Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ALLAH RAZI OLSUN CANIM TSK EDERIM

VALLA BI KENDIME GELEMEDIM BENDE YORULDUM ARTIK COK SUKUR YINE DE NE DEYIM

BUGUN AKSAMA ENGINAR VAR NASIPSE AKSAM YARIM SAAT DE SPOR ILE BASLIYIP KENDIME DUZENE SOKUCAM ARTIK EGER BUNU YAPAMAZ ISEM VEDA EDICEM HEPINIZE VAKTINIZI ALDIGIMI HISSEDIYORUM CUNKU

Kızma arkadaşım tamam birahane yemem

VALLA BI KENDIME GELEMEDIM BENDE YORULDUM ARTIK COK SUKUR YINE DE NE DEYIM

Aman sağlık olsun da tatlım
BUGUN AKSAMA ENGINAR VAR NASIPSE AKSAM YARIM SAAT DE SPOR ILE BASLIYIP KENDIME DUZENE SOKUCAM ARTIK EGER BUNU YAPAMAZ ISEM VEDA EDICEM HEPINIZE VAKTINIZI ALDIGIMI HISSEDIYORUM CUNKU

Veda deme de öyle vedalara gerek yok biz hep burdayız hazır olduğunda şu koşturman bittiğinde gel

eheee heyo heyoo kızlarr bugün dışarı çıktım annemle aylar sonra market alışverişi için çok ısrar etti kıramadım.... ama varya az daha eve kapansam sokakta yürümeyi unutacağım sanırım bide gizli diyet yapmak ne kadar zormuş tutturdu illa dışarı çıkmışken dışarda yiyelim diye yok anne istemiyorum canım çekmiyor dedikçe çocuk gibi hadi hadi diyor canım benim yaa ne zaman sonra çıkınca kıyamadı tabi bana... neyse yemek işini güç bela vaz geçirdim bu sefer markette direk abur cubur bölümüne koştu sen seversin şundan alalım ders çalışırken atıştırırsın bunu da alalım diye doldurdu sepeti ama tabiki de yemeyeceğim market faciasını atlattıktan sonra bu sefer dönüş yolun da ikimizinde çok sevdiği dondurmacının önünden geçiyorduk hiç birşey istemedin bari bi dondurma yiyelim normalde ben yalvarırdım bugün işler tersine bindi ama allahtan bugünü en sonunda kazasız belasız atlattım....

Güzel Can'ım ama gizli neden yaptığını hala anlamıyorum

oyle yaparım baskulu aldıgım gün diyete başlamıştım yeni yani
tatlım geçensene ilk aldığım zaman benim baskülümde sürekli farklı farklı ölçüyordu bazen çıkıp inmede bile 1 kg kadar fark ediyordu ama zamanla düzeldi seninkide öyle olabilir mi ki

sınav varya canım önümüzdeki ay anneme diyemiyorum diyetteyim diye kıyameti kopartır çünkü.. şimdilik sadece dikkat ediyorum diyorum o yüzden

Çok saçma valla benim aklım almıyor senin pskilolojin bozukken Nasıl sınava verimli olabilirsin ama kilo verirken daha insanın pskilolojisi iyi oluyor benim bu işe o yüzden pek kafam basmadı geçse de şu sınavın diyetini yapabilsen

aynen az kaldı sonunda iyiki temmuzdan mayısa çekmişler yoksa bu stresle temmuza sağ çıkmazdım herhalde ben allahtan sadece dersle ilgileniyorum bekar ve evde olunca diğer işler anacıma kaldı

aç kalacağımı halsiz düşeceimi falan düşünüyor sanırım da zaten ben yapıyorum kendi çapımda sıkıntı yok yani. sınava kadar en azından bünyeyi alıştırmış olacağım sınavdan sonrada spora rahat bir şekilde yüklenebilirim.. şimdilik spor çok az çünkü.. hazırandan sonrası için de bir kaç spor salonu ile konuştum bakalım belki spora yazılırım daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…