- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.621
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ama benim çok moralim bozuldu(
neden 1 kilo bile veremedimkii((
yapıştımı yoksa bu kilolar
teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ederim. benim annem de tam tersi.benim kilomla uğraşıp duruyor sinirinmi bozuyor.ne giysem beğenmiyor yok oran çıktı yok kilolu gösterdi. beraber birbirimizi motive ediyoruz kilo vermek için. annem de ben geleli 2 kilo verdi.ikimizi de açız aç.
bu arada az önce durumdan dolayı da özür dilerim herkesten. durumumu bildiğpinizi düşündüğüm için kırılmıştım ama galiba kimse izinli olduğumu bilmiyormuş. ben de yanlış anlamışım.
sana boşuna yırtmadık demi kendimizi düzensiz yapıyosun diyebundan olabilirmi acaba
bu hafta daha dikkatli olacagım, kiloları vereceğimmm 5 ay önceki kiloma döneceğim
kızlar ben kaçtım bakalım tahliler nasıl çıkcak :26:
vermeyensözünü hatırlatırım
200 ETAP 9. TAKIM İLK 3
1. ARSEDA
2. DEMETTUBA83
3. EGT
tebrik ediyorum
verebilirimde vermeyebilirimde
bu sefer sporda yapacagım suda içeceğimm ara öğünleri aksatmayacagım..
ama bunları yaptıgım halde veremezsem ozaman elime bir bıçak alıp kollarımdan kesmeya başlıyacagım
haha kıvırdın hemen asena gibisöz bi kere çıktı ağızdan artık bana inat vericeksin
hahaaa baktım iş ciddi asena gibi kıvırıyım dedim :)))) çokmu belli oluyo:89: Tmm vercem vermezsem zaten bu kilocuklarla yakında bi yerde patlıcamm
geldim dr dan troitim biraz daha iyi çıktı kolestrol bitmiş 4 ay sonra tahlil istedi .ben menümü yazayım bugün çok karışık oldu
sabah 11.30 2 bardak su 1 haşlnmış yumurta 2 dilim ince kaşar 1 domates biber salatalık 5 zeytin 2 t b ekmek maydonoz
14 de 1kupa yeşil çay 2 k kayısı 1 biter çikolata yememem gerekiyodu sinirden yedim
saat 16 30 öglenle akşam bir oldu
1 kase mercimek çorbası tere maydonoz kıvırcık salatalık bol limon az tuzlu salata palamut balıgı 2 dilim t b ekmek acıkırsam yeşil çayla form bisküvi 7 bademim var onları yerim kesin acıkırım sonra 1 portakal yerim 1 5 lt su bitti geri kalanı bitirmeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?