- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.461
Tamam canım bende yapayım yarınTamam tatlım çarşamba perşembe de uyar bana. Yarın senin çorbayı yapim ben bari
Çok güzel hersey daha ne olsun.8.00 limonlu sıcak su
8.15 bir tane kivi
9.30 kahvaltım: 3 ince dilim tam bugday ekmeği üzerine az yağlı peynir,3 zeytin, bol salatalık,açık çay
14.00 öğle yemeğim: 100 gram kadar haşlanmış tavuk,3 kaşık kavrulmuş ıspanak,bi kase yoğurt,salata
17.00 10 tane fındık
19.00 akşam yemeğim: büyük bir kase yoğurt içine iki haşlanmış tam yumurta,2 kaşık lor peyniri,1 tatlı kaşığıketen tohumu, 1 çay kaşığı tarçın. salata
Ebru Şallının 21 günlük kür videosuna başladım bugün.1saat kadar sürüyor sanırım vıdı vıdıları hariç
2 km kadarcık yürüdüm. 2 litre su içtim
Guzel canim Afiyetler olsun.Kızlar menüm
Sabah 10.00 5tombik peynir, 1yumurta omlet, 1salatalık,1domates,5zeytin
Ara 1bardak çilek
Öğle 14.00 1kase domates çorbası 1bardak yoğurt 1dilim tb
Ara 1hurma 1ceviz
Akşam 18.00 bir tabak hellim peynirli salata
Ara 20.00 1dilim ananas 1tarçınlı elma
Su 2lt
Spor tüm gün temizlik çamaşır ve misafirle geçti
Yazarken bile ben ne yaptım dedim ama gayet iyi geldi akşam 7 y e kadar hastanedeydim biraz da o Psikolojiyle yedim sanırım acikmiyim diye.Menün çok güzel canım
Gayet güzel canım bu arada ben kaçırdım zeytinyağı bağırsaklar için mi
Patates günü olmuş ben patates elimden geldiği kadar tüketmiyorum kilo yapmaya yatkın bi sebze olduğu için o yüzden bana çok geldi canım patatesin
Normalde kahvaltındaki yemişler çok ama ara niyetine yedin sanırım canım o yüzden güzel menü afiyet olsun :)
Güzel canım ayy canım yumurta salatası çekti yarın yapim bari.. Sana da afiyet bal şeker olsun kilo olmasın :))
Çok iyi canım
Canım diyetisyenim sevze yemeğini 8 kaşık yiyebilirsin dedi belki sende artırmak istersin.. Az yemişsin helal olsun ben kesin acıkırdım bu kadar az şeye
Ya bende bi hafta yaptım evru şallı ilk on dakka çene çalıyor zaten sıkıldım bıraktımbaşka videolardan yapıcam bu hafta. Menün de güzel canım afiyet olsun
Tatlım 5 lt lik suyla DeneTartinin dengesizliği beni rahatsız etti bugun 64.9 gördüm inanmadım indim geri çıktım arttı ha ha deli eder adamı ilk defa öyle yapıyor geveze şey ya
Aynısını denedim 5.1 çıktı ama ben inip çıkınca farklı çıkıyor onu anladım ablaTatlım 5 lt lik suyla Dene
Nerde Doğru tartarsa sende orda tartıl
Altının fayansın üstünde sabit olmasıda önemli
Ayy benimki de öyle bazen 2 kılo eksik tartıyor ama sonra ERROR yazıyorTartinin dengesizliği beni rahatsız etti bugun 64.9 gördüm inanmadım indim geri çıktım arttı ha ha deli eder adamı ilk defa öyle yapıyor geveze şey ya
Bi 100 gr fark olabilir arka arkaya tartılıncaAynısını denedim 5.1 çıktı ama ben inip çıkınca farklı çıkıyor onu anladım abla
Bende bende bende bayılırımahh karnabahar en sevdiğim yemek ya bayılırım! afiyet olsun öğretmenim
8.00 limonlu sıcak su
8.15 bir tane kivi
9.30 kahvaltım: 3 ince dilim tam bugday ekmeği üzerine az yağlı peynir,3 zeytin, bol salatalık,açık çay
14.00 öğle yemeğim: 100 gram kadar haşlanmış tavuk,3 kaşık kavrulmuş ıspanak,bi kase yoğurt,salata
17.00 10 tane fındık
19.00 akşam yemeğim: büyük bir kase yoğurt içine iki haşlanmış tam yumurta,2 kaşık lor peyniri,1 tatlı kaşığıketen tohumu, 1 çay kaşığı tarçın. salata
Ebru Şallının 21 günlük kür videosuna başladım bugün.1saat kadar sürüyor sanırım vıdı vıdıları hariç
2 km kadarcık yürüdüm. 2 litre su içtim
Kızlar menüm
Ara 1bardak çilek
Ara 1hurma 1ceviz
Su 2lt
Tartinin dengesizliği beni rahatsız etti bugun 64.9 gördüm inanmadım indim geri çıktım arttı ha ha deli eder adamı ilk defa öyle yapıyor geveze şey ya
He Bi de tartının altında bişey yok dimi hali vsAynısını denedim 5.1 çıktı ama ben inip çıkınca farklı çıkıyor onu anladım abla
afiyet olsuuun canım güzel olmuşKızlar menüm
Ara 1bardak çilek
Ara 1hurma 1ceviz
Su 2lt
günaydınlaaarrrrr prenseessKızlar günaydın hepinizeeeeee :)
fayansa bırakıyorum canımHe Bi de tartının altında bişey yok dimi hali vs
sanki düzeldi benim bakalım cumaya kadar terbiyeli olur umarımAyy benimki de öyle bazen 2 kılo eksik tartıyor ama sonra ERROR yazıyor
fayansa bırakıyorum canım
sanki düzeldi benim bakalım cumaya kadar terbiyeli olur umarım
Gunaydin kizlar kusura bakmayin dun menumu yazamadim simdi yazayim
Sabah uyandigimda bir kuru incir ve bir avuc findik badem.
Kahvalti:11.30 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,bir dilim ekmek,yesillik ve cay.
Ara ogun uc tane kestane.
Aksam:19.30 bir tabak patlican turlusu,bir kase corba ve salata.
2 litre su spor yok.
oyle yaparım baskulu aldıgım gün diyete başlamıştım yeni yaniAnladım iyi Çünkü yumuşak zeminde yanlış ölçüyor
İnşallah Can'ım olmazsa değiştir kuzum
Spor spor spor :)) anladın sen onu
Çorbanın da ne çorbası olduğunu yaz Bi dahakine bitanem e mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?