- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.601
aynen ya çogunluk 1.6Canım yarış bahane zaten yeter ki kilo verelim ve sende çok güzel vermişsin canım aynı vermişiz :)) başarılarımızın devamı gelsin inşallah:))
Çok güzrl canım bu hafta 1,6 haftası heralde :))
Tebrikler canım su gibi gitsin kilolar :))
Süpersin tebrikler canım
oo gözemi geldiniz ne canım dikkat et mutlaka etkilemiştir onlaardansa haftaya güzel düşer benimde anlamadım en sıkı tuttugum haftaydı yinede diger haftalara göre az düştü ama bunada şükürHayatım sanırım serum ve regl etkiledi kilomu çünkü çarşamba günü bile bu kilodaydım. Moralim bozuldu. Nerden çıktı bu hastalık eşimin de gözünde patlak verdi enfeksiyon, kapandı adamın bi gözü akıllı tahta zaten rahatsız ediyordu bakalım napicak aksama kadar.
Ay bu 6 hafta cok onemli desene tesekkur ederim bilgilendirdigin icin canimdoğru ama degişken bence ben uzun sürede yavaş yavas aldım kiloları son 6 haftada çok güzel gitti eşimin dediğini söyleyeyim kilo verirsin vucudunda yag boşlukları oluşur sonra onlar sporla sıkışır duraklama dönemi diyetine devam edersen periyodik olarak öyle gider
basin sagolsun canim.Kizlar.gunaydin habersiz biraktim.sizi sali.gunu dayim vefat etti apar topar memlekete geldik cok uzgunum aglamaktan icim cikti hem gencti hemde sapasaglamdi yarin donucez ins. Gorusuruz
kilona gore gayet guzel toprakcim.kızlar yine hedef kilomu veremedimağırlıklı sporu bıraksam mı diye düşünüyorum.kas kazandıgım için yağ yakımıma da sevinemez oldum
geçen haftaki kilom : 56.500
bu haftaki kilom : 56.100
Fark : 400
Yüzde :0,7
Mesaj +60
Yine de üzülmüyorum totalde 12 kilo vermiş olduğum için bu fena bi kayıp değil
elinden geleni yaptin guzel canim.Gunaydin pek parlak bir bildirim olmayacak ama bunada sukur.
Gecen hafta:61.2
Bu hafta:61
Fark:-200
Yuzde:0.326
Mesaj sayim:+60
Spor:150 dk
masallah.kilo bildirimimi yapayım hemen ama hedeflediğim kiloya ulaşamamışım
geçen hafta; 64,5
bu hafta ; 63,5
fark ;1 kg
yüzde ; 1,55
mesaj sayısı; 45
masallah fistik.Geçen haftaki kilom: 65,9
Bu haftaki kilom: 64,3
Fark: 1.6 (%2.428)
Spor: 240+
hakediyorsun mutlulugu masallah.Gunaydinlar canlarm bende tartildim
Sali gunu kilom:80.2
Bugun :78.5
Fark:1.7
Mesaj 25 olmus daha yeni oldgm icin yuzde hesapliycakmym bilemedm ama suan cok mutluyumm
masallah.geçen hafta 96
bu hafta 94 fark 2
%2,12
mesaj 30
spor 200+
canim ben manuelde 3 kiloya yakin daha az cikiyorum esim dijital yanlis diyor ve ben kiyafetlerimden manuelin dogru oldugunu dusunuyorum.ama dijitalle basladigim icin onu baz aliyorum onemli olan aradaki fark benim icin.Günaydın fıstıklar. - çıktım ama sevinemiyorum. Moralim çok ama çok bozuk. Üzüntüden, düşünmekten birhal oldum.
Dün çok istediğim digital baskülü aldım ama ona bile sevinemedim. Çünkü meğer benim manual baskülüm eksik tartıyormuş.
Manual basküle göre geçen hafta kilom 96ydı bu sabah 95. Fakat ne yazık ki 3 kilo eksik tartıyormuş. Yani şu an 98 kiloyum. 2 haftada verdiğim 3 kiloyu da eklersek başlangıç kilom 101.Neyse en azından 2 haftadır emek veriyorum. 3 kilo da olsa verebildim. Eğer listeye girersem başlangıç kilom 101 üzerinden yazılsın çünkü ölçümlere yeni baskülümle devam edeceğim.
