Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sıkıntî yapma tatlim sen bununda ustesinden gelirsn haftaya daha fazla gider sana güveniyorum

Kuzum perşembe günü spor yapma istersen kas şişmesin diye regl olunca bu hafta inşallah iyi verirsin moral bozmak yok

Ifade almaya devam ediyorlar simdide diger okulun idarecileri ifade veriyor onlarda geldi skildim valla gitselerde kurtulsak birsey yok hep sacma sapan iftiralar insan kendinden emin ama strese giriyor..
çok komikler ne kadar da ciddiye almışlar saçmalıkları ortada uğraşılması gereken bir yığın sorun varken onların ilgi alanı bir hayli ilginç...sıkma canını

canım rezervin azalmışsa hızlı bir şekilde hamile kalman lazım bende tedavi için gidiyorum ilaç kullandım iltihap varmış bide yumurta tembelliği bu pazartesi dr hamile kalman lazım dedi
Insallah canim ha deyince hemen olmuyor Allah nezaman uygun gorurse ozaman olacak insallah dua edin.Sanirim senin baska cocuklarda vardi ilk olmayacak bu,Insallah Allah herkesede bize de tez zamanda nasip eder.

Ifade almaya devam ediyorlar simdide diger okulun idarecileri ifade veriyor onlarda geldi skildim valla gitselerde kurtulsak birsey yok hep sacma sapan iftiralar insan kendinden emin ama strese giriyor..
Canim gecmis olsun okulda bir sorun mu cikti hayirdir ne ifadesi?

Süpersin Miray im. Hayırlı cumalar.

Canim ben dort aydir istiyorum daha yeni ama hormon degerlerim pek iyi cikmadigi icin(rezervim azaliyormus) doktor hemen baslatti hayirlisi dua edin.
Canım hakkında hayırlısı olsun. Dualarimdasin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah.

Kizlar kilo bildirimimi yapayim,
Gecen hafta:61
Bu hafta:60.2
Fark:-800
Yuzde:%1.31
Mesaj sayim:+60

Hedefime ulasamadim kizlar ama buna da sukur,insallah siz guzel sonuclar alirsiniz
Tebrikler canım bence gayet iyi.

Günaydın canlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 63
Fark 0.5
Oran 0,7874
Mesaj sayısı 30
Guzel canim inşallah haftaya daha da güzel olur.

Geçen hafta 64,3
Bu hafta 64
Fark 0.3
Oran 0.466
Mesaj sayısı 20+
Buraya fazla takilmayinca senin duruyor kilon su işlerin rayına oturma bir an önce canım ya. Eksi sin en azından buna da şükür.

Günaydınlar
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 78.6
Fark -0.7 %882
Tebrikler canım gayet güzel.

canım rezervin azalmışsa hızlı bir şekilde hamile kalman lazım bende tedavi için gidiyorum ilaç kullandım iltihap varmış bide yumurta tembelliği bu pazartesi dr hamile kalman lazım dedi
Hayirlisi inşallah hersey istediğin gibi olur tatlım.

Gecen hafta 90.6
Bu hafta 89.5
Eksi 1100
Mesaj +60
Spor 200 dakkadan fazla
Yuzde 1.21
Vuuuu harikasın can cazim.

Gitsin 9 lar ve gelsin 8 lerrrrrrrr
Gözün aydın Semoşum

geçen hafta 94
bu hafta 92.5
fark %1,59
mesaj +50
spor +200
bu arada benımde bu hafta 3.cumam kaptanım
Ooo harikasın tatlım bu hafta takımdan hadi hayirli olsun.

Gunaydin kizlar
Geçen haftaki kilom: 72.7
Bu haftaki kilom: 72.4
Fark: 300 g(0.414)
Mesaj sayisi: 60+
Spor: 90 dk
Eki Görüntüle 1831609
Canım eksi olması güzel haftaya daha iyi vericez inşallah.

merhaba kızlar..
geçen hafta 78.1
bu hafta 77,6
fark 0.5
% 0,64
spor +200
mesaj 25
bu hafta çok az gitmişş. vücut alıştı sanırım. haftaya daha çok vermek için ne yapsam ya?
Tebrikler canım. Benim bjnye standart artık 800 gramdan fazla vermiyor ne yaparsam yapayım bu böyle perşembe saf protein yap bi dene canim kendini.

moralim çok bozuk fazla çıktım çıldırcam regl olcam şişlikten ayakabılarımı baglayamıyorum resmen ooofffffff
Canım regl olucaksiniz normal ama ya üzme kendini.

Ay sorun ne hic anlamadim geçen haftadan beri neyin ifadesini Alıyorlar hayret ya.

Gunaydin canlarim kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:78.5
Bu hafta:77.7
Fark:_800
Bu hafta cok inmems ama bnde regl olcam o yuzdn sanrm ama yine bunada sukur
Bendensin bence de buna da şükür önümüzdeki maçlara bakicak artık.

Günaydın kızlar.hafta başında -300düm.bugün +300üm.çok dikkatli bir hafta geçirmeme rağmen böyle oldu.bugün yarın regl olucam etkisi varmıdır bilmiyorum.sonuç olarak sabitim 74.400.
Artı değilsin en azından canım buda guzel.

geçen hafta kilom : 56.100
bu hafta kilom : 56.400
fark: +300
yüzde: -0,53
mesaj +60
Haftaya inşallah canım. Sen su ağırlikli sporlara biraz ara versen nasıl olur.

Süper fıstık haftaya direk 7 lerdesin tebrik ederim şimdiden
Sağol canım ya inşallah 7 leri bi görsem sanki gerisi çorap sokuğü gibi gelicek.

Allah razi olsun canim iyiki varsiniz:)

evet öyle yapacağım tatlım eskiden hep ağırlık çalışıyodumya şimdi ağırlıksız çalışınca işe yaramayacakmış hissinden kurtulamıyorum salak gibi. tartıda 50 yi görene kadar sadece koşu,yürüyüş ve ip atlama yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…