Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah öyle olur kızlar. Vallahi o kadar moralim bozuk ki bugün okulda işimi severek yapamıyorum. Umarım en kısa zamanda kendime geleceğim.
Olsun kuzum sonucta veridign bi 3 kilo var yeni tartinla daha azimli bisekilde gidersin eminim basarirsin uzme kendini oldumu

tebrikler canım çok güzel eksilmiş

Tebrik ederim canim baslangic kilolarimizda nerdeyse ayni boyumuzda hedefimizde ayni ya bende senin gibi 7leri gorurum INŞALLAH sende en yakin zmanda 6lari görürsün INŞALLAH canimmm

Tebrik ederim canim baslangic kilolarimizda nerdeyse ayni boyumuzda hedefimizde ayni ya bende senin gibi 7leri gorurum INŞALLAH sende en yakin zmanda 6lari görürsün INŞALLAH canimmm
Teşekkür ederim canım inşallah sende bende hedeflerimize en kısa sürede ulaşırız

maşallah canım çok iyisin.

canım ne kadar zamanda düştün? ya bende olmak istiyorum. öncelikli hedefim 84 den 70 sonra inşallah 64 valla çok mu zor ki
hiç zor degil kişiden kişiye degişir kilo verme süresi kendini belli bir süreye şartlandırma giden sabit kalsın önemli olan o bence ha 5 ayda ha 10 ayda önemli olan gitmesi ben 4 ayda verdim

hiç zor degil kişiden kişiye degişir kilo verme süresi kendini belli bir süreye şartlandırma giden sabit kalsın önemli olan o bence ha 5 ayda ha 10 ayda önemli olan gitmesi ben 4 ayda verdim
Canim ben sunu duymustum mesala ben aniden 10 kilo aldim bianda o kilolar yerlesmeden hemen saglikli beslenince sporla gitmesi daha kolay diyolar dogru mu acaba

bugun kurumumuz yeni binaya taşınıyor iş olmadıgı için burdayım bide cuma heycanı ama kapugunda herkes elif kendini kesin sirkeliyordur fazla gider diye
Hayatım sanırım serum ve regl etkiledi kilomu çünkü çarşamba günü bile bu kilodaydım. Moralim bozuldu. Nerden çıktı bu hastalık eşimin de gözünde patlak verdi enfeksiyon, kapandı adamın bi gözü akıllı tahta zaten rahatsız ediyordu bakalım napicak aksama kadar.

Kızlar yarinda orucum bugün akşam üzeri tartildim onu yazcam

Geçen haftaki kilom: 74.3
Bu haftaki kilom: 72.7
Fark: 1.6 (%2.153)
Spor: 120+
Eki Görüntüle 1827111

Bayankokosh fıstık arkadaşım yarışmak gelmiyo içimden o kadar çok istiyorum ki çok kilo vermenizi,insallah benden çok vermişimdir. Haftaya çok daha iyi vercez birlikte
Canım yarış bahane zaten yeter ki kilo verelim ve sende çok güzel vermişsin canım aynı vermişiz :)) başarılarımızın devamı gelsin inşallah:))

kilo bildirimimi yapayım hemen ama hedeflediğim kiloya ulaşamamışım
geçen hafta; 64,5
bu hafta ; 63,5
fark ;1 kg
yüzde ; 1,55
mesaj sayısı; 45

Geçen haftaki kilom: 65,9
Bu haftaki kilom: 64,3
Fark: 1.6 (%2.428)
Spor: 240+
Çok güzrl canım bu hafta 1,6 haftası heralde :))

Gunaydinlar canlarm bende tartildim
Sali gunu kilom:80.2
Bugun :78.5
Fark:1.7
Mesaj 25 olmus daha yeni oldgm icin yuzde hesapliycakmym bilemedm ama suan cok mutluyumm
Tebrikler canım su gibi gitsin kilolar :))

geçen hafta 96
bu hafta 94 fark 2
%2,12
mesaj 30
spor 200+
Süpersin tebrikler canım

Canim ben sunu duymustum mesala ben aniden 10 kilo aldim bianda o kilolar yerlesmeden hemen saglikli beslenince sporla gitmesi daha kolay diyolar dogru mu acaba
doğru ama degişken bence ben uzun sürede yavaş yavas aldım kiloları son 6 haftada çok güzel gitti eşimin dediğini söyleyeyim kilo verirsin vucudunda yag boşlukları oluşur sonra onlar sporla sıkışır duraklama dönemi diyetine devam edersen periyodik olarak öyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…