- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.061
Pazartesiye sisler iner yine bir patlama yaparsın insalalh canim,bence bu bile iyi maşallahGeçen hafta 66.5
Bu hafta 65.9
Fark 0.6
Yüzde 0.90
Mesaj sayısı 30+
Spor 400+
Regl oldum bu sabah
merhabalar ben MirayKendini tanıt tatlım önce
Canım asıl hedefim 57. Ben baya kilolu başladığım için zuhal abla ilk hedef 65 olsun demişti 65e ulaşınca hedefi yenileyeceğiztemmuza kadar 57 hedef olur inşallah bakalım
İyi günler arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum cook önceden 13. Takımdan diskalifiye olmuştum umarım aranıza gelebilirim.
Canım benim kilo yanlış olmuş 73.8 yapmışsın Allah korusun :)
Gayet iyisin canım. Böyle devam..yine de yapayım.:)buraya dün katıldım ama 5 haftadır çabalarım var:)
geçen haftaki kilom:80.3
bu haftaki kilo:79.0
fark:1300 g
yüzdesi:% 1.61
mesaj dünden beri:13:)
nasılım? :)
Üzülme kuzum gayet iyi gidiyorsun sen.. Hem sporla hemde sağlıklı olarak kalıcı vereceksin inş. kilocuklarıkızlar sabah tartıya çıktıgım gibi ağlamam bir oldu300 gram vermişim.bu haftaki hedefim de 1 kilo verebilmekti ama sevdiceğimi aradım manyak mısın sen çok iyi gidiyosun.diyet ilerledikçe kilo vermenin azalması normal dedi.bi de sporu ağırlıklarla yaptıgım için kas kütlem de artıyormuş.yine de bu hafta daha çok çalışcam yürüyüşümü artırcam
geçen haftaki kilom: 56.800
bugün kilom : 56,500
fark: 300 gram
yüzde :0,52
merhabalar ben Miray
artık kendı basıma motıve sağlayamıyorum oyuzden uye olup bı takımda yarısmak ıstedım
kilom 85.5 boyum 1.60 yasım 24
Hoşgeldin miray çok iyi düşünmüşsün.Tek başına gerçekten olmuyor bu işler. Umarım herşey istediğin gibi olur canım.merhabalar ben Miray
artık kendı basıma motıve sağlayamıyorum oyuzden uye olup bı takımda yarısmak ıstedım
Kuzum valla senin verdiğin kiloyu gördükçe imren imren içim gidiyor. Darısı bizim başımıza inşallah.Hoşgeldin fıstık o Zaman
Ben kendimi tanıtayım adım Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm var 171 boyunda 60 kiloyum
Buraya 103.5 ile hazirwn ortası gibi başlamıştım mezunum şu an zaten takımın kaptanıyım aynı Zamanda ilk sayfadaki kurallarımızı oku kabul edersen bol paylaşım yaparım dersen Tabiki yerimiz var
Inşallah canim bu kadar vermissin onlarda gider merak etmeCanım asıl hedefim 57. Ben baya kilolu başladığım için zuhal abla ilk hedef 65 olsun demişti 65e ulaşınca hedefi yenileyeceğiztemmuza kadar 57 hedef olur inşallah bakalım
hosbuldum canımmmHoşgeldin fıstık o Zaman
Ben kendimi tanıtayım adım Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm var 171 boyunda 60 kiloyum
Buraya 103.5 ile hazirwn ortası gibi başlamıştım mezunum şu an zaten takımın kaptanıyım aynı Zamanda ilk sayfadaki kurallarımızı oku kabul edersen bol paylaşım yaparım dersen Tabiki yerimiz var
Haftaya daha dinamik başlayalim canim eminim eksi olucak.Gecen hafta:61.2
Bu hafta:61.2
Mesaj sayim:bu hafta muaftim.
