Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah amelyatı güzel geçer. suyu içmeseymişsin keşke

maşallahh gayet iyi vermişsin .kuzucuğada çok geçmiş olsun ..ameliyatada sağ girip selamet çıksın inşallahh

hepinize cok tesekkur ederim kizlar oglumun sukur bugün atesi yok ins ameliyatimiz gecikmeden olacak

havalar güzelleştikçe insan pozitif, neşeli oluyor.kendi adıma söyliim ben çok iyiyimm oğluş nasıl bugün?
Cok şükür bugun ates yok nesesi daha iyu ya çocuklar hadta olunca ben iptal oluyorum resmen allah onlara degil bize versin hastaliklarida onlar aci ceknesin keşke böyle bir tercihimiz olabilseydu

Sevindim canim iyi olmana rabi moral yuksek olunca daga bi konsantre oluyosundur diyete ah benim su hayatım bi duzene girse bende konsantre olacamda olmuyo iste

siz pozitif olun eminimki herşey yoluna girecektir.size ve evlatlarınıza da iyi havaların etkisi çok iyi olacaktır :) bol şifalar dilerim

Kraker kek kızartma mercimek köftesi 1.5 litrecik su napıyosun :)

Yürüdüysen sıkıntı yok zaten canım

Lütfen bugün cezanı yap kaçamak cezası 1 saat yürüyüş 500 ip ya da Leslie seç beğen al :)

Az bence yavrum Seninde Bi ortanı bulamadım ya makarna falan yiyon sporsuz dolaşıyon ya da iyice sıkıyon öğlen cacığın yanına tavuk ye barı az Bi sebze ye

Dünkü menüm
Sabah 09.00 1 muz 1 haş yumurta 1 bardak sütlü kahve
Ara 1 muska
Akşam 20.00 1 porsiyon tavuk sote 1 bardak ayran 4-5 kaşık makarna
Su 2 lt
Spor 4 saat aralıksız aşışveriş merkezinde yürüyüş
Kızlar benüm güzel değil farkındayım ama iki gündür bir bıkkınlık var üstümde hiç diyet listesine bile bakmıyorum sıkıldım sanırım hep yediklerime dikkat etmekten bu ara da hep kızartmalar tatlılar börekler oluyor yemiyorum ama canım o kadar istiyor ki bugün kahvaltıda kv deydik yine patates paylıcan kızartmış sucuk yapmış çorba yapmış offf yemedim ama öldüm bittim resmen

Muska ne ?
Tatlım diyetisyen yüzünden olabilir mi bu bıkkınlık

hiiççç canını sıkma bitenem.bugün ben de aynı durumda buldum kendimi.sabah kahvaltıdan önce yürüyüş yapıpmarket alışverişine gitmiştim.bi de karnım açtı...herşeyden canım çekti böyle durumlarda ödül günlerini düşünüyorum.Toprak şu hedefine bi ulaş 10 günde 1 diyet dışı öğün yapacaksın sabret diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…