Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

başladıgım gün 2 nisanda kendime fotograf çekmiştim.sonra oturup ağladım resmen o kadar çirkinleştirmişimki kendimi.yazıklar olsun bana dedim.ki eskiden salonda benden yardım isteyen insanlar olurdu o kadar düzgündü fizigim karnımda minik baklavalar bile vardı şimdi göbekli selülitli olduguma inanamıyorum.ama selülitleri hallettim egzersizle bi de yağ karışımı yaptım masaj yapıyorum ihihih

Tatlım kilo verdikçe zaten hepsi gider
Sporla beraber sıkılaşırsın oldu bitti
Artık geçmiş için üzülmeyip önümüze bakıyoruz

Kızzlaaaaaar bugün kaçamak yapan fena olur he söyleyeyim :) ayyy bomba gibiyim bugün Bi enerji var üstümde
Ayy yok bebeğim ben kaçamak falan almıyim. Sonra ağlayıp duruyorum. disari ciktik aksam da dugun var yemeklerimde yanimda sefam olsun.Enerjin bol olsun tatlım.

Ya abla ben çok şanslıyım sanırım öyle hıcbırseye saldirasim yiyesim gelmiyor. Ayy aman gözlerini kapat bakma o sofraya sakin.

Aldım yemeğimi geziyorum nolcak bu halim.

Hayatım ne var biraz dişini sıkınca yine eskisi gibi olursun ne var yani bunda halledemiycek.

Ya ben seni yirim afferinn kız sana

Ah be bitanem ne var bunda yine eskisi gibi olursun ben sende o kadar enerjiyi gördüm

hoşbulduk canım zeynep ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…