- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #141.801
Tesekurler ablacim insallah 74 u görürüm bu hafta,dereceye de girseydi keşke,necla güzel veriyo bildirim yaparsa gireriz belki@seydan94
Şeyda listeye giren yoksa bu şekilde Doğru Cnm
Sadece sonucu 0.710 olarak yazıcan
Böyle olursa derece de yok
Ooooo kaptanim biz diyetteyiz sen veriyorsun masallahMaalesef kuzum valla ben keşke bu hafta listede olsaydım sabah 58.9 ü gördüm
Ooooo kaptanim biz diyetteyiz sen veriyorsun masallah
Guzel canim Tebrikler.Hayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta 75
Bu hafta 74.3
Giden 700gr
Yüzde 0,93
Mesaj 42
Spor 3gün plates ebru şallıyla plates
p.tesiye ne kaldı görürsün 3 gün sonra.
Bense zeytinyağımı içtim hala bir umut bekliyorum.
vuu rakibem müthişsin bu hafta beni jet hızıyla edin geçtin. Z.yağı 2 form çay ve ben hala bekliyorum annem bir tarif verdi başarılı olursa sizde deneyin.Gelen giden yok bende en güzel bildiririmi yapayım. Bu hafta yolculuyum ve annemde olacağım için menülerimi paylaşmasam daha iyi olur diye düşündüm. Hem yoğun olacam hemde düzensiz olacam. Düzen oturtunca geri dönsem olur mu acaba kaptanım?
Geçen hafta 86.9
Bu hafta 85.5
Fark 1.400
Yüzde 1.64
Mesaj 60
Spor 430dk civarı
Olsun canım sen şu sınavları atlatta verirsin.kızlar bende kılo bıldırımı yapıp kavıcam pazartesı muhtesem bı donus yaparım insallah bu hafta malesef artıdayım kızlar ınan cok dıkkat ettım sabahları 1 saat yuruyuse gıttım ama stres benı şışırdımı ne yarın sınavım var ve pazar gunu cokfelaket sınırlıbı ınsan oldum
malesef
gecen hafta 70.3
bu hafta 70.9 fark
+600
mesajdan muafım bu haftada
spor 240 dakıkadan fazladır
fark + oldıgııcın hesaplamayı bılmıyorum kaptanım
Tebrikler tatlım okudum detoks falan gerek yok tatlım 1 Mayıs 2 hafta var 3 kiloyu havada karada verirsin dikkat edersen.Geçen hafta:77
bu hafta:76
yüzdelik olarakta hesap yapıcam kızlar.onuda bildiririm
Galiba bende aç kalıyorum ama gün içinde değil geceleri çekilmez bir açlık oluyor leptin bozulmasın diye yiyip içmiyorum suyla bastırıyor um.Canım bende kendimi çok aç bırakırsam kabız oluyorum bu hafta yemeklerin yanında bol bol az zyağlı salata ye faydasını görürsün cnm
Ahh tatlım bende gelsem senin kilolara inat ediyor gitmiyor diycem de 84 kıloda BU ne iNadi.Hiç üzulme canım bende alıştım bu duruma.başladığım ilk hafta 3 kilo verdim.simdi 1 kiloyu her hafta göremiyorum.kilolar azaldıkca geriye kalanlar inat yapıyo .bozmayalım yeterki yavaş yavaş gidecek.yaza ne kaldı surada :)
Evet öyle gerçekten yeni bir düzen oturtmam lazım.Kizlar ac kalmak cozum degil o zaman kisa vadede kilo veriliyor ama sonra alinabiliyor birde ac kalmak cok azaltmak kabizliga neden oluyor kubranun dedigi durum bendede oluyor.doyana kadar zararsiz seylerden yenmeli.
Yok Cnm haftaya 3.cuması oluyor6 nisan onun gelişi olmaz dimi ?
Tamam neclayı beklicem biraz daha ama kötü etkiler se alamam beyti gibi kola gibi kaçamakları vardı bu hafta evlilik yıl dönümlerinde
Kıyamam yaKız nereye maşallah hastalıktan 1 haftada 5 kilo verdim
Kıyamam ya
Gerçekten vicdansızlar. Cekirdekler bisküviler nele neler yiyolar önumüzde.
Başın sağolsun canım inanamıyorum ya bu anlattıklarına nasıl insanlar var. Onu alsaydın renkli gözlü olurdu ne demek ne alaka ya tövbe tövbe. Benim eltimde renkli gözlü bebeğinin gözleri koyu kahve oldu hatta benimzannediyorlar annesiyle alakası yok. Ki mavi olsa ne olacak hayırlı sağlıklı olsunlarda. Resmen sebep olmuşlar Allah affetsin.
canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedimN narcicegi-21 tatlım nerdesin ki acabaaa ?
Çok iyi canım maşallah ya devamı gelsin fazla fazla eksilsin.Geçen haftaki kilom: 76.4 kg
Bu haftaki kilom: 75.4 kg
Fark: 1 kg ( % 1.31)
Spor: 180+
Eki Görüntüle 1814857
maşallah canımÇok iyi canım maşallah ya devamı gelsin fazla fazla eksilsin.
allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içimBaşın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.
Tebrikler canım yine çok iyi.Geçen hafta 70,4
Bu hafta 69,2
Fark 1.200
Yüzde 1.70
Mesaj 60+
Spor 200dk civarı
Bence listedekiler perşembe günü saf pro yapabilşrlerDereceye giremiyoruznasıl bir kilo veriyor diğer takımlar bugün bi okuyayım sayfaları merak ettim.
Geçmiş olsun canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız.[/QUOTE]allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içim
canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim
allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içimBaşın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.
allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içim
canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?