- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.501
ıste bu durum benı yıkıyor aksıne daha kotu hıssedıyorum kendımı soyledım ama yuzune karsı sana hakkımı helal etmıyorum dedımTek kelimeyle TERBİYESİZLİK yapmış. Bir bayana bu şekilde konuşan insana yazıklar olsun.
Canım doğumdan sonra aile içinde benimde kilolarımla dalga geçiliyordu ve doğumdan 3 ay sonra 88kiloyken yine eşimin dalga geçmesinden sonra diyete karar verdim. Ben kilo verdiğimi söyleyince dalga geçmesine devam etti deri kemik kaldın aman nası da zayıfsın dye dalga geçiyordu o dalga geçtikçe ben hırslandım.
Böyle durumlar insanı yaralıyor ama gaza da getiriyor. İrademize daha çok hakim olmalıyız göze batan kilolarımızdan madem ki rahatsızız..
bitanem günün yanlışlarla dolu olmuşGünaydın arkadaşlar. Dün hafif kaçamaklar olsa da bu gün tam anlamıyla diyete başladım. Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak suyumu içtim. Dün tartılmadığım için bu sabah tartıldım kilom sabit. Aslında benimki manual baskül , digital almam lazım. O yüzden kilomdan emin olamıyorum da. Dünkü menümü yazayım.
Sabah 7:30 bir bardak çay, 4-5 tane zeytin, 2 dilim köy peyniri, 1 dilim beyaz ekmek. ( pek diyete uygun olmadı ama neyse)
Öğlen 12:30 1 salatalık , 1 domates, 1 simit( okulda pek tercih şansım olmuyor)
Akşam 1 tabak yağsız yoğurtlu makarna + salata ( bu nee dediğinizi duyar gibiyim)
Su 2 lt
Spor Maalesef yok.
İlkin günahı olmazmış. Hem daha gruba alınıp alınmadığımı bilmiyordum o yüzden o dünü es geçmiş olayım.
Bugün diyete başlangıç olsun artık. Olsun mu? Olsun olsun.
Canım az kaldı senin sınava kurtuluyosun.ya ben ne edeyim taaa eylülde kpss.calışmaya basladım bismillah diyerek.bi yandanda katipliğe hazırlanıyorum.üstüne diyet spor.ama durrr daha bitmedi ev çocuk koca yemek.şaşırdım artık kaç parçaya bölüneyim.allah yardımcımız olsunKızlar nasılsınız bugün ay ben kendi mi bir hafiflemiş bir hafiflemiş hissediyorum anlatamam. Kilolar gittikçe midir nedir kendimi çok enerjik hissediyorum. Bu enerji ile ne test çözerim artık ben :)) gönül isterdi ki hoplayacağım zıplayacağım
tatlım hedefine ulaşana kadar müslini meyvelilerden yememelisin unutmaBirde kahvaltı işini çözemedim sabah çocukları giydirdi krese bırak ise yetiş kociste yiyemiyorum sabah diyo bende musli aldım ama vakit yok canımdan istemiyo metabolizma öğleye kadar suyla çalışıyor. Su içmeyi seviyorum ama.
evet suya zorla alıştırıyorum kendimi artırıyorum yavaştann :)Su biraz az canim artacak insallah,onun dışında mükemmel diyebilirim
yaa işte ben bu hali çok seviyorum.ben de böyle oluyorum diyete spora başladıgımda.kendimi çok iyi hissediyorum enerjik pozitif hissediyorum.güzel beslenince vücudumuz karşılığını veriyor bize benceKızlar nasılsınız bugün ay ben kendi mi bir hafiflemiş bir hafiflemiş hissediyorum anlatamam. Kilolar gittikçe midir nedir kendimi çok enerjik hissediyorum. Bu enerji ile ne test çözerim artık ben :)) gönül isterdi ki hoplayacağım zıplayacağım
Biliyorum canım ama dünü diyet yapmış olarak düşünmüyorum bu günden başladım olarak düşünüyorum. Bu gün gayet güzel gidiyor. Artık hayatımda ekmek, makarna ve şeker olmayacak. 21 günlük şeker orucuna girdim bakalım hayırlısı tatlım.bitanem günün yanlışlarla dolu olmuşlütfen düzelt kendine zarar veriyosun.. kepekli makarna yerken bile azcık vicdan azabı çekiyorum.kepekli makarna yiyebilirsin ama mesela haftanın 3 günü falan öğle öğününe koyarsın.simit hem beyaz unlu hem susam var susam malesef düşmanımız.
