- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.981
Afiyet olsun canimMsjlari ancak okudum menumde sıra
Sabah 8.30
1 küçük süt
O gle 12.30
Tonbaligi
1 kase yoğurt
1 kb peynir
Yulaf kepekli yumurtalı omlet
Akşam 18.30
Soslu tavuk göğsü
3 lt su
30 dk tempolu yürüyüş yağmur yağdı
Evde 40 dk zumba
çok iyi canim afieyt olsunIyi geceler kizlar ..ismim yasemin unutmuşum yazmayı bugünkü menü sabah
07.15 haşlanmış yumurta 1 tane
08.30 1 domates ve 1 salatalık
12.30 1 kase mercimek çorbası
Yarım kase cacik
15.00 yarım kutu süt
18.00 1 porsiyon bezelye küçük kase yoğurt
19.00 1 gün kurusu kayısı
3 lt şu
11000 adım yürüyüş
20 dakika orta aktiflikte egzersiz
Afiyet olsun kuzum,insallah bu haftada güzel verirsinSlmmm menümm
Sabah 10.30 7kasik taze fasulye 1kase yoğurt
Öğle 14.00 7kaşık taze fasulye 3kaşık bulgur pilavı
Ara 2medine hurması
Akşam 20.00 1kase analı kızlı
Su 2,5lt
Spor yok
Kızlar günaydınlar hemen kilo mu yazayım
Başlangıç kilo = 67.8
Bugün = 64.5 ( ilk haftam)
Mesaj sayısı = 55
( geçen hafta regli haftamdı bide ilk hafta olduğu için sanırım ödem gitti)
günaydın kızlar ..bugün diyetimin 5. günü ...pazartesi sabah başlamıştım ..bugün tartıldım ayy çoook mutlu oldum başlangıç 100,1 di güncel kilom 96
Canimsin saolCok hoşSun edoscuum Iyi ki varsın :)
Canım bebeği yanına yatırma dediğin gibi allah korusun,yatağına yatır yanına kökünün sindigi bluzunu falan köy,sevdiği oyuncak,emzik falan koy, çok iyi anlıyorum zor durum ,suan ayrılık kaygısı var onda 8. Ayda zirve oluyo. Bu şekilde oyala,bebisler max. 3 gün öncesini hatirliyo,3 gün öyle böyle idare edebilir sen ,ki çok zor biliyorum,alisacak canim,allah kolaylık versinKızlar ya kızım hep kucak istiyor belim kopuyor. Gece de illa benim yanımda yatmak istiyor yoksa uyumuyor. Gündüz hep kucağımda olduğu için çok yoruluyorum gece yanımda yattığı için üzerine dönerim nefessiz kalır diyw uyumuyorum iyice psikolojim bozuldu sürekli eşimle tartışıyoruz psikolojk olarak çok yorgunum ne yapmalıyım
Dediklerine katılıyorum canim,çok güzel besleniyorum demiyorum,aramızda gerçekten güzel menulerle çıkan arkadaşlar var,biri de sensin tebrikler. Kilomuzu verdikten sonra koruma dönemi olacak her şartta bu kiloyu söylemek isticez,bence de çok mahrum bırakırsak korumak zor olcak,ayrıca duraklama dönemlerinde devam etmekte problem yasayabiliriz. Hergün menüler dengeli içerikli olmalı bencede,sadece haftada 1 -2 gün yapılan protein günlerini destekliyorum kesinlikle,özelliklede cuma öncesi motivasyonu artırabilir. Herkes kendi vücudunu bilir ,allah hepimize yardım etsin,@mefkurem den @seydan94 dan ve diğer arkadaşlardan razı olsun , tek derdimizde kilo olsun .
