Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok canım perşembe yemeğim değil benim bu menü çarşamba bugünkü menümde bişey yok bi.sabah bi.de akşam yedim nerdeyse

kumaşı iyi kullanıcaklarından şüphem yok ama model de kararsız kalıyorum üst kısmında özellikle kabarık olcak zaten tam prenses değil ama bayağa kabarık istiyorum onda kesinim

Afiyet olsun canim
Çok güzel canim

Yine super canim
Canım yaa sıkıntı iste,allah yardımcısı olsun kizinizin
Bugun
Saat 11.30
Yumurta haslamasi
Peynir
Ceviz 4 adet
1 cay kasigindan az bal
Saat 20.30
Salata
Yogurt
2yk kadar patlican yemegi
persmmbe için güzel canim ,yarın yüzünü guldurur insalalh
Dun
Iftar
1 hurma
5 kuruuzum
Marul
Yesillik
Peynir
Tavuk Sote
Su 2 litre
Spor yok.malesef
allah kabul etsin güzel iftar ,hrrsy var

dantel istiyorum uçlarında ve üstte kabarık istiyorum saten üstü tül olcak falan aslında oturdu kafam da ama tek sıkıntı üst kol kısmı konusunda kararısızm
antalya da tatlım evet bizimde 23 temmuz olcak :)))

yok canım perşembe yemeğim değil benim bu menü çarşamba bugünkü menümde bişey yok bi.sabah bi.de akşam yedim nerdeyse
Kusura bakma canim dün girmeyince sanki bugün gibi algiladim demekki ,ama sen yinede tartidan iki gün öncede tahıl yeme,tahıl için en uygun gunler cuma yada pazartesi kuzum

Kizlar merhaba dayimin vefatindan sonra toplanmak biraz zor oldu ama araniza donucem. Bugun dogum gunumdu son kacamagimi yaptim yarindan itibaren daha guzel bir hayata adim aticam ins. Hep bahanelerle ilerledim.bu sefer ins. Aksilik cikmazsa devami gelicek. Pilates topumu sisirdim. Cemberimi cikardim uygulamalari videolari indirdim pazarteso basliyorum zaten 3 gundur yuruyuse gidiyorum aksamlari hayat daha guzel olacak ins.

Çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim

Canim benim Rabbim tez vakitte sifasini versin Inşallah doktrlarda duzelck diyosa duzelir mutlaka uzulme demek bize kolay biliyorum ama sabret canm hepsi duzelir Allahin izniyle

hepinize cok tesekkur ederim kizlar ins temennileriniz dua yerine gecer kabul eder rabbimde bizede mutlu olmak duser allah razı olsun hepinizden

Kamilecim lutfen güzel düşün,hayırlı günlerin içindeyiz çok güzel olcak insallah,dr lara güven canim

geçmiş olsun kuzum ,menüde güzel
Sağolasın canim güvenmek zorundayım ama görünce dayanamıyorum işte icim yanıyo ister istemez acaba oluyo ins duzelecek bütün kalbimle istiyorum bunu

Afiyet olsun canım çok güzel.

Hakkında hayırlısı olsun gorumcenin. canım çok üzüldüm

Dun
Iftar
1 hurma
5 kuruuzum
Marul
Yesillik
Peynir
Tavuk Sote
Su 2 litre
Spor yok.malesef
Allah kabul etsin Afiyet olsun canım.

Bugun
Saat 11.30
Yumurta haslamasi
Peynir
Ceviz 4 adet
1 cay kasigindan az bal
Saat 20.30
Salata
Yogurt
2yk kadar patlican yemegi
Afiyet olsun canım.

Haftada 1- 2 yetiyor değil mi sen hangi saatler yiyorsun bir de ölçüleri nasıl baharatların.şifa ols
Hayatım tarif söyle 3 yemek kaşıgi yogurt 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı tarçın karıştırıp yemekten yarım saat önce aç karnına yiyorsun. Haftada 2 gün 3 öğün olacak. Ben haftada 2 kez 1 veya 2 öğün yiyorum. Dene bence iyi sonuç alırsın inşallah.

Arkadaşım gidiyor bir özel hastaneye memnun bende ona giderim belki p.tesi kontrolü var bakayım yine memnun kalicak mi ona göre giderim. Amacım yağ kas su oranına baktirmak ve takip edebilmek. 4 sene önce bir eczanede ucretsiz analiz yaptirmistim bir dsha mi gitsem acaba gerçi 600 liralık gözlük aldım diye ücretsiz yapmış olabilirler

Menüm
09:30 2 haşlanmış yumurta 1 kasik lor peyniri domates salatalik
12:00 sade Türk kahvesi yaninda 1 kuru incir
16:00 5 köfte bol salata az cacık
2.5 lt su
7 km yürüyüş
Harikasın tatlım yürüyüşte on numara olmuş

kafanda oluşan birseyler varsa tmm dir. Benim omuzlardaki hafif dantel detayi çok hoşuma gidiyor uygunsa senin için düşün derim.

uyumlu olsun ama direk tutsun istemiiyorum boğar odayı oda geniş ve ışık alan bir oda aslında gül kurusu olabilir
Benim mobilyalarım da kahverengi köyü ceviz diyim yatak ortum gül kurusu guzel duruyor bence şimdi yeni berjer ler yaptırıyorum koltuklarım deve tüyü ve kahve rengi berjer ler yeşil ve gül kurusu olucak yeMek TAKİMİMDA koyu CEVİZ. Bu arada Mobilyacı kızıyim

Son düzenleme:
kararını vermişsin bize destek olmak düşer tatlım p.tesiyi bekleme bence

suyun az olmuş Kübra cım. Bence merdiven inip çıkmakta spor sayılır

Super menü süper spor harikasın sen.

Cok geç saatlere kaldım bugün. Menumu hemen yazayım. Yarın da artık yazılanları okurum.
8.00
peynirli yumurta yaklaşık 3 kaşık kadar
Bol salatalık domates dereotu

12.30
1ksse yoğurt
1 muz
5 fındık 2 badem

17.30
Bol salata
1 kase yoğurt
yarım kase yoğurt çorbası

Su 2.5 litre
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…