Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen ya çogunluk 1.6

oo gözemi geldiniz ne canım dikkat et mutlaka etkilemiştir onlaardansa haftaya güzel düşer benimde anlamadım en sıkı tuttugum haftaydı yinede diger haftalara göre az düştü ama bunada şükür

Ay bu 6 hafta cok onemli desene tesekkur ederim bilgilendirdigin icin canim

Kizlar.gunaydin habersiz biraktim.sizi sali.gunu dayim vefat etti apar topar memlekete geldik cok uzgunum aglamaktan icim cikti hem gencti hemde sapasaglamdi yarin donucez ins. Gorusuruz
basin sagolsun canim.

kilona gore gayet guzel toprakcim.

Gunaydin pek parlak bir bildirim olmayacak ama bunada sukur.

Gecen hafta:61.2
Bu hafta:61
Fark:-200
Yuzde:0.326
Mesaj sayim:+60
Spor:150 dk
elinden geleni yaptin guzel canim.

kilo bildirimimi yapayım hemen ama hedeflediğim kiloya ulaşamamışım
geçen hafta; 64,5
bu hafta ; 63,5
fark ;1 kg
yüzde ; 1,55
mesaj sayısı; 45
masallah.

Geçen haftaki kilom: 65,9
Bu haftaki kilom: 64,3
Fark: 1.6 (%2.428)
Spor: 240+
masallah fistik.

Gunaydinlar canlarm bende tartildim
Sali gunu kilom:80.2
Bugun :78.5
Fark:1.7
Mesaj 25 olmus daha yeni oldgm icin yuzde hesapliycakmym bilemedm ama suan cok mutluyumm
hakediyorsun mutlulugu masallah.

geçen hafta 96
bu hafta 94 fark 2
%2,12
mesaj 30
spor 200+
masallah.

canim ben manuelde 3 kiloya yakin daha az cikiyorum esim dijital yanlis diyor ve ben kiyafetlerimden manuelin dogru oldugunu dusunuyorum.ama dijitalle basladigim icin onu baz aliyorum onemli olan aradaki fark benim icin.

günaydın herkese...
geçen haftaki kilom 79.0
bu hafta kilom 78,1
fark -900
%1,139
mesaj 42
spor 200+
guzel sekerim.

üst bedenim small bile genişledi kalça basen problemim var benim
canimsen bolgesel hareketler tap bence ideal kilo kisinin kendine yakisanidir diye dusunuyorum.

masallah.

oooo kubracim masallah.

Günaydın kızlar
@seydan94 kaptanim geç kaldım yeni geldim eve net paketi bittiği için Hastanede yazamadım. Sabah tartilmistim.
Geçen hafta 81.9
Bu hafta 81.2
Fark -700
Yüzde 0.85
Mesaj +60
Spor +100
gayet guzel...

Daha iyiyim canım sabah yine acile gittim karın ağrısı mide bulantısı ateş, viral enfeksiyon geçmesi zaman alıyormus iğne yaptılar daha iyiyim.
gecmis olsun canim.

Evet öyleymiş daha denemedim bende yeni söyledi arkadaşım. Sade soda yı iç dedi rahatlatıyor dedi.
İçelim bari ondan kolay ne var

Bu hafta sadece yürüyüş yapmayı dene ağır spor yapma kasların bi dinlensin gerçi bu kıloda bu kadar gitmesi normal ama insan sabredemiyor.

Gunaydin pek parlak bir bildirim olmayacak ama bunada sukur.

Gecen hafta:61.2
Bu hafta:61
Fark:-200
Yuzde:0.326
Mesaj sayim:+60
Spor:150 dk
Olsun canım haftaya daha güzel olur inşallah. En azından ekside sin.

kilo bildirimimi yapayım hemen ama hedeflediğim kiloya ulaşamamışım
geçen hafta; 64,5
bu hafta ; 63,5
fark ;1 kg
yüzde ; 1,55
mesaj sayısı; 45
1 kg çok iyi tatlım. Tebrikler.

Geçen haftaki kilom: 65,9
Bu haftaki kilom: 64,3
Fark: 1.6 (%2.428)
Spor: 240+
Maşallah sana ortak. Her zamanki gibi Döktürmüş sun yağları.

ben hedefimi degiştirmek istiyorum yüzüm çok eridi ve 55 kg çok kötü olacam gibi alt bedenimde 38 oluyor artık dar oluyor ama biraz daha gitse tam olacak nasıl yapacam
Canım durman gereken yeri sen daha iyi bilirsin nasıl iyi hissediceksen o kiloda kalmayi hedefle.

Gunaydinlar canlarm bende tartildim
Sali gunu kilom:80.2
Bugun :78.5
Fark:1.7
Mesaj 25 olmus daha yeni oldgm icin yuzde hesapliycakmym bilemedm ama suan cok mutluyumm
Vay vay vayyy Tebrikler canım.

geçen hafta 96
bu hafta 94 fark 2
%2,12
mesaj 30
spor 200+
Vuuhhuu Tebrikler Cano.

Takma kafana bugün başlamışsın gibi düşün ve stres yapma asla kilo verimini etkiliyor stres ona göre. 1 kg vermişsin bide ağlıyorsun dövmek lazım seni. Tebrikler.

günaydın herkese...
geçen haftaki kilom 79.0
bu hafta kilom 78,1
fark -900
%1,139
mesaj 42
spor 200+
GUZEL canim Tebrikler.

Çok iyi canım tebrikler maşallah.

Maşallah canım 1.6 da sözleşmiş takım bu hafta çok iyisin Tebrikler.

Tebrikler tatlim

Aynen benim de 3 kilo fark var ya. Hangisi doğru acaba. 2 sine de 5 kiloluk ağırlık koydum doğru tarttı.

Evet tatlım öyle düşünüyorum artık ne yapalım. 1 kilo verdim ama 95 ken 98 oldum bi anda. :) Şaka gibi.

S sonumud canım sen sormuşsun galiba hangi sınava hazırlandıgımı mesajı gördüğüm yere yazamadım.eylüldeki kpssye basladım canım. Ayriyetten katiplik sınavı için klavye calışıyorum

ortağım süper vermişsin bozma hiç moralini maşallahh..

günaydın herkese...
geçen haftaki kilom 79.0
bu hafta kilom 78,1
fark -900
%1,139
mesaj 42
spor 200+
maşallahh canım

çok güzel canım maşallahh

süper vermişsin canım maşallahh sana

Günaydın kızlar
@seydan94 kaptanim geç kaldım yeni geldim eve net paketi bittiği için Hastanede yazamadım. Sabah tartilmistim.
Geçen hafta 81.9
Bu hafta 81.2
Fark -700
Yüzde 0.85
Mesaj +60
Spor +100
tebrikler canımm 7 lere çok az kalmış
sağol canımm benim

bitanem asla üzülme ! sen şuan çook güzel bi başlangıç yaptın.kendine büyük bi hediye verdin.hem de her gün sevinerek göreceğin bi, hediye olacak.çok iyi gidiyosun bilinçlisin kararlısın.birer birer atıcaz hepsini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…