Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ıste bu durum benı yıkıyor aksıne daha kotu hıssedıyorum kendımı soyledım ama yuzune karsı sana hakkımı helal etmıyorum dedım

Selam kızlar nasılsınız hala baskul alamadım ama bi rahatlama var göbekte dünkü menum
Sabah 10 gibi bir paket susamli çubuk bir fincan sade nescafe
Öğle 1 de az çorba yoğurt iki üç lokma patates musakka üç lokma ekmek
Akşam 7 bir kase tarhana bir kase bulgur pilavı az yağlı iki tane taze soğan yarım domatesle salata

Birde kahvaltı işini çözemedim sabah çocukları giydirdi krese bırak ise yetiş kociste yiyemiyorum sabah diyo bende musli aldım ama vakit yok canımdan istemiyo metabolizma öğleye kadar suyla çalışıyor. Su içmeyi seviyorum ama.

bitanem günün yanlışlarla dolu olmuş lütfen düzelt kendine zarar veriyosun.. kepekli makarna yerken bile azcık vicdan azabı çekiyorum.kepekli makarna yiyebilirsin ama mesela haftanın 3 günü falan öğle öğününe koyarsın.simit hem beyaz unlu hem susam var susam malesef düşmanımız.

Canım az kaldı senin sınava kurtuluyosun.ya ben ne edeyim taaa eylülde kpss.calışmaya basladım bismillah diyerek.bi yandanda katipliğe hazırlanıyorum.üstüne diyet spor.ama durrr daha bitmedi ev çocuk koca yemek.şaşırdım artık kaç parçaya bölüneyim.allah yardımcımız olsun

Denediginiz detokslar varmı kızlar . Ben ayran detoksunun çok faydasını görmüştüm 3. Takımda topluca yapardık hafta sonu bir gün yapalimmi ne dersiniz yada sizin onereceginiz başka bir şeyde olabilir

tatlım hedefine ulaşana kadar müslini meyvelilerden yememelisin unutma

yaa işte ben bu hali çok seviyorum.ben de böyle oluyorum diyete spora başladıgımda.kendimi çok iyi hissediyorum enerjik pozitif hissediyorum.güzel beslenince vücudumuz karşılığını veriyor bize bence

Benim
Biliyorum canım ama dünü diyet yapmış olarak düşünmüyorum bu günden başladım olarak düşünüyorum. Bu gün gayet güzel gidiyor. Artık hayatımda ekmek, makarna ve şeker olmayacak. 21 günlük şeker orucuna girdim bakalım hayırlısı tatlım.

selam canım hem susam hem patates hem bulgur olmamış gibi geldi bana.

Denediginiz detokslar varmı kızlar . Ben ayran detoksunun çok faydasını görmüştüm 3. Takımda topluca yapardık hafta sonu bir gün yapalimmi ne dersiniz yada sizin onereceginiz başka bir şeyde olabilir
Evet detoksları ben de severim. Valla aslında hafta sonu güzel olur. Yapalım bu hafta sonu.

Can'ım ne var bunda ben okuyorum her gün sınav oluyorum deli gibi çalışıyorum ama diyet buna engel değil ayrıca annen senin iyiliğini istiyorsa ne güzel demeli bana sorarsan
Ayrıca ben patatesse bayılırım her türlüsüne ama diyet sırasında yemedim çünkü çok zararlı o Zaten isteklerimize dur diyemiyorsak irademizle diyet Nasıl olucak oooooo ben neler isterim

Bulgur ekmek susam çubuk Nasıl bir menü bu nedir bu söylermisin bana ?

kızlar babaannem kalp ıle ılgılı bı sıkıntı yasadı amelıyata falan alındı suan ıyı bende ı yuzden hıc gıremedım ozur dılerım

Çok geçmişler olsun Can'ım ah senin bu koşturman varya fena

Detox kilo vermeye ilk başlandığında gereksizdir tavsiye etmiyorum ben ama isteyen buyursun yapsın 40 küsür kilo verdim bir kere bile ihtiyaç duymadım ama ben detox yapanların metobalizmasını bozduğunu düşünüyorum Gerekmedikçe durmadıkça gerek yok bence

evet suya zorla alıştırıyorum kendimi artırıyorum yavaştann :)

Alışacaksınnnnnn hem koruma da da çok önemli inan

Canım susam li cubuk yerine 1 elma yeseydin yada kuru incir kayisi veya ceviz badem findik bu tür abur cubur işlenmiş gıdaları hayatımızda çıkarıyoruz tamam mı tatlışım.

kızlar babaannem kalp ıle ılgılı bı sıkıntı yasadı amelıyata falan alındı suan ıyı bende ı yuzden hıc gıremedım ozur dılerım
Canım çok geçmiş olsun Allah bir dsha yasatmasin cümle hastalara içinde de babannecigine şifa versin.

Ben detoks yapmayı düşünmüyorum. Ekmek yemiyordum hizli Zayıflamak için sorun yaşadım 2 gündur ekmek tuketiyorum hem eksiye düştüm hemde tuvalete çıktım. Yani diyorum ki metoya eziyet etmeyelim bozmayalim takıldıgımiz yerde yapalım.

Ben ekmek seven biri değilim ama yine de sabahları tükettim öğle ve akşam değil ama sabah tükettim detoxu ihtiyaç duymadım ihtiyacım yoksa doğru bulmuyorum

Çok bulanıyorsa kaçamak sayılmaz Tabiki ama normalde yersen evet kaçamak sayılır
Çok bulandı evet hamilelikten kalma bir alışkanlık. Onun yerine leblebi yesem günlük 1 avuç kadar filan. Nasıl olur? Köyde öğretmen olduğum için uzun yol ve köydeki kokular malesef midemi bulandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…