Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canim
çok iyi canim afieyt olsun

Kızlar günaydınlar hemen kilo mu yazayım
Başlangıç kilo = 67.8
Bugün = 64.5 ( ilk haftam)
Mesaj sayısı = 55
( geçen hafta regli haftamdı bide ilk hafta olduğu için sanırım ödem gitti)

Ooo supermis canim

günaydın kızlar ..bugün diyetimin 5. günü ...pazartesi sabah başlamıştım ..bugün tartıldım ayy çoook mutlu oldum başlangıç 100,1 di güncel kilom 96

valla ne diyim harikaaa tebrik ederim

Cok hoşSun edoscuum Iyi ki varsın :)
Canimsin saol
Canım bebeği yanına yatırma dediğin gibi allah korusun,yatağına yatır yanına kökünün sindigi bluzunu falan köy,sevdiği oyuncak,emzik falan koy, çok iyi anlıyorum zor durum ,suan ayrılık kaygısı var onda 8. Ayda zirve oluyo. Bu şekilde oyala,bebisler max. 3 gün öncesini hatirliyo,3 gün öyle böyle idare edebilir sen ,ki çok zor biliyorum,alisacak canim,allah kolaylık versin

ne demek güzelim

Evet canım su biraz az oldu farkındayım kendimi suya alıştırmaya çalışıyorum. Protein tarzı bişey bakayım ne ekleyebilirim. Dikkate alıcam canım. Telefonumda internet var fakat nedense faceden başka yere girmiyor. Akıllı telefon deil ondan olsa gerek.

bende denıycem kuzum ınsallah o zaman :)

Dene tatlım ben şu an tatlı krizindeyim kaç gündür yemediğim için ama alışacağım sanırım.

afiyet olsun çok güzel menün

Saol kuzum.

boyum 1.58 ya baya tombilik görünüyorum

Oyy yisinler tombikliğini senin. :)

Tam tahıllı diye ekmeği abarttım mı ki bilemedim kuzum. :) Azaltayım o zaman.

Teşekkür ederim canım.

Bu arada kızlarr önce mesajlara cevap verdim şimdi geçmiştekileri sırayla okuycam sonra menümü ve güncel kilomu yazacağım. Herkeslere günaydın KK nın en güzel hatunları.

günaydınlar herkese
Başlangıç kilo = 67.8
Mesaj sayısı = 55
evet çoğuödemdir ama bu da başlangıç tabiki süpersin tam gaz devam ediyoruz hepbirliktw :)

günaydın kızlar ..bugün diyetimin 5. günü ...pazartesi sabah başlamıştım ..bugün tartıldım ayy çoook mutlu oldum başlangıç 100,1 di güncel kilom 96
tebrik ederim arkadaşım çok güzel bir başlangıç ödemini attın kurtuldun gitti her hafta küçülmek dileğiyle

Kız Eda uyumadan beni okumayı unutma
Abla günaydın,hepinizi okudum,ise yaramış kizlar maşallah patır patır çıtır olacaklar,bi kendime Hayirim yok
Kuzum aynısını bende kendim için diyorum,tamam yavaş veren bunyelerimiz olabilir ama ınan yanlış besleniyorum,eğer bunu halledeceksek burda vakit ayırmalıyız özen göstermeliyiz. Ben hata mi buldum kuru meyve malesef,abartiyorum.

Aaa demek bozdun. :) Seni seni.

Kizlar dunku menumu yazayim,

Sabah:11.30 alti zeytin,bir parca otlu peynir,1yumurta,yesillik,salatalik,domates,1 dilim ekmek ve cay.

Aksam:bir tabak et sote ayran.

1.5 litre su,spor yok

canım tamam zararlı bişey yok ama pek iyi olmadığını biliyorsundur

Gunaydin kizlar erkenden kilo bildirimimi yapayim ne yazikki sabitim bu hafta ama arti olmadigima seviniryorum cunku dogru durust tuvalete cikamiyorum.
Yarin eve donuyoruz insallah telafi ederim.

hadi inşallah bu hafta senden daha çok paylaşım bekliyorum fıstık

Gecen hafta:61.2
Bu hafta:61.2
Mesaj sayim:bu hafta muaftim.

inşallah haftaya güzel bir eksi olsun canım

Başlangıç kilo = 67.8
Mesaj sayısı = 55

tebrikler ilk hafta için normal ödem atmışsındır ilk 2 hafta böyle kilolar normal inşallah hep güzel kilolar ver

tebrikler ödem atmışsın güzel olmuş hadi bakalım inşallah incecik bir hatun olcaksın

Canım afieyt olsun,benim klasik kahvaltimda yarım ekmek bana bana yemek vardır,ondan klasik kahvalti yapmıyorum,insallah seninki de benimki gibi değildir
Kizlar dunku menumu yazayim,

Sabah:11.30 alti zeytin,bir parca otlu peynir,1yumurta,yesillik,salatalik,domates,1 dilim ekmek ve cay.

Aksam:bir tabak et sote ayran.

1.5 litre su,spor yok
persembe icin güzel canim afieyt olsun
Gunaydin kizlar erkenden kilo bildirimimi yapayim ne yazikki sabitim bu hafta ama arti olmadigima seviniryorum cunku dogru durust tuvalete cikamiyorum.
Yarin eve donuyoruz insallah telafi ederim.
+olmaman güzel canim insanın düzeni bozuluyor
Başlangıç kilo = 67.8
Mesaj sayısı = 55
Tebrikler canim 3.3 bir haftada gitmesin zaten sagligin icin ,odemdir Tabi bir kısmı,insallah güzel devam edersin
Tebrikler canim

İnşallah canım sağolasın. Hepimize bol eksili günler. Normalde ne kadar verebiliyorum bu haftadan sonra belli olur artık

[QUOTE="

Hoşgeldin Can'ım ben Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım 103.5 ile başladım buraya 61 le mezun oldum sende hoşgeldin aramıza tekrar inşallah beraber ulaşacağız istediğin kiloya

[/QUOTE]
hoşbulduk canım.maşallah ne kadar çok kilo vermişssin.. allah bana da nasip etsin:)

Geçen haftaki kilom: 74.6
Bu haftaki kilom : 74.3
Fark: 300 g (%0.402)
Spor: +120
Mesaj sayisi: +60

Kızlar günaydın,gördüğüm arkadaşlar güzel kilo vermiş umarım herkes iyi olur bu hafta,öncelikle benden dolayı derece alamazsak özür dilerim. Bu hafta veremedim ne yazikki,hatam nerde diye çok düşündüm ,gece yatmadan once 6 haftadır,yazdığım tüm menüleri geçmişten indirip inceledim,benim ilk iki hafta menumde atistirmalim kuru meyve ve kuru yemiş hiç yok,sonra yavaş yavaş incir ,hurma,fındık,fıstık,meyve,tabi aradaki kacamaklr girmiş,Ona göre bi düzenleme yapicam kendime bu hafta bakalım hayırlısı cuma görmez. Bunu sizlere soylemememin nedeni sizde beklediğiniz performansı gosteremiyorsaniz,eski menulerinizi inceleyibilirsiniz

arkadaşlar ben takıma dün girdim.hepiniz sağolun.çok iyi karşılandım.ben bugün kilomu, yüzdeyi mesaj sayımı yazacak mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…