Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@seydan94
Şeyda listeye giren yoksa bu şekilde Doğru Cnm
Sadece sonucu 0.710 olarak yazıcan
Böyle olursa derece de yok
Tesekurler ablacim insallah 74 u görürüm bu hafta,dereceye de girseydi keşke,necla güzel veriyo bildirim yaparsa gireriz belki

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta 75
Bu hafta 74.3
Giden 700gr
Yüzde 0,93
Mesaj 42
Spor 3gün plates ebru şallıyla plates
Guzel canim Tebrikler.

Geçen hafta 79
Bugün 78
Yüzdem 1.27
Eki Görüntüle 1814916
77 yi ucundan da olsa görmek isterdim
p.tesiye ne kaldı görürsün 3 gün sonra.

Bense zeytinyağımı içtim hala bir umut bekliyorum.

vuu rakibem müthişsin bu hafta beni jet hızıyla edin geçtin. Z.yağı 2 form çay ve ben hala bekliyorum annem bir tarif verdi başarılı olursa sizde deneyin.

Olsun canım sen şu sınavları atlatta verirsin.

Geçen hafta:77
bu hafta:76
yüzdelik olarakta hesap yapıcam kızlar.onuda bildiririm
Tebrikler tatlım okudum detoks falan gerek yok tatlım 1 Mayıs 2 hafta var 3 kiloyu havada karada verirsin dikkat edersen.

Canım bende kendimi çok aç bırakırsam kabız oluyorum bu hafta yemeklerin yanında bol bol az zyağlı salata ye faydasını görürsün cnm
Galiba bende aç kalıyorum ama gün içinde değil geceleri çekilmez bir açlık oluyor leptin bozulmasın diye yiyip içmiyorum suyla bastırıyor um.

Ahh tatlım bende gelsem senin kilolara inat ediyor gitmiyor diycem de 84 kıloda BU ne iNadi.

Kizlar ac kalmak cozum degil o zaman kisa vadede kilo veriliyor ama sonra alinabiliyor birde ac kalmak cok azaltmak kabizliga neden oluyor kubranun dedigi durum bendede oluyor.doyana kadar zararsiz seylerden yenmeli.
Evet öyle gerçekten yeni bir düzen oturtmam lazım.

Başın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.[/QUOTE]
allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içim
N narcicegi-21 tatlım nerdesin ki acabaaa ?
canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim

Başın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.
allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içim

canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız.

Geçmiş olsun canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız.[/QUOTE]
inşallah canım bakalım en geç pazartesiyi bulurmuş netleşmesi

Başın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.

canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim[/QUOTE]

Kuzummmm çok geçmiş olsun ya kıyamam ben sana inşallah temizdir tatlım benim dualarım seninle

Kuzummmm çok geçmiş olsun ya kıyamam ben sana inşallah temizdir tatlım benim dualarım seninle[/QUOTE]
amin canım çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…