- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.081
Tatlım kilo verdikçe zaten hepsi giderbaşladıgım gün 2 nisanda kendime fotograf çekmiştim.sonra oturup ağladım resmen o kadar çirkinleştirmişimki kendimi.yazıklar olsun bana dedim.ki eskiden salonda benden yardım isteyen insanlar olurdu o kadar düzgündü fizigim karnımda minik baklavalar bile vardı şimdi göbekli selülitli olduguma inanamıyorum.ama selülitleri hallettim egzersizle bi de yağ karışımı yaptım masaj yapıyorum ihihih
Ayy yok bebeğim ben kaçamak falan almıyim. Sonra ağlayıp duruyorum. disari ciktik aksam da dugun var yemeklerimde yanimda sefam olsun.Enerjin bol olsun tatlım.Kızzlaaaaaar bugün kaçamak yapan fena olur he söyleyeyim :) ayyy bomba gibiyim bugün Bi enerji var üstümde
Ya abla ben çok şanslıyım sanırım öyle hıcbırseye saldirasim yiyesim gelmiyor. Ayy aman gözlerini kapat bakma o sofraya sakin.Kaçamaksız ve tatlısız 2.gün geride kaldı
Dün alışverişte bişey alıp yememek için kendimi zor tuttum ama başardım
Akşamda gelincim pasta yapmıştı ama şeker orucuna başladım dedim yemedim
Bugünde eltimin kardeşinin doğum günü var oraya gidecem
Herkes bişey yapıp götürecek bende kısır yapıcam
Ordaki sofrayı hayal ederseniz heralde
Ama tuzaklara düşmemek için evde tavukla salata yapıcam kendim için onu götürcem yanımda
Aldım yemeğimi geziyorum nolcak bu halim.Kızlar gördüğünüz üzere artık takımların yüzdeleri çok iyi oluyor
Bu güzel yüzdeyle bile 3.olduk
Onun için daha çok dikkat etmeliyiz
Onlar yapıyorsa biz haydi haydi yaparız
Bi çok takımdan hem daha azimliyiz hemde daha disiplinyiz
Unutmayın pazartesı Eksi çıkmak büyük avantaj
Onun için hafta sonuna dikkattttt
Hayatım ne var biraz dişini sıkınca yine eskisi gibi olursun ne var yani bunda halledemiycek.başladıgım gün 2 nisanda kendime fotograf çekmiştim.sonra oturup ağladım resmen o kadar çirkinleştirmişimki kendimi.yazıklar olsun bana dedim.ki eskiden salonda benden yardım isteyen insanlar olurdu o kadar düzgündü fizigim karnımda minik baklavalar bile vardı şimdi göbekli selülitli olduguma inanamıyorum.ama selülitleri hallettim egzersizle bi de yağ karışımı yaptım masaj yapıyorum ihihih
Kolay gelsin canım hayırlı yolculuk. Bende çarşamba anneme gideyim diyorum ayin 2 sine kadar okul yok nasılsa tabi benimki tmm derseSelam kizlar napiyosunuz bakim?ben bavul hazirliyorum malum yarin yolculuk var:)
Ayy yok bebeğim ben kaçamak falan almıyim. Sonra ağlayıp duruyorum. disari ciktik aksam da dugun var yemeklerimde yanimda sefam olsun.Enerjin bol olsun tatlım.
Ya abla ben çok şanslıyım sanırım öyle hıcbırseye saldirasim yiyesim gelmiyor. Ayy aman gözlerini kapat bakma o sofraya sakin.
Aldım yemeğimi geziyorum nolcak bu halim.
Hayatım ne var biraz dişini sıkınca yine eskisi gibi olursun ne var yani bunda halledemiycek.
başladıgım gün 2 nisanda kendime fotograf çekmiştim.sonra oturup ağladım resmen o kadar çirkinleştirmişimki kendimi.yazıklar olsun bana dedim.ki eskiden salonda benden yardım isteyen insanlar olurdu o kadar düzgündü fizigim karnımda minik baklavalar bile vardı şimdi göbekli selülitli olduguma inanamıyorum.ama selülitleri hallettim egzersizle bi de yağ karışımı yaptım masaj yapıyorum ihihih
kolay gelsiiiiin. ben de 2 saat sonra kuaföre gidicim saşlarımı kısacık kestircim çok heyecanlıyımSelam kizlar napiyosunuz bakim?ben bavul hazirliyorum malum yarin yolculuk var:)
biz de konsere gidiciz sevdiceimleBende sevdiceğimleyim bugün
Ya ben seni yirim afferinn kız sana
Hayatım koy azıgini yanına dicem ama ortam musait değilbiz de konsere gidiciz sevdiceimleakşam kesin bişeyler tıkınır ben yemiiicim
Resmini koyarsin kısacık saçlarla merak ettim bakkolay gelsiiiiin. ben de 2 saat sonra kuaföre gidicim saşlarımı kısacık kestircim çok heyecanlıyım
Vassssss bende öyle sevdiceklerimleyim bende erkek çokBende sevdiceğimleyim bugün
hoşbulduk canım zeynep ben :)Gece kuşu geldiiii
Hepinizi yürekten tebrik ederim canlar
3.olmuşuz
Bu hafta eşlerden heralde nejlanın takımı 1.oldu
@narcicegi-21
Birinciliğin içinde sana özel tebrik gelsin fıstığım
Devamı gelsin inşallah
Cuma olmasına rağmen fazla kaçamak olmamasıda çok güzel
Eminim haftaya karşılığını alacaksınız
Tabi öncelikle hafta sonu tuzaklarına düşmeyin
S sonumud
Hoşgeldin Cnm
Ben zühal
Senin Adın neydi
haha evet ortam müsait değil. gerek de yok ya geç gidicez zaten evde yemekciğimi yiyip çıkıciğimHayatım koy azıgini yanına dicem ama ortam musait değilneyse sende tavuk köfte balık olan yerler tercih et.
koyarım tabii umarım istedigim gibi yapabilirler de moralim yerlere düşmez :)Resmini koyarsin kısacık saçlarla merak ettim bak
Halletti mi o bakım bi yerleri ariycaktiBende sevdiceğimleyim bugün
Ayy ne tatlisin oyle iyi degerlendirin bakalim:)Bende sevdiceğimleyim bugün
Saclarini mi kestirecen ben her kestirdigimde bin pisman oluyorum insallah sen pisman olmazsinkoyarım tabii umarım istedigim gibi yapabilirler de moralim yerlere düşmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?