- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.801
800 gram az mı bitanem çook güzel çok sevindimBu saate kadar bekledim belki ucundan 79 u görürüm diye ıı ıhhh olmadı bu haftada.
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 80.4
Fark -800
Yuzde 0.99
Mesaj +60
Spor +100
Eki Görüntüle 1831676
maşallah canım 7 ler gelmiş kabul et bence bir şey kalmamışBu saate kadar bekledim belki ucundan 79 u görürüm diye ıı ıhhh olmadı bu haftada.
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 80.4
Fark -800
Yuzde 0.99
Mesaj +60
Spor +100
Eki Görüntüle 1831676
üzülme bakayım tek suçlu reglin geçince rahatlayacaksın hooop gidiverecekgeçen hafta kilom : 56.100
bu hafta kilom : 56.400
fark: +300
yüzde: -0,53
mesaj +60
Sıkıntî yapma tatlim sen bununda ustesinden gelirsn haftaya daha fazla gider sana güveniyorumcanım benim teşekkür ederim bitanesin.bu hafta yaptıgım squatları ağırlık kullanarak yaptım.akıllanmadım bi türlü.bi süre ağırlık çalışmayacaktım.hafif kas ağrım da var.spor hocam endişelenmememi söyledi.kasların şuan şişik onun ağırlıgı var dedi.bi de regl olcam karnım balon gibi..
ağırşık çalıştım yine bacak kaslarımda şişkinlik var sanırım onun bi ağırlığı var ve regl olcam karnım 6 aylık hamile gibitamam kaptanım hemen hesaplıyorum teşekkür ederim ve şimdiden özür dilerim
Bu saate kadar bekledim belki ucundan 79 u görürüm diye ıı ıhhh olmadı bu haftada.
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 80.4
Fark -800
Yuzde 0.99
Mesaj +60
Spor +100
Eki Görüntüle 1831676
Sende bendensn canm olsun haftaya daha cok vericz insallh buda guzel bi sonucBu saate kadar bekledim belki ucundan 79 u görürüm diye ıı ıhhh olmadı bu haftada.
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 80.4
Fark -800
Yuzde 0.99
Mesaj +60
Spor +100
Eki Görüntüle 1831676
geçen hafta kilom : 56.100
mesaj +60
çok komikler ne kadar da ciddiye almışlar saçmalıkları ortada uğraşılması gereken bir yığın sorun varken onların ilgi alanı bir hayli ilginç...sıkma canınıIfade almaya devam ediyorlar simdide diger okulun idarecileri ifade veriyor onlarda geldi skildim valla gitselerde kurtulsak birsey yok hep sacma sapan iftiralar insan kendinden emin ama strese giriyor..
Sabitim kaptanımSabit mısın artı mu anlamadım cnm
Insallah canim ha deyince hemen olmuyor Allah nezaman uygun gorurse ozaman olacak insallah dua edin.Sanirim senin baska cocuklarda vardi ilk olmayacak bu,Insallah Allah herkesede bize de tez zamanda nasip eder.canım rezervin azalmışsa hızlı bir şekilde hamile kalman lazım bende tedavi için gidiyorum ilaç kullandım iltihap varmış bide yumurta tembelliği bu pazartesi dr hamile kalman lazım dedi
Canim gecmis olsun okulda bir sorun mu cikti hayirdir ne ifadesi?Ifade almaya devam ediyorlar simdide diger okulun idarecileri ifade veriyor onlarda geldi skildim valla gitselerde kurtulsak birsey yok hep sacma sapan iftiralar insan kendinden emin ama strese giriyor..
Süpersin Miray im. Hayırlı cumalar.Geçen hafta: 84.2
Bu hafta:83
Giden kilo 1.2
Oran 1.42
Mesaj sayım 60+
Günaydın canlar bugun yine hafiflemenin mutluluğunu yaşıyorum cok şükür ve bugun 3.cumam takima giriyorum sanırım INŞALLAH guzel bir sekilde sizlerle hedefime ulasirim bol eksiler diliyorum.
