Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kurallara uyarım hersekılde kaptanımmm cuma pazartesı tartılıp bıldırırım
Tamam şekerim menumude sporumuda paylasırım hem boylece daha cok motıve olurum yok canım benım ılk takımım ve enguzelını buldum sanslıyım

Hoşgeldin canim,Eda ben ,32 yaşındayım,bugün tam 6 hafta doldu burda ,6 kiloda gitti. Çok gencin metabolizman hızlıdır insallah sağlıkla gider kilolar
hosbuldummm cok tesekkur ederım sıcak karsıladınız beniii memnun oldummm

ne kadar guzel 6 kilo dile kolay INSALLAH tesekkur ederımmm

Can'ım zaten 5 kilo için listeye alamam zaten 2 hafta deneme süren falan girmenle çıkmam bir olur ama istersen yazabilirsin motivasyonun için
Tamam olur oyle yapayım ben yandan katılayım sıze
buaraada hem bebek ısıtıyorum hem kıloyu vermek :)

Kizlar yeni tartildim
Gecen hafta 92.9
Bu hafta 91.1
Eksi 1800
Yuzde 1.94
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaj 30 u gecmistir.
Mutluyum umutluyum valla az kaldi 8 lere.....
Canım nedense sen kilo verdikçe sanki ben veriyormuşum gibi seviniyorum. İnşallah en kısa zamanda 8leri 7leri görürsün canım benim

Hoşgeldin miray çok iyi düşünmüşsün.Tek başına gerçekten olmuyor bu işler. Umarım herşey istediğin gibi olur canım.
Cok tesekkur ederım ne kadar guzel yureklı ınsanların yanına geldım cok sanslıyım tek basıma basaramadım INSALLAH hepımız ıcın hersey cok guzel olur

Kaptanım baska bısey yapmama gerek var mı hedefım olarak 65 kg olmak ıstıyorum dıle kolay tam 20 kılo vermem lazımmm

Kaptanım baska bısey yapmama gerek var mı hedefım olarak 65 kg olmak ıstıyorum dıle kolay tam 20 kılo vermem lazımmm

Sen menü yazmaya başla zaten uyarılarla Nasıl beslenmen gerektiğini sağlıklı beslenmeyi herşeyi anlarsın tatlım
Öyle gözünde büyütme verirsin ne var 20 kiloda

Çok sevindim bitanemmmm çok Mutlu oldum inşallah hep böyle olsun enerjin

cumalar başka bir heyecanlı oluyormuş burada :) yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ..verdiğim kilo ile ilgili yorum yapan arkadaşlar hepinize de çok teşekkürler iş yerinde olduğumdan ayrı ayrı alıntı yapamadım kusura bakmayın ...evet ilk 4 günde ödem gitmiştir pazartesi de yine böyle bol eksili olur inşallah

Merhaba arkadaşlar takımda yer var mı acaba?
hosgeldin canim.ben semay 35 yasinda takimin citir olmaya gidenlerinin biriyim...110 la basladim seruvenime simdi 91 .....

Eki Görüntüle 1823134 Kizçeler
Geçen hafta 83
Bu hafta 81.9
Fark -1.100
Yüzde 1.33
Mesaj +60
Spor + 200

Tuvalete çıkayım diye bekledim amma yine yüzüm gülmedi.
guzel elifcim...

Slm kızlar bu hafta sabitim maalesef
Geçen hafta =bu hafta=sabit 72.8
Spor yarım saat plates
Mesaj 34
kubracim bu hafta olacak insallah....

Geçen hafta 66.5
Bu hafta 65.9
Fark 0.6
Yüzde 0.90
Mesaj sayısı 30+
Spor 400+
Regl oldum bu sabah
reglden sonra daha duzenli hizli gider canim.

kacamak yapma ama yaptiginda spor yapki erisin...

Canım asıl hedefim 57. Ben baya kilolu başladığım için zuhal abla ilk hedef 65 olsun demişti 65e ulaşınca hedefi yenileyeceğiz temmuza kadar 57 hedef olur inşallah bakalım
olacak cancagizim...

merhabalar ben Miray
artık kendı basıma motıve sağlayamıyorum oyuzden uye olup bı takımda yarısmak ıstedım

kilom 85.5 boyum 1.60 yasım 24
miraycim hadi bismillah.

derste bile biz variz ya canim benim.

Kizlar 3cm incelmisim her taraftan 5 haftada iyimi sizce
oooo super...

supersin tatlimmmm.

Canım nedense sen kilo verdikçe sanki ben veriyormuşum gibi seviniyorum. İnşallah en kısa zamanda 8leri 7leri görürsün canım benim
sagol kardesim takim ruhu boyle bisey...

verirsin anlamazsin bile insallah...

Sen menü yazmaya başla zaten uyarılarla Nasıl beslenmen gerektiğini sağlıklı beslenmeyi herşeyi anlarsın tatlım
Öyle gözünde büyütme verirsin ne var 20 kiloda
Kaptanım ıdol olarak seni gordum gercekten 100 küsürden 60 düsmüssün MASALLAH canımmm

bende takımım ve kendım ıcın elımden gelenı yapıcam kaptanım

tamam menumu bugunden ıtıbaren paylasıyorum cok heyecanladım tesekkur ederım

En güzeli kuzum en özel gününde en özel gelinliği diktirmek. Umarım tam hayallerindeki gibi olur gelinliğin. Gelin güzel olunca gelinlik de güzel olacaktır eminim. İnşallah tatlım inşallah.
Çok sağol Can'ım
Evet özel olsun istiyorum kafam karıştı tabi sürekli model bakmaktan

Çok teşekkür ederim tatlım
Heyecan güzeldir kalori yaktırır :)
Yapıcağından şüphem yok

Ne kadar ıyı yureklı samımı ınsanlarsınız cok sagolun ya keske daha once gelseydımmm sızlerın yanına

Çok memnun oldummm super kılo vermıssınız sızlerden bunları duyunca cok umutlandımmBugunde benım zayıflama seruvenım baslasın hayırlısyla BISMILLAH

ıyıkı bu takıma gelmısımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…