- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.761
protein alımı mı canım?deneyeyim.
Çok güzel canim maşallahGeçen hafta: 84.2
Bu hafta:83
Giden kilo 1.2
Oran 1.42
Mesaj sayım 60+
Günaydın canlar bugun yine hafiflemenin mutluluğunu yaşıyorum cok şükür ve bugun 3.cumam takima giriyorum sanırım INŞALLAH guzel bir sekilde sizlerle hedefime ulasirim bol eksiler diliyorum.
Hayırlı cumalar takımım
Canım dualar seninle ,hayırlısıyla tez zamanda sonuç alirsin insallahCanim ben dort aydir istiyorum daha yeni ama hormon degerlerim pek iyi cikmadigi icin(rezervim azaliyormus) doktor hemen baslatti hayirlisi dua edin.
Canım çok iyi bencecanım spor hergün 1bucuk ya da 2 saat spor yapıyorum 1 saati kesin zumba oluyor. yanında haftada 2 kere spining 2 kere plates 2 kere step değişiyor. tek cumartesi ya da pazar gidemiyorum.
maşallah canım çok güzel...Gecen hafta 90.6
Bu hafta 89.5
Eksi 1100
Mesaj +60
Spor 200 dakkadan fazla
Yuzde 1.21
valla süperrrgeçen hafta 94
bu hafta 92.5
fark %1,59
mesaj +50
spor +200
bu arada benımde bu hafta 3.cumam kaptanım
ben de okula gittiğimden yapamıyorum sabahları...Valla tatlım sırf spor için erken kalktım burdan okula gidicem
tamam canım. deneyeceğim.inşallah veririm :)Yanı bütün gün sadece protein ye yumurta et yoğurt falan işte saf pro yap perşembe günü ayrıca sporu ihmal etme bütün hafta perşembe günü çok spor da yapma kasların şişer kaçamakta yapma bunları yap veremeZsen o Zaman dertleniriz :)
Supersin canimKizlar kilo bildirimimi yapayim,
Gecen hafta:61
Bu hafta:60.2
Fark:-800
Yuzde:%1.31
Mesaj sayim:+60
Hedefime ulasamadim kizlar ama buna da sukur,insallah siz guzel sonuclar alirsiniz
hayırlısıyla canimcanım rezervin azalmışsa hızlı bir şekilde hamile kalman lazım bende tedavi için gidiyorum ilaç kullandım iltihap varmış bide yumurta tembelliği bu pazartesi dr hamile kalman lazım dedi
Çok güzel canim tebriklerGünaydınlar
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 78.6
Fark -0.7 %882
Çok güzel canim tebriklergeçen hafta 94
bu hafta 92.5
fark %1,59
mesaj +50
spor +200
insallah canim7lerden kurtulmana az kaldı
daha ne olsun spor süperrcanım spor hergün 1bucuk ya da 2 saat spor yapıyorum 1 saati kesin zumba oluyor. yanında haftada 2 kere spining 2 kere plates 2 kere step değişiyor. tek cumartesi ya da pazar gidemiyorum.
adet dönemindesin biliyosun neden cıldırıyorsun toprakcım 1 haftaya 55 inde altına ineceksin canımmm gör bakmoralim çok bozuk fazla çıktım çıldırcamregl olcam şişlikten ayakabılarımı baglayamıyorum resmen ooofffffff
Kizlar kilo bildirimimi yapayim,
Gecen hafta:61
Bu hafta:60.2
Fark:-800
Yuzde:%1.31
Mesaj sayim:+60
Hedefime ulasamadim kizlar ama buna da sukur,insallah siz guzel sonuclar alirsiniz
Günaydın canlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 63
Fark 0.5
Oran 0,7874
Mesaj sayısı 30
Geçen hafta 64,3
Bu hafta 64
Fark 0.3
Oran 0.466
Mesaj sayısı 20+
Günaydınlar
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 78.6
Fark -0.7 %882
Maşallah kizlar tebriklerGecen hafta 90.6
Bu hafta 89.5
Eksi 1100
Mesaj +60
Spor 200 dakkadan fazla
Yuzde 1.21
geçen hafta 94
bu hafta 92.5
fark %1,59
mesaj +50
spor +200
Gunaydin kizlar
Geçen haftaki kilom: 72.7
Bu haftaki kilom: 72.4
Fark: 300 g(0.414)
Mesaj sayisi: 60+
Spor: 90 dk
Eki Görüntüle 1831609
Tebrikler kizlarmerhaba kızlar..
geçen hafta 78.1
bu hafta 77,6
fark 0.5
% 0,64
spor +200
mesaj 25
bu hafta çok az gitmişş. vücut alıştı sanırım. haftaya daha çok vermek için ne yapsam ya?
supersin kaptanim.Kızlar bu arada şu an sizlere koşu bandının üzerinden yazıyorum sabah sabah gözümü açar açmaz spora geldim :))
gayet guzel canim masallah.canım spor hergün 1bucuk ya da 2 saat spor yapıyorum 1 saati kesin zumba oluyor. yanında haftada 2 kere spining 2 kere plates 2 kere step değişiyor. tek cumartesi ya da pazar gidemiyorum.
regl donemi normal toprakcim sen umursamadan yoluna devam et haftaya hizla gider cunku sislikte iner.moralim çok bozuk fazla çıktım çıldırcamregl olcam şişlikten ayakabılarımı baglayamıyorum resmen ooofffffff
tatlım + çıkınca da yüzde hesaplıyor muyduk?supersin kaptanim.
gayet guzel canim masallah.
regl donemi normal toprakcim sen umursamadan yoluna devam et haftaya hizla gider cunku sislikte iner.
Noldu canım okulda hayrola?Ifade almaya devam ediyorlar simdide diger okulun idarecileri ifade veriyor onlarda geldi skildim valla gitselerde kurtulsak birsey yok hep sacma sapan iftiralar insan kendinden emin ama strese giriyor..
sıkıntı nedir canım?Ifade almaya devam ediyorlar simdide diger okulun idarecileri ifade veriyor onlarda geldi skildim valla gitselerde kurtulsak birsey yok hep sacma sapan iftiralar insan kendinden emin ama strese giriyor..
Güzel canim tebriklerGunaydin canlarim kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:78.5
Bu hafta:77.7
Fark:_800
Bu hafta cok inmems ama bnde regl olcam o yuzdn sanrm ama yine bunada sukur
Canim hesapliyoruz diye biliyormtatlım + çıkınca da yüzde hesaplıyor muyduk?
Allah kolaylık versin canimIfade almaya devam ediyorlar simdide diger okulun idarecileri ifade veriyor onlarda geldi skildim valla gitselerde kurtulsak birsey yok hep sacma sapan iftiralar insan kendinden emin ama strese giriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?