- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.481
Yoo olmadı canım tarçın olduğu için mi dedinBende bende bende bayılırım
Güzel fıstık afiyet olsun sporda güzel
Güzel tatlım da tatlı isteği mi oldu?
Tatlım stres yapma çok oynuyorsa tartında Bi sorun olabilir
Canım makarna ve simit aynı gün mü!! Evet bu neeeee demek istiyorum. Tam buğdaylı makarna var ben uzun zamandır yemiyorum ama bu cuma yersem tb makarna yemeği düşünüyorumGünaydın arkadaşlar. Dün hafif kaçamaklar olsa da bu gün tam anlamıyla diyete başladım. Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak suyumu içtim. Dün tartılmadığım için bu sabah tartıldım kilom sabit. Aslında benimki manual baskül , digital almam lazım. O yüzden kilomdan emin olamıyorum da. Dünkü menümü yazayım.
Sabah 7:30 bir bardak çay, 4-5 tane zeytin, 2 dilim köy peyniri, 1 dilim beyaz ekmek. ( pek diyete uygun olmadı ama neyse)
Öğlen 12:30 1 salatalık , 1 domates, 1 simit( okulda pek tercih şansım olmuyor)
Akşam 1 tabak yağsız yoğurtlu makarna + salata ( bu nee dediğinizi duyar gibiyim)
Su 2 lt
Spor Maalesef yok.
İlkin günahı olmazmış. Hem daha gruba alınıp alınmadığımı bilmiyordum o yüzden o dünü es geçmiş olayım.
Bugün diyete başlangıç olsun artık. Olsun mu? Olsun olsun.
Yoo olmadı canım tarçın olduğu için mi dedin
Günaydın arkadaşlar. Dün hafif kaçamaklar olsa da bu gün tam anlamıyla diyete başladım. Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak suyumu içtim. Dün tartılmadığım için bu sabah tartıldım kilom sabit. Aslında benimki manual baskül , digital almam lazım. O yüzden kilomdan emin olamıyorum da. Dünkü menümü yazayım.
Sabah 7:30 bir bardak çay, 4-5 tane zeytin, 2 dilim köy peyniri, 1 dilim beyaz ekmek. ( pek diyete uygun olmadı ama neyse)
Akşam 1 tabak yağsız yoğurtlu makarna + salata ( bu nee dediğinizi duyar gibiyim)
Su 2 lt
Spor Maalesef yok.
İlkin günahı olmazmış. Hem daha gruba alınıp alınmadığımı bilmiyordum o yüzden o dünü es geçmiş olayım.
oyle yaparım baskulu aldıgım gün diyete başlamıştım yeni yani
Tatlim ben tatildeyim soylemistim sana bu hafta spordan da muaftimAnladım iyi Çünkü yumuşak zeminde yanlış ölçüyor
İnşallah Can'ım olmazsa değiştir kuzum
Spor spor spor :)) anladın sen onu
Çorbanın da ne çorbası olduğunu yaz Bi dahakine bitanem e mi
Tatlım baskülün sabit bir yerde değilse sabit bir yere koy yer degısınce de sorun çıkarıyorlar.oyle yaparım baskulu aldıgım gün diyete başlamıştım yeni yani
Yorum yapmiyorum sen zaten farkıdasin.Günaydın arkadaşlar. Dün hafif kaçamaklar olsa da bu gün tam anlamıyla diyete başladım. Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak suyumu içtim. Dün tartılmadığım için bu sabah tartıldım kilom sabit. Aslında benimki manual baskül , digital almam lazım. O yüzden kilomdan emin olamıyorum da. Dünkü menümü yazayım.
Su 2 lt
Spor Maalesef yok.