25.04.2016 dan başlangıç kilom 101
29.04.2016 - 2 kilo güncel 99
06.05.2016 yani bugünkü güncel kilo 98.
Fark :1 kg (%1,01)
Spor :200+
Şu an kafam çok karışık.
Başganım ve sevgili yardımcıları gelip beni aydınlatana kadar içim içimi yiyecek.
guzel sekerim.günaydın herkese...
geçen haftaki kilom 79.0
bu hafta kilom 78,1
fark -900
%1,139
mesaj 42
spor 200+
canimsen bolgesel hareketler tap bence ideal kilo kisinin kendine yakisanidir diye dusunuyorum.üst bedenim small bile genişledi kalça basen problemim var benim
masallah.Günaydın takim arkadaslarim
Geçen haftaki kilom 85.5
Bu haftaki kilom 84.2
Fark 1.3
Oran 1.52
Mesaj sayım 60+
Canlar mutluyum bin sukur INŞALLAH haftayada 82i ucundan yakalarim daha guzel sporumu duzene sokucam azimle yola devam ya tartiya cikmak cok heyecanli yaaa bu yarisma cok motive etti beniii kilo veren takimdaslarimi kutlarim öpüyorum sizleri
oooo kubracim masallah.Cumamız hayorlı geçsin kızlar kilo bildirimi gelsinnnnn
Geçen hafta 72.8
Bugün 71.2
Giden. 1.6
Yüzde. 2,2
Mesaj sayısı. 45
Spor 2 gün yürüyüş, yarım saat hullahoop, yaklaşık 200 ip atlama, 1 gün duvar sildim
gayet guzel...Günaydın kızlar
@seydan94 kaptanim geç kaldım yeni geldim eve net paketi bittiği için Hastanede yazamadım. Sabah tartilmistim.
Geçen hafta 81.9
Bu hafta 81.2
Fark -700
Yüzde 0.85
Mesaj +60
Spor +100
gecmis olsun canim.Daha iyiyim canım sabah yine acile gittim karın ağrısı mide bulantısı ateş, viral enfeksiyon geçmesi zaman alıyormus iğne yaptılar daha iyiyim.
olsun canim arti degilsin ya.Günaydın kızlar.ben sabitim. Zaten iki hafta üst uste kilo versem disimi kırarım.
İçelim bari ondan kolay ne varEvet öyleymiş daha denemedim bende yeni söyledi arkadaşım. Sade soda yı iç dedi rahatlatıyor dedi.
Bu hafta sadece yürüyüş yapmayı dene ağır spor yapma kasların bi dinlensin gerçi bu kıloda bu kadar gitmesi normal ama insan sabredemiyor.kızlar yine hedef kilomu veremedimağırlıklı sporu bıraksam mı diye düşünüyorum.kas kazandıgım için yağ yakımıma da sevinemez oldum
geçen haftaki kilom : 56.500
bu haftaki kilom : 56.100
Fark : 400
Yüzde :0,7
Mesaj +60
Yine de üzülmüyorum totalde 12 kilo vermiş olduğum için bu fena bi kayıp değil
Olsun canım haftaya daha güzel olur inşallah. En azından ekside sin.Gunaydin pek parlak bir bildirim olmayacak ama bunada sukur.
Gecen hafta:61.2
Bu hafta:61
Fark:-200
Yuzde:0.326
Mesaj sayim:+60
Spor:150 dk
1 kg çok iyi tatlım. Tebrikler.kilo bildirimimi yapayım hemen ama hedeflediğim kiloya ulaşamamışım
geçen hafta; 64,5
bu hafta ; 63,5
fark ;1 kg
yüzde ; 1,55
mesaj sayısı; 45
Maşallah sana ortak. Her zamanki gibi Döktürmüş sun yağları.Geçen haftaki kilom: 65,9
Bu haftaki kilom: 64,3
Fark: 1.6 (%2.428)
Spor: 240+
Canım durman gereken yeri sen daha iyi bilirsin nasıl iyi hissediceksen o kiloda kalmayi hedefle.ben hedefimi degiştirmek istiyorum yüzüm çok eridi ve 55 kg çok kötü olacam gibi alt bedenimde 38 oluyor artık dar oluyor ama biraz daha gitse tam olacak nasıl yapacam
Vay vay vayyy Tebrikler canım.Gunaydinlar canlarm bende tartildim
Sali gunu kilom:80.2
Bugun :78.5
Fark:1.7
Mesaj 25 olmus daha yeni oldgm icin yuzde hesapliycakmym bilemedm ama suan cok mutluyumm
Vuuhhuu Tebrikler Cano.geçen hafta 96
bu hafta 94 fark 2
%2,12
mesaj 30
spor 200+
Takma kafana bugün başlamışsın gibi düşün ve stres yapma asla kilo verimini etkiliyor stres ona göre. 1 kg vermişsin bide ağlıyorsun dövmek lazım seni. Tebrikler.Günaydın fıstıklar. - çıktım ama sevinemiyorum. Moralim çok ama çok bozuk. Üzüntüden, düşünmekten birhal oldum.
