- 5 Nisan 2016
- 581
- 1.416
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.881
Gunaydin canlarim kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:78.5
Bu hafta:77.7
Fark:_800
Bu hafta cok inmems ama bnde regl olcam o yuzdn sanrm ama yine bunada sukur
Olsun Sibelcim haftaya güzel bi eksi olur inşallah.Günaydın kızlar.hafta başında -300düm.bugün +300üm.çok dikkatli bir hafta geçirmeme rağmen böyle oldu.bugün yarın regl olucam etkisi varmıdır bilmiyorum.sonuç olarak sabitim 74.400.
Inşallah canım haftaya güzel bi eksi görürsün. Pazartesi benim de adetin 2. Günüydü ve bende +300dum. Çok skr indi. Seninde öyle olur tatlimben de + 300 çıktım hayatım haftaya toparlayalım
çok güzel canım. Hem 7 leri görmüş sayilirsin bence.. haftaya çok güzel olcak inş.Bu saate kadar bekledim belki ucundan 79 u görürüm diye ıı ıhhh olmadı bu haftada.
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 80.4
Fark -800
Yuzde 0.99
Mesaj +60
Spor +100
Eki Görüntüle 1831676
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu...
Olsun canım 600 gr da iyi TebriklerKızlar Nasılsıniz
Gecen hafta 78. 5
Bu hafta 77.9
Fark -600
Regl olmadığım için pek gitmemiş
Kizlar menüm
Sabah 8
Limonlu sicak su
8:30
1 bardak süt
1 ceviz
Yarim kk peynir
Saat 11:30
Yulaf ezmesi ceviz badem fındık incir
Yarım bardak süt
Saat 15
1 kivi
Saat 17:30
1 etli dolma
Salata
1 büyük kase yoğurt
Su 2 litre
Spor akşam yürüyüş yapicam yazarım.
Gayet güzel cnm. Dondurma da cumaya özel olmuşBugunun menusu ilk benden gelsin bakalm
9:39=1bardak sut 1yemk kasigi yulaf ezmesi
10:00=2 yumurta ve az peynirle yapilms omlet+3biber+domates+salatlk+4zeytin+1dilim cavdar ekmegi
13:00=1 tane kulahta dondurma+3kiraz
14:30=1tabak kiymali karnibahar+1kaseyogurt keten tohumlu
16:00=turk kahvesi
18:30=1 kepce yogurt corbasi+bol salata
2.5 litre su
Spor yok
Arkadaşlar menü
Sabah 9.00 1 kase mercimek çorbası
Öğle yiyemedim
Akşam 20.00 2kk peynir domates salatalık 5zeytin
Su 2,5lt
Spor yok ama yazlığı temizledik canımız çıktı
Canım yolda durduk çorba içtik akşam da halimiz kalmadı kahvaltı yaptıkaz sabah çorba akiam kahvaltı değişik olmuş
Ilaclari kullanmaya başla canım çok daha güzel olacak göreceksin. Bir çok arkadaşım var kullanan ve faydasını gördüler. Geçmiş olsun tatlımSelam kızlar bir selam verip gideceğim haftasonu da yokum malum. Pazartesi görüşürüz artık. Bugün tartıldım kilom hala aynı yani 98. Ne yapsam kilo gitmiyo. Randevu almıştım bugün doktora gittim. Tahlillerim yapıldı. Tiroidlerim nerdeyse hiç çalışmıyormuş. Tefor ve b12 verdi yine. Yarından itibaren onlara başlıyorum. Diyetisyene gönderdi ama diyetisyen yoktu. Ben kendi diyetime devam edeceğim. Bakalım ilaçlarla birlikte nasıl bir değişim olacak. Hepinizi seviyorum kocaman öpüldünüz. Geçmişi okumaya vaktim olmadı pazartesi topluca okurum. Sağlıcakla kalın....
canım ben çok unutkan bi insanım ve çevremdeki herkes de bilir. O yüzden korkuyorum unutursam diye. Aslında whatsapp grubundan unutanlara hatırlatabiliriz bugün hiç aklıma gelmedi ama öyle bir durum olursa ordan haberlesebiliriz..Cok çok özür diliyorum bugün yazlığa geldik temizlik alışveriş derken unutmuşum bildirim yapmayıyine de bildirimi yapayım. Tekrar tekrar özür dilerim.
