- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.021
Bilmiyorum canım neden olduğunu 4 aydır diyetteyim o yüzden belkide kaçamak çok az yapıyorum yazıyorum zaten yaparsam. Bir de çevremdekiler boğazlarına çok düşkün çeşit çeşit yemekler ondandır belki. Onlar kızartma kek börek yiyor bende salata 4 aydırMuska ne ?
Tatlım diyetisyen yüzünden olabilir mi bu bıkkınlık
Canım mesela ben meyveli yaş pastaya bayılırım ama yersem 1 hafta beni öteler onu göze alamıyorum bir de doğumdan önce ben 57 kiloydum eskiden bir hafta dikkat etsem hemen 2-3 kilo giderdi şimdi gıdım gıdım gidiyor ona da canım sıkılıyorhiiççç canını sıkma bitenem.bugün ben de aynı durumda buldum kendimi.sabah kahvaltıdan önce yürüyüş yapıpmarket alışverişine gitmiştim.bi de karnım açtı...herşeyden canım çektiböyle durumlarda ödül günlerini düşünüyorum.Toprak şu hedefine bi ulaş 10 günde 1 diyet dışı öğün yapacaksın sabret diyorum :)
benim de öyle artık 200 - 300 gram gidiyo haftada.uzun zamandır diyet yaptıgımıziçin oluyo bu.ama en azından sabit çıkmamak ya da fazla çıkmamak önemli artık.yavaş da olsa veriyoruzya üzülmeeeBilmiyorum canım neden olduğunu 4 aydır diyetteyim o yüzden belkide kaçamak çok az yapıyorum yazıyorum zaten yaparsam. Bir de çevremdekiler boğazlarına çok düşkün çeşit çeşit yemekler ondandır belki. Onlar kızartma kek börek yiyor bende salata 4 aydır
Canım mesela ben meyveli yaş pastaya bayılırım ama yersem 1 hafta beni öteler onu göze alamıyorum bir de doğumdan önce ben 57 kiloydum eskiden bir hafta dikkat etsem hemen 2-3 kilo giderdi şimdi gıdım gıdım gidiyor ona da canım sıkılıyor
Aynen öyle tatlımmmmmyuppiii artık tam olarak takımın parçasıyız
Bilmiyorum canım neden olduğunu 4 aydır diyetteyim o yüzden belkide kaçamak çok az yapıyorum yazıyorum zaten yaparsam. Bir de çevremdekiler boğazlarına çok düşkün çeşit çeşit yemekler ondandır belki. Onlar kızartma kek börek yiyor bende salata 4 aydır
Canım mesela ben meyveli yaş pastaya bayılırım ama yersem 1 hafta beni öteler onu göze alamıyorum bir de doğumdan önce ben 57 kiloydum eskiden bir hafta dikkat etsem hemen 2-3 kilo giderdi şimdi gıdım gıdım gidiyor ona da canım sıkılıyor
inşallah canım annelik bambaşka birsey isteyen herkese versin Rabbim.Bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun inşallah bana da Nasip olsun :)
Hadi hayirli olsun.yuppiii artık tam olarak takımın parçasıyız
30 dk bisiklet süperrrrr. menün de güzel hayatım <3Sabah(10.00)
Lor peynirli Tost (t ekmegine)
3 zeytin
Yesil cay
2 salatalik
Öğlen(14.00)
Patlican yemegi (5 kasik)
1 kase cacık
Lahana salatası
Akşam (18.00)
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
1 kase yesillik
Ara öğün(16.00)
Sade Türk kahvesi
1 kuru incir
Spor
30 dk yürüyüş
30 dk bisiklet
Su 3litre
Tesekkur ederim bebegim30 dk bisiklet süperrrrr. menün de güzel hayatım <3
menün çok güzel hayatım geçmiş olsunSlm kızlar... menuM
8.00
yarım has yumurta
6 zeytin
2 kaşık lor
1 kk kadar tulum peyniri
1 tam buğday ekmegi
10.00
5 fındık 5 badem 2 hurma
13.00
2 parça fırında Mücver
1 kase yoğurt
18.00
Yarım kase tarhana çorbasi
1 tabak Yoğurtlu semizotu salatası
Su şimdilik 2 litre
Spor yok. regl ağrısından dolayi yattım gün boyu
Kendini tanıtırmısın Cnmarkadaşlar merhabalar hepinizeannelerin ve anne adaylarının gününü kutluyorum:)anne değilim henüz ama çok istiyorum 3 yıllık evliiyim.biraz kilo vermem gerek acaba beni aranıza alırmısınız sonradan katılabiliyor muyuz?
Bilmiyorum canım neden olduğunu 4 aydır diyetteyim o yüzden belkide kaçamak çok az yapıyorum yazıyorum zaten yaparsam. Bir de çevremdekiler boğazlarına çok düşkün çeşit çeşit yemekler ondandır belki. Onlar kızartma kek börek yiyor bende salata 4 aydır
Canın kuruyemiş çekmiş galiba tatlim. Bugün bende öyleydim.. afiyet olsun cnmKizlar erkenden menumu yazayim,
Sabah uyandigimda bir ceviz ve suyu.
Kahvalti:12.30 bir haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,1 kk peynir,uc dort kasik menemen,el ici kadar lavas ekmegi,cay.
Aksam:18.00 dort kasik yulaf ezmesi icine,bir bucuk kuru incir,iki ceviz,5 er tane findik badem ve bir bardak sut
2.5 litre su,1 saat yuruyus.
Sabah(10.00)
Lor peynirli Tost (t ekmegine)
3 zeytin
Yesil cay
2 salatalik
Öğlen(14.00)
Patlican yemegi (5 kasik)
1 kase cacık
Lahana salatası
Akşam (18.00)
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
1 kase yesillik
Ara öğün(16.00)
Sade Türk kahvesi
1 kuru incir
Spor
30 dk yürüyüş
30 dk bisiklet
Su 3litre
arkadaşlar merhabalar hepinizeannelerin ve anne adaylarının gününü kutluyorum:)anne değilim henüz ama çok istiyorum 3 yıllık evliiyim.biraz kilo vermem gerek acaba beni aranıza alırmısınız sonradan katılabiliyor muyuz?
benim de öyle artık 200 - 300 gram gidiyo haftada.uzun zamandır diyet yaptıgımıziçin oluyo bu.ama en azından sabit çıkmamak ya da fazla çıkmamak önemli artık.yavaş da olsa veriyoruzya üzülmeee
Menum kizlar bugün kh ta boğuldum resmen cok kotu biliyorum menum ama yalansiz riyasiz yazacam bana herseyi diyebilirsiniz yazmazsam daha kotu olacak biliyorum
Sabah8.00
Iki dilin ekmek
Sucuklu yunurta bi parca peynir domates salatalık
Ara bi elma
Ogle12.30
1.5yumurtadan omlet
Iki dilim ekmek bi salatalık
Ara bi armut
Aksam 19.00
5-6kasik pilav
bi kase etli nohut
Salata
Su tam bilmiyorum ama iki anca oldu
Spor yok ne yazikki temizlik yaptım aksama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?