- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.021
Bu çok normal bende 60 larda öyle öyle verdim zor oluyor az kalınca kilo vermekkızlar sabah tartıya çıktıgım gibi ağlamam bir oldu300 gram vermişim.bu haftaki hedefim de 1 kilo verebilmekti ama sevdiceğimi aradım manyak mısın sen çok iyi gidiyosun.diyet ilerledikçe kilo vermenin azalması normal dedi.bi de sporu ağırlıklarla yaptıgım için kas kütlem de artıyormuş.yine de bu hafta daha çok çalışcam yürüyüşümü artırcam
geçen haftaki kilom: 56.800
bugün kilom : 56,500
fark: 300 gram
yüzde :0,52
canım 1 ayda 4 kilo çok iyi. üzülme...teşekkür ederim prensesler çok iyisiniz yabence de herşey normal ya.1 ayda 4 kilo verdim işte gayet ideal dimi? yavaş yavaş kurtulucaz fazlalıklardan :)
teşekkür ederim canımbu geçen haftaki kilon değil mi gayet iyi bence tebrikler iyi bakalım artık 7 lerdesin o zaman süper
sağol canımGüzel canim tebrikler
Gayet güzel canım.
Geçen hafta 76
bu hafta 74.400
fark 1.600
yüzde 1.84
spor 240 dk
mesaj 40dan fazla
Çok iyi hemde senin kilonda kesinlikle iyi canimteşekkür ederim prensesler çok iyisiniz yabence de herşey normal ya.1 ayda 4 kilo verdim işte gayet ideal dimi? yavaş yavaş kurtulucaz fazlalıklardan :)
çok güzel tebrikler
Çok güzel canim neredeyse 4 kilo gitti masallah
Kaptanım çok tesekkür ederim:)).liste icin bi süre daha böyle kalayım sakıncası yoksa.Tebrikler Can'ım benim listeye girmek istiyormusun
Mükemmel maşallah sanaGeçen hafta 76
bu hafta 74.400
fark 1.600
yüzde 1.84
spor 240 dk
mesaj 40dan fazla
Kaptanım çok tesekkür ederim:)).liste icin bi süre daha böyle kalayım sakıncası yoksa.
Fıstık hiç sıkma canını 2 hafta üst uste gram oynamadıgı oluyo benim.sonraki hafta veriliyo.300 gramda az degil.tebriklerkızlar sabah tartıya çıktıgım gibi ağlamam bir oldu300 gram vermişim.bu haftaki hedefim de 1 kilo verebilmekti ama sevdiceğimi aradım manyak mısın sen çok iyi gidiyosun.diyet ilerledikçe kilo vermenin azalması normal dedi.bi de sporu ağırlıklarla yaptıgım için kas kütlem de artıyormuş.yine de bu hafta daha çok çalışcam yürüyüşümü artırcam
Orticim harikasın:))
buyuyecek sabir canim ....Kızlar ya kızım hep kucak istiyor belim kopuyor. Gece de illa benim yanımda yatmak istiyor yoksa uyumuyor. Gündüz hep kucağımda olduğu için çok yoruluyorum gece yanımda yattığı için üzerine dönerim nefessiz kalır diyw uyumuyorum iyice psikolojim bozuldu sürekli eşimle tartışıyoruz psikolojk olarak çok yorgunum ne yapmalıyım
senin besik yontemi iyiymis ya.....Allah yardimcin olsun . Ben iki tane peşpeşe tam 4 yilim anlattigin gibi geçti tadini çıkar bbebisin kaç aylık. Bak ben tam yatağının üstüne tavana eski tip köy usulü salıncak yataklar olur ya son derece güvenli ve sağlam olarak ondan kurmustum. Aglayinca emme saati de değilse sallardim uyurlardi yine. Öyle rahat ettim. Yoksa birlikte yatmak çok tehlikeli. Hele yatarak emzirmek Allah korusun yoksa evlada sarılıp uyumak gibisi varmı.
sıkma canini illaki gidecek bu kilolar.....Gecen hafta:61.2
Bu hafta:61.2
Mesaj sayim:bu hafta muaftim.
once hizli gider masallah gayet guzel devam bakalim...Kızlar günaydınlar hemen kilo mu yazayım
Başlangıç kilo = 67.8
Bugün = 64.5 ( ilk haftam)
Mesaj sayısı = 55
( geçen hafta regli haftamdı bide ilk hafta olduğu için sanırım ödem gitti)
oooooo heyecan....günaydın kızlar ..bugün diyetimin 5. günü ...pazartesi sabah başlamıştım ..bugün tartıldım ayy çoook mutlu oldum başlangıç 100,1 di güncel kilom 96
bazen yavaslar canim bende gecen hafta ilk defa 500 verdin sonra duzelir....Geçen haftaki kilom: 74.6
Bu haftaki kilom : 74.3
Fark: 300 g (%0.402)
Spor: +120
Mesaj sayisi: +60
Eki Görüntüle 1823036
Kızlar günaydın,gördüğüm arkadaşlar güzel kilo vermiş umarım herkes iyi olur bu hafta,öncelikle benden dolayı derece alamazsak özür dilerim. Bu hafta veremedim ne yazikki,hatam nerde diye çok düşündüm ,gece yatmadan once 6 haftadır,yazdığım tüm menüleri geçmişten indirip inceledim,benim ilk iki hafta menumde atistirmalim kuru meyve ve kuru yemiş hiç yok,sonra yavaş yavaş incir ,hurma,fındık,fıstık,meyve,tabi aradaki kacamaklr girmiş,Ona göre bi düzenleme yapicam kendime bu hafta bakalım hayırlısı cuma görmez. Bunu sizlere soylemememin nedeni sizde beklediğiniz performansı gosteremiyorsaniz,eski menulerinizi inceleyibilirsiniz
kiz kilon nede hemen gitsin.kilo ne kadar az giden o kadar az oluyor......kızlar sabah tartıya çıktıgım gibi ağlamam bir oldu300 gram vermişim.bu haftaki hedefim de 1 kilo verebilmekti ama sevdiceğimi aradım manyak mısın sen çok iyi gidiyosun.diyet ilerledikçe kilo vermenin azalması normal dedi.bi de sporu ağırlıklarla yaptıgım için kas kütlem de artıyormuş.yine de bu hafta daha çok çalışcam yürüyüşümü artırcam
devam guzel canim.
masallah sekerim....Geçen hafta 76
bu hafta 74.400
fark 1.600
yüzde 1.84
spor 240 dk
mesaj 40dan fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?