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 71.2
Yüzde 0
Mesaj sayısı 23
Spor 2 gün yürüyüş
Canım çok mahçubum size karşı bundan sonra daha dikkatli olurum @seydan94
Hadi ya çok sevindim. geçen haftanın nerdeyse yarısı kadar bir yüzdeyle 1. Mi olduk şimdi. OleyyKızlarrrrrrr
Diğer takımlar bu hafta çok kötü
Bütün emek verenlere kocamannnn tebrikler
Bu hafta 1.yizzzzzzz
Çok sevindim kaptanım. Az az da olsa eksilerimiz ise yaradıKIZLARRRRRRR !!! bu hafta birinciyiz gençler hepinizi tek tek tebrik ederimmm
bütün takımlar çökmüüüş ve biz 1. olmuşuuuuuzzzzzz
Evet ya herkes de bi duraklama vardı demek ki ve bu hafta herkes iyi bi eksi görmek istiycek. Inşallah yine güzel eksiler gelir bizdenkızlar bu hafta dikkat herkes kesin çok kasıcak çok iyi dereceler gelceeeeeeek haftasonu kaçamaklarından uzak duralım
Afiyet olsun cnm.yogun bi gün gecirmissiniz belli. Öğlen yiyememene rağmen akşam abartmamissin çok az yemissin Tebrikler.Arkadaşlar menü
Sabah 9.00 1 kase mercimek çorbası
Öğle yiyemedim
Akşam 20.00 2kk peynir domates salatalık 5zeytin
Su 2,5lt
Spor yok ama yazlığı temizledik canımız çıktı
Canım tele bakamadım hiç bugün eşim bile bana ulaşamayınca babamı aramış. Şimdi işim biter şimdi biter diye diye akşamı ettim annem sen hiç yemek yemedin süt veriyorsun deyince kilo bildirimi aklıma geldi. Aslında bu iki haftadır da bahar temizliği misafir oydu buydu derken hayatın akışına çok kaptırdım kendime zaman ayırmayı unuttum burayı da unutuyordum inşallah daha iyi olur artık. İlgilendiğin için teşekkür ederim canımIlaclari kullanmaya başla canım çok daha güzel olacak göreceksin. Bir çok arkadaşım var kullanan ve faydasını gördüler. Geçmiş olsun tatlım
canım ben çok unutkan bi insanım ve çevremdeki herkes de bilir. O yüzden korkuyorum unutursam diye. Aslında whatsapp grubundan unutanlara hatırlatabiliriz bugün hiç aklıma gelmedi ama öyle bir durum olursa ordan haberlesebiliriz..
Hadi ya çok sevindim. geçen haftanın nerdeyse yarısı kadar bir yüzdeyle 1. Mi olduk şimdi. Oleyy
Çok sevindim kaptanım. Az az da olsa eksilerimiz ise yaradı
Evet ya herkes de bi duraklama vardı demek ki ve bu hafta herkes iyi bi eksi görmek istiycek. Inşallah yine güzel eksiler gelir bizden
inşallah canim benimmSupersin canimmmm MASALLAH buarada hayirli olsunnnn ikimiz ayni anda takima girdikkk ugur getirsin
Tebrikler canimmm
Yarim kilo az degil canım bence gayet iyi tebrikler
Tebrikler canim
Ortagim harika 800 gr az degilki 100 gram 100 gramdir tebrik ediyorum kuzumm
En azindan almamissin canim ben regli oldugum zamanlar 1 bucuk kilo fazla cikiyorurm INŞALLAH cumaya denk gelmezsen yinede sabittsin regliden somra inersin Tebrikler
Sende obur hafta gorursun kuzum uzulme 7lere ne kalmis tebrikler
Regliden bitanem uzme kendini haftaya super gider
afiyet olsun canım gayet güzelKizlar menüm
Sabah 8
Limonlu sicak su
8:30
1 bardak süt
1 ceviz
Yarim kk peynir
Saat 11:30
Yulaf ezmesi ceviz badem fındık incir
Yarım bardak süt
Saat 15
1 kivi
Saat 17:30
1 etli dolma
Salata
1 büyük kase yoğurt
Su 2 litre
Spor akşam yürüyüş yapicam yazarım.
