- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.321
Aynen canım bende bugün yapacam bütün haftaMenün çok güzel canım.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım ama su önemli unutma kuzum.
Harikasın tatlım.
nesfit form bisküvi suyun az, olmamış tatlım. Nesfit yerine yumurta yeseydin form bisküvi yede gerek kalmazdı. Diyet bisküvileri yada gevrekleri tüketmiyoruz tatlım.
Tatlım bugün p.tesi cumayi bekleseydin keşke bizim kaçamak günümüz cuma.
Gayet güzel canim.
Ay başka birşey olmasında merak ettim ya.
Guzel canim harika olmuş yine.
Ben dün pazarda karnabahar bulamadım bu hafta yaparım bütün hafta diye düşündüm. Başka çarelere başvururum artık.
Ayyy kolay gelsin canım benimGunaydin kizlartam iki saattir uyanigim
Daha minnoşun uyumadı mıMaşallah canim sana
Yok tatlim instagramda gordum.her gun böyle resim koyiiim buraya da motive olalim :)Kimmiş bu başarılı azimli güzel kız tanıdık mi
vayyy vayyy vay neler duyuyorum bravo can cazim.
maydanozlu limonlu Doğuş un form çayı olan mi?
inanmıyorum ya niye böyle bu dr lar. Sıkma canını git yine aynı dr a yapıcak bişey yok canım. Bide iyice konuş durumunu bilgi al.
canım git tabi o doktora ama ilacını asla kesme tiroid kroniktir iyileşmez yani hipotiroidi hakkında hayırlısı kapsamlı tahlil iste nerede yaşıyorsun
Bilmiyorum ki bitanem yaa kendide mi bilmiyodu desem onca sene tıp okumuş bilmemesi mümkün mü? Cumaya görüşeceğiz bakalım.terbiyesiz başından mı atmış neyapmış? belki de bi açıklaması vardır.yine bi git sen tekrar prensesim
lütfenn moralini bozma psikoloji çok önemli.hangi şehirde yaşıyorsun?
Tatlım söykediğin herşey kilo vermeye Engel
O yüzden biran önce tedavine başla
B 12 eksikliğide çok halsizlik yapıyor
Kuzum şu ameliyat işini gerçekten anlamıyorum
Çok fazla kilosu olanlar için tamam
Onlar baya bi süre nasıl besleniyon bilmiyomusun istedikleri gibi su bile içemiyolar
Seninde verilmeyecek bi kilon yok
Burda da daha fazla kiloları veren insanlar var
Hatta başka takımda biri 144 kiloyla başlamış şimdi 102 falan
Sadece biraz sabır ve Azim
Şimdi zaman çok uzak gibi görünsede burda vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun
Bi bakmışın hedefe gelmişin bile
Tabi bırakmazsan
Tatlım listeye kendini hazır hissettiğin Zaman girersin onu dert etme listede olmak istediğinizi biliyorum ama siz hepiniz listede olan olmayan hatta izinde olan tüm arkadaşlar da sizler hepiniz 9.takımın üyelerisiniz benim güzel hatınlarımsınız ama bence sen herşeyden önce doktora gidip testlerini yaptır tatlım sana ilk tavsiyem bu
Iyi olmuş canim,ben olmadım hala gerginlik yapiyo
hosgeldin canim Eda ben ,yaklaşık 2 aydır grup tayim ,fazla kilon yok senin insallah tez zamanda kavusursun formuna
masallah fistik...
oooo super...
cumaya gider canim rahat ol.
canim anlamadimki vakit nasil gecti telastan.
oooo cok guzel.
cocugun iyilessin moral bulur daha hizli ve daha motive olmus sekilde verirsin.
masllah....
super super super....
cumaya o 200 hizli gider devam canim...
iyiymis yontemin tatlim...
az kaldi kubravim yuzdun yuzdun kuyruguna geldin sabret.
ooooo masallah.
spor cokmonemli canim cumaya eksi olur...
regl oncesi oluyor canim dunya sanki istune yuruyor gibi sabirla ve eksilerle atlatirsin umarim.
super sekerim.
ameliyat cok yerinde bi karar degil canim zaten o sekilde mamayla beslensen zayiflarsin iradeni ortaya koyarak zayiflaki kolay geri almayasin....
