj yemeseydim annem bi tarif verdi az önce naptin ne kadar verdin diye aramış zencefil 2 salatalık dilimi kadar yarım limon ve 1 cubuk tarçın 2 dk kaynatın 1.5 bardak suyla çok iyi geliyor dedi yapıcam birazdan. kizlar iyi gelirse sizde deneyin ben kobaylik yapayım önceAyy nolcak tatlım ne kusuru tekrar tebrikler fıstığım o doğum günü de olmasa Bi de tuvalet konusunda daha rahatlasan bu eminim 1.2 lere de çıkardı kuzum eminim buna
Tatlım bence tatilde Yinede burdan kopmamaya çalış fırsat buldukça gelKaptanım ne zaman biter tam bilemiyorum devamsızlık da yapmak istemiyorum burayıda ozluyorum arada kaldım. Kendi evimde düzenimi kurdum ama şimdi oraya gidince spora gidemicem evde yapmam gerekecek ve evdeki hocayla yapılan gibi olmuyor. Yemekler konusunda orta yolu bulurum ama misafirlerimiz çok olacak ve herkes evine çağıracak çünku bir sene üstüne gidiyorum ve onlarıda kırmak istemiyorum. Bu demek değil ki her bulduğmu yiyecem ama tam diyet mebümde olmucaktır. Burdan kopmak istemiyorum ama sanki bu süreçte burayı düzensiz menülerimle bozmasam iyi olur. Siz ne düşünüyorsunuz?
@seydan94
Şeyda listeye giren yoksa bu şekilde Doğru Cnm
Sadece sonucu 0.710 olarak yazıcan
Böyle olursa derece de yok
Aynen keşke o mercimek koftelerinj yemeseydim annem bi tarif verdi az önce naptin ne kadar verdin diye aramış zencefil 2 salatalık dilimi kadar yarım limon ve 1 cubuk tarçın 2 dk kaynatın 1.5 bardak suyla çok iyi geliyor dedi yapıcam birazdan. kizlar iyi gelirse sizde deneyin ben kobaylik yapayım önce
Heralde yapmadı
Can'ım neclayı alabilirim ama tabi bunun için gelip bildiri yapması gerekiyor yapmadi dimi ? Ben kaçırmadım
Kaptanım ne zaman biter tam bilemiyorum devamsızlık da yapmak istemiyorum burayıda ozluyorum arada kaldım. Kendi evimde düzenimi kurdum ama şimdi oraya gidince spora gidemicem evde yapmam gerekecek ve evdeki hocayla yapılan gibi olmuyor. Yemekler konusunda orta yolu bulurum ama misafirlerimiz çok olacak ve herkes evine çağıracak çünku bir sene üstüne gidiyorum ve onlarıda kırmak istemiyorum. Bu demek değil ki her bulduğmu yiyecem ama tam diyet mebümde olmucaktır. Burdan kopmak istemiyorum ama sanki bu süreçte burayı düzensiz menülerimle bozmasam iyi olur. Siz ne düşünüyorsunuz?
Heralde yapmadı
İstersen biraz daha bekle
Esmazc nın süresi var daha dimi
Kabızlık için çok iyi geliyormuş.Dene bakalım fıstık ne için iyi geliyormuş ?
Ne zaman donuceksin tatlım.Kaptanım ne zaman biter tam bilemiyorum devamsızlık da yapmak istemiyorum burayıda ozluyorum arada kaldım. Kendi evimde düzenimi kurdum ama şimdi oraya gidince spora gidemicem evde yapmam gerekecek ve evdeki hocayla yapılan gibi olmuyor. Yemekler konusunda orta yolu bulurum ama misafirlerimiz çok olacak ve herkes evine çağıracak çünku bir sene üstüne gidiyorum ve onlarıda kırmak istemiyorum. Bu demek değil ki her bulduğmu yiyecem ama tam diyet mebümde olmucaktır. Burdan kopmak istemiyorum ama sanki bu süreçte burayı düzensiz menülerimle bozmasam iyi olur. Siz ne düşünüyorsunuz?
Dereceye giremiyoruz@seydan94
Şeyda listeye giren yoksa bu şekilde Doğru Cnm
Sadece sonucu 0.710 olarak yazıcan
Böyle olursa derece de yok
Dereceye giremiyoruznasıl bir kilo veriyor diğer takımlar bugün bi okuyayım sayfaları merak ettim.
Rica ederim CnmMefkurem ben aksam siteye alışmaya çalışırken bikac yere birden yazmisim 5.takima girdim bildirimleri simdi gordum yazmissin ilgilenmissin sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?