Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

A
Aynen canım bende bugün yapacam bütün hafta
 

Gidicem canım bu cumaya randevu aldım bakalım ne var ne yok. Bi de şimdi bana kızacak kontrole neden gitmedim diye zeytinyağı gibi üste çıkacak ama ne yapalım sağlık için katlanacağız.

canım git tabi o doktora ama ilacını asla kesme tiroid kroniktir iyileşmez yani hipotiroidi hakkında hayırlısı kapsamlı tahlil iste nerede yaşıyorsun

Tokat'ın Niksar ilçesinde yaşıyorum canım işte ben 2-3 kez gittim bu hastalık yüzünden hep de aynı doktora gittim. Hiçbirinde bana bu kronik demedi. İlacını iç kontole gel değerlerin düzelirse ilacı keserim dedi. Cumaya randevu aldım işte bakıp görcez tatlım.

terbiyesiz başından mı atmış neyapmış? belki de bi açıklaması vardır.yine bi git sen tekrar prensesim
Bilmiyorum ki bitanem yaa kendide mi bilmiyodu desem onca sene tıp okumuş bilmemesi mümkün mü? Cumaya görüşeceğiz bakalım.

lütfenn moralini bozma psikoloji çok önemli.hangi şehirde yaşıyorsun?

Tokat Niksar canım en azından ben çabaladım da olmadı diye düşünüyorum. Hiçbişey yapmamış olsam kendime daha çok kızardım. İnşallah doktora gittikten sonra daha iyi olacak.


Valla ablacım eğer cesaret edebilseydim olacaktım belki de arkadaşımın gazına geldim bilmiyorum ki. Evet görünürde çok kolay kilo veriyorlar ama çok fazla eziyet çekiyorlar. Azim, irade bunlar bende çok az olan şeyler gittikçe hırsım, azmim ve iradem güçleniyor. Keşke daha önce karar verseymişim buralara bakmaya.



Aynen öyle kuzum zaten bu cuma doktora gideceğim o yüzden bu hafta izlemedeyim. Doktorun verdiği ilaçlara ve tavsiyelere göre yeni bi düzen oluşturup yeni bir başlangıç yapacağım inşallah bi dahaki cuma listede olurum diye düşünüyorum. hem dediğin gibi listede olsak da olmasak da artık biz hepimiz bir takımız. Listede olmadaki amacımız verdiğimiz kilolarla takımımızı üst sıralara taşımak sadece.
Iyi olmuş canim,ben olmadım hala gerginlik yapiyo

hosgeldin canim Eda ben ,yaklaşık 2 aydır grup tayim ,fazla kilon yok senin insallah tez zamanda kavusursun formuna

Aynen canım ama benimki çok sık aralı olmaya başladı. Bu sefer sayacağım. Uzun zamandır arasını saymamıştım.



Aynen canım bazı doktorlar öyle. Önemsemiyorlar mı , umursamıyorlar mı bilmiyorum. Bu sefer daha detaylı soracağım herşeyi.

Gecmis olsun canim tiroid hakkinda pek bise bilemedgmden cok yorum yapamadm inşallah duzelirsn en yakin zamanda [/QUOTE

] Çok sağol tatlım Allah razı olsun.
 
Günaydın fıstıklar dünkü moral bozukluğum listeme de yansıdı malesef. Okula da hiçbirşey getirmemiştim yanımda o yüzden saçma sapan bir liste oldu.

sabah 11:00 2 tane yeşil elma

14:00 2 tane yeşil elma ( geçen haftadan kalan elmalarım vardı sadece onları yedim bende. Bakkala gitmedim gözümn abur cuburlara takılmasın diye.Zaten bakkalda aburcuburdan başka birşey yok)

16:30 bir kase yoğurt

18:00 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek bol yeşil salata

Su : 2.5 lt spor yok

Bu arada kızlar squatı şimdilik bıraktım benim vücutla yok 50 den fazla çıkmıyordu. Bacak ve kalçamdaki ağrılar beni mahvetti. Ustalarımın da tavsiyesi üzerine bıraktım. Leslie , ip atlama ve yürüyüşle devam edeceğim.
 

