Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar bugunkı menum
kalkarkalkmaz 1 b su
yarım muz

kahvaltı
1 b sekersız cay
2 kbrt kutusu kadar peynır
1 domates

ara
3 tane kepeklı bıskuvı
yarım muz

öğle

5 tane etsız cıgkofte
1 lavas
bol marul

ara yok

aksam
1 p kıymalı patlıcan yemegı
2 dılım kepek ekmegı
tursu

su 1.5 lıtre kadar içtim ama yatana kadar ıcerım daha

spor
sabah leslıe ıle 2 mıl
aksamustu 1 saat kadar badmınton oynadık kardesımle... cok eglencelı tavsıye ederım

slm kızlarr kimse yok malum haftasonu

menüm

sabah 2 bardak ılık su
4 kayısı akşamdan ısladımm ayrıca kayısı iyi geldi kızlarr

kahvaltı....
1 karışık tost
3 bardak şekersiz çay
1 domates 1 salatalık
2 zeytin

ara...
1 elma 5 fındık

öğlen...
3 kaşık pilav
2 kaşık y.mercimek yemeği
ekmek yokk

ara ...
1 kupa yeşil çay
2 kepekli bisküvi

akşam...
2 kaşık pilav
2 kaşık y.mercimek yemeği
biraz yeşillik
2 bardak ayrann
ekmek yokk

ara...
2 bardak şekersiz çay
5 badem 2 kepekli bisküvi

4 lt. su 60 mekik
20 dak egzersiz
kitap 20 dak

Son düzenleme:
Kizlar takimin yuzkarasi , iradesiz biri olarak utanarak bunu yaziyorum sizlere. Dun esimle kizimi bir oyun merkezine goturduk sonra bir baktik orada suriyeli birinin actigi lokanta, girdik tabi gurbette olunca donermis falan hic kacmaz birde disarda et yiyemiyoruz hic helal kesim olmayinca bu helaldide doner lahmacun birde kunefe yedim kizlar inanin o an listeyi gorunce hic dusunemedim cunku aylardir hasretini cektigim seylerdi dur diyemedim kendime. Bugunde esime evde olunca dikkat edemedim. Ama yemin ettim yarindan itibaren hic kacamak yok adam gibi diyet yapacam.

hepimize kolay gelsin..... Sevgiler.....

kızlar bugunkı menüm

kalkarkalkmaz 1 b su

ara 3 çilek

kahvaltı sahanda yumurta 2 tane 2 dılım kepek ekmegı

ara yok

öğlen 1 p patlıcan yemegı 1.5 b ayran 1 d beyaz ekmek 1 d kepeklı ekmek

ara 1 p kakaolu pudıng:26: 1 greyfurt

akşam 1 kase corba 1 d kepeklı ekmek

spor leslıe ıle 2 mil

su 1 l kadar (söz arttırıcam )

tık yık tuba daha gelmemiş 2 gündür menümü yazanadım misafirim vardı yatılı bugün gitti ne yedigimi unutum arada ufak kaçamak yaptım gofret gibi bugün yeni bir gün kaldıgım yerden devam ben 98 olamadım bugün regl oldum bitince belki veririm:26:

haftosonu herkes kaçamakları yapmış bende dahil bide tuvalet sorunu başladı bende en son cuma tuvalete çıktım bide bugun bakalım halimiz ne olacak

Günaydın arkadaşlar
Cumaertesi pazar sınavlarım vardı gelemedim izinliydim iştede..
haftasonu CUMARTESİ bende kaçşamak yaptım rizeye eşimle gezmeye gittik
haliyle kaçamak biraz fazla oldu..
((
ama o vijdan azabı bana yeter :)))

Son düzenleme:

günaydın eda haftasonları herkes kaçamak yapıyor hafta içi telafi ederiz

pazar günki menüm

sabah uyanır uyanmaz 1 bardak su

kahvaltı

ara ögün ögün kuru incir üstüne bol su

öğle yemegi misafirim vardı arkadaşlarım onlarla rus salatası biraz, 1 milföy börek saat 3-4 gibi
yaş pasta yapmıştım yemedim :))

ara ögün 1 su bardağı süt

akşam yemegi yok öğle geç oldugu için
sadece 1 türk kahvesi

yatmadan önce 1 büyük bardak su
sindirim düzenleyici ilacım bide tuvalet sorunu için

