Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın arkadaşlar. Dün hafif kaçamaklar olsa da bu gün tam anlamıyla diyete başladım. Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak suyumu içtim. Dün tartılmadığım için bu sabah tartıldım kilom sabit. Aslında benimki manual baskül , digital almam lazım. O yüzden kilomdan emin olamıyorum da. Dünkü menümü yazayım.

Sabah 7:30 bir bardak çay, 4-5 tane zeytin, 2 dilim köy peyniri, 1 dilim beyaz ekmek. ( pek diyete uygun olmadı ama neyse)
Öğlen 12:30 1 salatalık , 1 domates, 1 simit( okulda pek tercih şansım olmuyor)
Akşam 1 tabak yağsız yoğurtlu makarna + salata ( bu nee dediğinizi duyar gibiyim)

Su 2 lt
Spor Maalesef yok.

İlkin günahı olmazmış. Hem daha gruba alınıp alınmadığımı bilmiyordum o yüzden o dünü es geçmiş olayım.

Bugün diyete başlangıç olsun artık. Olsun mu? Olsun olsun.

Canım makarna ve simit aynı gün mü!! Evet bu neeeee demek istiyorum. Tam buğdaylı makarna var ben uzun zamandır yemiyorum ama bu cuma yersem tb makarna yemeği düşünüyorum

Kesinlikle olmamış zaten baştan sona hadi bugün ilk defa başlamış gibi başka

Tatlim ben tatildeyim soylemistim sana bu hafta spordan da muaftim

Yorum yapmiyorum sen zaten farkıdasin.

Afiyet olsun canim, patates tehlikeli ,illa karbonhidrat alicam diyorsan-ben diyorum malesef-tam bugday ekmeği ye,spor icinde ayrıca kutlarım,evde yapmak zor,açık havada çıkıp püfür püfür yürümeye benzemiyo anlarim
bence çok güzel canim afieyt olsun
Saat 10.45
Bol yesillikli yumurta salatasi
Peynir

Saat 15.00
Yarim kaseye yakin yogurt
1 portakal

Saat 18.30
15 badem
2 hurma
2 kayisi

Saat 19.30
6 kofte

Su 3 litre olur

Spor 3 mil leslie.200 ipsiz ip
afieyt olsun semaycim sık sayılır ama güzel,bende sık yeyince daha rahat oluyorum
Güzel ip süper :)
Can'ım ekmeği kızarmış tavsiye etmem daha az yemiş gibi hissedersin
kaptanim gi si düşsün diye kizarttim,artidayim ya telaş aldı beni,
çok güzel canim,menüden belli bu hafta yine süper gelecek inşallah ,daha dogrusu gidecek
çok güzel canim afieyt olsun

Su biraz az canim artacak insallah,onun dışında mükemmel diyebilirim

Afiyet olsun kuzum,suya dikkat et emi
Bence sen de şimdiki bedeninin bi küçüğünü al canım insan hırsa geliyor
bugün alıyorum canim 38 beden alicam akşam haklisin
Gayet güzel canım bu arada ben kaçırdım zeytinyağı bağırsaklar için mi
Aynen kuzum,pazartesi +400 dum,dünde zeytinyağı biraz etkisini gösterdi ama bugünde +800 rahatım ama inecek insallah

Tartinin dengesizliği beni rahatsız etti bugun 64.9 gördüm inanmadım indim geri çıktım arttı ha ha deli eder adamı ilk defa öyle yapıyor geveze şey ya
Canım hiç yerini değiştirme,bizimki banyoda hep aynı karenin içinde,herseyden etkileniyolar farkli cikabiliyo evin farkli yerlerinde,eşim çok takıntılı olduğu için günü her saatinde kilosunu bilir aşağı yukarı,tuhaflık varsa hemen dambillari var 5 kg luk onları tartar kontrol eder
Ayy benimki de öyle bazen 2 kılo eksik tartıyor ama sonra ERROR yazıyor
Elif supersin yaa

Afiyet olsun canim

O başka Bi durum Can'ım ama bana göre kızarmış ekmek normal ekmekten daha hızlı yeniyor ve doyurmuyor mesela 1 dilim yerine 2 dilim yerim kızartılmış olsa o yüzden ben tercih etmem

Hemde nasıl zor oluyor canım yaa şu sınav bir bitsin sabah çıkacağım salacağım kendimi dağa bağıra akşama kadar koşcam yürücem yetti gari canıma :)) canım evde yemekleri annem yapıyor ne yaparsa azcık azcık yiyorum bende birde şöyle bir durum varki patatesi çok severim yemeyeceğim desem bu sefer - annem evlenirken sana takı yerine patates tarlası ekip vercem der hep - annem diyette olduğumu anlayacak sınav zamanı ne diyeti diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…