- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.621
elbiseli fotografında gayet iyi duruyosun bence tatlım ama elbisede de pek belli olmuyoruztşk ederim canım 58 diye düşünüyorum önden belki söylemem gerekiyor diye ark söyleyeyim dedim bide toprakcım benim kemik agırlıgım var dur seni izleyeyim bi en son 66.5 ken çektiğim fotoya bi bakarmısın yorumunu merak ediyorum
of of aynen benimde öyle ya. şuan üstüme 36 beden gömlek çok rahat oluyor.zorlasam 34 bile giyerim ama dar olur tabiüst bedenim small bile genişledi kalça basen problemim var benim
canım taytlı fotoda 66,5 ken çekmiştim en fazla düşünsem 60 ile 58 arasında gidip geliyorum koruma evresinde de veririm diye bekliyorum. elbiseli foto kiloluyken giydiğim elbiseyi giydiğim için tekrar giydim aradaki farkı görmek içinelbiseli fotografında gayet iyi duruyosun bence tatlım ama elbisede de pek belli olmuyoruztaytlı fotografına şimdi baktım.benim de alt bacaklarım ince üstü kalın ya gıcık oluyorumm taytlı foto 66 kiloysa bence 60a inmelisin.kilolu gözükmüyo ama emek veriyosak fit olana kadar sabredelim bence.birazcık fazla duruyo :) şimdiden gayet güzelsin.fıstıklığa az kalmış
ehmalesef teorik olarak birazcık doğru.eski yağlara kara yağ diyolarya en son onlar gidiyomuş zor eriyormuş.pis yapışkanlarCanim ben sunu duymustum mesala ben aniden 10 kilo aldim bianda o kilolar yerlesmeden hemen saglikli beslenince sporla gitmesi daha kolay diyolar dogru mu acaba
aynen bende basenlerden rahatsızım yapımız benziyor ozaman taytlı fotoda giydiğim üst 36 işte 55 istiyorum aslında en iyisi idaalimi 58 yapayım duruma göre korumada 55 kadar inerim bide canım son verdiğim 2 kg bacaklardan çogunlugu gitttiof of aynen benimde öyle ya. şuan üstüme 36 beden gömlek çok rahat oluyor.zorlasam 34 bile giyerim ama dar olur tabiama popo yüzünden 38 daracık oluyo.neyseki sporla popo güzel gözüküyo amaşu üst bacak basen kalın olunca çirkin gözüküyo işte sen de ondan rahatsızsın dimi. çocuklugumdan beri oralarım tombik olduğu için en geç oralar eriyormuş.kara yağlarmış
yavaşlama evresine girdim 1,6 bile çok güzel öyle gitse 1 ayda hedefime ulaşırımKilon azaldı yağ kalmadı vercek hatunnnnn ondandir.
ben de ilk başladıgım gün fotograf çekmiştim.selülitim falan da gözüksün diye küçücük şortla çekmiştim şimdi koyamam buraya utanırım yacanım taytlı fotoda 66,5 ken çekmiştim en fazla düşünsem 60 ile 58 arasında gidip geliyorum koruma evresinde de veririm diye bekliyorum. elbiseli foto kiloluyken giydiğim elbiseyi giydiğim için tekrar giydim aradaki farkı görmek için
Daha iyiyim canım sabah yine acile gittim karın ağrısı mide bulantısı ateş, viral enfeksiyon geçmesi zaman alıyormus iğne yaptılar daha iyiyim.
aynen canım 1,6 haftasıCanım yarış bahane zaten yeter ki kilo verelim ve sende çok güzel vermişsin canım aynı vermişiz :)) başarılarımızın devamı gelsin inşallah:))
Çok güzrl canım bu hafta 1,6 haftası heralde :))
Tebrikler canım su gibi gitsin kilolar :))
Süpersin tebrikler canım
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah amelyatı güzel geçer. suyu içmeseymişsin keşkemerhaba kızlar baya geciktim kusura bakmayın netim yok malum eşimm ondk eve geldi yazıvereyim bildirimimi pazara inş bol bol görüşücez
geçen hafta 77
bu hafta 75.5
giden 1.5
aslında dün ikiydide nasıl geri geldi anlamdım bugun sabaha kdar uyumadım bi boyda su içtim belki ondandur oğlum yine ateşlendi ve yine ben yine dr yine hastane allaha şükür korkmayın ameliyata kadar toparlar dedi salı yatıcaz hastaneye çarsamba ameliyatımız var inş sağ salim daha güzel günler bizi bekliyo rabbimin izniyle hepinizi çooooooooooooooooooooooooook seviyorum
ben de ilk başladıgım gün fotograf çekmiştim.selülitim falan da gözüksün diye küçücük şortla çekmiştim şimdi koyamam buraya utanırım yaama bugün bi foto daha çekiyim koyiyim ben de bakarsın popom kocaman spor sayesinde birazcık havaya kalktı güzelleşti ama hala bacaklar dana gibi
Ben bian 10 kilo aldim canim ozaman hemen gidicek 7ler gelince sanki 6larda gelicek gibi hisediyorum yolum cok uzun Toprakçımehmalesef teorik olarak birazcık doğru.eski yağlara kara yağ diyolarya en son onlar gidiyomuş zor eriyormuş.pis yapışkanlar
bende gıcık oluyorum geçen gün ağladım eşim gitti bıcagı getirdi ver kısa yoldan keseyim sende kurtul bende kurtulayımelbiseli fotografında gayet iyi duruyosun bence tatlım ama elbisede de pek belli olmuyoruztaytlı fotografına şimdi baktım.benim de alt bacaklarım ince üstü kalın ya gıcık oluyorumm taytlı foto 66 kiloysa bence 60a inmelisin.kilolu gözükmüyo ama emek veriyosak fit olana kadar sabredelim bence.birazcık fazla duruyo :) şimdiden gayet güzelsin.fıstıklığa az kalmış
maşallahh gayet iyi vermişsin .kuzucuğada çok geçmiş olsun ..ameliyatada sağ girip selamet çıksın inşallahhmerhaba kızlar baya geciktim kusura bakmayın netim yok malum eşimm ondk eve geldi yazıvereyim bildirimimi pazara inş bol bol görüşücez
geçen hafta 77
bu hafta 75.5
giden 1.5
aslında dün ikiydide nasıl geri geldi anlamdım bugun sabaha kdar uyumadım bi boyda su içtim belki ondandur oğlum yine ateşlendi ve yine ben yine dr yine hastane allaha şükür korkmayın ameliyata kadar toparlar dedi salı yatıcaz hastaneye çarsamba ameliyatımız var inş sağ salim daha güzel günler bizi bekliyo rabbimin izniyle hepinizi çooooooooooooooooooooooooook seviyorum
ben de şok olmuştum ilk fotograf çektigimde.bu yaşta bu selülit ne diye ağlamıştım.ama şimdiki fotografta selülitimin %50 gitmiş resmenben kendimden igrendiğim için çekmemiştim. keşke çekseydim. o yuzden hep vermediğimi sanıyordum ama kardeşimin nişanında 76 kg olan fotom var orda şişko bide ben 6 kg aldım o halimden sonra
yola çıktıktan sonra su gibi akıp gider zaman bitanem çok güzel olcaz :)Ben bian 10 kilo aldim canim ozaman hemen gidicek 7ler gelince sanki 6larda gelicek gibi hisediyorum yolum cok uzun Toprakçım
daha eritemedimki hala tombilikkibileta canım bacakları nasıl eritiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?