- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.521
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinkızlar babaannem kalp ıle ılgılı bı sıkıntı yasadı amelıyata falan alındı suan ıyı bende ı yuzden hıc gıremedım ozur dılerım
ALLAH RAZI OLSUN CANIM TSK EDERIMCanım susam li cubuk yerine 1 elma yeseydin yada kuru incir kayisi veya ceviz badem findik bu tür abur cubur işlenmiş gıdaları hayatımızda çıkarıyoruz tamam mı tatlışım.
Canım çok geçmiş olsun Allah bir dsha yasatmasin cümle hastalara içinde de babannecigine şifa versin.
Ben detoks yapmayı düşünmüyorum. Ekmek yemiyordum hizli Zayıflamak için sorun yaşadım 2 gündur ekmek tuketiyorum hem eksiye düştüm hemde tuvalete çıktım. Yani diyorum ki metoya eziyet etmeyelim bozmayalim takıldıgımiz yerde yapalım.
VALLA BI KENDIME GELEMEDIM BENDE YORULDUM ARTIK COK SUKUR YINE DE NE DEYIMCan'ım ne var bunda ben okuyorum her gün sınav oluyorum deli gibi çalışıyorum ama diyet buna engel değil ayrıca annen senin iyiliğini istiyorsa ne güzel demeli bana sorarsan
Ayrıca ben patatesse bayılırım her türlüsüne ama diyet sırasında yemedim çünkü çok zararlı o Zaten isteklerimize dur diyemiyorsak irademizle diyet Nasıl olucak oooooo ben neler isterim
Bulgur ekmek susam çubuk Nasıl bir menü bu nedir bu söylermisin bana ?
Çok geçmişler olsun Can'ım ah senin bu koşturman varya fena
Detox kilo vermeye ilk başlandığında gereksizdir tavsiye etmiyorum ben ama isteyen buyursun yapsın 40 küsür kilo verdim bir kere bile ihtiyaç duymadım ama ben detox yapanların metobalizmasını bozduğunu düşünüyorum Gerekmedikçe durmadıkça gerek yok bence
Alışacaksınnnnnn hem koruma da da çok önemli inan
Vallahami meyveli ama kuru üzüm taze badem filan var zararsizdir diye düşünmüştüm yemiyimmitatlım hedefine ulaşana kadar müslini meyvelilerden yememelisin unutma
Kızma arkadaşım tamam birahane yememCan'ım ne var bunda ben okuyorum her gün sınav oluyorum deli gibi çalışıyorum ama diyet buna engel değil ayrıca annen senin iyiliğini istiyorsa ne güzel demeli bana sorarsan
Ayrıca ben patatesse bayılırım her türlüsüne ama diyet sırasında yemedim çünkü çok zararlı o Zaten isteklerimize dur diyemiyorsak irademizle diyet Nasıl olucak oooooo ben neler isterim
Bulgur ekmek susam çubuk Nasıl bir menü bu nedir bu söylermisin bana ?
Çok geçmişler olsun Can'ım ah senin bu koşturman varya fena
Detox kilo vermeye ilk başlandığında gereksizdir tavsiye etmiyorum ben ama isteyen buyursun yapsın 40 küsür kilo verdim bir kere bile ihtiyaç duymadım ama ben detox yapanların metobalizmasını bozduğunu düşünüyorum Gerekmedikçe durmadıkça gerek yok bence
Alışacaksınnnnnn hem koruma da da çok önemli inan
Kızma arkadaşım tamam birahane yemem
VALLA BI KENDIME GELEMEDIM BENDE YORULDUM ARTIK COK SUKUR YINE DE NE DEYIM
BUGUN AKSAMA ENGINAR VAR NASIPSE AKSAM YARIM SAAT DE SPOR ILE BASLIYIP KENDIME DUZENE SOKUCAM ARTIK EGER BUNU YAPAMAZ ISEM VEDA EDICEM HEPINIZE VAKTINIZI ALDIGIMI HISSEDIYORUM CUNKU
Az yediğinde ikisi de olabilir tatlımÇok bulandı evet hamilelikten kalma bir alışkanlık. Onun yerine leblebi yesem günlük 1 avuç kadar filan. Nasıl olur? Köyde öğretmen olduğum için uzun yol ve köydeki kokular malesef midemi bulandırıyor.
eheee heyo heyoo kızlarr bugün dışarı çıktım annemle aylar sonra market alışverişi için çok ısrar etti kıramadım.... ama varya az daha eve kapansam sokakta yürümeyi unutacağım sanırımbide gizli diyet yapmak ne kadar zormuş tutturdu illa dışarı çıkmışken dışarda yiyelim diye yok anne istemiyorum canım çekmiyor dedikçe çocuk gibi hadi hadi diyor canım benim yaa ne zaman sonra çıkınca kıyamadı tabi bana... neyse yemek işini güç bela vaz geçirdim bu sefer markette direk abur cubur bölümüne koştu sen seversin şundan alalım ders çalışırken atıştırırsın bunu da alalım diye doldurdu sepeti ama tabiki de yemeyeceğim market faciasını atlattıktan sonra bu sefer dönüş yolun da ikimizinde çok sevdiği dondurmacının önünden geçiyorduk hiç birşey istemedin bari bi dondurma yiyelim normalde ben yalvarırdım bugün işler tersine bindi ama allahtan bugünü en sonunda kazasız belasız atlattım....
tatlım geçensene ilk aldığım zaman benim baskülümde sürekli farklı farklı ölçüyordu bazen çıkıp inmede bile 1 kg kadar fark ediyordu ama zamanla düzeldi seninkide öyle olabilir mi kioyle yaparım baskulu aldıgım gün diyete başlamıştım yeni yani
hıc bıtmeyecek gıbı kuzum ya baksana :))Aman sağlık olsun da tatlım
Veda deme de öyle vedalara gerek yok biz hep burdayız hazır olduğunda şu koşturman bittiğinde gel
sınav varya canım önümüzdeki ay anneme diyemiyorum diyetteyim diye kıyameti kopartır çünkü.. şimdilik sadece dikkat ediyorum diyorum o yüzdenGüzel Can'ım ama gizli neden yaptığını hala anlamıyorum
sınav varya canım önümüzdeki ay anneme diyemiyorum diyetteyim diye kıyameti kopartır çünkü.. şimdilik sadece dikkat ediyorum diyorum o yüzden
aynen az kaldı sonunda iyiki temmuzdan mayısa çekmişler yoksa bu stresle temmuza sağ çıkmazdım herhaldeCanım az kaldı senin sınava kurtuluyosun.ya ben ne edeyim taaa eylülde kpss.calışmaya basladım bismillah diyerek.bi yandanda katipliğe hazırlanıyorum.üstüne diyet spor.ama durrr daha bitmedi ev çocuk koca yemek.şaşırdım artık kaç parçaya bölüneyim.allah yardımcımız olsun
aç kalacağımı halsiz düşeceimi falan düşünüyor sanırım da zaten ben yapıyorum kendi çapımda sıkıntı yok yani. sınava kadar en azından bünyeyi alıştırmış olacağım sınavdan sonrada spora rahat bir şekilde yüklenebilirim.. şimdilik spor çok az çünkü.. hazırandan sonrası için de bir kaç spor salonu ile konuştum bakalım belki spora yazılırım daha iyi olurÇok saçma valla benim aklım almıyor senin pskilolojin bozukken Nasıl sınava verimli olabilirsin ama kilo verirken daha insanın pskilolojisi iyi oluyor benim bu işe o yüzden pek kafam basmadı geçse de şu sınavın diyetini yapabilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?