Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9.TAKIM 463.ETAP***

masal3487(61.2/61.2/0/%0) kilosu sabit
Bayankokosh (72.8/72.8/0/%0) kilosu sabit
Semay25 (92.9/91.6/1.3/%1.40)
Merveebrar44 (70.7///%)
Yesilsarmasikk (74.6/74.3/0.3/%0.40)
eliya (83/81.9/1.1/%1.33)
narcicegi-21 (66.5/65.9/0.6/%0.90)
esmazc(81.7/80.9/0.8/%1.0)

9.takım genel ortalama:

Canım asıl hedefim 57. Ben baya kilolu başladığım için zuhal abla ilk hedef 65 olsun demişti 65e ulaşınca hedefi yenileyeceğiz temmuza kadar 57 hedef olur inşallah bakalım

Olursun tabikiiiii istersen olursun fıstık 65 e düş sen onu aşşağı çekeriz o kolay

İyi günler arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum cook önceden 13. Takımdan diskalifiye olmuştum umarım aranıza gelebilirim.

Merhaba fıstık kendini tanıt niye diskalifiye oldun ne Zaman oldun

Canım benim kilo yanlış olmuş 73.8 yapmışsın Allah korusun :)

Haha düzelttim Allah korusun o yüzden herkesi teker teker yazıyorum paylaşıyorum Kı bugün Bi sorun varsa söyleyin diye çünkü olabilir dersteyim bazen kafam gidebilir

Üzülme kuzum gayet iyi gidiyorsun sen.. Hem sporla hemde sağlıklı olarak kalıcı vereceksin inş. kilocukları

merhabalar ben Miray
artık kendı basıma motıve sağlayamıyorum oyuzden uye olup bı takımda yarısmak ıstedım

kilom 85.5 boyum 1.60 yasım 24

Hoşgeldin fıstık o Zaman
Ben kendimi tanıtayım adım Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm var 171 boyunda 60 kiloyum
Buraya 103.5 ile hazirwn ortası gibi başlamıştım mezunum şu an zaten takımın kaptanıyım aynı Zamanda ilk sayfadaki kurallarımızı oku kabul edersen bol paylaşım yaparım dersen Tabiki yerimiz var

Kuzum valla senin verdiğin kiloyu gördükçe imren imren içim gidiyor. Darısı bizim başımıza inşallah.

hosbuldum canımmm

harıka bı kılo vermıssın ıctenlıkle senı taktır ettım canım boyle azımli kaptanımız olmasına cok sevındımmm

Mutluluklar dilerimmm canım

Emin olabılırsın kaptanım paylasımım bol olur aklıma koydum zayıflıcam

Gecen hafta:61.2
Bu hafta:61.2
Mesaj sayim:bu hafta muaftim.
Haftaya daha dinamik başlayalim canim eminim eksi olucak.

Kızlar günaydınlar hemen kilo mu yazayım
Başlangıç kilo = 67.8
Bugün = 64.5 ( ilk haftam)
Mesaj sayısı = 55
( geçen hafta regli haftamdı bide ilk hafta olduğu için sanırım ödem gitti)
Vavvvvv çok iyi hadi hayirli olsun.

günaydın kızlar ..bugün diyetimin 5. günü ...pazartesi sabah başlamıştım ..bugün tartıldım ayy çoook mutlu oldum başlangıç 100,1 di güncel kilom 96
Kız maşallah ödem de olsa moral veriyor insana. Çok daha güzel olucak hersey tatlım.

canim önemli olan emeğinin karşılığını almak az da olsa almışsın haftaya daha güzel olucaz.

Guzel canim ödem de olsa motivasyon oluyor munede güzel.

yine de yapayım.:)buraya dün katıldım ama 5 haftadır çabalarım var:)
geçen haftaki kilom:80.3
bu haftaki kilo:79.0
fark:1300 g
yüzdesi:% 1.61
mesaj dünden beri:13:)

nasılım? :)
Burdan güzel görünüyor sun

Sen çok bilinçli kilo veriyorsun üzülme yağ oranında azdir zaten toprak cım.