Dün çok istediğim digital baskülü aldım ama ona bile sevinemedim. Çünkü meğer benim manual baskülüm eksik tartıyormuş.
Manual basküle göre geçen hafta kilom 96ydı bu sabah 95. Fakat ne yazık ki 3 kilo eksik tartıyormuş. Yani şu an 98 kiloyum. 2 haftada verdiğim 3 kiloyu da eklersek başlangıç kilom 101.Neyse en azından 2 haftadır emek veriyorum. 3 kilo da olsa verebildim. Eğer listeye girersem başlangıç kilom 101 üzerinden yazılsın çünkü ölçümlere yeni baskülümle devam edeceğim.
Şu an kafam çok karışık.
Başganım ve sevgili yardımcıları gelip beni aydınlatana kadar içim içimi yiyecek.
GUZEL canim Tebrikler.günaydın herkese...
geçen haftaki kilom 79.0
bu hafta kilom 78,1
fark -900
%1,139
mesaj 42
spor 200+
Çok iyi canım tebrikler maşallah.Günaydın takim arkadaslarim
Geçen haftaki kilom 85.5
Bu haftaki kilom 84.2
Fark 1.3
Oran 1.52
Mesaj sayım 60+
Canlar mutluyum bin sukur INŞALLAH haftayada 82i ucundan yakalarim daha guzel sporumu duzene sokucam azimle yola devam ya tartiya cikmak cok heyecanli yaaa bu yarisma cok motive etti beniii kilo veren takimdaslarimi kutlarim öpüyorum sizleri
Maşallah canım 1.6 da sözleşmiş takım bu hafta çok iyisin Tebrikler.Cumamız hayorlı geçsin kızlar kilo bildirimi gelsinnnnn
Geçen hafta 72.8
Bugün 71.2
Giden. 1.6
Yüzde. 2,2
Mesaj sayısı. 45
Spor 2 gün yürüyüş, yarım saat hullahoop, yaklaşık 200 ip atlama, 1 gün duvar sildim
Olsun canım haftaya inşallah artı değilsin nasılsa.Günaydın kızlar.ben sabitim. Zaten iki hafta üst uste kilo versem disimi kırarım.
Tebrikler tatlimGünaydın takim arkadaslarim
Geçen haftaki kilom 85.5
Bu haftaki kilom 84.2
Fark 1.3
Oran 1.52
Mesaj sayım 60+
Kilon azaldı yağ kalmadı vercek hatunnnnn ondandir.oo gözemi geldiniz ne canım dikkat et mutlaka etkilemiştir onlaardansa haftaya güzel düşer benimde anlamadım en sıkı tuttugum haftaydı yinede diger haftalara göre az düştü ama bunada şükür
basin sagolsun canim.
kilona gore gayet guzel toprakcim.
elinden geleni yaptin guzel canim.
masallah.
masallah fistik.
hakediyorsun mutlulugu masallah.
masallah.
canim ben manuelde 3 kiloya yakin daha az cikiyorum esim dijital yanlis diyor ve ben kiyafetlerimden manuelin dogru oldugunu dusunuyorum.ama dijitalle basladigim icin onu baz aliyorum onemli olan aradaki fark benim icin.
guzel sekerim.
canimsen bolgesel hareketler tap bence ideal kilo kisinin kendine yakisanidir diye dusunuyorum.
masallah.
oooo kubracim masallah.
gayet guzel...
gecmis olsun canim.
