- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.581
hayırlı cumalar hepinize ben sabah yetiştiremedim kızım okula gitcekti beraber gittik kızım okula ben hastaneye anca geldim 3 de yine gitcem sonuçları dr göstercem diyetisyene gittim tartı beni 1 ayda tek 2 kilom gitmiş dr bana kızdı 30 dakikadan fazla yürüme mekik çekme ben sana ne kadar dersem aynısını yap dedi ben 99. 1 kilo çıktım:84:
halime abla dr neye kızmış onu anlamadım bu ay 2 kılo mu vermişsin eeeeeee nasıl oluyo 99.1 daha az olması gerekmezmi
hayırlı akşamlar hanımlar....
Nasılsınız iyimisiniz? ben çok yoğun ve yorgunum.Demet geçici kaptanlık nasıl gidiyoo cicim
kilomu şimdiden bildiriyim: Akşam tartıldım 79 çıktım,belki cumaya bildiremem diye bugün yazayım dedim. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle... sizleri çok özledimm
demet canım melek bildirmişti kilosunu belki giremem diye bak istersen
demet tuba canım ben 68,5 idim 68 olmuşsum yarım kilo gitmiş benden o yazmışsın kilo çizelgemde 68 görünüyo ama buçujlu yazılmadıgı için böyle görünüyo
dr tartısında 100 çıktım başladıgım kilo 102 ama pardesümle tartı beni ilk gittigimdede pardesüyle tartmıştı demeki üstlerim 1 kilo geliyor
onu biliyorum cnm belki gelir bi değişiklik vardır die bekledim.Arseda yı gören oldumu geçmişi kontrol ettim ama göremedim:44:
ben gördüm dün akşam..konu okuyordu..onu biliyorum cnm belki gelir bi değişiklik vardır die bekledim.Arseda yı gören oldumu geçmişi kontrol ettim ama göremedim:44:
ben gördüm dün akşam..konu okuyordu..
halıme abla az vermişsın diyemi kızdı dr:26:
benimde açık ama bişey gelmedi özelden adresini yazarmısın bende eklim seni.demet msn açık..
Giriş tarihi 24-02-2011
Son Aktivite Dün 19:09
0 Arkadaşlar
arseda isimli kullanıcının hiç arkadaşı yok
profilde yazıyo dün akşam girmiş ama hiç bişey yazmamış paylaşımda yokkk :97:
çevrimdışısın...benimde açık ama bişey gelmedi özelden adresini yazarmısın bende eklim seni.
napıcaz peki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?