Kızlar mrb

geçen hafta 81.7
bu hafta 80.9
Fark 0.8 / %0.979 (yuvarlasak %1)Eki Görüntüle 1823105
Çok iyi canım haftaya 2 katını bekliyorum

Geçen hafta 76
bu hafta 74.400
fark 1.600
yüzde 1.84
spor 240 dk
mesaj 40dan fazla
vay harikasın.

Slm kızlar bu hafta sabitim maalesef
Geçen hafta =bu hafta=sabit 72.8
Spor yarım saat plates
Mesaj 34
Olsun haftaya guzel verirsin canım benim kaçamak izin vermiyor kilonun eksilmesine.

Geçen hafta 66.5
Bu hafta 65.9
Fark 0.6
Yüzde 0.90
Mesaj sayısı 30+
Spor 400+
Regl oldum bu sabah
Ortim stres ve yoğunluk seni yordu bu hafta ama seni taniyorsam haftaya patlama yasiycak sin.

İnşallah canım eminim verebilirsin.

Yapmaya cam can can sıkı bir diyet bu hafta hedef büyük sıkı diyet yapacam bu hafta menulerim iyiydi bence regl etkisi var sanirsam
Bence de ayrıca yogundum bu hafta kaçamak streside vardi ama halledersin sen kanka

Çok teşekkür ederim tatlım benim
O zaman süper anlaştık ben azıcık kurallarımızdan bahsediyim pazartesi ve cuma tartı günümüz tartılıp bildirim yapiyoruz her gün yendiğimizi içtiğimizi saatleriyle gün sonunda toplu bir şekilde yazıyoruz tabi suyumuzu ve sporumuzu da tekrar hoşgeldin aramızaaaa Bi de Can'ım daha önce Bi takımda yarıştın mı acaba ?

merhabalar ben Miray
artık kendı basıma motıve sağlayamıyorum oyuzden uye olup bı takımda yarısmak ıstedım

kilom 85.5 boyum 1.60 yasım 24
Hoşgeldin canim,Eda ben ,32 yaşındayım,bugün tam 6 hafta doldu burda ,6 kiloda gitti. Çok gencin metabolizman hızlıdır insallah sağlıkla gider kilolar

Canısııı kız kilon az senin yağ oranın düşük tabiki kilo vermen yavaş olur no problem sıkma canını

Kızlar mrb

geçen hafta 81.7
bu hafta 80.9
Fark 0.8 / %0.979 (yuvarlasak %1)Eki Görüntüle 1823105
Güzel canım tebrikler

Geçen hafta 76
bu hafta 74.400
fark 1.600
yüzde 1.84
spor 240 dk
mesaj 40dan fazla
Oo çok iyi tebrik ederim

Eki Görüntüle 1823134 Kizçeler
Geçen hafta 83
Bu hafta 81.9
Fark -1.100
Yüzde 1.33
Mesaj +60
Spor + 200

Tuvalete çıkayım diye bekledim amma yine yüzüm gülmedi.
1kilodan fazla gitmiş canım nasıl gülmedin

Can'ım benim olsun hiç kötü değil haftasonu çıkarsan da pazartesine çok iyi bir eksiyle başlarsın kötü düşünme tatlım

Biraz daha katilim biraz daha spor lütfen tatlım
Doğru diyorsun canım bikaç haftadır gelenden gidenden katılımım az oluyor

Geçen hafta 66.5
Bu hafta 65.9
Fark 0.6
Yüzde 0.90
Mesaj sayısı 30+
Spor 400+
Regl oldum bu sabah
Güzel canım tebrikler. Benim hedef kilomdasın şimdi:) inşallah bende görürüm bu kiloyu. Seni devtebrik ediyprum canım inşallah sebde kısa zamanda hedefine ulaşırsın

Hoş geldin canım zeynep ben 28 yaşındayım bende gruba yeni katıldım. 67.8 ile başlamıştım hedef 55 boy 1.68
İnş hepberaber vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…