Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ama benim çok moralim bozuldu(
neden 1 kilo bile veremedimkii ((
yapıştımı yoksa bu kilolar

arkadaşım tebrik ederim darısı biz şişkoların başına haftaya inşallah iyi haber veririm size artık listeden dışarı çıkmak yok asla 3 dr gitcem

canım özür dieleyecek bi durum yokaçız o yüzden gerginizbak ne güzel birinci oldunn

haha kıvırdın hemen asena gibisöz bi kere çıktı ağızdan artık bana inat vericeksin

geldim dr dan troitim biraz daha iyi çıktı kolestrol bitmiş 4 ay sonra tahlil istedi .ben menümü yazayım bugün çok karışık oldu
sabah 11.30 2 bardak su 1 haşlnmış yumurta 2 dilim ince kaşar 1 domates biber salatalık 5 zeytin 2 t b ekmek maydonoz
14 de 1kupa yeşil çay 2 k kayısı 1 biter çikolata yememem gerekiyodu sinirden yedim
saat 16 30 öglenle akşam bir oldu
1 kase mercimek çorbası tere maydonoz kıvırcık salatalık bol limon az tuzlu salata palamut balıgı 2 dilim t b ekmek acıkırsam yeşil çayla form bisküvi 7 bademim var onları yerim kesin acıkırım sonra 1 portakal yerim 1 5 lt su bitti geri kalanı bitirmeye çalışırım

ablacım sevindim iyi çıkmasına bugünlük böyle olsun menün artık listene uyacaksın zaten,yarın sıfırdan başlarsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…