- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.961
İyi atlatmissin gün olmasona ragmen bravo alkisliyorum.Mrb arkadaşlar. Bugün öğlen gün vardı. Önce oraya gittim sonra da akşam başka bi arkadasa davetliydik yemeğe oraya gittik. o yüzden gün boyu giremedim nete.. malum gezmede olduğum için menu çok iyi değil ama yasakları çiğnememek için baya çaba sarfettim
Ne cok mesaj birikmiş menumu yazayim onları okuyayim artik
menu
8. 30 1 yumurtadan omlet
Küçük bi kase Çökelek
2 zeytin az peynir
13.30 haşlanmış tavuk
Günde bol bol çay (tabağıma aldıklarımi kizima yedirdim yine..
18.30 1 porsiyon fırında sebzeli tavuk(sanırım içinde krema vardı o pek iyi olmadi)
Bol salata / yoğurt
Su 1.5 litre (eve yeni geldik ve misafirlikte çok içemedim ne yazikki
spor bugün yok
Ohh mis olmuş menü afiyet olsun.Msjlari ancak okudum menumde sıra
Sabah 8.30
1 küçük süt
O gle 12.30
Tonbaligi
1 kase yoğurt
1 kb peynir
Yulaf kepekli yumurtalı omlet
Akşam 18.30
Soslu tavuk göğsü
3 lt su
30 dk tempolu yürüyüş yağmur yağdı
Evde 40 dk zumba
Menü güzel ancak bezelye ve mercimek tartı gününden evvel olunca problem oluyor şişlik yansıyor tartıya canım. İnşallah yansımaz yarına.Iyi geceler kizlar ..ismim yasemin unutmuşum yazmayı bugünkü menü sabah
07.15 haşlanmış yumurta 1 tane
08.30 1 domates ve 1 salatalık
12.30 1 kase mercimek çorbası
Yarım kase cacik
15.00 yarım kutu süt
18.00 1 porsiyon bezelye küçük kase yoğurt
19.00 1 gün kurusu kayısı
3 lt şu
11000 adım yürüyüş
20 dakika orta aktiflikte egzersiz
Gecen hafta 92.9
Bu hafta 91.6
Fark eksi 1300
Yuzde 1.399
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaji sayarim yarin
Bu arada bayanlar teog superdi ogrencilerimiz cok iyi sonuclar yapti hic bbir emek bosa cikmiyor....
Dediklerine katılıyorum canim,çok güzel besleniyorum demiyorum,aramızda gerçekten güzel menulerle çıkan arkadaşlar var,biri de sensin tebrikler. Kilomuzu verdikten sonra koruma dönemi olacak her şartta bu kiloyu söylemek isticez,bence de çok mahrum bırakırsak korumak zor olcak,ayrıca duraklama dönemlerinde devam etmekte problem yasayabiliriz. Hergün menüler dengeli içerikli olmalı bencede,sadece haftada 1 -2 gün yapılan protein günlerini destekliyorum kesinlikle,özelliklede cuma öncesi motivasyonu artırabilir. Herkes kendi vücudunu bilir ,allah hepimize yardım etsin,Mefkurem den @seydan94 dan ve diğer arkadaşlardan razı olsun , tek derdimizde kilo olsun .
Niye böyle bagladiysam iftar duası gibi olduoruç tuttumya havaya girdim ramazana hazırım gaylen
menümü yazıyorumm
8.15 limonlu sıcak su
8.30 1 tane yeşil elma
9.30 KAHVALTIM: 2 dilim tam bugday ekmek, ufak bi parça yağsız köy peyniri,2 tane zeytin,salatalık roka,açık çay
14.00 ÖĞLE YEMEĞİM: 100 gramdan biraz fazla biberli tavuk sote,bi kase yoğurt,salata.
17.00 5 tane fındık yarım bardak yarım yağlı süt
19.00 2 tane haşlanmış tam yumurta, 4 kaşık mantar sote.
şuandada maydonozlu limonlu btki çayı içiyorum
1 saat pilates (21 günde yağlarınıdan kurtulun videosuyla)
4 km yürüyüş
2,5 litre su herkese öpicikler
menüm
sabah 10.30
tavada 2 yumurta
2 ceviz.6 zeytin.peynir
akşam
fırında tavuk
salata.2 bardak ayran
1 kayısı 1 ceviz
spor yapmaya fırsatım olmadı . akşama kadar temizlik yaptım
2 litre su
Msjlari ancak okudum menumde sıra
Sabah 8.30
1 küçük süt
O gle 12.30
Tonbaligi
1 kase yoğurt
1 kb peynir
Yulaf kepekli yumurtalı omlet
Akşam 18.30
Soslu tavuk göğsü
3 lt su
30 dk tempolu yürüyüş yağmur yağdı
Evde 40 dk zumba
Iyi geceler kizlar ..ismim yasemin unutmuşum yazmayı bugünkü menü sabah
07.15 haşlanmış yumurta 1 tane
08.30 1 domates ve 1 salatalık
12.30 1 kase mercimek çorbası
Yarım kase cacik
15.00 yarım kutu süt
18.00 1 porsiyon bezelye küçük kase yoğurt
19.00 1 gün kurusu kayısı
3 lt şu
11000 adım yürüyüş
20 dakika orta aktiflikte egzersiz
Tatlım Çocuklar arada büyüme dönümlerinde çok huysuz olabiliyor bi süre sonra normale dönüyorKızlar ya kızım hep kucak istiyor belim kopuyor. Gece de illa benim yanımda yatmak istiyor yoksa uyumuyor. Gündüz hep kucağımda olduğu için çok yoruluyorum gece yanımda yattığı için üzerine dönerim nefessiz kalır diyw uyumuyorum iyice psikolojim bozuldu sürekli eşimle tartışıyoruz psikolojk olarak çok yorgunum ne yapmalıyım
Ayy çocuklar hasta olmasın ya geçmiş olsun canım toparlar hemen insallahAteşini düşüremedik hastaneye gittik boğaz enfeksiyonu dediler bi kaç gün yüksek ateş normal dusuremezseniz tekrar bize gelin dediler suan abiyle savaş halinde pek nazlı oldu ilaç içirmekse bir zulüm. İnşallah daha iyi olucak.
