- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #144.081
Hayatım tuvalete çıkamıyorum ondan gulemedim çıksam sonuç farklı olurdu.Canısııı kız kilon az senin yağ oranın düşük tabiki kilo vermen yavaş olur no problem sıkma canını
Güzel canım tebrikler
Oo çok iyi tebrik ederim
1kilodan fazla gitmiş canım nasıl gülmedin
Doğru diyorsun canım bikaç haftadır gelenden gidenden katılımım az oluyor
Güzel canım tebrikler. Benim hedef kilomdasın şimdi:) inşallah bende görürüm bu kiloyu. Seni devtebrik ediyprum canım inşallah sebde kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Yok yok hamıle degılım kalmaya calısıyorum :)Kuzum hamilesin sanırım hayırlı olsun niye yarışmaya katılmak istiyorsun
merhaba tatlım ben Toprak.ben de yeniyim hoşgeldinmerhabalar ben Miray
artık kendı basıma motıve sağlayamıyorum oyuzden uye olup bı takımda yarısmak ıstedım
kilom 85.5 boyum 1.60 yasım 24
Yok yok hamıle degılım kalmaya calısıyorum :)
Normalde hıc bu kadr kılo almamıstım ancak bu sabah tartıda 59 kılo 200 gr gordum yuregıme ındı.
Boyum 1.71 59.200 kg gorururde sankı popomda kaldı bu kılo. Yarın oglen bir salondan spor randevusu aldım ön sayfayı okudum yapabılecegımı dusunuyorum
merhaba tatlım ben Toprak.ben de yeniyim hoşgeldinben de 25 yaşımdayım. merak etme buralara her gün uğrarsan birbirimize çoook destek oluruz.harika insanlar var
bence gayet süper 3 parmak gibi düşünKizlar 3cm incelmisim her taraftan 5 haftada iyimi sizce
Canısııı kız kilon az senin yağ oranın düşük tabiki kilo vermen yavaş olur no problem sıkma canını
Güzel canım tebrikler
Oo çok iyi tebrik ederim
1kilodan fazla gitmiş canım nasıl gülmedin
Doğru diyorsun canım bikaç haftadır gelenden gidenden katılımım az oluyor
Güzel canım tebrikler. Benim hedef kilomdasın şimdi:) inşallah bende görürüm bu kiloyu. Seni devtebrik ediyprum canım inşallah sebde kısa zamanda hedefine ulaşırsın
bence gayet süper 3 parmak gibi düşün
54 kg olmak ıstıyorum her zamankı gıbı canımTatlım hedefin ne ki zaten kilon gayet iyi görünüyor bence bölgesel spor yapmalısın
54 kg olmak ıstıyorum her zamankı gıbı canım
merhabaa hoşgeldiniiz54 kg olmak ıstıyorum her zamankı gıbı canım
Kizlar 3cm incelmisim her taraftan 5 haftada iyimi sizce
Aaa iyi tabi ki hiç iyi olmaz mı ama ben de hiç ölçmüyorum canım ben de bedene göre ölçeceğim kendimi. Çok ince hesap yapamıyorum.
Diktirecek misin tatlım gelinliği ? Ya da hazır gelinliğe tadilat filan yapılacaksa da bilmek lazım tabi eminim ölçülerin yüzünü güldürecektir. Ben hayatımda hiç 36 beden olmadım ama çok istiyorum olmayı. Belki seneye bugünler üstümdeki 50 beden kıyafetleri hafızamdan ve bedenimden silmiş olurum .Aynı ben ben kendi ölçülerimi hala bilmiyorum gelinlikçi alırken ölçü bakarım artık :)))
Ağzından bal damliyı Toprak seni yerim benbence gayet süper 3 parmak gibi düşün
Diktirecek misin tatlım gelinliği ? Ya da hazır gelinliğe tadilat filan yapılacaksa da bilmek lazım tabi eminim ölçülerin yüzünü güldürecektir. Ben hayatımda hiç 36 beden olmadım ama çok istiyorum olmayı. Belki seneye bugünler üstümdeki 50 beden kıyafetleri hafızamdan ve bedenimden silmiş olurum .
cok tesekkur ederım memnun oldum toprakcım buarada ısmın cok guzelmerhaba tatlım ben Toprak.ben de yeniyim hoşgeldinben de 25 yaşımdayım. merak etme buralara her gün uğrarsan birbirimize çoook destek oluruz.harika insanlar var
En güzeli kuzum en özel gününde en özel gelinliği diktirmek. Umarım tam hayallerindeki gibi olur gelinliğin. Gelin güzel olunca gelinlik de güzel olacaktır eminim. İnşallah tatlım inşallah.İnan siliniyor bebeğim hafıza da kalmıyor bile eski fotolara bakmadıkça hep öyleymişsin gibi oluyo insan
Can'ım diktiricem özel dikim olsun istiyorum
hosbulduk canım benımHoş geldin canım zeynep ben 28 yaşındayım bende gruba yeni katıldım. 67.8 ile başlamıştım hedef 55 boy 1.68
İnş hepberaber vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?