Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben kaçar benimkilere yemek yapayım bari belki kilo alır eşim nette yazdıgımı bi anlasa kızar face açmayı istiyorum ama duyarsa kavga çıkar bende ikizlerin facesine giriyorum

ayy ablacım kıyamam yaaa ağlama üzülmesen iyi olmalısınki çocuklarına verimli olabilesin sen onlar için iyi olmak zorundasın.Eşin ne söylerse söylesin takma kafana en azından takmamaya çalış.Sonuçta sağlıklısın her uzvun yerinde eşine yük değilsin bak o sana muhtaç sen kuvvetli olacaksın ki bu iş kolay gelsin sana. Eşin eminm seni sevdiği için yapıyo. Erkeklerin çoğu ağlatarak üzerek sever ama sen üzme kendini değmez. Sen dikkat et kendine inan bak nasıl gidiyo kilolar o zaman.

evet zaten buna çare bulsakk yani yediğimiz hemen gitse bukadarda kilo almayız..
benim kız kardeşim yemek yeriz daha masadan kalkmadan tuvalete koşarr ve bende çok fazala yer gece oturur yatmadan önce ekmek arası yapar yer ama manken gibidir..

bende yerim içerim ,yerim içerim ,ertesi gün bidaha yerim içerimmm o gün artık yiycek yer kalmadıgı için zorla azıcıkk .. :26: :86::86:

hımm edacım senin hastanede çalışmak gibi bi imkanın var bi doktora danışsan ne yapman gerekir söyler sana:44:bu arada hangi hastanedesi.:26:

hımm edacım senin hastanede çalışmak gibi bi imkanın var bi doktora danışsan ne yapman gerekir söyler sana:44:bu arada hangi hastanedesi.:26:

Trabzndayım canım ben..
Ben bu yüzden birkaç kere doktor gittim her defasında aynı ilaçları verdi sindirim düzenleyiciler.. ve birde anlık çözümler için zor durumda kaldıgın zaman kullanılabilecek ilaçlar.. o ilaçlar içince ertesi gün gidiyorsun tuvalete fakat anlık çözüm diye bağırsak tembelliği yapar diye çok nadir kullanıyorum..

slm kızlar sabah gıremedım sohbet konusuda bayagı hoşmuş (tuvalet)ben diyete basladıgımda bımde satılan green form çayından içiyodum o çok çıkardı benı tuvalete sonra bıraktım bırakınca bı ıkı gun yapamadım ondan sonra duzene gırdı sabahları çıkmaya bazende gunde ıkı kere cıkmaya basladım kocalrımızın kılorı benımkı 83 kılo akşamları baklavaları eklerı löp löp götürüor tabı kılo alır ama bı dunyada yol yuruyor yurumese ne olur bılmem banada takılmadan yapamaz

bu arada kızlar benmim canım çok sıkıldı içimde bi sıkıntı var diyettende sıkıldım bi gevşeklık geldı uzerıme napcagımı ne yıyecemı şaşırdım belkı ondan gözüm hep yemeklerde sıkıntıdan kendımı zor tutuyorum dun bıraz kaçırdım yazmaya utanıyorum pis nefsim pis nefsim :96:

BENDE O çaylardan içiyorum zor günlerde kurtarıcılarım onlar benim :))

Benim eşim 1,81 boy 83 kilo yani kilosu normal
aynen dediğin gibi ben tek bir baklava dilimi yerken o 1 kiloyu bir defada yerrr sorsan beyefendi azcık göbegi varmış onu vermeye çalışıyo e ben napimm

bende eger yarın o tartıya çıktıgımda kilo vermemiş olursamm biterim ((
benimde aklıma nedense çikolata ve kahve istiyo yarın tartı varyaa şeytan dürtüyoo:92::90:

heytt höyttt ne oluyo doğrumu okuduklarım

umutluyum ortaamm yarın bakıcaz artıkbende ara öğünümü elmamı yiyorum bende şöyle bişey sorayım tuvalt sorunu yaşayan varmı:26::26:neden olabilir :26:
[/QUOTE]

canım sabahları ılık suya konulan sirke bağırsakları çalıştırıyor.dr tavsiyesi.ben denedimm 3 haftadır hiç problem yaşamıyorum.kuru kayısı ve sıcağa yakın su sabahları beraber tüketebilirsin

umutluyum ortaamm yarın bakıcaz artıkbende ara öğünümü elmamı yiyorum bende şöyle bişey sorayım tuvalt sorunu yaşayan varmı:26::26:neden olabilir :26:

canım sabahları ılık suya konulan sirke bağırsakları çalıştırıyor.dr tavsiyesi.ben denedimm 3 haftadır hiç problem yaşamıyorum.kuru kayısı ve sıcağa yakın su sabahları beraber tüketebilirsin[/QUOTE]

cnm kuru kaysıyı denedim ama faydası olmadı gibi aç karnına elma ve peşinden 2 bardak su daha iyi geldi gibi. Tabi kesin çözüm olmadı nisan 8 de kontrolüm var doktora söliycem ne yapabilir acaba.