Niye böyle bagladiysam iftar duası gibi olduoruç tuttumya havaya girdim ramazana hazırım gaylen
Tlf da net yokmu canm
Menün güzel görünüyor sadece öğlen salatanın içine protein tarzı bişey eklesen daha doyurucu ve besleyici olurdu
Su oranımız kilo *0.33 mil olması gerekir
Seninki az kalıyor
Yarın güzel bi bomba geliyor desene fıstık
@eliya
Geçmiş olsun Tatlım
Bugün nasıl oldu çocuk
bende denıycem kuzum ınsallah o zaman :)
afiyet olsun çok güzel menün
boyum 1.58 ya baya tombilik görünüyorum
Hee anladım tatlım
Eehh öğrencen sağlıklı beslenmeyi canım
Salata çok tok tutan ve çok iyi bir yiyecek
Fazla ekmek olmuş kuzum biraz onun dışında iyi
Yaaa seni yirim çok sevindimmmmmm
Hoşgeldin Can'ım ben Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım 103.5 ile başladım buraya 61 le mezun oldum sende hoşgeldin aramıza tekrar inşallah beraber ulaşacağız istediğin kiloya
O yüzden hep paylaşım paylaşım şart diye yırtıyorum kendimi işte
Motivasyonun düşmesinde fıstık aman çık o pskilolojiden böyle şeyler olabilir bu bir süreç önemli olan bir an önce toparlaman kendini
Bu çok normal benimde öyle okurdu regl olunca rahatlıyordum
Stres kilo vermene engel fıstık o yüzden uzak duruyoruuuuz ondan
Sende çok tatlısınnnnn
Valla mükemmel canim afieyt olsun
elifcim tekrar geçmiş olsun,rüşvetle icirdik başta ilacı biz her ilaçtan sonra bir draje verdim,alıştı sonra rusvetsiz ,canim çıplak bırakma çocuğu bi şort incecik bi atlet falan,olması gerek.hiçbirşey giydirmeseb bile çorap sartmis,ateşin vucuda dağılması için,bu ateş meselesinden dertliyizde biz,allah yardimcin olsun canim
evet çoğuödemdir ama bu da başlangıç tabiki süpersin tam gaz devam ediyoruz hepbirliktw :)Kızlar günaydınlar hemen kilo mu yazayım
Başlangıç kilo = 67.8
Mesaj sayısı = 55
tebrik ederim arkadaşım çok güzel bir başlangıçgünaydın kızlar ..bugün diyetimin 5. günü ...pazartesi sabah başlamıştım ..bugün tartıldım ayy çoook mutlu oldum başlangıç 100,1 di güncel kilom 96
Abla günaydın,hepinizi okudum,ise yaramış kizlar maşallah patır patır çıtır olacaklar,bi kendime Hayirim yokKız Eda uyumadan beni okumayı unutma
Kuzum aynısını bende kendim için diyorum,tamam yavaş veren bunyelerimiz olabilir ama ınan yanlış besleniyorum,eğer bunu halledeceksek burda vakit ayırmalıyız özen göstermeliyiz. Ben hata mi buldum kuru meyve malesef,abartiyorum.Kibiletam bende istiyorum sağlıklı besleneyim ama ınan bazen yemek yemeyi unutuyorum bile evde ışte bedenim beynim okadar yogun ki bu tempoyla nasıl kilolu olabiliyorum anlamıyorum benim yerinde başkası olsa erir biterdi.
Hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda hepimiz çıtır hatunlar olcaz.Sagol canim .. Evet tesekkur ediyorum herkese...
Aaa demek bozdun. :) Seni seni.Maşallah boyun uzunmuş Tatlım 75 de bile çok iyi görünürsün
Sen işin zorunu başarıp başlamışın
Burdada arkası çorap söküğü gibi gelecek inşallah
olmaz Tatlım hem hafif olur ama yarın Abartma yoksa hemen artı olursun
Cuma kaçamaklarına dikkat Cnm
Yoksa daha çok strese giriyoruz
Senin Adın neydi Tatlım
Patlıcanıda fırında közleyip öyle karnıyarık yapabilirsin Cnm
Artık ben evde hiç kızartma yapmıyorum
Bazılarında olabiliyor Cnm
Bünyeye göre değişiyor
Eğer kaçamak yoksa şişlikleri kafanıza takmayın
İnince kilo Birden düşer
Ben dün bozdum
Ama küçük beden tiril tiril elbiselerde pek güzel Tatlım
Kizlar dunku menumu yazayim,
Sabah:11.30 alti zeytin,bir parca otlu peynir,1yumurta,yesillik,salatalik,domates,1 dilim ekmek ve cay.
