- 12 Nisan 2016
- 426
- 747
- 18
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.781
Canım şişlik iner sıkma canini ,menulerin güzel spor yapiyosunmoralim çok bozuk fazla çıktım çıldırcamregl olcam şişlikten ayakabılarımı baglayamıyorum resmen ooofffffff
Günaydın canımmGunaydin kizlarr
ben de + 300 çıktım hayatım haftaya toparlayalımGünaydın kızlar.hafta başında -300düm.bugün +300üm.çok dikkatli bir hafta geçirmeme rağmen böyle oldu.bugün yarın regl olucam etkisi varmıdır bilmiyorum.sonuç olarak sabitim 74.400.
Muhtemelen regl etkisidir canimGünaydın kızlar.hafta başında -300düm.bugün +300üm.çok dikkatli bir hafta geçirmeme rağmen böyle oldu.bugün yarın regl olucam etkisi varmıdır bilmiyorum.sonuç olarak sabitim 74.400.
Tebrikler canm kendi sayfana gir mesajlarim kisminda mesajlarini sayiyosun tek sayfada 20 var zaten 60dan fazlaysa saymiyoruz 60+ yaziyoruzben listeye girmiycem kaptanım ama yüzedelik yazmama gerek yok sanırım
geçen hafta:60
bu hafta:59
giden kilo:1
mesaj sayısını nerden bakıyoruz kızlar?ve sporu nasıl yazıyoruz anlayamadım
çok vermemişim düzensiz olduğumu farkettim.ama yine de mutluyuz
Tebrikler miroşumm.her hafta böyle takır takır gider inşGeçen hafta: 84.2
Bu hafta:83
Giden kilo 1.2
Oran 1.42
Mesaj sayım 60+
Günaydın canlar bugun yine hafiflemenin mutluluğunu yaşıyorum cok şükür ve bugun 3.cumam takima giriyorum sanırım INŞALLAH guzel bir sekilde sizlerle hedefime ulasirim bol eksiler diliyorum.
Hayırlı cumalar takımım
Tebrik ederim ortim.Günaydınlar
Geçen hafta 79.3
Bu hafta 78.6
Fark -0.7 %882
Süper canımmGecen hafta 90.6
Bu hafta 89.5
Eksi 1100
Mesaj +60
Spor 200 dakkadan fazla
Yuzde 1.21
Üzülme canım bende öyleyim.haftaya güzel vericez eminim.bi atlatalım şu reglyimoralim çok bozuk fazla çıktım çıldırcamregl olcam şişlikten ayakabılarımı baglayamıyorum resmen ooofffffff
Hiç asma güzel yüzünü haftaya çok güzel olacak.gülücükler atıcaz burdaben de + 300 çıktım hayatım haftaya toparlayalım
Gunaydin canlarim kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:78.5
Bu hafta:77.7
Fark:_800
Bu hafta cok inmems ama bnde regl olcam o yuzdn sanrm ama yine bunada sukur
Günaydın kızlar.hafta başında -300düm.bugün +300üm.çok dikkatli bir hafta geçirmeme rağmen böyle oldu.bugün yarın regl olucam etkisi varmıdır bilmiyorum.sonuç olarak sabitim 74.400.
Niye öyle oldu kuzum ?+ çıkınca hesaplıyo muyuz? hesaplıyosak nasıl hesaplıyoz
canım benim teşekkür ederim bitanesin.bu hafta yaptıgım squatları ağırlık kullanarak yaptım.akıllanmadım bi türlü.bi süre ağırlık çalışmayacaktım.hafif kas ağrım da var.spor hocam endişelenmememi söyledi.kasların şuan şişik onun ağırlıgı var dedi.bi de regl olcam karnım balon gibi..Hiç asma güzel yüzünü haftaya çok güzel olacak.gülücükler atıcaz burda
ağırşık çalıştım yine bacak kaslarımda şişkinlik var sanırım onun bi ağırlığı var ve regl olcam karnım 6 aylık hamile gibiNiye öyle oldu kuzum ?
Hesaplıyoruz Tabiki +0.3 yüzdeyi de hesaplıyorsun başına eksi yazıyorsun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?