kiz nettin sen masallah.....bagirsaklari allak bullak etmisin ya.....vucut baya baya sasirmis....
bak senin care daha kolay doktora gider ilaclarini kullanir verirsin neslicim.....burda saglam mide kelepceleri var sagolsun arkadaslar.....
sagol eminecim insallah eksiler hepimize gelir....
spor spor spor cokkkk onemli 10 dakka bile yurusen rahatlarsin.
hadi agizlara tipa vurmaya....
supersin seker....
onlar zamanla gidecek nazar boncuklarin....
ne doktorlar var ya konusmakmi zor gelmiste aciklama yapmamis.bazilarina gicik oluyorum tibbi terimlerle konusup jestirmeden anlatiyorlar herkesi tip mezunumu saniyor bunlar....
mervem bizi meraktan oldurdun canim ya een iyi ol yeter non olsa arayacaktim basinda bir hal olduginu anladik ama sen boyle davranmazsin kuzum seni biliyoruz.gecmis olsun arkadasim.
Gecmis olsun canimtiroid hakkinda pek bise bilemedgmden cok yorum yapamadm inşallah duzelirsn en yakin zamanda [/QUOTE
] Çok sağol tatlım Allah razı olsun.
ben de elçin memnun oldum toprak ben de 29 yaşındayım.evliyim evlenmeden önce kilo aldım ben de normalde 55tim 65lere çıktım aslında öğretmen olana kadar çok zayıftım ama sonradan almaya başladım.1.5 yıl önce kafama çok taktım diyetlere başladım ve 57ye kadar düştüm.bi süre korudum sonra yine aldım 60ım ama hamile kalmak istediğim için vermek istiyorm 54 hedefim ama 52de kabulüm
Bende öyle düşünüyorum ben 110 a merdiven dayamıştım resmen ama yapılıyor yapılmicak bişey yok sadece sabır ve inanç gerekiyor kimse bana inanmıyordu çevremde biraz versen iyi falan diyordu Ne Zaman gitcek bu kilolar diyorlardı kötülüğünden değil benim iyiliğim için ailem bile ama ben kendime inandım şimdi ben onlara öyle diyorum :) ki ben insülin direnci olan bir insanım pkos hastasıyım aynı Zaman'da ama artık yolunda herşey o bile düzene giriyor kilo gidince Allah'ıma şükürler olsun ben doktordan şu lafı duymuştum bu değerlerle bu durumda hamile falan kalamazsın zaten acil kilo vermezsen Dedi ki benim hayattaki en büyük hayalim BÖyle 3 5 çocuk doğurup Mutlu bir aile kurmak ah o laf yüreğime oturmuştu
maşalah canım nasıl içtin.. faydası oluyor mu?kihihih 4 bardak maydonozlu limonlu çay ve yeşilçay içtim.bi de suyumun içine tarçın kabugu attım.hepsi birden sanırım baya iyi çalıştırdılar
geçmiş olsun canım.hastaneydın ablacım romatızmaatgı gecırdım bı on gun kadar hastanede yattım bugun cıktım coıkdan dıskalıfıye olmusumdur belkı ama ben laptopdan gırıyordumhastanede gırme fırsatım olmaduı
çok güzel menü canım.İlk menü benden olsun
Sabah 8
Zeytinyağında bekletip im 1 incir
Saat 8:30
Yarim bardak süt
1 yumurta
1 kk peynir
Çeyrek dilim tam bugday
Saat 12:30
2kasık yulaf ezmesi
10 fındık
2 ceviz
2 badem
1 incir
Yarım bardak sütü karıştırıp yedim.
Saat 17:30
2 kepçe domates çorbası
5 kaşık etli türlü patatesini ayırdım
4 kaşık yoğurt
Biraz yesillik
Su 2 litre
Spor az sonra yürüyüşe cikicam
Sevgiler saygilar.
menü çok iyi canımMrb kızlar...
