- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.521
Afiyet olsun canım çok güzel.
Hakkında hayırlısı olsun gorumcenin. canım çok üzüldüm
Allah kabul etsin Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Hayatım tarif söyle 3 yemek kaşıgi yogurt 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı tarçın karıştırıp yemekten yarım saat önce aç karnına yiyorsun. Haftada 2 gün 3 öğün olacak. Ben haftada 2 kez 1 veya 2 öğün yiyorum. Dene bence iyi sonuç alırsın inşallah.
Arkadaşım gidiyor bir özel hastaneye memnun bende ona giderim belki p.tesi kontrolü var bakayım yine memnun kalicak mi ona göre giderim. Amacım yağ kas su oranına baktirmak ve takip edebilmek. 4 sene önce bir eczanede ucretsiz analiz yaptirmistim bir dsha mi gitsem acabagerçi 600 liralık gözlük aldım diye ücretsiz yapmış olabilirler
Harikasın tatlım yürüyüşte on numara olmuş
kafanda oluşan birseyler varsa tmm dir. Benim omuzlardaki hafif dantel detayi çok hoşuma gidiyor uygunsa senin için düşün derim.
Benim mobilyalarım da kahverengi köyü ceviz diyim yatak ortum gül kurusu guzel duruyor bence şimdi yeni berjer ler yaptırıyorum koltuklarım deve tüyü ve kahve rengi berjer ler yeşil ve gül kurusu olucakyeMek TAKİMİMDA koyu CEVİZ. Bu arada Mobilyacı kızıyim
Ölçü için dimi,aslında gidebilir,ama ölçüyü siz alinda diyebilir
Sağolasın canim güvenmek zorundayım ama görünce dayanamıyorum işte icim yanıyo ister istemez acaba oluyo ins duzelecek bütün kalbimle istiyorum bunu
yok canım olabilir dikkat etmemişsindir sorun değil.yine dikkat ederim tahıl yememye:)Kusura bakma canim dün girmeyince sanki bugün gibi algiladim demekki ,ama sen yinede tartidan iki gün öncede tahıl yeme,tahıl için en uygun gunler cuma yada pazartesi kuzum
çok teşekkür ederim deniycem canımAfiyet olsun canım çok güzel.
Hayatım tarif söyle 3 yemek kaşıgi yogurt 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı tarçın karıştırıp yemekten yarım saat önce aç karnına yiyorsun. Haftada 2 gün 3 öğün olacak. Ben haftada 2 kez 1 veya 2 öğün yiyorum. Dene bence iyi sonuç alırsın inşallah.
Canım insallah güzel bir baslangic olsun senin içinKizlar merhaba dayimin vefatindan sonra toplanmak biraz zor oldu ama araniza donucem. Bugun dogum gunumdu son kacamagimi yaptim yarindan itibaren daha guzel bir hayata adim aticam ins. Hep bahanelerle ilerledim.bu sefer ins. Aksilik cikmazsa devami gelicek. Pilates topumu sisirdim. Cemberimi cikardim uygulamalari videolari indirdim pazarteso basliyorum zaten 3 gundur yuruyuse gidiyorum aksamlari hayat daha guzel olacak ins.
Güzel canim afieyt olsunCok geç saatlere kaldım bugün. Menumu hemen yazayım. Yarın da artık yazılanları okurum.
8.00
peynirli yumurta yaklaşık 3 kaşık kadar
Bol salatalık domates dereotu
12.30
1ksse yoğurt
1 muz
5 fındık 2 badem
17.30
Bol salata
1 kase yoğurt
yarım kase yoğurt çorbası
Su 2.5 litre
Spor yok
Bence güzel canim tebrikelrgeçen hafta:59
güncel kilo:58,2
giden kilo: -800
çok az vermişim yaaa
Supersin cani tebriklerGünaydın
Gecen hafta 78.6
Bu hafta 77.4
Fark 1.2 %1.538
Çok güzel canim 64 sun inanamıyorum süper ,iyi tatillerGeçen hafta 64
Güncel kilo 64
Giden -1000
Yüzde 1.562
Spor +200
Mesaj özür dilerim
canım ne güzel işte doktorlar güzel geçti demiş. Her şey güzel olacak inan... dualarımiz sizinleTeşekkür ederim canim ya iyi demek istiyorum ama bende bi paratonerlikmi var ne anlayamadım ameliyatimiz guzel geçti basarili dedi dr ama bi hafif yuz felci durumu var buda bizi cok uzuyor gülerken ve ağlarken dudakları bi tarafa kayıyor dr geçecek ama zaman lazım diyor ama bebeğim i o şekilde görmek bizi mahvediyor artik keşke demek istemiyorum ama iyimi oldu kotumu anlamadım tabi haxiranon 7sinde dış cihaz takilcak ise yariycak cok güzel duyacak diyor ama tabi yaşamadan bilemiyoruz sürekli beklenmedik şeyler yaşadığım icin umut etmekten korkmaya başladım cunku umut beklerken hayal kurarken bir dumur daha yasiyorum umarim bu son aci ve üzüntü olur ve gerçekten bixim içinde bahar gelir güzel günler gorururuz yinede hamdolsun rabbim bugunumuzu aratmasin
Geçmiş olsun canım.. menu gayet güzel. Tam hasta menüsü olmuş tavuk suyu çorba filanMerhaba canlarim Dun giremedm grip oldumanneme gttim dinlenmeye dunku menumu yazayim
9:30=2 yumrtayla yapilms peynirli omlet+5 zeytin+yarim dilim cavdar
13:00=1dilim kavun
14:30=1 kepce limonlu tavuk suyuna corba+1kase yogurt
19:00=1kepce tavuk suyu corbasi+salata+yarim dilim cavdar
21:00=sade sodaya limon sıkıp ictm spor yok yattim butun gun 2 litre su ictm
Ben icinde pirinc var sandim canim yoksa skinti degil aksine saglikliKabak dolması etliydi canım pirincte yoktu ama hangi acidan kabak dolmasi sakincali ki bileyimde bir daha ona göre dikkat edeyim
Afiyet olsun cnm çok guzelDünden beri yazmaya vaktim olmadı kızlar 19 mayıs tatil olunca kendimi temizliğe verdim bitti çok şükür.dün neler yedim yazayım
08:00
1 dil.tb ekmeği
2 kk peynir
4 zeytin
Çay
12:30
7 kaşık barbunya
1 dil tb ekmeği
15:00
1 elma
1 avuç leblebi
18:00
1 kepçe yoğurt çorbası
Kabak,patlıcan kavurması
Yoğurt
Su2.5 lt
Spor Leslie 3 mil
Çok güzel tatlım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir.
Domates salatalık
2 zeytin.2 ceviz.maydanoz
17.15
200 gram kadar haş.tavuk gögsü
Salata.4 tane közlenmiş biber
1 kase yoğurt
Acıkırsam 8e doğru 6 7 tane fındık yerim
2 litre su.200 ip atlama
Birazdanda sahile yürüyüşe:))
Insallah canim ya insallah.Merak etme bu ramazan öyle olmicaaaaawk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?