Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayatım tuvalete çıkamıyorum ondan gulemedim çıksam sonuç farklı olurdu.

Kuzum hamilesin sanırım hayırlı olsun niye yarışmaya katılmak istiyorsun
Yok yok hamıle degılım kalmaya calısıyorum :)
Normalde hıc bu kadr kılo almamıstım ancak bu sabah tartıda 59 kılo 200 gr gordum yuregıme ındı.
Boyum 1.71 59.200 kg gorururde sankı popomda kaldı bu kılo. Yarın oglen bir salondan spor randevusu aldım ön sayfayı okudum yapabılecegımı dusunuyorum

merhabalar ben Miray
artık kendı basıma motıve sağlayamıyorum oyuzden uye olup bı takımda yarısmak ıstedım

kilom 85.5 boyum 1.60 yasım 24
merhaba tatlım ben Toprak.ben de yeniyim hoşgeldin ben de 25 yaşımdayım. merak etme buralara her gün uğrarsan birbirimize çoook destek oluruz.harika insanlar var

Tatlım hedefin ne ki zaten kilon gayet iyi görünüyor bence bölgesel spor yapmalısın

Evet tatlım lütfen dikkat et çünkü katıldıkça daha iyi verirsin biliyosun sen zaten

Aynı ben ben kendi ölçülerimi hala bilmiyorum gelinlikçi alırken ölçü bakarım artık :)))
Diktirecek misin tatlım gelinliği ? Ya da hazır gelinliğe tadilat filan yapılacaksa da bilmek lazım tabi eminim ölçülerin yüzünü güldürecektir. Ben hayatımda hiç 36 beden olmadım ama çok istiyorum olmayı. Belki seneye bugünler üstümdeki 50 beden kıyafetleri hafızamdan ve bedenimden silmiş olurum .

İnan siliniyor bebeğim hafıza da kalmıyor bile eski fotolara bakmadıkça hep öyleymişsin gibi oluyo insan
Can'ım diktiricem özel dikim olsun istiyorum

merhaba tatlım ben Toprak.ben de yeniyim hoşgeldin ben de 25 yaşımdayım. merak etme buralara her gün uğrarsan birbirimize çoook destek oluruz.harika insanlar var
cok tesekkur ederım memnun oldum toprakcım buarada ısmın cok guzel

hosbuldum ne kadar guzel bı takım bulmusum cok memnunum canım ılgın ıcın cok sagol

İnan siliniyor bebeğim hafıza da kalmıyor bile eski fotolara bakmadıkça hep öyleymişsin gibi oluyo insan
Can'ım diktiricem özel dikim olsun istiyorum
En güzeli kuzum en özel gününde en özel gelinliği diktirmek. Umarım tam hayallerindeki gibi olur gelinliğin. Gelin güzel olunca gelinlik de güzel olacaktır eminim. İnşallah tatlım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…