- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.581
Olsun kuzum sonucta veridign bi 3 kilo var yeni tartinla daha azimli bisekilde gidersin eminim basarirsin uzme kendini oldumuİnşallah öyle olur kızlar. Vallahi o kadar moralim bozuk ki bugün okulda işimi severek yapamıyorum. Umarım en kısa zamanda kendime geleceğim.
tebrikler canım çok güzel eksilmişCumamız hayorlı geçsin kızlar kilo bildirimi gelsinnnnn
Geçen hafta 72.8
Bugün 71.2
Giden. 1.6
Yüzde. 2,2
Mesaj sayısı. 45
Spor 2 gün yürüyüş, yarım saat hullahoop, yaklaşık 200 ip atlama, 1 gün duvar sildim
Tebrik ederim canim baslangic kilolarimizda nerdeyse ayni boyumuzda hedefimizde ayni ya bende senin gibi 7leri gorurum INŞALLAH sende en yakin zmanda 6lari görürsün INŞALLAH canimmmCumamız hayorlı geçsin kızlar kilo bildirimi gelsinnnnn
Geçen hafta 72.8
Bugün 71.2
Giden. 1.6
Yüzde. 2,2
Mesaj sayısı. 45
Spor 2 gün yürüyüş, yarım saat hullahoop, yaklaşık 200 ip atlama, 1 gün duvar sildim
Teşekkür ederim canım inşallah sende bende hedeflerimize en kısa sürede ulaşırızTebrik ederim canim baslangic kilolarimizda nerdeyse ayni boyumuzda hedefimizde ayni ya bende senin gibi 7leri gorurum INŞALLAH sende en yakin zmanda 6lari görürsün INŞALLAH canimmm
canım geçmiş olsun nasıl oldunGünaydın kızlar
@seydan94 kaptanim geç kaldım yeni geldim eve net paketi bittiği için Hastanede yazamadım. Sabah tartilmistim.
Geçen hafta 81.9
Bu hafta 81.2
Fark -700
Yüzde 0.85
Mesaj +60
Spor +100
canım ne kadar zamanda düştün? ya bende olmak istiyorum. öncelikli hedefim 84 den 70 sonra inşallah 64 valla çok mu zor kiverirsin canım hafta hafta daha iyi güzel olacak moralini yüksek tutup önüne bak bence düşünme bunları bende 82 den 64 e düştüm gidiyor bir şekilde
maşallah canım çok iyisin.Günaydın takim arkadaslarim
Geçen haftaki kilom 85.5
Bu haftaki kilom 84.2
Fark 1.3
Oran 1.52
Mesaj sayım 60+
Canlar mutluyum bin sukur INŞALLAH haftayada 82i ucundan yakalarim daha guzel sporumu duzene sokucam azimle yola devam ya tartiya cikmak cok heyecanli yaaa bu yarisma cok motive etti beniii kilo veren takimdaslarimi kutlarim öpüyorum sizleri
canım süpersin. maşallahhhCumamız hayorlı geçsin kızlar kilo bildirimi gelsinnnnn
Geçen hafta 72.8
Bugün 71.2
Giden. 1.6
Yüzde. 2,2
Mesaj sayısı. 45
hiç zor degil kişiden kişiye degişir kilo verme süresi kendini belli bir süreye şartlandırma giden sabit kalsın önemli olan o bence ha 5 ayda ha 10 ayda önemli olan gitmesi ben 4 ayda verdimcanım ne kadar zamanda düştün? ya bende olmak istiyorum. öncelikli hedefim 84 den 70 sonra inşallah 64 valla çok mu zor ki
Canim ben sunu duymustum mesala ben aniden 10 kilo aldim bianda o kilolar yerlesmeden hemen saglikli beslenince sporla gitmesi daha kolay diyolar dogru mu acabahiç zor degil kişiden kişiye degişir kilo verme süresi kendini belli bir süreye şartlandırma giden sabit kalsın önemli olan o bence ha 5 ayda ha 10 ayda önemli olan gitmesi ben 4 ayda verdim
Hayatım sanırım serum ve regl etkiledi kilomu çünkü çarşamba günü bile bu kilodaydım. Moralim bozuldu. Nerden çıktı bu hastalık eşimin de gözünde patlak verdi enfeksiyon, kapandı adamın bi gözü akıllı tahta zaten rahatsız ediyordu bakalım napicak aksama kadar.bugun kurumumuz yeni binaya taşınıyor iş olmadıgı için burdayım bide cuma heycanı ama kapugunda herkes elif kendini kesin sirkeliyordur fazla gider diye
AMIN sanada MASALLAH canimm tebrik ederimmm 7leri gormussun darisi 6laramaşallah canım çok iyisin.
Daha iyiyim canım sabah yine acile gittim karın ağrısı mide bulantısı ateş, viral enfeksiyon geçmesi zaman alıyormus iğne yaptılar daha iyiyim.canım geçmiş olsun nasıl oldun
Kızlar yarinda orucum bugün akşam üzeri tartildim onu yazcam
Geçen haftaki kilom: 74.3
Bu haftaki kilom: 72.7
Fark: 1.6 (%2.153)
Spor: 120+
Eki Görüntüle 1827111
Canım yarış bahane zaten yeter ki kilo verelim ve sende çok güzel vermişsin canım aynı vermişiz :)) başarılarımızın devamı gelsin inşallah:))Bayankokosh fıstık arkadaşım yarışmak gelmiyo içimden o kadar çok istiyorum ki çok kilo vermenizi,insallah benden çok vermişimdir. Haftaya çok daha iyi vercez birlikte
kilo bildirimimi yapayım hemen ama hedeflediğim kiloya ulaşamamışım
geçen hafta; 64,5
bu hafta ; 63,5
fark ;1 kg
yüzde ; 1,55
mesaj sayısı; 45
Çok güzrl canım bu hafta 1,6 haftası heralde :))Geçen haftaki kilom: 65,9
Bu haftaki kilom: 64,3
Fark: 1.6 (%2.428)
Spor: 240+
Tebrikler canım su gibi gitsin kilolar :))Gunaydinlar canlarm bende tartildim
Sali gunu kilom:80.2
Bugun :78.5
Fark:1.7
Mesaj 25 olmus daha yeni oldgm icin yuzde hesapliycakmym bilemedm ama suan cok mutluyumm
Süpersin tebrikler canımgeçen hafta 96
bu hafta 94 fark 2
%2,12
mesaj 30
spor 200+
doğru ama degişken bence ben uzun sürede yavaş yavas aldım kiloları son 6 haftada çok güzel gitti eşimin dediğini söyleyeyim kilo verirsin vucudunda yag boşlukları oluşur sonra onlar sporla sıkışır duraklama dönemi diyetine devam edersen periyodik olarak öyle giderCanim ben sunu duymustum mesala ben aniden 10 kilo aldim bianda o kilolar yerlesmeden hemen saglikli beslenince sporla gitmesi daha kolay diyolar dogru mu acaba
Canım çok güzel haftaya daha güzel olur inşallah üzme kendinikilo bildirimimi yapayım hemen ama hedeflediğim kiloya ulaşamamışım
geçen hafta; 64,5
bu hafta ; 63,5
fark ;1 kg
yüzde ; 1,55
mesaj sayısı; 45
aynısı bende de olmuştu çok kötü iyisindir umarım şimdi sıcak tut kendiniDaha iyiyim canım sabah yine acile gittim karın ağrısı mide bulantısı ateş, viral enfeksiyon geçmesi zaman alıyormus iğne yaptılar daha iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?