Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende agliyorum oyle şeyler duyunca aramızda kalsin kuzum tek kalinca elimde olmadan ben cok duygusalim
Canim söyle düşün düşüklerin sebebi hep aşırı özürlü olduğu için mis öyle doğsa daha zor olurdu.. şimdi güzel ce kilonu verip çıtır bir anne olursun inşallah

Canim söyle düşün düşüklerin sebebi hep aşırı özürlü olduğu için mis öyle doğsa daha zor olurdu.. şimdi güzel ce kilonu verip çıtır bir anne olursun inşallah
evet kuzum genelde oyleymis ama yinede insan cok üzülüyor aynen kuzum Bende kilo vereyim saglikli olayimki ben saglikli olursam bebegimde saglikli olur INŞALLAH benimde bi oglum olur

Canım korkma demekki bebegin saglikli değildi kısmet değildi zamanı gelince olur korkmak yok bende 2 dusuk ten sonra 2. Oğlumu dogurdum sen kilonu ver fit anne ol.
INŞALLAH canim benim bende kilomu veriyim ozaman düşünüyorum canim ALLAHIM ogluslarini bagislasin canimmm

Diyen dayim da 100 kilo kiz az olsa bari dedi cok üzülmüştum akrabalarim benim kilomu dert edinmis durumda dunyada baska mesele yok sanki
Gostercez kuzu bizde zayif olcaz INŞALLAH iyi soylemissin kuzummm valla helal sana
Hiç eyvallahim yoktur taşı gedigine koyarım.

Kızlar cok yogundum bugun menüm bu saate kaldı
Sabah 3 dilim sucukla tavada yumurta
5 zeytin.peynir
Domates salatalık2 ceviz

Aksam 18.30
Bir tabak türlü
2 bardak ayran.salata

20.00da bir avuç kiraz
3 mile leslie.1.5 litre su.su az oldu biraz havada sogukken gitmiyo:))

evet kuzum genelde oyleymis ama yinede insan cok üzülüyor aynen kuzum Bende kilo vereyim saglikli olayimki ben saglikli olursam bebegimde saglikli olur INŞALLAH benimde bi oglum olur
Canım inan aynen oyle oluyo.anne saglıkliysa cocuklarda oyle oluyo.benim kızım 15 yasinda benim gibi topluydu.ben diyete baslayınca evdeki yemek duzeni tamamen degısti.kizimda 9 kilo verdi

Guzel canım afiyet olsun sporunda güzel ben su icmeden duramam ya kış buz gibi suyu icer dururum

Canım inan aynen oyle oluyo.anne saglıkliysa cocuklarda oyle oluyo.benim kızım 15 yasinda benim gibi topluydu.ben diyete baslayınca evdeki yemek duzeni tamamen degısti.kizimda 9 kilo verdi
Ne kadar guzel yemek duzeni cok önemli haklisin canim ALLAH prensesini bağışlasin canim anali kizli zayiflamissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…