8.30
2 kk peynir
6 zeytin
Yulaf kepeginden yapılmış krep
Bol dereotu
10.30
2 hurma (canım çok tatlı istiyor malum durumdan :)
13.30
1 avuç kuruyemiş (fındık badem leblebi karisik)
3kasik kabak yemegi
17.30
5/6 kaşık kadar ıspanak yemeği
1 kaç yogurt
Su 3litre
Spor ne yazık ki bugün yapamiyorum
maşallah canım.Sabah(10.00)
Sebzeli Omlet
1 yemek kasigi lor peyniri
2 zeytin
1 salatalık
Öğlen(14.00)
Sandviç (t ekmegine peynir,domates,marol)
1 barday ayran
Ara öğün(16.00)
4 adet erik
3 adet çilek
Akşam(18.00)
1 kase sebze corbasi
1 bardak ayran
Yeşillik salatası
Spor
1 saat yürüyüş
250 ip atlama
Su 3litre
spor çok iyi. ben de ödüllenmek istiyorum:)Kizlaaar iyi aksamlar :)
8.00 limonlu sicak su
8.15 1 yesil elma
8.30 2 haşlanmış yumurta,2 zeytin,bi parca köy peyniri,salatalik
13.00 tek lavaşla yapılmış tavuk döner dürüm (kizlar 5 kilo verdiğim için spor hocamın tavsiyesiyle bugün ödül yaptim) kaşarsiz ve mayonezsiz tabiki yinede :)
1 küçük ayran
18.30 bir kase yogurt icine keten tohumu ve tarçın
Öğle ogunumde ödül yaptigim icin aksam sadece yoğurt yedim.ne olur ne olmaz :)
5 km yürüyüş (1 saat)
500 ip atladım
3 litre su, 2 kupa yeşil çay
Merhaba Elçin hoşgeldin benim adım da Neslihan 29 yaşındayım öğretmenim. Ben de 2 haftadır burdayım. Buraya katılmakla çok doğru birşey yapmışsın. En kısa sürede vereceğine inanıyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip eder umarım.
Ayy kuzum kıyamam ama ne güzel bir cevap olmuş çevrendekilere. Ben de artık bana söylenen laflardan o kadar sıkıldım ki. Belki iyiliğimiz için söylüyorlar ama incindiğimizi, kırıldığımızı hiç farketmiyorlar. Ben bu yüzden bazı akrabalarımla görüşmek bile istemiyorum artık. İnşallah hayalin olan mutlu 3-5 çocuklu ailene kavuşursun bitanem.
Gidicem canım bu cumaya randevu aldım bakalım ne var ne yok. Bi de şimdi bana kızacak kontrole neden gitmedim diye zeytinyağı gibi üste çıkacak ama ne yapalım sağlık için katlanacağız.
Tokat'ın Niksar ilçesinde yaşıyorum canım işte ben 2-3 kez gittim bu hastalık yüzünden hep de aynı doktora gittim. Hiçbirinde bana bu kronik demedi. İlacını iç kontole gel değerlerin düzelirse ilacı keserim dedi. Cumaya randevu aldım işte bakıp görcez tatlım.
Bilmiyorum ki bitanem yaa kendide mi bilmiyodu desem onca sene tıp okumuş bilmemesi mümkün mü? Cumaya görüşeceğiz bakalım.
Tokat Niksar canım en azından ben çabaladım da olmadı diye düşünüyorum. Hiçbişey yapmamış olsam kendime daha çok kızardım. İnşallah doktora gittikten sonra daha iyi olacak.
Valla ablacım eğer cesaret edebilseydim olacaktım belki de arkadaşımın gazına geldim bilmiyorum ki. Evet görünürde çok kolay kilo veriyorlar ama çok fazla eziyet çekiyorlar. Azim, irade bunlar bende çok az olan şeyler gittikçe hırsım, azmim ve iradem güçleniyor. Keşke daha önce karar verseymişim buralara bakmaya.
Aynen öyle kuzum zaten bu cuma doktora gideceğim o yüzden bu hafta izlemedeyim. Doktorun verdiği ilaçlara ve tavsiyelere göre yeni bi düzen oluşturup yeni bir başlangıç yapacağım inşallah bi dahaki cuma listede olurum diye düşünüyorum. hem dediğin gibi listede olsak da olmasak da artık biz hepimiz bir takımız. Listede olmadaki amacımız verdiğimiz kilolarla takımımızı üst sıralara taşımak sadece.
Aynen canım ama benimki çok sık aralı olmaya başladı. Bu sefer sayacağım. Uzun zamandır arasını saymamıştım.
Aynen canım bazı doktorlar öyle. Önemsemiyorlar mı , umursamıyorlar mı bilmiyorum. Bu sefer daha detaylı soracağım herşeyi.