afiyet olsun canimBugunun menusu ilk benden gelsin bakalm
9:39=1bardak sut 1yemk kasigi yulaf ezmesi
10:00=2 yumurta ve az peynirle yapilms omlet+3biber+domates+salatlk+4zeytin+1dilim cavdar ekmegi
13:00=1 tane kulahta dondurma+3kiraz
14:30=1tabak kiymali karnibahar+1kaseyogurt keten tohumlu
16:00=turk kahvesi
18:30=1 kepce yogurt corbasi+bol salata
2.5 litre su
Spor yok
canimm ilaclarla düzene girecek inşallah ve hizla kilo vereceksinSelam kızlar bir selam verip gideceğim haftasonu da yokum malum. Pazartesi görüşürüz artık. Bugün tartıldım kilom hala aynı yani 98. Ne yapsam kilo gitmiyo. Randevu almıştım bugün doktora gittim. Tahlillerim yapıldı. Tiroidlerim nerdeyse hiç çalışmıyormuş. Tefor ve b12 verdi yine. Yarından itibaren onlara başlıyorum. Diyetisyene gönderdi ama diyetisyen yoktu. Ben kendi diyetime devam edeceğim. Bakalım ilaçlarla birlikte nasıl bir değişim olacak. Hepinizi seviyorum kocaman öpüldünüz. Geçmişi okumaya vaktim olmadı pazartesi topluca okurum. Sağlıcakla kalın....
süper cok sevindimmmKızlarrrrrrr
Diğer takımlar bu hafta çok kötü
Bütün emek verenlere kocamannnn tebrikler
Bu hafta 1.yizzzzzzz
süper canimmm spor da harika olmuşMenü
8.00
1 Kıymalı yumurta
6 zeytin 2 kk peynir
1 ince dilim koy ekmeği
12.30
Bir avuç kuruyemiş
17.30
1 kase yoğurt çorbası
3 kaşık makarna
Büyük bi kase yoğurt
Su 2 litre
1000 ip ve 1 saat 10 dk tempolu yürüyüş
Menümİyi aksamlar hanimlar nasilsiniz ben cok iyiyim bir haftalik emeklerimin karsiligini aldim veee 3 kilo verdim cok mutluyum coook
Gözün aydin canimm süpersinİyi aksamlar hanimlar nasilsiniz ben cok iyiyim bir haftalik emeklerimin karsiligini aldim veee 3 kilo verdim cok mutluyum coook
afiyet olsun canım güzel menünİyi akşamlar canlarım
08.30 zencefilli limon çayı
10.00 1 yk köy peyniri, 3 ceviz büyüklüğünde domates, salatalık, maydanoz
12.00 1 elma
13.00 1 avuç kuru üzüm
16.00 elma
18.30 ıspanak haşlama ve yoğurt, 1 kase tarhana çorbası
3 lt su
40 dk yürüyüş
Menün de cok güzel canim afiyet olsunMenüm
Sabah 9.30
Cavdar ekmegiyle dereotlu tost
Sekersiz cay
Salatalik domates
Araögün:1kase yogurt
Öglen 14:00
Zeytinyagli taze fasülye
Yogurtlu brokoli
Aksam 19:00
tavuk izgara
Salata
2litre su
bugün spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?