Hayırlı cumalar takımım
Canım hakkında hayırlısı olsun. Dualarimdasin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah.Canim ben dort aydir istiyorum daha yeni ama hormon degerlerim pek iyi cikmadigi icin(rezervim azaliyormus) doktor hemen baslatti hayirlisi dua edin.
Tebrikler canım bence gayet iyi.Kizlar kilo bildirimimi yapayim,
Gecen hafta:61
Bu hafta:60.2
Fark:-800
Yuzde:%1.31
Mesaj sayim:+60
Hedefime ulasamadim kizlar ama buna da sukur,insallah siz guzel sonuclar alirsiniz
Guzel canim inşallah haftaya daha da güzel olur.Günaydın canlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 63
Fark 0.5
Oran 0,7874
Mesaj sayısı 30
Buraya fazla takilmayinca senin duruyor kilon su işlerin rayına oturma bir an önce canım ya. Eksi sin en azından buna da şükür.Geçen hafta 64,3
Bu hafta 64
Fark 0.3
Oran 0.466
Mesaj sayısı 20+
Tebrikler canım gayet güzel.Günaydınlar
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 78.6
Fark -0.7 %882
Hayirlisi inşallah hersey istediğin gibi olur tatlım.canım rezervin azalmışsa hızlı bir şekilde hamile kalman lazım bende tedavi için gidiyorum ilaç kullandım iltihap varmış bide yumurta tembelliği bu pazartesi dr hamile kalman lazım dedi
Vuuuu harikasın can cazim.Gecen hafta 90.6
Bu hafta 89.5
Eksi 1100
Mesaj +60
Spor 200 dakkadan fazla
Yuzde 1.21
Gözün aydın SemoşumGitsin 9 lar ve gelsin 8 lerrrrrrrr
Ooo harikasın tatlım bu hafta takımdan hadi hayirli olsun.geçen hafta 94
bu hafta 92.5
fark %1,59
mesaj +50
spor +200
bu arada benımde bu hafta 3.cumam kaptanım
Canım eksi olması güzel haftaya daha iyi vericez inşallah.Gunaydin kizlar
Geçen haftaki kilom: 72.7
Bu haftaki kilom: 72.4
Fark: 300 g(0.414)
Mesaj sayisi: 60+
Spor: 90 dk
Eki Görüntüle 1831609
Tebrikler canım. Benim bjnye standart artık 800 gramdan fazla vermiyor ne yaparsam yapayım bu böylemerhaba kızlar..
geçen hafta 78.1
bu hafta 77,6
fark 0.5
% 0,64
spor +200
mesaj 25
bu hafta çok az gitmişş. vücut alıştı sanırım. haftaya daha çok vermek için ne yapsam ya?
Canım regl olucaksiniz normal ama ya üzme kendini.moralim çok bozuk fazla çıktım çıldırcamregl olcam şişlikten ayakabılarımı baglayamıyorum resmen ooofffffff
Ay sorun ne hic anlamadim geçen haftadan beri neyin ifadesini Alıyorlar hayret ya.Ifade almaya devam ediyorlar simdide diger okulun idarecileri ifade veriyor onlarda geldi skildim valla gitselerde kurtulsak birsey yok hep sacma sapan iftiralar insan kendinden emin ama strese giriyor..
BendensinGunaydin canlarim kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:78.5
Bu hafta:77.7
Fark:_800
Bu hafta cok inmems ama bnde regl olcam o yuzdn sanrm ama yine bunada sukur
Artı değilsin en azından canım buda guzel.Günaydın kızlar.hafta başında -300düm.bugün +300üm.çok dikkatli bir hafta geçirmeme rağmen böyle oldu.bugün yarın regl olucam etkisi varmıdır bilmiyorum.sonuç olarak sabitim 74.400.