Vavvvvv çok iyi hadi hayirli olsun.Kızlar günaydınlar hemen kilo mu yazayım
Başlangıç kilo = 67.8
Bugün = 64.5 ( ilk haftam)
Mesaj sayısı = 55
( geçen hafta regli haftamdı bide ilk hafta olduğu için sanırım ödem gitti)
Kız maşallah ödem de olsa moral veriyor insana. Çok daha güzel olucak hersey tatlım.günaydın kızlar ..bugün diyetimin 5. günü ...pazartesi sabah başlamıştım ..bugün tartıldım ayy çoook mutlu oldum başlangıç 100,1 di güncel kilom 96
canim önemli olan emeğinin karşılığını almak az da olsa almışsın haftaya daha güzel olucaz.Geçen haftaki kilom: 74.6
Bu haftaki kilom : 74.3
Fark: 300 g (%0.402)
Spor: +120
Mesaj sayisi: +60
Eki Görüntüle 1823036
Kızlar günaydın,gördüğüm arkadaşlar güzel kilo vermiş umarım herkes iyi olur bu hafta,öncelikle benden dolayı derece alamazsak özür dilerim. Bu hafta veremedim ne yazikki,hatam nerde diye çok düşündüm ,gece yatmadan once 6 haftadır,yazdığım tüm menüleri geçmişten indirip inceledim,benim ilk iki hafta menumde atistirmalim kuru meyve ve kuru yemiş hiç yok,sonra yavaş yavaş incir ,hurma,fındık,fıstık,meyve,tabi aradaki kacamaklr girmiş,Ona göre bi düzenleme yapicam kendime bu hafta bakalım hayırlısı cuma görmez. Bunu sizlere soylemememin nedeni sizde beklediğiniz performansı gosteremiyorsaniz,eski menulerinizi inceleyibilirsiniz
Guzel canim ödem de olsa motivasyon oluyor munede güzel.Pazartesiden başlangıç kilom :98
Güncel kilom :96
Fark :2 kilo ( % 2.04)
Mesaj sayım :27 ( pazartesiden başladığım için bu seferlik 3 mesajım eksik kalmış. Aslında tamamlardım ama hiç saymadım.)
Dünkü menümü yazayım
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su
kahvaltı 071 haşlanmış yumurtanın beyazı, 4-5 zeytin, az peynir 2 dilim tt ekmek
Ara: 10 tane fıstık
Öğlen 12:30 : 1 domates , 1 salatalık, 1 yeşil biberden söğüş, 4-5 zeytin 1 dilim ekmek
Ara : 1 yeşil elma
Akşam : 17:30 1 haşlanmış tavuk but yanına bol salata
21:30 gibi bir yeşil elma
2 kilom gitmiş ama sanırım ödem gitti. Bi de malum pazartesiden başladım diyete. İlk haftayı 4 günde tamamlamış oldum. 2. hafta bence daha güzel ve verimli geçecek. :)
Edit: 2.5 litre su 200 ip atlama (spor çok az oldu)
Burdan güzel görünüyor sunyine de yapayım.:)buraya dün katıldım ama 5 haftadır çabalarım var:)
geçen haftaki kilom:80.3
bu haftaki kilo:79.0
fark:1300 g
yüzdesi:% 1.61
mesaj dünden beri:13:)
nasılım? :)
Sen çok bilinçli kilo veriyorsun üzülme yağ oranında azdir zaten toprak cım.kızlar sabah tartıya çıktıgım gibi ağlamam bir oldu300 gram vermişim.bu haftaki hedefim de 1 kilo verebilmekti ama sevdiceğimi aradım manyak mısın sen çok iyi gidiyosun.diyet ilerledikçe kilo vermenin azalması normal dedi.bi de sporu ağırlıklarla yaptıgım için kas kütlem de artıyormuş.yine de bu hafta daha çok çalışcam yürüyüşümü artırcam
Çok iyi canım haftaya 2 katını bekliyorum
vay harikasın.Geçen hafta 76
bu hafta 74.400
fark 1.600
yüzde 1.84
spor 240 dk
mesaj 40dan fazla
Olsun haftaya guzel verirsin canım benim kaçamak izin vermiyor kilonun eksilmesine.Slm kızlar bu hafta sabitim maalesef
Geçen hafta =bu hafta=sabit 72.8
Spor yarım saat plates
Mesaj 34
