- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.521
nefis terbiyesi hee..o da zor..kaç kilo eşin..?
troitlerinde problemmi var?kilo alman ondan kaynaklanabilir..kızlar bişe sorcam ben niye kilo veremiyorum çokmu yiyorum ama doktor hepsini bittir demişti yarın gidicem troitle ilgisi varmı acaba
geçmiş olsun..75 kilo kemik erimesi var tedavi görüyor
troitlerinde problemmi var?kilo alman ondan kaynaklanabilir..
geçmiş olsun..
bol yeşillik, kayısı ve ayva ye...öncekine göre daha az beslendiğimiz için boşaltımda fazla olmuyo kanımca..:44:
bende ara öğünümü elmamı yiyorum bende şöyle bişey sorayım tuvalt sorunu yaşayan varmı:26::26:neden olabilir :26:
75 kilo kemik erimesi var tedavi görüyor
aynen öleee
cnm maydonozdan olabilir adet düzensizliği olanlar içiyo genelde yeşil çay etkilemzde bide kilo verdiğin için hormonların değişiyo olabilir. Düzensizlik varmıydı kilo vermeden önce?
az çalışan tiroit kilo aldırıyor..kendisi 75 olduğu için kilo sevmiyordur tabii..Allah tan benim eşim 120 yaa...bana hiçbir şey diyemez..sagol canım evet troite sorun çıkmıştı 1 ay önce yarın tekrar tahlil yapcaklar belki ilaç verir morelim çok bozuluyor deprasyon ilacı kullanıyorum hangi nedenden kilo veremiyorum bilmiyorum kiloyu sevmeyen bir kocam var
bende çalışıyorum hemde sahile sıfır ama görmek bile mutlu ediyo benihem çalışmaktan güzel ne var zamanı gelir bizde emeğimizin karşılığını alırız inş ben mesela emekli olurda ömrümde olursa sahil kasabasında deniz kenarında çüçük bi ev alcam kendimee
sen ne iş yapıyosun canım...
aynen öleee
aynen öleee
umutluyum ortaamm yarın bakıcaz artıkbende ara öğünümü elmamı yiyorum bende şöyle bişey sorayım tuvalt sorunu yaşayan varmı:26::26:neden olabilir :26:
edda düzenli ve sebze ağırlıklı beslenirsen o problem belki hafifler...birde fazla kahve içme..biz cır cır olanlara kahve veririz...
akşamdan 3 kayısıyı su bardagına koy sabah meyve yerine ye suyuda iç bagırsaklar çok güzel çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?