Aksam:bir tabak et sote ayran.
1.5 litre su,spor yok
Gunaydin kizlar erkenden kilo bildirimimi yapayim ne yazikki sabitim bu hafta ama arti olmadigima seviniryorum cunku dogru durust tuvalete cikamiyorum.
Yarin eve donuyoruz insallah telafi ederim.
Gecen hafta:61.2
Bu hafta:61.2
Mesaj sayim:bu hafta muaftim.
Kızlar günaydınlar hemen kilo mu yazayım
Başlangıç kilo = 67.8
Mesaj sayısı = 55
günaydın kızlar ..bugün diyetimin 5. günü ...pazartesi sabah başlamıştım ..bugün tartıldım ayy çoook mutlu oldum başlangıç 100,1 di güncel kilom 96
Canım afieyt olsun,benim klasik kahvaltimda yarım ekmek bana bana yemek vardır,ondan klasik kahvalti yapmıyorum,insallah seninki de benimki gibi değildirMenumude yazayım
7:00 limonlu maydanoz suyu ılık
7:30 klasik kahvaltı . Oooh mis
13 :00 azcik çorba azcik yağsız tavuk döner bol salata bir kase yogurt
Akşam kaynanamdaydim koca bir tabak sebze yemeği bir iki çatal tavuklu yufka tadına baktım yaw.
3 lt şu iki fincan kahve bisurude çay.
persembe icin güzel canim afieyt olsunKizlar dunku menumu yazayim,
Sabah:11.30 alti zeytin,bir parca otlu peynir,1yumurta,yesillik,salatalik,domates,1 dilim ekmek ve cay.
Aksam:bir tabak et sote ayran.
1.5 litre su,spor yok
+olmaman güzel canim insanın düzeni bozuluyorGunaydin kizlar erkenden kilo bildirimimi yapayim ne yazikki sabitim bu hafta ama arti olmadigima seviniryorum cunku dogru durust tuvalete cikamiyorum.
Yarin eve donuyoruz insallah telafi ederim.
Tebrikler canim 3.3 bir haftada gitmesin zaten sagligin icin ,odemdir Tabi bir kısmı,insallah güzel devam edersinKızlar günaydınlar hemen kilo mu yazayım
Başlangıç kilo = 67.8
Mesaj sayısı = 55
Tebrikler canimgünaydın kızlar ..bugün diyetimin 5. günü ...pazartesi sabah başlamıştım ..bugün tartıldım ayy çoook mutlu oldum başlangıç 100,1 di güncel kilom 96
İnşallah canım sağolasın. Hepimize bol eksili günler. Normalde ne kadar verebiliyorum bu haftadan sonra belli olur artıkCanım afieyt olsun,benim klasik kahvaltimda yarım ekmek bana bana yemek vardır,ondan klasik kahvalti yapmıyorum,insallah seninki de benimki gibi değildir
persembe icin güzel canim afieyt olsun
+olmaman güzel canim insanın düzeni bozuluyor
Tebrikler canim 3.3 bir haftada gitmesin zaten sagligin icin ,odemdir Tabi bir kısmı,insallah güzel devam edersin
Tebrikler canim
teşekkürler canım. valla iyice gaza geliyorum. umarım yarıda kalmazHoşgeldin canım umarım en kısa zamanda hepimiz çıtır hatunlar olcaz.
Tekrar hosgeldin canim,eski üye gibi herşeyi yazicaksinarkadaşlar ben takıma dün girdim.hepiniz sağolun.çok iyi karşılandım.ben bugün kilomu, yüzdeyi mesaj sayımı yazacak mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?