Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slmm

menümm
sabah ılık su 1 portakal

08.00 kahvaltı
1 dilim kepk.ekmeği
1 dilim peynir 1 zeytin
2 çatal patates kızartması
1 salatalık yarım domates

ara...
1 büyük bardak maydanoz suyu
2 diyet bisküvi 3 badem
1 elma

öğlen...
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin 1 domates
1 bardak ayran

ara...
1 kase layt yoğurt
3 badem 3 çilek
1 bardak zencefil çayı

akşam...
1 tabak fırında tavuk
bol yeşillikli soğanlı salata
1 dilim k.ekmek

ara...
1 portakal
3 bardak şekersiz çay
2 diyet bisküvi
yatarken 1 çaybardağı kefirr

3.lt su 1 saat yürüyüş
bugün halim yoktu spor yok kitap okurum 20 dak.

ya be verdiğim kilomu yazdım.emin olamadım kilomuda belirteyim istedim.:26: 90 kiloyum

hoşgeldin ccanım gayet güzel bir sonuç 1 kilo vermişsin devamını dilerim ben bu hafta daha az verdim herzaman belli olmuyor vücut isterse veriyor sen ne yaparsan yapp

9.Takım üyeleri
Fitsema
Fangy
Hoppidicik
Fadime02
Duyguzeyno
Mütedeyyin
Demettuba83
Soffty
Arseda
Edda1985 (yeni üye)
Etg (yeni üye)
Nepnaz (yeni üye)

kızlar bu kadar kişiyiz kimse yok ortada birde (nepnaz )gören duyan varmı hiç görmedim buralarda

fangy ESRA canım kilonu bildirmeyi unutma sakın bakalım kim vermiş kilocukları eminim sen benden fazla vermişsindr

kaptancım 61.5 aslında 61.4 gözuktu ama yanılma payı olarak sen 61.5 olrak kayıtlara geçir

kızlar dun bıraz rahatsızdım gıremedım ınternete
kılom 84.5 SEMACIM yarım kılo verdım sen kac oldun cok merak edıyorum:112:

günaydın günaydın günaydınnnnnnn....hoppidik tartıldı ve sonuç:90.6......foto faceden kaptoşa....

demet seni yeni mesajlar uygulamasına davet ettim..kabul et..yoksa foto yollayamıyorum..çabbukk..

cnm 12 ye kadar bildiriyoruz kiloları hemen gelince yaz tamam mıklavyeme çay düktüm takılıyo tam gününde

DEMEYİNNNN
kızlar ya telefondayım sabahtan beri hala tel kulagımda istatistik hesabı yapıyom kadın konuşuyo ben size yazıyom :))) bittigi anda tartıya koşuyorummm bekleyin beniii kilo verdiğimi hissetmiyom ama yinede heyecanlandım :84:

Kızlarr 68 kiloyum tam (
0,5 cikmi verdim ben oda sabah kahvaltı yapmadım az çıkıyım diye
demekki yesem 68,5 gelirim yine.. ((
bu hafta vereceğim ama çok üzüldüm çünküüüü

hayırlı cumalar hepinize ben sabah yetiştiremedim kızım okula gitcekti beraber gittik kızım okula ben hastaneye anca geldim 3 de yine gitcem sonuçları dr göstercem diyetisyene gittim tartı beni 1 ayda tek 2 kilom gitmiş dr bana kızdı 30 dakikadan fazla yürüme mekik çekme ben sana ne kadar dersem aynısını yap dedi ben 99. 1 kilo çıktım:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…