Aynen öyle yapacağım canım.Kesinlikle olmamış zaten baştan sona hadi bugün ilk defa başlamış gibi başka
Afiyet olsun canim, patates tehlikeli ,illa karbonhidrat alicam diyorsan-ben diyorum malesef-tam bugday ekmeği ye,spor icinde ayrıca kutlarım,evde yapmak zor,açık havada çıkıp püfür püfür yürümeye benzemiyo anlarimKızlar menüm
Sabah 7.00 zencefilli limon çayı
8.45 kahvaltı= 2 yumurta maydanozlu ve limonlu
11.00 bir elma
12.30 öğle yemeği = bir porsiyon patates yemeği 10 yaprak roka 3 kaşık yoğurt
15.30 bir elma
18.30 akşam yemeği = 3 kaşık patates yemeği, 3 kaşık çoban salatası, 3 kaşık bulgur pilavı
Yarım saat evin koridorunda küçük küçük adımlarla koşu
2.5 - 3 litre de su
Vee kapanış
Ama belki çok acıkırsam yoğurdun içene zencefil katarak yiyebilirim emin değilim yersem haber ederim..
bence çok güzel canim afieyt olsunKizlar menüm.
Sabah 8
Corekotu yagi
1 bardak limonlu sıcak su
11:30
Yulaf ezmeli yumurta
1kk peynir
8 zeytin
1 dilim çavdar
2 ceviz
10 fındık
4 badem
1 incir
Saat 20
1 tabak dolusu kıymalı karnabahar
1 kase yoğurt içine zerdecal zencefil tarçın
Su 8 bardak dışardaydım yeni geldim pek içmiyorum disarda temiz tuvalet bUlmak zor
Spor saat 3 den beri hastane köşelerinde dikildim. Bu zaman dilimini 45 dk. Si yürüyüş.
afieyt olsun semaycim sık sayılır ama güzel,bende sık yeyince daha rahat oluyorumSaat 10.45
Bol yesillikli yumurta salatasi
Peynir
Saat 15.00
Yarim kaseye yakin yogurt
1 portakal
Saat 18.30
15 badem
2 hurma
2 kayisi
Saat 19.30
6 kofte
Su 3 litre olur
Spor 3 mil leslie.200 ipsiz ip
kaptanim gi si düşsün diye kizarttim,artidayim ya telaş aldı beni,Güzel ip süper :)
Can'ım ekmeği kızarmış tavsiye etmem daha az yemiş gibi hissedersin
çok güzel canim,menüden belli bu hafta yine süper gelecek inşallah ,daha dogrusu gidecekSlmlar kızlar yoğun bir gündü pek yazamadim
Sabah 7.40
1 bardak süt
Öğle 12.30
1 patlıcan 2 biber kozleme yoğurtlu
1 kase yoğurt
Akşam 18.30
Karnibahar başlama nar ekşili
1 kase yoğurt
1,5 saat tempolu yürüyüş
2,5 lt su
çok güzel canim afieyt olsunIyi akşamlar kızlar
menu
sabah 9.15
1 Kıymalı yumurta
5 zeytin 1 kk peynir salatalık
öğlen 13.45
4 kaşık sebze yemeği(az bulgur vardi)
yogurt
akşam 17.30
4 kaşık fasulye
Bol salata yoğurt
Su 2.5litre
500 ip
Su biraz az canim artacak insallah,onun dışında mükemmel diyebilirim8.00 limonlu sıcak su
8.15 bir tane kivi
9.30 kahvaltım: 3 ince dilim tam bugday ekmeği üzerine az yağlı peynir,3 zeytin, bol salatalık,açık çay
14.00 öğle yemeğim: 100 gram kadar haşlanmış tavuk,3 kaşık kavrulmuş ıspanak,bi kase yoğurt,salata
17.00 10 tane fındık
19.00 akşam yemeğim: büyük bir kase yoğurt içine iki haşlanmış tam yumurta,2 kaşık lor peyniri,1 tatlı kaşığıketen tohumu, 1 çay kaşığı tarçın. salata
Ebru Şallının 21 günlük kür videosuna başladım bugün.1saat kadar sürüyor sanırım vıdı vıdıları hariç
2 km kadarcık yürüdüm. 2 litre su içtim
Aceleyle yazdim canim ondan belirtmemisim mercimek corbasi bir kase.Anladım iyi Çünkü yumuşak zeminde yanlış ölçüyor
İnşallah Can'ım olmazsa değiştir kuzum
Spor spor spor :)) anladın sen onu
Çorbanın da ne çorbası olduğunu yaz Bi dahakine bitanem e mi
