- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.101
kurallara uyarım hersekılde kaptanımmmÇok teşekkür ederim tatlım benim
O zaman süper anlaştık ben azıcık kurallarımızdan bahsediyim pazartesi ve cuma tartı günümüz tartılıp bildirim yapiyoruz her gün yendiğimizi içtiğimizi saatleriyle gün sonunda toplu bir şekilde yazıyoruz tabi suyumuzu ve sporumuzu da tekrar hoşgeldin aramızaaaaBi de Can'ım daha önce Bi takımda yarıştın mı acaba ?
hosbuldummm cok tesekkur ederım sıcak karsıladınız beniii memnun oldummmHoşgeldin canim,Eda ben ,32 yaşındayım,bugün tam 6 hafta doldu burda ,6 kiloda gitti. Çok gencin metabolizman hızlıdır insallah sağlıkla gider kilolar
Çok tesekkur ederım hosbuldum cok memnun oldum bencede dogru bı karar oldu INSALLAH bende sızler gıbı kılolarımdan kurtulurumHosgeldin Miray ben Elif buraya gelmekte doğru karar vermişsin hadi hayirli olsun.
Tamam olur oyle yapayım ben yandan katılayım sızeCan'ım zaten 5 kilo için listeye alamam zaten 2 hafta deneme süren falan girmenle çıkmam bir olur ama istersen yazabilirsin motivasyonun için
Canım nedense sen kilo verdikçe sanki ben veriyormuşum gibi seviniyorum. İnşallah en kısa zamanda 8leri 7leri görürsün canım benimKizlar yeni tartildim
Gecen hafta 92.9
Bu hafta 91.1
Eksi 1800
Yuzde 1.94
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaj 30 u gecmistir.
Mutluyum umutluyum valla az kaldi 8 lere.....
Cok tesekkur ederım ne kadar guzel yureklı ınsanların yanına geldım cok sanslıyım tek basıma basaramadım INSALLAH hepımız ıcın hersey cok guzel olurHoşgeldin miray çok iyi düşünmüşsün.Tek başına gerçekten olmuyor bu işler. Umarım herşey istediğin gibi olur canım.
Kaptanım baska bısey yapmama gerek var mı hedefım olarak 65 kg olmak ıstıyorum dıle kolay tam 20 kılo vermem lazımmmÇok teşekkür ederim tatlım benim
O zaman süper anlaştık ben azıcık kurallarımızdan bahsediyim pazartesi ve cuma tartı günümüz tartılıp bildirim yapiyoruz her gün yendiğimizi içtiğimizi saatleriyle gün sonunda toplu bir şekilde yazıyoruz tabi suyumuzu ve sporumuzu da tekrar hoşgeldin aramızaaaaBi de Can'ım daha önce Bi takımda yarıştın mı acaba ?
Kaptanım baska bısey yapmama gerek var mı hedefım olarak 65 kg olmak ıstıyorum dıle kolay tam 20 kılo vermem lazımmm
kurallara uyarım hersekılde kaptanımmmcuma pazartesı tartılıp bıldırırım
Tamam şekerim menumude sporumuda paylasırım hem boylece daha cok motıve olurumyok canım benım ılk takımım ve enguzelını buldum sanslıyım
Tamam olur oyle yapayım ben yandan katılayım sıze
buaraada hem bebek ısıtıyorum hem kıloyu vermek :)
hosgeldin canim.ben semay 35 yasinda takimin citir olmaya gidenlerinin biriyim...110 la basladim seruvenime simdi 91 .....Merhaba arkadaşlar takımda yer var mı acaba?
guzel elifcim...Eki Görüntüle 1823134 Kizçeler
Geçen hafta 83
Bu hafta 81.9
Fark -1.100
Yüzde 1.33
Mesaj +60
Spor + 200
Tuvalete çıkayım diye bekledim amma yine yüzüm gülmedi.