Son düzenleme:
ya okudum hafta sonu yazılarınızı ben çokkk hasta olmama rağmen cumartesi günü hastanede sadece smit yedim oda ilaç aldım die,çok üzüldüm yazdıklarınıza bu kaçamakları burda yazmak kolay ama yazmadan önce ben napıyorum die kendinizi eleştirdiniz mi hiç.Burda günah çıkarmak rahatlatıyosa sizi buyurun her hafta sonu yapın kaçamakları sonrada gelin burda vicdan yapın.Biz bi takımsak her birimizin sorumlulukları var demektir ve bir amacımız var demektir,mühim olan birinci beşinci olmak değil kendi gözünüzde başarmış olmak.Görüyorum ki bu zor.
Hafta sonları hep aynı muhabbet zaten herkesin bir bahanesi var olmayan arkadaşlarımda zaten belli,bizim burda bir mecburiyetimiz yok hiçbirimiz tanışmıyoruz bile ama samimiyetimiz bu yoldaki kader ortaklığımız bir.Nefsimize hakim olamayacaksak bir dakika bile olsa burda yazmanın bir anlamı yok.Dediğimi gibi birinci beşinci önemli değil her halimizle diğerlerinden farklı olmalıyız.Gerçekten çok üzüldüm kaçamak yapanlara listesine uyanlarıda tebrik ediyorum.

Kızlarrr günaydın ben geldim sizinle beraber burda zayıflayıp ıdeal kıloma gelıcem ıns Her gun sabahtan aksam 20:00 kadar onlıne olurum genelde.zırt pırt yazarım artıkTekrardan merhaba herkese

Kızlarrr günaydın ben geldim sizinle beraber burda zayıflayıp ıdeal kıloma gelıcem ıns Her gun sabahtan aksam 20:00 kadar onlıne olurum genelde.zırt pırt yazarım artıkTekrardan merhaba herkese

hoşgeldin cnm ben demet takım kaptanımız mütedeyyin yani melek ama taşınma işleri olduğu için yardımcısı olarak yerine ben bakıyorum.Biraz kendinden bahset bize diğer kızlarda gelmek üzeredirler

Çok memnun oldum cnm taşınma ısıde pek zordur allah yardımcısı olsun.Aranızda oldugum ıcın cok mutluyum oncelıkle bunu soyleyeyım.Hepınızden ogrenecegım yenı cok sey var bılıyorum.

Bende durumlar aynen şöyle gelişti ;

Bende zayıflamak için çaba harcayan o bayanlardan bırıyım.Küçüklüğümden beri hep tombul yada balık etlı bır gecmısım oldu.Kendımı hıc zayıf hatırlamıyorum desem abartmam heralde.Ama ole abartılcak kadar sısmanda deıldım takı 4 yıl oncesıne kadar.68 70 arası oynayan kılom benı balık etlı bır genc kız yaptı.Ama ne olursa olsun son 4 yıldır aldıgım kıloların onune hıc gecemedım ve artık son 2 yıldır bu olay cekılmez bı hal almaya basladı.

İstediğim kıyafetlerı alamam.Bir magzaya gırdıgımde begenıme gore deılde ustume uyan cuvallara para vermek artık zoruma gıdıyordu.İşim geregı yılda 2 3 kez sehır dısında bazen yurt dısında toplantılarım oluyor.Bu toplantıların olacagını duydugumda kara kara dusunur 1 2 hafta yemez en azından ustumdekı sıslıgı atar ve yenı cuvalları alıp gıdıyorum toplantılara.Buna alısverıs bıle dıyemıyorum aslında.

Her kadının ayakkabı duskunlugu bılınır.Ama kılolular buna sıgınır.Ben ole yapıyordum alamadıgım her pant ıcın bady ıcın kazak ıcın gıdıp ayakkabı alıyorum.Nasıl olsa onun bedenı yok rahatlıkla bulunuyor.bu sayede delı gıbı ayakkabı koleksıyonum oldu.Tabi üstüne uygun giyecek bir şeyin yoksa ayakkabıda pek işe yaramıyor.Ama bunlar hep kacıs noktası ınsanın kendı kendını kandırması.

Sevgılım askere gıttı ben gelene kadar zayıfla nısan yapıcaz olmaz bole dedı.Oda haklı kım yanında bı yag bıdonu gezdırmek ıster kı.İlla zayıfla dıe baskı yapmıyor ama nısan ıcın alısverıse gıttıgımızde benım uzulecegımı bılıyor.Şişmanlıktan parmaklarım bıle odun gıbı.Yüzük parmagı olcum sevgılımkıyle aynı dusunsenızeAmam ben naptım 12 ay ökuz gıbı yedım dahada kılo aldım o gıttıkten sonra.Gelmesıne 3 ay kala basladım dıyete 1 ayı motıvasyonla gectı 1 aydada 5 kılo verdım ama gene çökmüş durumdayım.En azından gelene kadar bır 5 daha versem sonrası zaten yavas yavas gelır dıe düşünüyorum.Ama ıste motıvasyonum gene kayboluyor bunun ıcın sanırım destege ıhtıyacım var.Bunun içinde burdayım Bende durumlar böle kızlar. oncekı hedefım 70 gormek sonrası ıste olur gıder dıe dusunuyorum duruma gore 65 de duracagım yada dahada devam edecegım.Ona hep beraber karar verecegız

