- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.661
yinemi kimse yok..bende gidiyorum
Günaydın arkadaşlar
Cumaertesi pazar sınavlarım vardı gelemedim izinliydim iştede..
haftasonu bende kaçşamak yaptım rizeye eşimle gezmeye gittik
haliyle kaçamak biraz fazla oldu..
((
ama o vijdan azabı bana yeter :)))
Kızlarrr günaydın ben geldimsizinle beraber burda zayıflayıp ıdeal kıloma gelıcem ıns Her gun sabahtan aksam 20:00 kadar onlıne olurum genelde.zırt pırt yazarım artık Tekrardan merhaba herkese
Spor olarakta leslıe ıle yuruyus yapıorum.Cok kacırdıgım zaman 5 mıl yapıorum.O baan cok zor gelıo genelde 3 mılle devam edıyorum ve hemen arkasından terım soumadan 30 dk kondısyon bısıkletı bınıyorum.Şunuda soyleyeyım 2.5 haftadır hıc dıkkat etmıyorum yedıgıme ıctıgıme ve hıc kılo almadım bunuda leslıeye baglıyorum.
Ayyyyy ne cok konustum.Ben boyleyım ıste 2 kurus ver konustur 10 kurus ver sustur...
cnm leslie ye bende başladım ama 3 gündür yapamıyorum benim bünyem çok zayıf bundan 2 yıl önceye kadar astım hastasıysım ileri derece krzilerimde hep ölümden dönerdim diyebilirm.Bundan dolayıda çok yıprandım ve bünyem çok zayıf 3 gündür gene komalık dolaşıyorum çalıştığım içinde dinlenemiyorum.Bende yarın biraz daha toparlarsam leslie ye 4 mille devam edicem inş. Etkisini gösterdi bende1 haftada bide yanlış olmasın ama düzenli su içmiyosun haralde bu dikkatimi çekti:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?