kubracim bu hafta olacak insallah....Slm kızlar bu hafta sabitim maalesef
Geçen hafta =bu hafta=sabit 72.8
Spor yarım saat plates
Mesaj 34
reglden sonra daha duzenli hizli gider canim.Geçen hafta 66.5
Bu hafta 65.9
Fark 0.6
Yüzde 0.90
Mesaj sayısı 30+
Spor 400+
Regl oldum bu sabah
kacamak yapma ama yaptiginda spor yapki erisin...Kızlar bu haftanın başında yaptığım ve sizinle paylaştığım bombastik gün sonunda 1 haftam yandı gitti resmenkaçamak yapmasaydın gelecek hafta sonu belki de 6lı sayıları görecektim. Her kaçamağın bizi geriye götürdüğünü kötü deneyimledim. Artık bu tarz kaçamaklara son. Diyetisyende kızdı bu hafta biraz daha sıkı ilerleyeceğiz o yüzden. Bu haftaki hedefim 2 kilo. Ya bismillah
olacak cancagizim...Canım asıl hedefim 57. Ben baya kilolu başladığım için zuhal abla ilk hedef 65 olsun demişti 65e ulaşınca hedefi yenileyeceğiztemmuza kadar 57 hedef olur inşallah bakalım
miraycim hadi bismillah.merhabalar ben Miray
artık kendı basıma motıve sağlayamıyorum oyuzden uye olup bı takımda yarısmak ıstedım
kilom 85.5 boyum 1.60 yasım 24
derste bile biz variz ya canim benim.Olursun tabikiiiii istersen olursun fıstık 65 e düş sen onu aşşağı çekeriz o kolay
Merhaba fıstık kendini tanıt niye diskalifiye oldun ne Zaman oldun
Haha düzelttim Allah korusun o yüzden herkesi teker teker yazıyorum paylaşıyorum Kı bugün Bi sorun varsa söyleyin diye çünkü olabilir dersteyim bazen kafam gidebilir
oooo super...Kizlar 3cm incelmisim her taraftan 5 haftada iyimi sizce
supersin tatlimmmm.Diktirecek misin tatlım gelinliği ? Ya da hazır gelinliğe tadilat filan yapılacaksa da bilmek lazım tabi eminim ölçülerin yüzünü güldürecektir. Ben hayatımda hiç 36 beden olmadım ama çok istiyorum olmayı. Belki seneye bugünler üstümdeki 50 beden kıyafetleri hafızamdan ve bedenimden silmiş olurum .
sagol kardesim takim ruhu boyle bisey...Canım nedense sen kilo verdikçe sanki ben veriyormuşum gibi seviniyorum. İnşallah en kısa zamanda 8leri 7leri görürsün canım benim
verirsin anlamazsin bile insallah...Kaptanım baska bısey yapmama gerek var mı hedefım olarak 65 kg olmak ıstıyorum dıle kolay tam 20 kılo vermem lazımmm
Kaptanım ıdol olarak seni gordum gercekten 100 küsürden 60 düsmüssün MASALLAH canımmmSen menü yazmaya başla zaten uyarılarla Nasıl beslenmen gerektiğini sağlıklı beslenmeyi herşeyi anlarsın tatlım
Öyle gözünde büyütme verirsin ne var 20 kiloda
Çok sağol Can'ımEn güzeli kuzum en özel gününde en özel gelinliği diktirmek. Umarım tam hayallerindeki gibi olur gelinliğin. Gelin güzel olunca gelinlik de güzel olacaktır eminim. İnşallah tatlım inşallah.
Çok tesekkur ederım canımmm benimmmÇok sevindim bitanemmmm çok Mutlu oldum inşallah hep böyle olsun enerjin
Kaptanım ıdol olarak seni gordum gercekten 100 küsürden 60 düsmüssün MASALLAH canımmm
bende takımım ve kendım ıcın elımden gelenı yapıcam kaptanım
tamam menumu bugunden ıtıbaren paylasıyorum cok heyecanladım tesekkur ederım
Ne kadar ıyı yureklı samımı ınsanlarsınız cok sagolun ya keske daha once gelseydımmm sızlerın yanınahosgeldin canim.ben semay 35 yasinda takimin citir olmaya gidenlerinin biriyim...110 la basladim seruvenime simdi 91 .....
guzel elifcim...
kubracim bu hafta olacak insallah....
reglden sonra daha duzenli hizli gider canim.
kacamak yapma ama yaptiginda spor yapki erisin...
olacak cancagizim...
miraycim hadi bismillah.
derste bile biz variz ya canim benim.
oooo super...
supersin tatlimmmm.
sagol kardesim takim ruhu boyle bisey...
verirsin anlamazsin bile insallah...
yaaa çok güzel bravooooKizlar yeni tartildim
Gecen hafta 92.9
Bu hafta 91.1
Eksi 1800
Yuzde 1.94
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaj 30 u gecmistir.
Mutluyum umutluyum valla az kaldi 8 lere.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?