- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.721
Çok geçmiş olsun canım.bende bursalıyım ailem hala bursada.hepimiz korktuk.umarım son olurKizlar bugun saf protein günü yaptım.
Sabah 8
1 bardak yy süt
Saat 12
2 haslanmis yumurta
Bol baharatlı az z.yağlı
2 kk peynir
Saat 17:30
5 adet tavuk köftesi
2 bardak ayran
Acıkırsam 8 de zencefilli yoğurt düşünüyorum.
Su 2 litre
Spor birazdan yürüyüş yapıcam minigim ateşli uyumasini bekliyorum.
Kızlar Bursa da canlı bomba patlaması oldu az önce kadın terörist hemde Ulu caminin giriş kapısında çok Üzgünüm Bursa da ilk kez yaşıyoruz böyle birşeyi.
Hanımlar günaydın ben yokken ne çok konuşmuşsunuz öyle. Yorumları önce okudum yazmaya anca fırsat buldum. Dünkü menümü yazayım. Benim dersim 3 de bittiği için menü hep ertesi güne kalıyor.,
Sabah: 07:00 Kalkar kalkmaz 1 bardak su
07:30 1 domates 1 salatalık 1 tane haşlanmış yumurtanın beyazı
10:30 ara bir adet yeşil elma
öğlen 12:30 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 kk köy peyniri ( Okulda bundan sağlıklısı olamıyor)
14:00 ara öğün 1 yeşil elma
Akşam: 18:30 Haşlanmış tavuklu bulgur pilavı ( çok az yağlı) 3 kaşık. 3 kaşık az yağlı yoğurt. Salata.
20:30 gibi 3 kaşık kase az yağlı yoğurt.
Sanırım bu sefer oldu hanımlar. Ayrıca 2.5 litre su. 200 ip atlama, 50 squat, 20 dk yürüyüş.
21 günlük şeker orucumun da ilk günüydü. Sabah karnım baya inmişti. Öncesi sonrası yaparım diye dün foto çekmiştim onunla kıyasladım.
Geçmiş olsun canım spordayken gördüm yeni geldim bakamadim durumlar nasılKizlar bugun saf protein günü yaptım.
Sabah 8
1 bardak yy süt
Saat 12
2 haslanmis yumurta
Bol baharatlı az z.yağlı
2 kk peynir
5 adet tavuk köftesi
2 bardak ayran
Su 2 litre
Kızlar Bursa da canlı bomba patlaması oldu az önce kadın terörist hemde Ulu caminin giriş kapısında çok Üzgünüm Bursa da ilk kez yaşıyoruz böyle birşeyi.
Herkese merhabalar tanismak icinde olsa çağırdığıniz icin cok tesekkurler 35 yasindayim çalışıyorum 2 tane kizim var kilo fazlam bir hayli ama cook azimliyim kurtulucam insallah
İyi akşamlar herkese
menüm
2 yumurta tavada
peynir 6 zeytin
2 ceviz
akşam18
1 kase yoğurt
salata
1 tabak kabak yemegi
menüm dünün aynısı.zamandan kazanmak için artık yemekleri 2 günlük yapıyorum.
2 litre su 4 mil leslie
Sabah 8.30
Küçük süt
Öğle 12.30
Derisi alınmış tavuk butu
1 kase cacık
Akşam 18.30
1-2 çatal tavuk göğsü
Ayran icecem şimdi
1 saat yürüyüş
1,5 lt su 2,5-3 yapacam
Kizlar bugun saf protein günü yaptım.
Sabah 8
1 bardak yy süt
Saat 12
2 haslanmis yumurta
Bol baharatlı az z.yağlı
2 kk peynir
5 adet tavuk köftesi
2 bardak ayran
Su 2 litre
hahaha tatlı aklıma gelince elma çilek falan düşünmeye çalışıyorum ben de diğer tatlılar hiç yokmuş gibi kendimi kandırıyorum
Kizlar bugun saf protein günü yaptım.
Sabah 8
1 bardak yy süt
Saat 12
2 haslanmis yumurta
Bol baharatlı az z.yağlı
2 kk peynir
5 adet tavuk köftesi
2 bardak ayran
Su 2 litre
İyi akşamlar herkese
menüm
2 yumurta tavada
peynir 6 zeytin
2 ceviz
akşam18
1 kase yoğurt
salata
1 tabak kabak yemegi
menüm dünün aynısı.zamandan kazanmak için artık yemekleri 2 günlük yapıyorum.
2 litre su 4 mil leslie
Canım sporu söylediginiz gibi hergün yapıyorum artık. Su hiç icmiyodum nerdeyse buraya geldigimde simdi zar zor 2 litreyi tamamlıyorum.biraz daha ısınsın havalar 3 litre yapıcamkıyamam en iyisi tatlım
güzel olmuş suyu biraz arttır hele spor yaptğın zaman bi de yazda geldi malum
öğle yemeğinde süper kızarmış dondurmali kadayıf vardı yemedim yiyemedim azcik yesemiydim yok yok iyiki yememisim aslında hala yiyebilirim yemekhanenin kapanmasına 5 dk var ama yememeliyim yemiycem yemiycem yemiycem 4 dk kaldı bi aralar biri beni dur dursun diye bi konu vardı onumu arasam yemedim 3 dk çok canım çekti bee adetten olucam bide ama yemedim yemedim ışte yemedim yemedim
Evet canım 2 ögün yapıyorum.en temizi bu alıştımda.çok şükür tatlı krizi dısında bi sikayetim yok.doyuyorumÇok geçmiş olsun cnm. bir daha yaşanmaz inş. Her an her şehir de olabilir ne yazikki
Menü gayet güzel cnm
Afiyet olsun orticim. Sen 2 öğün yiyosun dimi?
Hoşgeldin canım.doğru karar vermişsin buraya gelmekle.aslinda hepimiz bu kiloları vermek icin biseyler yapıyoruz.buradada eksikleri tamamlıyoruz.benim su tüketimin azdı.sporda keyfim isteyince yapıyodum.simdi daha ciddi asıldım.zamanla send3 göreceksinHerkese merhabalar tanismak icinde olsa çağırdığıniz icin cok tesekkurler 35 yasindayim çalışıyorum 2 tane kizim var kilo fazlam bir hayli ama cook azimliyim kurtulucam insallah
Afiyet olsun orticiğimeIyi akşamlar kızlar
menu
saat 8.00
1 yumurta dan omlet
1 kk peynir.1 salatalık
2 fındık
11.00 5 çilek 5 fındık 1 ceviz
13.00
4 sıkma tarhana (suda beklettikten sonraki halini corbasina oranla daha çok seviyorum
17.00
2 parça tavuk haşlama
Haslanmis karnabahar / yogurt
Su 3 litre
ogleden sonra 800 ip birazdan yine yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?