Canım günaydın bu cuma kilo bildiriminden sonra 1 hafta izin isteyecektim annemlerle yazlığa gideceğim. Bide kurallarda göremedim benim birde temmuzda izin almam lazım şimdi alırsam 1 hafta temmuzda da 1 hafta alabilir miyim @seydan94
Sabah 7.30
1 yumurta
Domates salatalık
1kepek ekmek
Öğle 12.30
1 kase ezogelin çorbası
Az yağlı tas kebabı
Salata
Akşam 19.00
Salata
1 kase yoğurt
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
Aynı zamanda sabah +200 deydim ama lavabo sıkıntım var ondan bence
Sağolasın kaptişim sonunda menümü beğendirebildim inşallah bozmam bundan sonra hep beğenirsin
Yok yok olurum zaten bende büyük eksiklik oldu alismisim sizlere
Merhabalar bugünkü menüm
Sabah 11.00 1 kk peynir 1küçük dilim kavun domates 4zeytin
Ara 1 türk kahvesi 2 ceviz
Öğle 16.00 1köz paylıcan 3 minik köfte
Ara 4 çilek 1 bardak ayran
Akşam 20.00 1 kase salçalı et haşlama
Ara 21.30 4 çatal güllaç
Su 2 lt
Spor yok
Tamam kaptanim anlaştıkbi sonraki ödülüm 5 kilo verince
Gelelim.menuye
Saat 08.30
Cay
Acmanin 4 te biri belki var
Saat 12.00
2 hurma
2 kayisi
Saat 15.30
Acuka az
Peynir 3 dlim kadar
Saat 19.30
Kiymali yumurtali 2 ck yulaf kepeginden omlet
Su 2 litreyi gecmistir
Spor 2 saat yuruyus
Yoldan geldim hemen okula gittim bugun beni affedin yarin duzgun menum olur....umarim bu hafta daha disiplinli menulerim ve katilimim olur kendimi cok sis hissediyorum....
İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah 10.30
Tavada 2 yumurta
Peynir.7 zeytin.salatalık
16.00 1 kase yoğurt
Akşam18.30
1 tabak menemen.
1 kase yoğurt.salata
Bir avuç kuru yemiş fındık badem
Leslie 3 mil.su 2 litre
Öncekikle geçmiş olsun tabiki şimdi nasılsın ?hastaneydın ablacım romatızmaatgı gecırdım bı on gun kadar hastanede yattım bugun cıktım coıkdan dıskalıfıye olmusumdur belkı ama ben laptopdan gırıyordumhastanede gırme fırsatım olmaduı
İlk menü benden olsun
Sabah 8
Zeytinyağında bekletip im 1 incir
Saat 8:30
Yarim bardak süt
1 yumurta
1 kk peynir
Çeyrek dilim tam bugday
Saat 12:30
2kasık yulaf ezmesi
10 fındık
2 ceviz
2 badem
1 incir
Yarım bardak sütü karıştırıp yedim.
Saat 17:30
2 kepçe domates çorbası
5 kaşık etli türlü patatesini ayırdım
4 kaşık yoğurt
Biraz yesillik
Su 2 litre
Spor az sonra yürüyüşe cikicam
Sevgiler saygilar.
Bugunki menumu yazaym (evde degildim disardaydm bu arada)
10:00=balli sicak su
10:30=2yumurtadan yapilms maydonzlu pul biberli omlet+salata
13:00=10kiraz
15:00=1ayran+3galeta+2kayisi+2erik
19:00=1tabak ispanak pirincsz+1kase yogurt
Su cok icemedm yine kizlar disardayken unutuyorum
Yatmadan yesil cay icilecek
Bugun niyetim ip atlamakti baska isim cikti yarin baslicam inşallah simiden tesekkurler opuldnz
Sabah(10.00)
Sebzeli Omlet
1 yemek kasigi lor peyniri
2 zeytin
1 salatalık
Öğlen(14.00)
Sandviç (t ekmegine peynir,domates,marol)
1 barday ayran
Ara öğün(16.00)
4 adet erik
3 adet çilek
Akşam(18.00)
1 kase sebze corbasi
1 bardak ayran
Yeşillik salatası
Spor
1 saat yürüyüş
250 ip atlama
Su 3litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?