Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım benim de babamın asker arkadaşı çok yakın arkadaşı mobilyacı o yapıcak mobilyalarımızı hepsi ceviz olucak koyu
güzel bence renkler

Sağolasın canim güvenmek zorundayım ama görünce dayanamıyorum işte icim yanıyo ister istemez acaba oluyo ins duzelecek bütün kalbimle istiyorum bunu

tatlım güven doktorlara düzelicek bitanem nolur bol bol dua et annenin duası kabul olur evladına sakın negatif düşünme çocuk etkilenir

Kusura bakma canim dün girmeyince sanki bugün gibi algiladim demekki ,ama sen yinede tartidan iki gün öncede tahıl yeme,tahıl için en uygun gunler cuma yada pazartesi kuzum
yok canım olabilir dikkat etmemişsindir sorun değil.yine dikkat ederim tahıl yememye:)
çok teşekkür ederim deniycem canım

Canım insallah güzel bir baslangic olsun senin için
Güzel canim afieyt olsun

canım ne güzel işte doktorlar güzel geçti demiş. Her şey güzel olacak inan... dualarımiz sizinle

Geçmiş olsun canım.. menu gayet güzel. Tam hasta menüsü olmuş tavuk suyu çorba filan

Afiyet olsun cnm çok guzel

Çok güzel tatlım afiyet olsun

Gunaydin kizlar veremedim kilo bu hafta artı olmaktan korkuyordum ,pazartesi çok olunca çok şükür değilim,insalah bundan sonra farklı olcak benim için,haziranın başına 6 li sayıları görmek için elimden geleni yapicam insalalh

Geçen haftaki kilom: 72.4
Bu haftaki kilomz: 72.3
Fark: 100 g ( %0.138)
Mesaj sayisi:60+
Spor: 30dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…