5 kiloyu şöyle verdim;

Sabah sıcak su + Limon Yada Sıcak su + elma sirkesi
Arkasından 1 bardak yesıl çay
1 2 saat sonra kepeklı ekmekten peynırlı sand ve domates
(İşim geregi kahvaltıyı ancak 11 gıbı felan yapabılıyorum)
Daha sonra acıktıgımda ogleden sonra herbılefe mama içiyorum.
Akşamda genelde haslama tarzı sebzeler yıyorum onlarda sole oluyor.
Karnıbahar havuc patatesi haslıyorum lıght yogurtla beraber yıyorum.Bazende ustune 1 yumurta kırıyorum yada marulla domatyesle salatasını yapıorum,bazen tavuk gogusu haslıyorum.Genelde aksam yemeklerım bu duzende oluyor.Çok fazla yemek seçtiğim için sebzeyle pek aram yok ama sevdıgım bı sebze yemegı varsa evde onuda tuketmeye calısıyorum.
Ara Öğün olarakta leblebı yesıl elma k-fleks(kuru olara tuketıyorum)Yogut v.s v.s.

Biliyorum çok sağlıklı deıl ama dıyetten oncekı beslenme seklımı bılsenız buna sukredersınız.İş yerım sehrın bıraz dısında oldugu ıcın cok fazla altarnatıfımız yok.Ya pıde ya pızza yada bazen tost yıyebılıyordum.Canım bunları hıc ıstemezse marketten kek cıps kola alıp bunlarla ogunumu gecıstırıyordum.Gerısını sız dusunun artık.Şimdiki saglıksız ama bunlar kadar deılKendımı daha hafıf hıssedıyorum ve mutluyum en onemlısı .

Spor olarakta leslıe ıle yuruyus yapıorum.Cok kacırdıgım zaman 5 mıl yapıorum.O baan cok zor gelıo genelde 3 mılle devam edıyorum ve hemen arkasından terım soumadan 30 dk kondısyon bısıkletı bınıyorum.Şunuda soyleyeyım 2.5 haftadır hıc dıkkat etmıyorum yedıgıme ıctıgıme ve hıc kılo almadım bunuda leslıeye baglıyorum.

Tek dez avantajım ısım nedenıyle mesaı saatlerının bellı olmaması ve younluktan yemek saatlerını duzenleyememem.Kaybedersem bundan kaybederım dıe dusunuyorum hep.Ama birşeyler yapmak hiç bişey yapmamaktan daha iyidir die düşünüyorum.

Ayyyyy ne cok konustum.Ben boyleyım ıste 2 kurus ver konustur 10 kurus ver sustur...

cnm leslie ye bende başladım ama 3 gündür yapamıyorum benim bünyem çok zayıf bundan 2 yıl önceye kadar astım hastasıysım ileri derece krzilerimde hep ölümden dönerdim diyebilirm.Bundan dolayıda çok yıprandım ve bünyem çok zayıf 3 gündür gene komalık dolaşıyorum çalıştığım içinde dinlenemiyorum.Bende yarın biraz daha toparlarsam leslie ye 4 mille devam edicem inş. Etkisini gösterdi bende1 haftada bide yanlış olmasın ama düzenli su içmiyosun haralde bu dikkatimi çekti:26::26::26::26:

Çok üzüldüm cnm yaa gelmiş geçmiş olsun görmemişe dön inş hastalık zor valla .Ama sen 4 mılden baslamıssın bence once 2 mıl sonra 3 mıl sonra kendını ıyı hıssedersen 4 mıle gec derım.Çünkü ben saglıklı tabırı caızse domus gıbı oldugum halde bazen 4 veya 5 mıl yapıorum yemegı kacırdıgımda ceza olsun dıe.Benı bıle olduruyo nefesım kesılıyo.sen cıtayı yuksek tutmussun dahada kotu olma dıkkat et derım ben.

Ayrıca çok detaycısın tebrıkler Su ile hiç aram yok belkıde onun ıcın bu kadar agır gıdıyor kılolarLavaboya tasınmak bıtırıyoe benı sımdı zar zor ıcıyorum 1 lıtre ama onceden bazen 1 bardak bıle ıcmedıgım gunler olurdu.Hiçmi susamıyosun dıe sor bana ? Sor ? Sor ? Eeeee kola varken suya ne gerek demı Şimdi kolayı kestım zar zor ıcıyorum.Tabı sımdı bu gruba gırdım artık 2 2.5 bulur o su yarısmalarda benım yuzumden gerı duselım ıstemem yuzunuzu kara cıkarmıcam ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…