Ortim stres ve yoğunluk seni yordu bu hafta ama seni taniyorsam haftaya patlama yasiycak sin.Geçen hafta 66.5
Bu hafta 65.9
Fark 0.6
Yüzde 0.90
Mesaj sayısı 30+
Spor 400+
Regl oldum bu sabah
İnşallah canım eminim verebilirsin.Kızlar bu haftanın başında yaptığım ve sizinle paylaştığım bombastik gün sonunda 1 haftam yandı gitti resmenkaçamak yapmasaydın gelecek hafta sonu belki de 6lı sayıları görecektim. Her kaçamağın bizi geriye götürdüğünü kötü deneyimledim. Artık bu tarz kaçamaklara son. Diyetisyende kızdı bu hafta biraz daha sıkı ilerleyeceğiz o yüzden. Bu haftaki hedefim 2 kilo. Ya bismillah
Bence de ayrıca yogundum bu hafta kaçamak streside vardi ama halledersin sen kankaYapmaya cam can can sıkı bir diyet bu hafta hedef büyük sıkı diyet yapacam bu hafta menulerim iyiydi bence regl etkisi var sanirsam
hosbuldum canımmm
harıka bı kılo vermıssın ıctenlıkle senı taktır ettım canımboyle azımli kaptanımız olmasına cok sevındımmm
Mutluluklar dilerimmm canım
Emin olabılırsın kaptanım paylasımım bol olur aklıma koydum zayıflıcam
Hoşgeldin canim,Eda ben ,32 yaşındayım,bugün tam 6 hafta doldu burda ,6 kiloda gitti. Çok gencin metabolizman hızlıdır insallah sağlıkla gider kilolarmerhabalar ben Miray
Hosgeldin Miray ben Elif buraya gelmekte doğru karar vermişsin hadi hayirli olsun.merhabalar ben Miray
Kuzum valla senin verdiğin kiloyu gördükçe imren imren içim gidiyor. Darısı bizim başımıza inşallah.
Canısııı kız kilon az senin yağ oranın düşük tabiki kilo vermen yavaş olur no problem sıkma canınıkızlar sabah tartıya çıktıgım gibi ağlamam bir oldu300 gram vermişim.bu haftaki hedefim de 1 kilo verebilmekti ama sevdiceğimi aradım manyak mısın sen çok iyi gidiyosun.diyet ilerledikçe kilo vermenin azalması normal dedi.bi de sporu ağırlıklarla yaptıgım için kas kütlem de artıyormuş.yine de bu hafta daha çok çalışcam yürüyüşümü artırcam
Güzel canım tebrikler
Oo çok iyi tebrik ederimGeçen hafta 76
bu hafta 74.400
fark 1.600
yüzde 1.84
spor 240 dk
mesaj 40dan fazla
1kilodan fazla gitmiş canım nasıl gülmedinEki Görüntüle 1823134 Kizçeler
Geçen hafta 83
Bu hafta 81.9
Fark -1.100
Yüzde 1.33
Mesaj +60
Spor + 200
Tuvalete çıkayım diye bekledim amma yine yüzüm gülmedi.
Doğru diyorsun canım bikaç haftadır gelenden gidenden katılımım az oluyorCan'ım benim olsun hiç kötü değil haftasonu çıkarsan da pazartesine çok iyi bir eksiyle başlarsın kötü düşünme tatlım
Biraz daha katilim biraz daha spor lütfen tatlım
Güzel canım tebrikler. Benim hedef kilomdasın şimdi:) inşallah bende görürüm bu kiloyu. Seni devtebrik ediyprum canım inşallah sebde kısa zamanda hedefine ulaşırsınGeçen hafta 66.5
Bu hafta 65.9
Fark 0.6
Yüzde 0.90
Mesaj sayısı 30+
Spor 400+
Regl oldum bu sabah
Hoş geldin canım zeynep ben 28 yaşındayım bende gruba yeni katıldım. 67.8 ile başlamıştım hedef 55 boy 1.68hosbuldum canımmm
harıka bı kılo vermıssın ıctenlıkle senı taktır ettım canımboyle azımli kaptanımız olmasına cok sevındımmm
Mutluluklar dilerimmm canım
Emin olabılırsın kaptanım paylasımım bol olur aklıma koydum zayıflıcam
Kızlar bende katılabılırmıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?