slm demet bugünkü menüm
sabah 1 bardak limonlu ballı ılık su
peynir yumurta domates salatalık 2 dilim t b ekmek çay
ara 1 elma 1 salatalık
öglen melemen 3 kaşık yogurt 2 dilim t b ekmek 1 kase mercimek çorbası salatalık
ara 1 yeşil çay 4 burçak yulaflı bisküvi
akşam balık çorba bol salata yicem 2 saat sonra 1 kivi 3 çilek yerim 3 lt suyun bittircem az kaldı 200 mekik 100 yan mekik 100 alt göbek hareketleri pazara gittim yarım saat dolandım kitap yatınca okuyorum gece kitap okurken uyumuşum benim kızlar okuyunca uyumazlar ben uyuyunca dalga geçerler

evet bugünlük mesaim de bitti.
menümü yazayım erkenden evime gideyim leslieme başlayayım

sabah
500 ml. su
1 elma

kahvaltı:
domates salatalık
1 kk beyaz peynir
roka,yeşil soğan,maydanoz bol limonlu
1 dilim ince kepekli ekmek

1.ara:
2 porsiyon meyve (1 orta boy yeşil elma)

öğlen:
tavuk sote (yağsız,bol baharatlı yeşil biberli soğanlı)
10 adet haşlanmış bürüksel lahanası (bu sınırsız)
bol limonlu salata (roka,kıvırcık,mor marulmu mor bişey varya ondan:26::26::26:adını bilmiyorum)

2.ara:
1 su bardağı süt (200 ml)
1 adet halley
(BUNU MERAK EDENLER İÇİN BU DİYET LİSTEMDE VAR DOKTOR VERDİ)

akşam :
yüksek ihtimalle balık fırında
eğer olmazsa haşlanmış brokoli
ve bol limonlu salata

gece:
2 porsiyon meyve (1 adet muz)

3 kupa yeşil çay
1 kupa adaçayı (bunlar içtiklerim devamı evde inş)
3,5 lt su (devamı evde)
ve leslie ile 3 mil. (misafirlerim bu akşam yok 2 günün acısını çıkarıcam)

kızlar kilolarınızı yarın en geç 12:00 e kadar bildiriyosunuz malum melek gelene kadar ben ilgileneceğim haydi bakalım inş yarın ki sonuçla hepimiz seviniriz. Bu hepimize bağlı. Öptüm

aaa..niye ağlıyosun bacım..sende onunla dalga geçsene...

kızlar bugünkü menüm....sabah:1dilim ekmek,zeytin,peynir,biber...ara:1 havuç...öğlen:karnabahar haşlama üzeri yoğurt , 1dilim ekmek ...........ara:havuç..........akşam:ton balıklı salata...spor 2 saat sonra..

bugünkü menüm;
sabah kalkınca elma ve sirkeli,limonlu ılık su
kahvaltı 3 incecik dilim ekmek,peynir,ballı süt
ara yarım muz
öğlen 3 kaşık tonbalıklı yağsız makarna
ara elma suyu
akşam 1 kase çorba ve yoğurt
şimdi bitki çayımı içiyorum
2,5 lt su
spor daha yapmadım ama yapıcam
kitap tek şişman beyniniz-yasemin soysal.okumuştum ama yine okuyorum motivasyon amaçlı
hımm bu arada kilomu şimdiden bildireyim yarın giremeyebilirim. evde tadilat olucak.sadece 1 kilocuk verdim...ama çok dikkat etmediğim için oldu. önümüzdeki hafta çok dikkat edicem.umarım biz kazanırzzz
kendinize iyi bakın arkadaşlar

Demetçim, ben kaptan olarak cuma günleri erken vakitte gelemediğim için bizim takımın listeleri perşembeden hazırlanıyor ...
Canım yarın sizin listeyle birlikte bizim listeyi de bildirim alanına ekler misin rica etsem?
Çok teşekkür ederim canım, çok makbule geçecek

8. TAKIM 200. HAFTA

handerya ( 69,5 / 70,0 / - 0,5 / - 0, 71 % )
sevgilim_benim ( 60,1 / 59,3 / 0,8 / 1,33 % )
xetrax ( 63,8/ 64,0 / - 0,2 / - 0,31 %)
papatya89 ( 61,5 / 60,6 / 0,9 / 1,46 % )
nuvanda ( 58,0 / 58,1 / -0,1 / -0,17 % )
gulsenbasak ( 72,5 / 72,0 / 0,5/ 0,69% )
batuhanim ( 92,5 / 91,6 / 0,9 / 0,97 % )
AySeCeYLin ( 64,0 / 63,8 / 0,2 / 0,31 %)
elif190 ( 62,6/ 62,2 / 0,4 / 0,64 % )

lamamma ( 84,7 / 84,7 / 0,0 / 0,0%)

haticekar (60,4 / 60,7 / -0,3 / -0,50 %)
gerbera1987 (82,7 / 83,7 / -1,0 / -1,21 %)
uruz (76,0 / 74,8 / 1,2 / 1,58 % )

TOPLAM KİLO (908,3 / 905,5 / 2,8 / 0,31 % )

Son düzenleme:
kızlar bişe sorcam ben niye kilo veremiyorum çokmu yiyorum ama doktor hepsini bittir demişti yarın gidicem troitle ilgisi varmı acaba

Ya Fadime abla bende veremiyorum pazatesiye randevu aldim doktora gidecem. sasirdim kaldim kiloma diyet yaptigim halde kilom artmis bu sabah tartildim 79 ciktim soktayim. Neden oluyor anlamadim suan cok odem var herhalde vucudumda ayakkabilarim bile olmuyor ayagima.

Kilomuda bildireyim buara ben bugunden yaziyorum ya maalesef uzulerek soyluyorum baskanim 79 ama bi sorunum var kesin diyetteyken kilo alinmazki

ya be verdiğim kilomu yazdım.emin olamadım kilomuda belirteyim istedim.:26: 90 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…