Afiyet olsun kuzum,suya dikkat et emiKızlar menüm
Sabah 10.00 5tombik peynir, 1yumurta omlet, 1salatalık,1domates,5zeytin
Ara 1bardak çilek
Öğle 14.00 1kase domates çorbası 1bardak yoğurt 1dilim tb
Ara 1hurma 1ceviz
Akşam 18.00 bir tabak hellim peynirli salata
Ara 20.00 1dilim ananas 1tarçınlı elma
Su 2lt
Spor tüm gün temizlik çamaşır ve misafirle geçti
bugün alıyorum canim 38 beden alicam akşam haklisinBence sen de şimdiki bedeninin bi küçüğünü al canım insan hırsa geliyor
Aynen kuzum,pazartesi +400 dum,dünde zeytinyağı biraz etkisini gösterdi ama bugünde +800 rahatım ama inecek insallahGayet güzel canım bu arada ben kaçırdım zeytinyağı bağırsaklar için mi
Canım hiç yerini değiştirme,bizimki banyoda hep aynı karenin içinde,herseyden etkileniyolar farkli cikabiliyo evin farkli yerlerinde,eşim çok takıntılı olduğu için günü her saatinde kilosunu bilir aşağı yukarı,tuhaflık varsa hemen dambillari var 5 kg luk onları tartar kontrol ederTartinin dengesizliği beni rahatsız etti bugun 64.9 gördüm inanmadım indim geri çıktım arttı ha ha deli eder adamı ilk defa öyle yapıyor geveze şey ya
Elif supersin yaaAyy benimki de öyle bazen 2 kılo eksik tartıyor ama sonra ERROR yazıyor
Afiyet olsun canimGunaydin kizlar kusura bakmayin dun menumu yazamadim simdi yazayim
Sabah uyandigimda bir kuru incir ve bir avuc findik badem.
Kahvalti:11.30 bir haslanmis yumurta,1 kk peynir,bir dilim ekmek,yesillik ve cay.
Ara ogun uc tane kestane.
Aksam:19.30 bir tabak patlican turlusu,bir kase corba ve salata.
2 litre su spor yok.
Afiyet olsun canim, patates tehlikeli ,illa karbonhidrat alicam diyorsan-ben diyorum malesef-tam bugday ekmeği ye,spor icinde ayrıca kutlarım,evde yapmak zor,açık havada çıkıp püfür püfür yürümeye benzemiyo anlarim
bence çok güzel canim afieyt olsun
afieyt olsun semaycim sık sayılır ama güzel,bende sık yeyince daha rahat oluyorum
kaptanim gi si düşsün diye kizarttim,artidayim ya telaş aldı beni,
çok güzel canim,menüden belli bu hafta yine süper gelecek inşallah ,daha dogrusu gidecek
çok güzel canim afieyt olsun
Hemde nasıl zor oluyor canım yaa şu sınav bir bitsin sabah çıkacağım salacağım kendimi dağa bağıra akşama kadar koşcam yürücem yetti gari canıma :)) canım evde yemekleri annem yapıyor ne yaparsa azcık azcık yiyorum bende birde şöyle bir durum varki patatesi çok severim yemeyeceğim desem bu sefer - annem evlenirken sana takı yerine patates tarlası ekip vercem der hep - annem diyette olduğumu anlayacak sınav zamanı ne diyeti diyecek.Afiyet olsun canim, patates tehlikeli ,illa karbonhidrat alicam diyorsan-ben diyorum malesef-tam bugday ekmeği ye,spor icinde ayrıca kutlarım,evde yapmak zor,açık havada çıkıp püfür püfür yürümeye benzemiyo anlarim
bence çok güzel canim afieyt olsun
afieyt olsun semaycim sık sayılır ama güzel,bende sık yeyince daha rahat oluyorum
kaptanim gi si düşsün diye kizarttim,artidayim ya telaş aldı beni,
çok güzel canim,menüden belli bu hafta yine süper gelecek inşallah ,daha dogrusu gidecek
çok güzel canim afieyt olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?