Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9.TAKIM 465.ETAP***

masal3487(61/60.2/0.8/%1.31)
Bayankokosh (71.2///) 1. kez bildirimde bulunmadı
Semay25 (90.6/89.5/1.1/%1.21)
Yesilsarmasikk (72.7/72.4/0.3/%0.41)
eliya (81.2/80.4/0.8/%0.99)
narcicegi-21 (64.3/64/0.3/%0.47)
esmazc(79.3/78.6/0.7/%0.88)
kibileta(56.1/56.4/+0.3/%-0.53)
sonumud(63.5/63/0.5/%0.79)
Fittmiray (84.2/83/1.2/%1.43) yeni üye başlangıç 29 nisan,başlangıç kilo 85.5 hedef kilo 60
Zamannn35 (94/92.5/1.5/%1.60) yeni üye başlangıç 27 nisan başlangıç kilo 100.1,hedef kilo 65

9.takım genel ortalama %0.778

çok komikler ne kadar da ciddiye almışlar saçmalıkları ortada uğraşılması gereken bir yığın sorun varken onların ilgi alanı bir hayli ilginç...sıkma canını
inc3leme yspmak zorundalar ama cabuk bitirseler sevinecegim sonra bunu yapanlar dusunsunler.cok sukur okulda ogretmenden hizmetlisine herkes birlik beraberlik icinde.

sagol bitanem...darisi 7 lere ve tum isteyenlere.

Selam güzeller Nasılsıniz nasıl gidiyor çok özledim sizi :)
Pek vaktim olmuyor giremiyorum kk ya :)
bacimmmmm nerelerdesin mezun oldun bir gittin pir gittin ozlettin kendini arada gelde motivasyonumuzu artir.

bizde seni opuyoruz ablacim...

Kızlar Nasılsıniz
Gecen hafta 78. 5
Bu hafta 77.9
Fark -600
Regl olmadığım için pek gitmemiş
gayet guzel canim.

Harikasin masalimmm tebrikler

Tebrikler canimmm

Tebrikler canim

Tebrikler canimmm supersin

8li rakamlar hosgelmis darisi 7lere cok supersin canimmm tebrikler

Tebrikler ortagimmm
sagol canim.

Kizlar menüm
Sabah 8
Limonlu sicak su

8:30
1 bardak süt
1 ceviz
Yarim kk peynir

Saat 11:30
Yulaf ezmesi ceviz badem fındık incir
Yarım bardak süt

Saat 15
1 kivi

Saat 17:30
1 etli dolma
Salata
1 büyük kase yoğurt

Su 2 litre
Spor akşam yürüyüş yapicam yazarım.

Bugunun menusu ilk benden gelsin bakalm
9:39=1bardak sut 1yemk kasigi yulaf ezmesi
10:00=2 yumurta ve az peynirle yapilms omlet+3biber+domates+salatlk+4zeytin+1dilim cavdar ekmegi
13:00=1 tane kulahta dondurma+3kiraz
14:30=1tabak kiymali karnibahar+1kaseyogurt keten tohumlu
16:00=turk kahvesi
18:30=1 kepce yogurt corbasi+bol salata
2.5 litre su
Spor yok

spor disinda guzel kizlar onunla tam olacak....

Güzel Can'ım yürüyüşü de yap tam olsun

Güzel dondurma da kaçamak olmuş diyelim
Ama spor şart tatlım

Kizlar bu hafta bütün takımlar dökülmüş resmen Yüzde ler çok düşük.

Aynen haftaya coşacaklar kesin

Selam kızlar bir selam verip gideceğim haftasonu da yokum malum. Pazartesi görüşürüz artık. Bugün tartıldım kilom hala aynı yani 98. Ne yapsam kilo gitmiyo. Randevu almıştım bugün doktora gittim. Tahlillerim yapıldı. Tiroidlerim nerdeyse hiç çalışmıyormuş. Tefor ve b12 verdi yine. Yarından itibaren onlara başlıyorum. Diyetisyene gönderdi ama diyetisyen yoktu. Ben kendi diyetime devam edeceğim. Bakalım ilaçlarla birlikte nasıl bir değişim olacak. Hepinizi seviyorum kocaman öpüldünüz. Geçmişi okumaya vaktim olmadı pazartesi topluca okurum. Sağlıcakla kalın....

Eminim onlarla çok güzel vericeksin

Cok çok özür diliyorum bugün yazlığa geldik temizlik alışveriş derken unutmuşum bildirim yapmayı yine de bildirimi yapayım. Tekrar tekrar özür dilerim.
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 71.2
Yüzde 0
Mesaj sayısı 23
Spor 2 gün yürüyüş
Canım çok mahçubum size karşı bundan sonra daha dikkatli olurum @seydan94

Beni izne mi ayırdın canım

dikkatli olucağına inanmak ve güvenmek istiyorum lütfen odaklan tatlım 1 sarı kart almış oldun mesaj sayısına mazeretin olduğu için bişey demiyorum ama bu bildirim yapmama unutma gibi bişey olmasını haklı çıkarmıyor kilon sabit olabilir veya bazen herşeyi tam yaparsın artı çıkarsın başka nedenlerden dolayı inan gıkım çıkmaz aksine yardımcı olmaya çalışırım ama unutmak başka bişey ona kızarım anlaşmışızdır umarım beni yanlış anlama lütfen

Beni izne mi ayırdın canım

ayırmadım hayır bildirimde bulunmadı yazdım sadece bunu bugün söylediğim için geçerli değil ama bundan sonra olursa senin içinde herkes içinde geçerli

Tamam canım dikkat edeceğim haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…