- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.541
benim eşim hep kilomla alay eder bende çok üzülüyorum aglıyorum şaka yaptım diyor ben öyle şakaları sevmem yapma dedikçe unutup tekrar aglatır beni ufacık şeylerden aglar oldum 3 aydır tedavi görüyorum
burdan şu çıkıyor genel olarak boşaltım sorunumz var:26::26:bugün bunun üzerine araştırmalar yapalım ne faydalı olabilir dieyoksa ben biyerde patlıycam die korkuyorum birden içimde birikir birikir mazallah bi yerde salıveriririm amannn rezaletttt
evet zaten buna çare bulsakk yani yediğimiz hemen gitse bukadarda kilo almayız..
benim kız kardeşim yemek yeriz daha masadan kalkmadan tuvalete koşarr ve bende çok fazala yer gece oturur yatmadan önce ekmek arası yapar yer ama manken gibidir..
bende yerim içerim ,yerim içerim ,ertesi gün bidaha yerim içerimmm o gün artık yiycek yer kalmadıgı için zorla azıcıkk .. :26: :86::86:
hımm edacım senin hastanede çalışmak gibi bi imkanın var bi doktora danışsan ne yapman gerekir söyler sana:44:bu arada hangi hastanedesi.:26:
slm kızlar sabah gıremedım sohbet konusuda bayagı hoşmuş (tuvalet)ben diyete basladıgımda bımde satılan green form çayından içiyodum o çok çıkardı benı tuvalete sonra bıraktım bırakınca bı ıkı gun yapamadım ondan sonra duzene gırdı sabahları çıkmaya bazende gunde ıkı kere cıkmaya basladım kocalrımızın kılorı benımkı 83 kılo akşamları baklavaları eklerı löp löp götürüor tabı kılo alır ama bı dunyada yol yuruyor yurumese ne olur bılmem banada takılmadan yapamaz
bu arada kızlar benmim canım çok sıkıldı içimde bi sıkıntı var diyettende sıkıldım bi gevşeklık geldı uzerıme napcagımı ne yıyecemı şaşırdım belkı ondan gözüm hep yemeklerde sıkıntıdan kendımı zor tutuyorum dun bıraz kaçırdım yazmaya utanıyorum pis nefsim pis nefsim :96:
bu arada kızlar benmim canım çok sıkıldı içimde bi sıkıntı var diyettende sıkıldım bi gevşeklık geldı uzerıme napcagımı ne yıyecemı şaşırdım belkı ondan gözüm hep yemeklerde sıkıntıdan kendımı zor tutuyorum dun bıraz kaçırdım yazmaya utanıyorum pis nefsim pis nefsim :96:
aynen öleee
umutluyum ortaamm yarın bakıcaz artıkbende ara öğünümü elmamı yiyorum bende şöyle bişey sorayım tuvalt sorunu yaşayan varmı:26::26:neden olabilir :26:
burdan şu çıkıyor genel olarak boşaltım sorunumz var:26::26:bugün bunun üzerine araştırmalar yapalım ne faydalı olabilir dieyoksa ben biyerde patlıycam die korkuyorum birden içimde birikir birikir mazallah bi yerde salıveriririm amannn rezaletttt
aaa..niye ağlıyosun bacım..sende onunla dalga geçsene...benim eşim hep kilomla alay eder bende çok üzülüyorum aglıyorum şaka yaptım diyor ben öyle şakaları sevmem yapma dedikçe unutup tekrar aglatır beni ufacık şeylerden aglar oldum 3 aydır tedavi görüyorum
kızlar bişe sorcam ben niye kilo veremiyorum çokmu yiyorum ama doktor hepsini bittir demişti yarın gidicem troitle ilgisi varmı acaba
bugünkü menüm;
sabah kalkınca elma ve sirkeli,limonlu ılık su
kahvaltı 3 incecik dilim ekmek,peynir,ballı süt
ara yarım muz
öğlen 3 kaşık tonbalıklı yağsız makarna
ara elma suyu
akşam 1 kase çorba ve yoğurt
şimdi bitki çayımı içiyorum
2,5 lt su
spor daha yapmadım ama yapıcam
kitap tek şişman beyniniz-yasemin soysal.okumuştum ama yine okuyorum motivasyon amaçlı
hımm bu arada kilomu şimdiden bildireyim yarın giremeyebilirim. evde tadilat olucak.sadece 1 kilocuk verdim...ama çok dikkat etmediğim için oldu. önümüzdeki hafta çok dikkat edicem.umarım biz kazanırzzz
kendinize iyi bakın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?