- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.001
arkadaşlar ben takıma dün girdim.hepiniz sağolun.çok iyi karşılandım.ben bugün kilomu, yüzdeyi mesaj sayımı yazacak mıyım?
Pazartesiden başlangıç kilom :98
Güncel kilom :96
Fark :2 kilo ( % 2.04)
Mesaj sayım :27 ( pazartesiden başladığım için bu seferlik 3 mesajım eksik kalmış. Aslında tamamlardım ama hiç saymadım.)
Dünkü menümü yazayım
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su
kahvaltı 071 haşlanmış yumurtanın beyazı, 4-5 zeytin, az peynir 2 dilim tt ekmek
Ara: 10 tane fıstık
Öğlen 12:30 : 1 domates , 1 salatalık, 1 yeşil biberden söğüş, 4-5 zeytin 1 dilim ekmek
Ara : 1 yeşil elma
Akşam : 17:30 1 haşlanmış tavuk but yanına bol salata
21:30 gibi bir yeşil elma
2 kilom gitmiş ama sanırım ödem gitti. Bi de malum pazartesiden başladım diyete. İlk haftayı 4 günde tamamlamış oldum. 2. hafta bence daha güzel ve verimli geçecek. :)
hoşbulduk canım.maşallah ne kadar çok kilo vermişssin.. allah bana da nasip etsin:)[/QUOTE][QUOTE="
Hoşgeldin Can'ım ben Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım 103.5 ile başladım buraya 61 le mezun oldum sende hoşgeldin aramıza tekrar inşallah beraber ulaşacağız istediğin kiloya
Teşekkür ederim tatlım.bu çok normal canım ödemin gitmesi de güzel tebrikler
Geçen haftaki kilom: 74.6
Bu haftaki kilom : 74.3
Fark: 300 g (%0.402)
Spor: +120
Mesaj sayisi: +60
Eki Görüntüle 1823036
Kızlar günaydın,gördüğüm arkadaşlar güzel kilo vermiş umarım herkes iyi olur bu hafta,öncelikle benden dolayı derece alamazsak özür dilerim. Bu hafta veremedim ne yazikki,hatam nerde diye çok düşündüm ,gece yatmadan once 6 haftadır,yazdığım tüm menüleri geçmişten indirip inceledim,benim ilk iki hafta menumde atistirmalim kuru meyve ve kuru yemiş hiç yok,sonra yavaş yavaş incir ,hurma,fındık,fıstık,meyve,tabi aradaki kacamaklr girmiş,Ona göre bi düzenleme yapicam kendime bu hafta bakalım hayırlısı cuma görmez. Bunu sizlere soylemememin nedeni sizde beklediğiniz performansı gosteremiyorsaniz,eski menulerinizi inceleyibilirsiniz
Cok guzel canim tebrikler,hepsi odem değildir tabiPazartesiden başlangıç kilom :98
Güncel kilom :96
Fark :2 kilo ( % 2.04)
Mesaj sayım :27 ( pazartesiden başladığım için bu seferlik 3 mesajım eksik kalmış. Aslında tamamlardım ama hiç saymadım.)
Dünkü menümü yazayım
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su
kahvaltı 071 haşlanmış yumurtanın beyazı, 4-5 zeytin, az peynir 2 dilim tt ekmek
Ara: 10 tane fıstık
Öğlen 12:30 : 1 domates , 1 salatalık, 1 yeşil biberden söğüş, 4-5 zeytin 1 dilim ekmek
Ara : 1 yeşil elma
Akşam : 17:30 1 haşlanmış tavuk but yanına bol salata
21:30 gibi bir yeşil elma
2 kilom gitmiş ama sanırım ödem gitti. Bi de malum pazartesiden başladım diyete. İlk haftayı 4 günde tamamlamış oldum. 2. hafta bence daha güzel ve verimli geçecek. :)
Edit: 2.5 litre su 200 ip atlama (spor çok az oldu)
hele bende hiç doğru değilmiş kaptanimcanım ben daha öncede dedim onları çok doğru bulmuyorum sadece fındık arada yenebilir o da hergün değil
güzel ayrıca sabit veya artı değilsin sonuçta
Cok guzel canim tebrikler,hepsi odem değildir tabi
hele bende hiç doğru değilmiş kaptanim
yine de yapayım.:)buraya dün katıldım ama 5 haftadır çabalarım var:)
geçen haftaki kilom:80.3
bu haftaki kilo:79.0
fark:1300 g
yüzdesi:% 1.61
mesaj dünden beri:13:)
nasılım? :)
Güzel canim tebrikleryine de yapayım.:)buraya dün katıldım ama 5 haftadır çabalarım var:)
Cok guzel canim tebrikler,hepsi odem değildir tabi
hele bende hiç doğru değilmiş kaptanim
Gayet güzel canım.yine de yapayım.:)buraya dün katıldım ama 5 haftadır çabalarım var:)
Deli misin kuzum sen ya zaten kilon az o tempoyla 90 kilodan diyete başlasan emin ol 2 kilodan az vermezdin. Kilo düştükçe verme hızı da düşer bunu en iyi sen bilirsin. Bence sen kilona değil de vücuduna, şekillenmene ve incelmene odaklan tatlım. Sakın ağlama bak.kızlar sabah tartıya çıktıgım gibi ağlamam bir oldu300 gram vermişim.bu haftaki hedefim de 1 kilo verebilmekti ama sevdiceğimi aradım manyak mısın sen çok iyi gidiyosun.diyet ilerledikçe kilo vermenin azalması normal dedi.bi de sporu ağırlıklarla yaptıgım için kas kütlem de artıyormuş.yine de bu hafta daha çok çalışcam yürüyüşümü artırcam
geçen haftaki kilom: 56.800
bugün kilom : 56,500
fark: 300 gram
yüzde :0,52
Kuzum rahat ol beslenmen güzel,acikmadikca 21 deki öğünü yeme, verirsin merak etme ,herşey çok guzelkızlar sabah tartıya çıktıgım gibi ağlamam bir oldu300 gram vermişim.bu haftaki hedefim de 1 kilo verebilmekti ama sevdiceğimi aradım manyak mısın sen çok iyi gidiyosun.diyet ilerledikçe kilo vermenin azalması normal dedi.bi de sporu ağırlıklarla yaptıgım için kas kütlem de artıyormuş.yine de bu hafta daha çok çalışcam yürüyüşümü artırcam
geçen haftaki kilom: 56.800
bugün kilom : 56,500
fark: 300 gram
yüzde :0,52
Deli misin kuzum sen ya zaten kilon az o tempoyla 90 kilodan diyete başlasan emin ol 2 kilodan az vermezdin. Kilo düştükçe verme hızı da düşer bunu en iyi sen bilirsin. Bence sen kilona değil de vücuduna, şekillenmene ve incelmene odaklan tatlım. Sakın ağlama bak.
teşekkür ederim prensesler çok iyisiniz yaKuzum rahat ol beslenmen güzel,acikmadikca 21 deki öğünü yeme, verirsin merak etme ,herşey çok guzel
Evett kuzum kesinlikle.teşekkür ederim prensesler çok iyisiniz yabence de herşey normal ya.1 ayda 4 kilo verdim işte gayet ideal dimi? yavaş yavaş kurtulucaz fazlalıklardan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?