İçelim bari ondan kolay ne var
Bu hafta sadece yürüyüş yapmayı dene ağır spor yapma kasların bi dinlensin gerçi bu kıloda bu kadar gitmesi normal ama insan sabredemiyor.
Olsun canım haftaya daha güzel olur inşallah. En azından ekside sin.
1 kg çok iyi tatlım. Tebrikler.
Maşallah sana ortak. Her zamanki gibi Döktürmüş sun yağları.
Canım durman gereken yeri sen daha iyi bilirsin nasıl iyi hissediceksen o kiloda kalmayi hedefle.
Vay vay vayyy Tebrikler canım.
Vuuhhuu Tebrikler Cano.
Takma kafana bugün başlamışsın gibi düşün ve stres yapma asla kilo verimini etkiliyor stres ona göre. 1 kg vermişsin bide ağlıyorsun dövmek lazım seni. Tebrikler.
GUZEL canim Tebrikler.
Çok iyi canım tebrikler maşallah.
Maşallah canım 1.6 da sözleşmiş takım bu hafta çok iyisin Tebrikler.
Evt canım bunada sükürolsun canim arti degilsin ya.
ortağım süper vermişsin bozma hiç moralini maşallahh..Günaydın fıstıklar. - çıktım ama sevinemiyorum. Moralim çok ama çok bozuk. Üzüntüden, düşünmekten birhal oldum.
Şu an kafam çok karışık.
maşallahh canımgünaydın herkese...
geçen haftaki kilom 79.0
bu hafta kilom 78,1
fark -900
%1,139
mesaj 42
spor 200+
çok güzel canım maşallahhGünaydın takim arkadaslarim
Geçen haftaki kilom 85.5
Bu haftaki kilom 84.2
Fark 1.3
Oran 1.52
Mesaj sayım 60+
süper vermişsin canım maşallahh sanaCumamız hayorlı geçsin kızlar kilo bildirimi gelsinnnnn
Geçen hafta 72.8
Bugün 71.2
Giden. 1.6
Yüzde. 2,2
Mesaj sayısı. 45
tebrikler canımm 7 lere çok az kalmışGünaydın kızlar
@seydan94 kaptanim geç kaldım yeni geldim eve net paketi bittiği için Hastanede yazamadım. Sabah tartilmistim.
Geçen hafta 81.9
Bu hafta 81.2
Fark -700
Yüzde 0.85
Mesaj +60
Spor +100
sağol canımm benimİçelim bari ondan kolay ne var
Bu hafta sadece yürüyüş yapmayı dene ağır spor yapma kasların bi dinlensin gerçi bu kıloda bu kadar gitmesi normal ama insan sabredemiyor.
Olsun canım haftaya daha güzel olur inşallah. En azından ekside sin.
1 kg çok iyi tatlım. Tebrikler.
Maşallah sana ortak. Her zamanki gibi Döktürmüş sun yağları.
Canım durman gereken yeri sen daha iyi bilirsin nasıl iyi hissediceksen o kiloda kalmayi hedefle.
Vay vay vayyy Tebrikler canım.
Vuuhhuu Tebrikler Cano.
Takma kafana bugün başlamışsın gibi düşün ve stres yapma asla kilo verimini etkiliyor stres ona göre. 1 kg vermişsin bide ağlıyorsun dövmek lazım seni. Tebrikler.
GUZEL canim Tebrikler.
Çok iyi canım tebrikler maşallah.
Maşallah canım 1.6 da sözleşmiş takım bu hafta çok iyisin Tebrikler.
ortağım süper vermişsin bozma hiç moralini maşallahh..
maşallahh canım
çok güzel canım maşallahh
süper vermişsin canım maşallahh sana
tebrikler canımm 7 lere çok az kalmış
sağol canımm benim
bitanem asla üzülme ! sen şuan çook güzel bi başlangıç yaptın.kendine büyük bi hediye verdin.hem de her gün sevinerek göreceğin bi, hediye olacak.çok iyi gidiyosun bilinçlisin kararlısın.birer birer atıcaz hepsini :)Günaydın fıstıklar. - çıktım ama sevinemiyorum. Moralim çok ama çok bozuk. Üzüntüden, düşünmekten birhal oldum.
Şu an kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?