Haftaya inşallah canım. Sen su ağırlikli sporlara biraz ara versen nasıl olur.geçen hafta kilom : 56.100
mesaj +60
Sağol canım ya inşallah 7 leri bi görsem sanki gerisi çorap sokuğü gibi gelicek.Süper fıstık haftaya direk 7 lerdesin tebrik ederim şimdiden
Allah razi olsun canim iyiki varsiniz:)Süpersin Miray im. Hayırlı cumalar.
Canım hakkında hayırlısı olsun. Dualarimdasin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Tebrikler canım bence gayet iyi.
Guzel canim inşallah haftaya daha da güzel olur.
Buraya fazla takilmayinca senin duruyor kilon su işlerin rayına oturma bir an önce canım ya. Eksi sin en azından buna da şükür.
Tebrikler canım gayet güzel.
Hayirlisi inşallah hersey istediğin gibi olur tatlım.
Vuuuu harikasın can cazim.
Gözün aydın Semoşum
Ooo harikasın tatlım bu hafta takımdan hadi hayirli olsun.
Canım eksi olması güzel haftaya daha iyi vericez inşallah.
Tebrikler canım. Benim bjnye standart artık 800 gramdan fazla vermiyor ne yaparsam yapayım bu böyleperşembe saf protein yap bi dene canim kendini.
Canım regl olucaksiniz normal ama ya üzme kendini.
Ay sorun ne hic anlamadim geçen haftadan beri neyin ifadesini Alıyorlar hayret ya.
Bendensinbence de buna da şükür önümüzdeki maçlara bakicak artık.
Artı değilsin en azından canım buda guzel.
Haftaya inşallah canım. Sen su ağırlikli sporlara biraz ara versen nasıl olur.
Sağol canım ya inşallah 7 leri bi görsem sanki gerisi çorap sokuğü gibi gelicek.
evet öyle yapacağım tatlımSüpersin Miray im. Hayırlı cumalar.
Canım hakkında hayırlısı olsun. Dualarimdasin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Tebrikler canım bence gayet iyi.
Guzel canim inşallah haftaya daha da güzel olur.
Buraya fazla takilmayinca senin duruyor kilon su işlerin rayına oturma bir an önce canım ya. Eksi sin en azından buna da şükür.
Tebrikler canım gayet güzel.
Hayirlisi inşallah hersey istediğin gibi olur tatlım.
Vuuuu harikasın can cazim.
Gözün aydın Semoşum
Ooo harikasın tatlım bu hafta takımdan hadi hayirli olsun.
Canım eksi olması güzel haftaya daha iyi vericez inşallah.
Tebrikler canım. Benim bjnye standart artık 800 gramdan fazla vermiyor ne yaparsam yapayım bu böyleperşembe saf protein yap bi dene canim kendini.
Canım regl olucaksiniz normal ama ya üzme kendini.
Ay sorun ne hic anlamadim geçen haftadan beri neyin ifadesini Alıyorlar hayret ya.
Bendensinbence de buna da şükür önümüzdeki maçlara bakicak artık.
Artı değilsin en azından canım buda guzel.
Haftaya inşallah canım. Sen su ağırlikli sporlara biraz ara versen nasıl olur.
Sağol canım ya inşallah 7 leri bi görsem sanki gerisi çorap sokuğü gibi gelicek.
Sağol Toprak cım.800 gram az mı bitanem çook güzel çok sevindim
Ayy inşallah canım inşallah p.tesi görmeyi umuyorum.maşallah canım 7 ler gelmiş kabul et bence bir şey kalmamış
İnşallah canım artı değiliz en azından.Sende bendensn canm olsun haftaya daha cok vericz insallh buda guzel bi sonuc
Çok güzel canimBu saate kadar bekledim belki ucundan 79 u görürüm diye ıı ıhhh olmadı bu haftada.
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 80.4
Fark -800
Yuzde 0.99
Mesaj +60
Spor +100
Eki Görüntüle 1831676
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?