Merhaba Elçin hoşgeldin benim adım da Neslihan 29 yaşındayım öğretmenim. Ben de 2 haftadır burdayım. Buraya katılmakla çok doğru birşey yapmışsın. En kısa sürede vereceğine inanıyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip eder umarım.


Ayy kuzum kıyamam ama ne güzel bir cevap olmuş çevrendekilere. Ben de artık bana söylenen laflardan o kadar sıkıldım ki. Belki iyiliğimiz için söylüyorlar ama incindiğimizi, kırıldığımızı hiç farketmiyorlar. Ben bu yüzden bazı akrabalarımla görüşmek bile istemiyorum artık. İnşallah hayalin olan mutlu 3-5 çocuklu ailene kavuşursun bitanem.
 
günaydın hanımlarrr.

dün internet sıkıntım vardı akşam giremedim
dünkü menüm
sabah 07.30
yarım tambuğday ekmeğine kaşarlı tost
öğle 12.30
5 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 dilim tambuğday ekmek
14.00 sade türk kahvesi
17.30
haşlanmış tavuk göğsü ve yeşil salata

3. litre su ve 1 saat zumba ve 1 saat plates
 
kihihih 4 bardak maydonozlu limonlu çay ve yeşilçay içtim.bi de suyumun içine tarçın kabugu attım.hepsi birden sanırım baya iyi çalıştırdılar
maşalah canım nasıl içtin.. faydası oluyor mu?

geçmiş olsun canım.

çok güzel menü canım.

menü çok iyi canım

maşallah canım.
spor çok iyi. ben de ödüllenmek istiyorum:)
 

Vericeksin kuzum inan bana az sabır başka bişey değil ben hep şöyle düşündüm yapan varsa bende yapabilirim demekki
İNŞALLAH canımmm
 

Süper aynen doktordan sonra inşallah daha iyi olur senin için canım
 
Sabah 7.30
1 yumurta
Domates salatalık
1kepek ekmek
Öğle 12.30
1 kase ezogelin çorbası
Az yağlı tas kebabı
Salata
Akşam 19.00
Salata
1 kase yoğurt
2.5 lt su
40 dk yürüyüş

Güzel afiy t olsun

Aynı zamanda sabah +200 deydim ama lavabo sıkıntım var ondan bence

Burda olmadığındadır canım

Sağolasın kaptişim sonunda menümü beğendirebildim inşallah bozmam bundan sonra hep beğenirsin

Canımmm benimmm inşallah
Yok yok olurum zaten bende büyük eksiklik oldu alismisim sizlere

Alışacaksın tabi lütfen özen göster kuzum burda olmaya

Güllaça ceza kesildi bile tatlımhemde spor yok bugün sporunun yanına cezanın sporunu da yap lütfen tatlım

Tamam kaptanim anlaştık bi sonraki ödülüm 5 kilo verince

Evet 5 kilo verince cuma günü :)

Lütfen tatlım eski halini özledim

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah 10.30
Tavada 2 yumurta
Peynir.7 zeytin.salatalık

16.00 1 kase yoğurt

Akşam18.30
1 tabak menemen.
1 kase yoğurt.salata
Bir avuç kuru yemiş fındık badem

Leslie 3 mil.su 2 litre

Güzel Can'ım
 
Öncekikle geçmiş olsun tabiki şimdi nasılsın ?
Diskalifiye olmadın bildirimsiz izine ayırdık bu hafta ama 2 hafta boyunca kızları doğal olarak takımı etkiledin o yüzden tutamazdım zaten keşke bir şekilde haber verebilseydin merakta ettim seni
 

Yürüyüş yapılışımı acaba
Can'ım lütfen sporu ihmal etme
 

Lütfen su ve spor en az menü kadar önem taşıyor
 

Güzel süper hatta
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…