Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar bugun saf protein günü yaptım.
Sabah 8
1 bardak yy süt

Saat 12
2 haslanmis yumurta
Bol baharatlı az z.yağlı
2 kk peynir

Saat 17:30
5 adet tavuk köftesi
2 bardak ayran
Acıkırsam 8 de zencefilli yoğurt düşünüyorum.

Su 2 litre
Spor birazdan yürüyüş yapıcam minigim ateşli uyumasini bekliyorum.

Kızlar Bursa da canlı bomba patlaması oldu az önce kadın terörist hemde Ulu caminin giriş kapısında çok Üzgünüm Bursa da ilk kez yaşıyoruz böyle birşeyi.

İyi akşamlar herkese
menüm
2 yumurta tavada
peynir 6 zeytin
2 ceviz

akşam18
1 kase yoğurt
salata
1 tabak kabak yemegi
menüm dünün aynısı.zamandan kazanmak için artık yemekleri 2 günlük yapıyorum.

2 litre su 4 mil leslie

Çok geçmiş olsun canım.bende bursalıyım ailem hala bursada.hepimiz korktuk.umarım son olur

canım bulguru az yemişsin ama yinede akşam yemeni önermem gündüz ye 2 3 kaşık bazen ama akşam tavuk olsa sadece daha bol mesela daha mantıklı olur öğlen güzel olmuş bak okulda da sağlıklı beslenilebiliyormuş demekki
karnın niye şişti ki kuzum

Geçmiş olsun canım spordayken gördüm yeni geldim bakamadim durumlar nasıl

Herkese merhabalar tanismak icinde olsa çağırdığıniz icin cok tesekkurler 35 yasindayim çalışıyorum 2 tane kizim var kilo fazlam bir hayli ama cook azimliyim kurtulucam insallah

hoşgeldin tatlım ben şeyda kendimi tanıtayım önce 22 yaşındayım 171 boy 60 kiloyum 103.5 kilo ile haziranda takıma girmiştim 1 ay önce falanda mezun oldum umarımm seni de mezun ederiz buralardan şu an takım kaptanıyım ilk sayfadaki kuralları oku kabul edersen bol paylaşım yaparsan fıstık olma yolunda bizimle ilerleyebilirsin tatlımmm:)
ayrıca tam olarak kilonu boyunu yazarsan sevinirim giriş kilosu olarak kaydetmem gerekiyor
pazartesi ve cuma tartılma günlerimiz sabah aç karna tartılıyoruz her gün sonunda da buraya menümüzü saatleriyle suyumuzu ve tabiki olmazsa olmazımız sporumuzu yazıyoruz arkadaşlarınkinden görüp sende kabul edersen yazmaya başla bakalım bugünden

kıyamam en iyisi tatlım
güzel olmuş suyu biraz arttır hele spor yaptğın zaman bi de yazda geldi malum

ahh canım terörün yeri yok maalesef allah hepimizin yardımcısı olsun
menü güzel fıstık

hahaha tatlı aklıma gelince elma çilek falan düşünmeye çalışıyorum ben de diğer tatlılar hiç yokmuş gibi kendimi kandırıyorum

canım gerçekten insan tatlıya alıştıkça yiyor ben öyle pek aramam mesela şerbetli tatlı hiç yiyemem zaten bi çikolata bi de sütlü tatlı o da arada hiç bi zaman öyle her gün tatlı yiyemem

Çok geçmiş olsun cnm. bir daha yaşanmaz inş. Her an her şehir de olabilir ne yazikki
Menü gayet güzel cnm

Afiyet olsun orticim. Sen 2 öğün yiyosun dimi?

kıyamam en iyisi tatlım
güzel olmuş suyu biraz arttır hele spor yaptğın zaman bi de yazda geldi malum
Canım sporu söylediginiz gibi hergün yapıyorum artık. Su hiç icmiyodum nerdeyse buraya geldigimde simdi zar zor 2 litreyi tamamlıyorum.biraz daha ısınsın havalar 3 litre yapıcam

hahahahah tebriiiiikkkkk ederiiiimmmm

Çok geçmiş olsun cnm. bir daha yaşanmaz inş. Her an her şehir de olabilir ne yazikki
Menü gayet güzel cnm

Afiyet olsun orticim. Sen 2 öğün yiyosun dimi?
Evet canım 2 ögün yapıyorum.en temizi bu alıştımda.çok şükür tatlı krizi dısında bi sikayetim yok.doyuyorum

Iyi akşamlar kızlar
menu

saat 8.00
1 yumurta dan omlet
1 kk peynir.1 salatalık
2 fındık

11.00 5 çilek 5 fındık 1 ceviz

13.00
4 sıkma tarhana (suda beklettikten sonraki halini corbasina oranla daha çok seviyorum

17.00
2 parça tavuk haşlama
Haslanmis karnabahar / yogurt

Su 3 litre
ogleden sonra 800 ip birazdan yine yapcam

Herkese merhabalar tanismak icinde olsa çağırdığıniz icin cok tesekkurler 35 yasindayim çalışıyorum 2 tane kizim var kilo fazlam bir hayli ama cook azimliyim kurtulucam insallah
Hoşgeldin canım.doğru karar vermişsin buraya gelmekle.aslinda hepimiz bu kiloları vermek icin biseyler yapıyoruz.buradada eksikleri tamamlıyoruz.benim su tüketimin azdı.sporda keyfim isteyince yapıyodum.simdi daha ciddi asıldım.zamanla send3 göreceksin

Afiyet olsun orticiğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…