Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bişe sorcam ben niye kilo veremiyorum çokmu yiyorum ama doktor hepsini bittir demişti yarın gidicem troitle ilgisi varmı acaba

aynen öleee[/QUOTE]

umutluyum ortaamm yarın bakıcaz artıkbende ara öğünümü elmamı yiyorum bende şöyle bişey sorayım tuvalt sorunu yaşayan varmı:26::26:neden olabilir :26:

troitlerinde problemmi var?kilo alman ondan kaynaklanabilir..

geçmiş olsun..

sagol canım evet troite sorun çıkmıştı 1 ay önce yarın tekrar tahlil yapcaklar belki ilaç verir morelim çok bozuluyor deprasyon ilacı kullanıyorum hangi nedenden kilo veremiyorum bilmiyorum kiloyu sevmeyen bir kocam var

bende ara öğünümü elmamı yiyorum bende şöyle bişey sorayım tuvalt sorunu yaşayan varmı:26::26:neden olabilir :26:
bol yeşillik, kayısı ve ayva ye...öncekine göre daha az beslendiğimiz için boşaltımda fazla olmuyo kanımca..:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm maydonozdan olabilir adet düzensizliği olanlar içiyo genelde yeşil çay etkilemzde bide kilo verdiğin için hormonların değişiyo olabilir. Düzensizlik varmıydı kilo vermeden önce?

hayır canım 20 günde bir olurdum şimdi dahada sıklaştı geçen ay oldum bitti 1 hafta sonra tekrar oldum 7 gün sürdü anlamadımm gitti galiba hormonlardan troit bozukluğu var bende zatenn

az çalışan tiroit kilo aldırıyor..kendisi 75 olduğu için kilo sevmiyordur tabii..Allah tan benim eşim 120 yaa...bana hiçbir şey diyemez..

ahh ahh ozaman geldiğindede gençliğimiz gitmiş olcak

sen ne iş yapıyosun canım...

ben devlet hastanesnde bilgisyr prog. olarak çalışlıyorum 4,5 yıldır.

umutluyum ortaamm yarın bakıcaz artıkbende ara öğünümü elmamı yiyorum bende şöyle bişey sorayım tuvalt sorunu yaşayan varmı:26::26:neden olabilir :26:
[/QUOTE]

bennn.. hemde çok. bazen 1 hafta bazen 2-3 gün ben buyüzden de kilo aldıgımı düşünüyorum

akşamdan 3 kayısıyı su bardagına koy sabah meyve yerine ye suyuda iç bagırsaklar çok güzel çalışıyor[/QUOTE]

hımmm yapayım bari ama sadece suyunu içsem:26:ablacım kiloyu sevmeyen kocam diyosunda nur topu gibi evlatlar vrmişsin illa kilon olacak stres yapma sakın buda etkiliyo olabilir benimkide sevmiyo ama ben defasında sırtındamı taşıyosun die çıkışıyorum ona sen bana destek olmazsan ben de bu kiloları vermem dedim daha ağzını açmıyo üzülme yani sağlık önemli olan.

edda düzenli ve sebze ağırlıklı beslenirsen o problem belki hafifler...birde fazla kahve içme..biz cır cır olanlara kahve veririz...

burdan şu çıkıyor genel olarak boşaltım sorunumz var:26::26:bugün bunun üzerine araştırmalar yapalım ne faydalı olabilir dieyoksa ben biyerde patlıycam die korkuyorum birdeniçimde birikir birikir mazallah bi yerde salıveriririm amannn rezaletttt

benim eşim hep kilomla alay eder bende çok üzülüyorum aglıyorum şaka yaptım diyor ben öyle şakaları sevmem yapma dedikçe unutup tekrar aglatır beni ufacık şeylerden aglar oldum 3 aydır tedavi görüyorum

akşamdan 3 kayısıyı su bardagına koy sabah meyve yerine ye suyuda iç bagırsaklar çok güzel çalışıyor

hımmm yapayım bari ama sadece suyunu içsem:26:ablacım kiloyu sevmeyen kocam diyosunda nur topu gibi evlatlar vrmişsin illa kilon olacak stres yapma sakın buda etkiliyo olabilir benimkide sevmiyo ama ben defasında sırtındamı taşıyosun die çıkışıyorum ona sen bana destek olmazsan ben de bu kiloları vermem dedim daha ağzını açmıyo üzülme yani sağlık önemli olan.[/QUOTE]

üzülmeyin canım kaç koca varki kilodan şikayet etmesin benimkide o 38 beden halimi istiyo ama şimdi diyo görüyorum inceliyosun galiba budefa başaracaksınn tabiki başarıcam diyorum takım arkadaşlarım sağolsunn biz birlikte başarıcaz kızlar yeterki inanalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…