Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi atlatmissin gün olmasona ragmen bravo alkisliyorum.

Ohh mis olmuş menü afiyet olsun.

Menü güzel ancak bezelye ve mercimek tartı gününden evvel olunca problem oluyor şişlik yansıyor tartıya canım. İnşallah yansımaz yarına.

Gecen hafta 92.9
Bu hafta 91.6
Fark eksi 1300
Yuzde 1.399
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaji sayarim yarin

süper cnm tebrikler

Bu arada bayanlar teog superdi ogrencilerimiz cok iyi sonuclar yapti hic bbir emek bosa cikmiyor....

tebrik ederim cnm. Bende benim öğrencileri çok merak ediyorum. Bu sene bıraktım ve vicdan azabı duyuyorum bazen. Emeklerinin karşılıklarını alsınlar inş.

Cok hoşSun edoscuum Iyi ki varsın :)

super cnm super

menüm
sabah 10.30
tavada 2 yumurta
2 ceviz.6 zeytin.peynir

akşam
fırında tavuk
salata.2 bardak ayran
1 kayısı 1 ceviz

spor yapmaya fırsatım olmadı . akşama kadar temizlik yaptım
2 litre su

afiyet olsun tatlim cok guzel

cok guzel cnm afiyet olsun

hwrsey guzel cnm afiyet olsun

Kızlar ya kızım hep kucak istiyor belim kopuyor. Gece de illa benim yanımda yatmak istiyor yoksa uyumuyor. Gündüz hep kucağımda olduğu için çok yoruluyorum gece yanımda yattığı için üzerine dönerim nefessiz kalır diyw uyumuyorum iyice psikolojim bozuldu sürekli eşimle tartışıyoruz psikolojk olarak çok yorgunum ne yapmalıyım

eliya
Kız elif düşündüğün şeye bak hiç aklıma gelmezdi
Anacım ilaç içmen gerekiyorsa iç kuzum

Semay25
Sema çok tebrikler Cnm
Güzel bi başlangıç yapmışın inşallah yarın herkezden devamı gelir

@Yesilsarmasikk
Kız Eda uyumadan beni okumayı unutma

Tatlım Çocuklar arada büyüme dönümlerinde çok huysuz olabiliyor bi süre sonra normale dönüyor
Bence 1-2 hafta zorlansanda uykum eğitimi vermeye çalış
Sonrasında hem sen hem çocuk rahat eder
Gündüz kucağa alıştıysa yapacak bişey yok
Bizimkide ya kucakta gezecek yada durmadan onunla oynayıp konuşacan

Ayy çocuklar hasta olmasın ya geçmiş olsun canım toparlar hemen insallah

Kibiletam bende istiyorum sağlıklı besleneyim ama ınan bazen yemek yemeyi unutuyorum bile evde ışte bedenim beynim okadar yogun ki bu tempoyla nasıl kilolu olabiliyorum anlamıyorum benim yerinde başkası olsa erir biterdi.

Allah yardimcin olsun . Ben iki tane peşpeşe tam 4 yilim anlattigin gibi geçti tadini çıkar bbebisin kaç aylık. Bak ben tam yatağının üstüne tavana eski tip köy usulü salıncak yataklar olur ya son derece güvenli ve sağlam olarak ondan kurmustum. Aglayinca emme saati de değilse sallardim uyurlardi yine. Öyle rahat ettim. Yoksa birlikte yatmak çok tehlikeli. Hele yatarak emzirmek Allah korusun yoksa evlada sarılıp uyumak gibisi varmı.

Menumude yazayım
7:00 limonlu maydanoz suyu ılık
7:30 klasik kahvaltı . Oooh mis
13 :00 azcik çorba azcik yağsız tavuk döner bol salata bir kase yogurt
Akşam kaynanamdaydim koca bir tabak sebze yemeği bir iki çatal tavuklu yufka tadına baktım yaw.
3 lt şu iki fincan kahve bisurude çay.

Slmmm menümm
Sabah 10.30 7kasik taze fasulye 1kase yoğurt
Öğle 14.00 7kaşık taze fasulye 3kaşık bulgur pilavı
Ara 2medine hurması
Akşam 20.00 1kase analı kızlı
Su 2,5lt
Spor yok
Afiyet olsun canım. Bulgur tartı öncesi olmasaydı keşke.

Ya bende aynı durumdayım mutfaktan salona bile kucağında götür diyor. 3 aydır ortamızda yatıyor eşim hergün söyleniyor sen alistirdin diye bakıyorum sabah esim oğlanın odasında yatıyor yada başka odada. Bide hala bez kullanıyorum istemiyor napim bilmiyorum.

Abla öyle deme leptinim bozulmasın 2 gündur sp yapıyorum zaten, yarına çorba hayalim tost hayalim var

Ayy çocuklar hasta olmasın ya geçmiş olsun canım toparlar hemen insallah
Sağol canım toparliyor yavaş yavas

Afiyet olsun güzel olmuş canım.

Kizlar dunku menumu yazayim,

Sabah:11.30 alti zeytin,bir parca otlu peynir,1yumurta,yesillik,salatalik,domates,1 dilim ekmek ve cay.

Aksam:bir tabak et sote ayran.

1.5 litre su,spor yok

Canim benim çok iyi anlıyorum seni. Ama inan geçecek biraz daha sabır. Kaç aylık oldu bebisin? Oğluma kızımı da 2 yaşına kadar emzirdim ve o süre boyunca 2 si de yanımda yattı. 1 yaşından sonra yanında yatırmanin bi sakincasi oldugunu dusunmuyorum. Kendilerini koruyabiliyolar tepki veriyolar Kızım 2yasini yeni doldurdu emzirmeyi 1 ay önce biraktik ve artık yatağını da ayırdık. Ayni seyi oglumda da yapmistim. gecen sene bende senin durumundaydim cildirmak üzereydim okula 2 gün hiic uyumadan gittiğimi biliyorum. ama geçiyo işte hepsi geçiyo çok çabuk büyüyorlar. Kucağa almadan da çocuk büyüyor ama kucağa alınca sevgiyi hissettiğini düşünüyorum. Sürekli sevgini hissettirdiğini düşün. Kucak mi istiyo bebek al kucağına otur onunla. boşver diğer isleri bi sureligine.. Bu dönemde eşlerin anlayışlı ve yardımcı olmalarını bekliyoruz ama bazilari ne yazikki pek orali olmuyo. Bence fırsat buldukça çocukları esine bırak kendini dışarı at saat kaç olursa olsun. 15 /20 dk yürü gel. Bana çok iyi geliyordu. Burdaki çocuklu herkes eminim o dönemleri geçirdi. Çok kötüysen profesyonel destek te alabilirsin tabi.. o minik melekleri büyütmek zor gerçekten sabır biraz daha sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…