selam canım hem susam hem patates hem bulgur olmamış gibi geldi bana.Selam kızlar nasılsınız hala baskul alamadım ama bi rahatlama var göbekte dünkü menum
Sabah 10 gibi bir paket susamli çubuk bir fincan sade nescafe
Öğle 1 de az çorba yoğurt iki üç lokma patates musakka üç lokma ekmek
Akşam 7 bir kase tarhana bir kase bulgur pilavı az yağlı iki tane taze soğan yarım domatesle salata
Evet detoksları ben de severim. Valla aslında hafta sonu güzel olur. Yapalım bu hafta sonu.Denediginiz detokslar varmı kızlar . Ben ayran detoksunun çok faydasını görmüştüm 3. Takımda topluca yapardık hafta sonu bir gün yapalimmi ne dersiniz yada sizin onereceginiz başka bir şeyde olabilir
Hemde nasıl zor oluyor canım yaa şu sınav bir bitsin sabah çıkacağım salacağım kendimi dağa bağıra akşama kadar koşcam yürücem yetti gari canıma :)) canım evde yemekleri annem yapıyor ne yaparsa azcık azcık yiyorum bende birde şöyle bir durum varki patatesi çok severim yemeyeceğim desem bu sefer - annem evlenirken sana takı yerine patates tarlası ekip vercem der hep - annem diyette olduğumu anlayacak sınav zamanı ne diyeti diyecek.
Selam kızlar nasılsınız hala baskul alamadım ama bi rahatlama var göbekte dünkü menum
Akşam 7 bir kase tarhana bir kase bulgur pilavı az yağlı iki tane taze soğan yarım domatesle salata
kızlar babaannem kalp ıle ılgılı bı sıkıntı yasadı amelıyata falan alındı suan ıyı bende ı yuzden hıc gıremedım ozur dılerım
Denediginiz detokslar varmı kızlar . Ben ayran detoksunun çok faydasını görmüştüm 3. Takımda topluca yapardık hafta sonu bir gün yapalimmi ne dersiniz yada sizin onereceginiz başka bir şeyde olabilir
evet suya zorla alıştırıyorum kendimi artırıyorum yavaştann :)
Midem bulandığı için 3 tane minik sade çubuk kraker yedim bu kaçamak sayılır mı ? Onun dışında hiçbirşey yok.kızlar artık lütfen kaçamak görmek istemiyorummm kesinlikle bugün
Canım susam li cubuk yerine 1 elma yeseydin yada kuru incir kayisi veya ceviz badem findik bu tür abur cubur işlenmiş gıdaları hayatımızda çıkarıyoruz tamam mı tatlışım.Selam kızlar nasılsınız hala baskul alamadım ama bi rahatlama var göbekte dünkü menum
Canım çok geçmiş olsun Allah bir dsha yasatmasin cümle hastalara içinde de babannecigine şifa versin.kızlar babaannem kalp ıle ılgılı bı sıkıntı yasadı amelıyata falan alındı suan ıyı bende ı yuzden hıc gıremedım ozur dılerım
Ben detoks yapmayı düşünmüyorum. Ekmek yemiyordum hizli Zayıflamak için sorun yaşadım 2 gündur ekmek tuketiyorum hem eksiye düştüm hemde tuvalete çıktım. Yani diyorum ki metoya eziyet etmeyelim bozmayalim takıldıgımiz yerde yapalım.Denediginiz detokslar varmı kızlar . Ben ayran detoksunun çok faydasını görmüştüm 3. Takımda topluca yapardık hafta sonu bir gün yapalimmi ne dersiniz yada sizin onereceginiz başka bir şeyde olabilir
Midem bulandığı için 3 tane minik sade çubuk kraker yedim bu kaçamak sayılır mı ? Onun dışında hiçbirşey yok.
Canım susam li cubuk yerine 1 elma yeseydin yada kuru incir kayisi veya ceviz badem findik bu tür abur cubur işlenmiş gıdaları hayatımızda çıkarıyoruz tamam mı tatlışım.
Canım çok geçmiş olsun Allah bir dsha yasatmasin cümle hastalara içinde de babannecigine şifa versin.
Ben detoks yapmayı düşünmüyorum. Ekmek yemiyordum hizli Zayıflamak için sorun yaşadım 2 gündur ekmek tuketiyorum hem eksiye düştüm hemde tuvalete çıktım. Yani diyorum ki metoya eziyet etmeyelim bozmayalim takıldıgımiz yerde yapalım.
Çok bulandı evet hamilelikten kalma bir alışkanlık. Onun yerine leblebi yesem günlük 1 avuç kadar filan. Nasıl olur? Köyde öğretmen olduğum için uzun yol ve köydeki kokular malesef midemi bulandırıyor.Çok bulanıyorsa kaçamak sayılmaz Tabiki ama normalde yersen evet kaçamak sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?