Kibiletam bende istiyorum sağlıklı besleneyim ama ınan bazen yemek yemeyi unutuyorum bile evde ışte bedenim beynim okadar yogun ki bu tempoyla nasıl kilolu olabiliyorum anlamıyorum benim yerinde başkası olsa erir biterdi.Kuzum bu menüyü hesaplanan kalori olarak belki çok değildir ama sağlıksız olmuş,nohut mükemmel bir bakliyat ama cuma günleri ye bence şişlik yapıp tartida uzmesin,kahvalti olayında hiçbirşey hazirlayamoyorsan bile 3 ceviz,2 incir ne bileyim illa hoslandigin sağlıklı biseyler vardır canim
Canım yaa zor birgün olmuş allah yardimcin olsun,bebisin nasıl,sen nasılsın
Allah yardimcin olsun . Ben iki tane peşpeşe tam 4 yilim anlattigin gibi geçti tadini çıkar bbebisin kaç aylık. Bak ben tam yatağının üstüne tavana eski tip köy usulü salıncak yataklar olur ya son derece güvenli ve sağlam olarak ondan kurmustum. Aglayinca emme saati de değilse sallardim uyurlardi yine. Öyle rahat ettim. Yoksa birlikte yatmak çok tehlikeli. Hele yatarak emzirmek Allah korusun yoksa evlada sarılıp uyumak gibisi varmı.Kızlar ya kızım hep kucak istiyor belim kopuyor. Gece de illa benim yanımda yatmak istiyor yoksa uyumuyor. Gündüz hep kucağımda olduğu için çok yoruluyorum gece yanımda yattığı için üzerine dönerim nefessiz kalır diyw uyumuyorum iyice psikolojim bozuldu sürekli eşimle tartışıyoruz psikolojk olarak çok yorgunum ne yapmalıyım
Afiyet olsun canım. Bulgur tartı öncesi olmasaydı keşke.Slmmm menümm
Sabah 10.30 7kasik taze fasulye 1kase yoğurt
Öğle 14.00 7kaşık taze fasulye 3kaşık bulgur pilavı
Ara 2medine hurması
Akşam 20.00 1kase analı kızlı
Su 2,5lt
Spor yok
Ya bende aynı durumdayım mutfaktan salona bile kucağında götür diyor. 3 aydır ortamızda yatıyor eşim hergün söyleniyor sen alistirdin diye bakıyorum sabah esim oğlanın odasında yatıyor yada başka odada. Bide hala bez kullanıyorum istemiyor napim bilmiyorum.Kızlar ya kızım hep kucak istiyor belim kopuyor. Gece de illa benim yanımda yatmak istiyor yoksa uyumuyor. Gündüz hep kucağımda olduğu için çok yoruluyorum gece yanımda yattığı için üzerine dönerim nefessiz kalır diyw uyumuyorum iyice psikolojim bozuldu sürekli eşimle tartışıyoruz psikolojk olarak çok yorgunum ne yapmalıyım
Abla öyle deme leptinim bozulmasın 2 gündur sp yapıyorum zaten, yarına çorba hayalim tost hayalim vareliya
Kız elif düşündüğün şeye bak hiç aklıma gelmezdi
Anacım ilaç içmen gerekiyorsa iç kuzum
Semay25
Sema çok tebrikler Cnm
Güzel bi başlangıç yapmışın inşallah yarın herkezden devamı gelir
@Yesilsarmasikk
Kız Eda uyumadan beni okumayı unutma
Sağol canım toparliyor yavaş yavasAyy çocuklar hasta olmasın ya geçmiş olsun canım toparlar hemen insallah
Afiyet olsun güzel olmuş canım.Menumude yazayım
7:00 limonlu maydanoz suyu ılık
7:30 klasik kahvaltı . Oooh mis
13 :00 azcik çorba azcik yağsız tavuk döner bol salata bir kase yogurt
Akşam kaynanamdaydim koca bir tabak sebze yemeği bir iki çatal tavuklu yufka tadına baktım yaw.
3 lt şu iki fincan kahve bisurude çay.
Kızlar ya kızım hep kucak istiyor belim kopuyor. Gece de illa benim yanımda yatmak istiyor yoksa uyumuyor. Gündüz hep kucağımda olduğu için çok yoruluyorum gece yanımda yattığı için üzerine dönerim nefessiz kalır diyw uyumuyorum iyice psikolojim bozuldu sürekli eşimle tartışıyoruz psikolojk olarak çok yorgunum ne yapmalıyım
maşallah süper vermişssin sende ...Kızlar günaydınlar hemen kilo mu yazayım
Başlangıç kilo = 67.8
Bugün = 64.5 ( ilk haftam)
Mesaj sayısı = 55
( geçen hafta regli haftamdı bide ilk hafta olduğu için sanırım ödem gitti)
Maşallah sende hızlı verenlerdensin süpergünaydın kızlar ..bugün diyetimin 5. günü ...pazartesi sabah başlamıştım ..bugün tartıldım ayy çoook mutlu oldum başlangıç 100,1 di güncel kilom 96
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?