Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım

Kızlar bu arada Balayı otelimizi de ayarladık bugün 24 temmuzda gidicez inşallah düğünün ertesi günü
hayırlı olsun canım

Menü

07.30 1 yumurta,1 dilim tb,peynir,domates ,salatalık
10.30 3 hurma
14.30 1 kepçe çorba,1 kase yoğurt,1 tabak sebze yemegi
17.00 3 dilim yağsız kabak mucver

3 litre su,500 ip
afiyet olsun güzel menü

afiyet olsun menün süper. .

afiyet olsun Toprak

afiyet olsun canim menün çok güzel

Saol cnm bizde de iki cocuk da hasta. Kizin 4.gun ates hala devam ediyo. Bugunde baska doktora goturduk bakalim. Iyi olsunlar da bizde iyi olalim
Canım allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun
Gunaydin canlarim dun aksam gec saatte aciktm 1 kepekli galeta yedim erken kapatmstm menuyu mide bulantisindan dolayi.bugunde bel agrim var asiri.regl haftam şiştm cok fena cumaya kadar iner umarim
Canım a ciktiginda önce ayranı dene

miraycim herzaman ki gibi

Allah yardimciniz olsun Rabbim hep iyilerle karsilastirsin inşallah

Dun
Iftar
1 hurma
5 kuruuzum
Marul
Yesillik
Peynir
Tavuk Sote
Su 2 litre
Spor yok.malesef
afiyet olsun

Bugun
Saat 11.30
Yumurta haslamasi
Peynir
Ceviz 4 adet
1 cay kasigindan az bal
Saat 20.30
Salata
Yogurt
2yk kadar patlican yemegi
afiyet olsun canim

Menüm
09:30 2 haşlanmış yumurta 1 kasik lor peyniri domates salatalik
12:00 sade Türk kahvesi yaninda 1 kuru incir
16:00 5 köfte bol salata az cacık
2.5 lt su
7 km yürüyüş

Ben duydum burda biri denemiş gerçekten ise aramış üstelik oyle aman aman da kismamis yemesinden,haftada 3 gün yapmis
mukemmelsin kuzum
Canım 3 kaşık bulgur 1,5 dilim ekemk yapar,aslında fasulye varmış gerek yokmus yani ,fasulyeyi 1-2 kaşık arttırıp ,yoğurt ekleyip yemeyebilirdin
Çok güzel menü elifim

Süper canim
Güzel menü zeynepcim,bu hafta akşamları aynıydı genelde senin,bekledigin gibi gitmezse kilolar ,bence akşamı ogleyle değiştir
Güzel canim afieyt olsun

Çok güzel canim,ip atlatikca kolaylaşıyor devam et
afieyt olsun canim ,geçmiş olsun
Menüm 08:00 2 yumurta 1 corba kasigi yulaf kepegi ile krep
13:00 1 kase sehriye corbasi 3 kasik yogurt
15:00 sade kahve 1 gunkurusu kayisi
18:00 3 küçük etli kabak dolmasi 1 kase yogurt
2.5 lt su
5 km yürüyüş
Güzel olmuş canim afieyt olsun
afiyet olsun canim porsiyonlarin biraz fazla olmuş sanki..
benim baştan beri böyle canim genelde az yemiyorum ,yoksa kaçamak yapıyorum

Kamilecim lutfen güzel düşün,hayırlı günlerin içindeyiz çok güzel olcak insallah,dr lara güven canim
geçmiş olsun kuzum ,menüde güzel

Canım barbuny,yanına ekmek,leblebi perşembe için cok ta iyi olmamış,yarına yansimasin diyelim
Kabak dolması etliydi canım pirincte yoktu ama hangi acidan kabak dolmasi sakincali ki bileyimde bir daha ona göre dikkat edeyim
dolma deyince direk pirinç var izlenimi veriyo canim ,küçük ve etli dediğin için bende pirinç çok azdır heralde diye düşünmüştüm ,haklı aslında zeynep
persembe icin çok güzel canim

kızlar yatak odası için renk önerisi olan var mı ? Eşyalar kahve tonlarında olucak
Ben pembe yi severim seydacim,benimkide pembe yoğunluklu zaten güzel oluyo bence
nohut geç saatte ve perşembeye olmamış onun dışında gzuel canim
Acaba açık yeşil mi yapsam yatak odasını kahverengi mobilyalarla da uyar sanki
pembe yi de kullan aralarda ,oturma odamda oyle çünkü kahverengi mobilya,pembe ,yeşil,inanilmaz butunluyo

tatlım bildirim yap ama lütfen

olabilir canım renk olarak benimki pembeyi asla kabul etmez ama minik şeylerde olabilir ben salonu çok açık turuncu seçtim çok uçuk bir renk

tatlım her bünye aynı olmaz ona bakarsan hergün fast food yiyen insanlar var tığ gibi kendini kendinle kıyasla

fırında mı mücver
Fırında canim
kızlar ya gelinliğinizi nasıl seçtiniz gerçekten çok zoooooooorrrr
seçimi güzel yapamadım canim o yüzden iğrenç oldu benimki,sana sadece su öneriyi yapabilirim,ınan modelden çok kumaş önemli kumaşı çok gzurl olsun,birde ne düşünüyorsun bilmiyorum ama çok kabarık olsun bence ,çünkü hayatında giyecegin tek kabarık elbise ,prenses olmanın tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…