- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.501
Haklısın aslındatatlım her bünye aynı olmaz ona bakarsan hergün fast food yiyen insanlar var tığ gibi kendini kendinle kıyasla
bence de gülkurusu çooookkk hoş olur tatlım.ya da fazla koyu olur demessen bordo da çok hoş olur
yok canım perşembe yemeğim değil benim bu menü çarşamba bugünkü menümde bişey yok bi.sabah bi.de akşam yedim nerdeyseCanım barbuny,yanına ekmek,leblebi perşembe için cok ta iyi olmamış,yarına yansimasin diyelim
dolma deyince direk pirinç var izlenimi veriyo canim ,küçük ve etli dediğin için bende pirinç çok azdır heralde diye düşünmüştüm ,haklı aslında zeynep
persembe icin çok güzel canim
Fırında canim
seçimi güzel yapamadım canim o yüzden iğrenç oldu benimki,sana sadece su öneriyi yapabilirim,ınan modelden çok kumaş önemli kumaşı çok gzurl olsun,birde ne düşünüyorsun bilmiyorum ama çok kabarık olsun bence ,çünkü hayatında giyecegin tek kabarık elbise ,prenses olmanın tadını çıkar
Afiyet olsun canimMerhaba kızlar
Sabah 11.00 1 tabak maş çorbası 1galeta 1 bardak ayran 2acı biber
Ara 3 hurma 2 ceviz
Öğle 15.00 3yk çökelek 1 bardak sütlü kahve
Akşam 17.30 1 haş kabak üzerine sarımsaklı yoğurt
Ara daha karnım acıkmadı acıkırsa sütlü kahve içerim ya da ayran
Su 1,5
Spor yok ama bugün farkettim burdaki evde 17 merdiven var ve ben nerdeyse 20 kere belki daha fazla inip çıkıyorum o spor sayılmaz mı :)))
Çok güzel canimiyi akşamlar çıtırrrlar
9.00 sirkeli sıcak su
9.15 1 portakal
10.00 2 yumurtayla yaptıgım beyaz peynirli omlet,1 zeytin.marul
14.00 biberli domatesli tavuk sote 4 kaşık.2 kaşık yoğurt
17.00 yarım bardak yarım yağlı süt
19.00 1 parça tavuk but, koca bir kase karışık salata.5 kaşık oğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve tarçın.
2,5 litre su
6 km yürüyüş (1 saatten fazla)
Yine super canimSabah(10.00)
Menemen( 3 yemek kasigi)
1 dilim tahil ekmek
1 yemek kasigi lor peyniri
1 salatalık
Öğlen(14.00)
Firinda kanat (3 adet )
1 kase marol salatasi
1 bardak ayran
Ara öğün(16.00)
Şekersiz Türk kahvesi
Aksam(18.00)
1 kase ispanak corbasi
1 kase yoğurt
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
Canım yaa sıkıntı iste,allah yardımcısı olsun kizinizinIyi aksamlar arkadaslar dun aksam acilen yola ciktik yegenimiz bi soysuza denk geldi gorumceme geldik bosanacaklar onlarla ugrasiyoruz dun o yuzden giremedim gece 2 ye dogru vardik sabah uyuyabildik.pazar donecegiz o yuzden sadece menulerimi yazip cikayim kusuruma bakmayin
persmmbe için güzel canim ,yarın yüzünü guldurur insalalhBugun
Saat 11.30
Yumurta haslamasi
Peynir
Ceviz 4 adet
1 cay kasigindan az bal
Saat 20.30
Salata
Yogurt
2yk kadar patlican yemegi
allah kabul etsin güzel iftar ,hrrsy varDun
Iftar
1 hurma
5 kuruuzum
Marul
Yesillik
Peynir
Tavuk Sote
Su 2 litre
Spor yok.malesef
Hadi hayırlısı canım heyecan dorukta gibibenimde evlilik yıldönümüm 22 temmuz. Temmuz güzeldir. Antalya dami balayiniz.
canım giyceksin cikarcaksin tekrar tekrar ve o gelinlik zaten seni bulucakiçine since ve işte bu diycek sin. Sakın giyinip çıkarmaktan bıkma kafanda az çok birseyler vardır.
@seydan94 mobilya kahverengiyse dediğin gibi yeşil olur birde gül kurusu hoş oluyor. Ama eger tonlari tutsun istersen cappuccino da olur.
Turuncuda çok tatlı güle güle oturunolabilir canım renk olarak benimki pembeyi asla kabul etmez ama minik şeylerde olabilir ben salonu çok açık turuncu seçtim çok uçuk bir renk
Turuncuda çok tatlı güle güle oturun
Kusura bakma canim dün girmeyince sanki bugün gibi algiladim demekki ,ama sen yinede tartidan iki gün öncede tahıl yeme,tahıl için en uygun gunler cuma yada pazartesi kuzumyok canım perşembe yemeğim değil benim bu menü çarşamba bugünkü menümde bişey yok bi.sabah bi.de akşam yedim nerdeyse
Ölçü için dimi,aslında gidebilir,ama ölçüyü siz alinda diyebilirteşekkür ederim tatlım inşallah hayır bir de ev çok uzak burdan oraya perdeci gider mi hiç bilmiyorum yarın gidip konuşcam bu düğün öncesi gidip gelmek çok zor oluyor bana
Canım benim üzülme dr düzelicek dediyse inan ve umut etmeye devam et dua et Rabbim duaları geri çevirmez. Seni çok iyi anlıyorum evlat için insanın Ciğerleri yanıyor inşallah Rabbim kuzuma çok güzel yazılar yazmıştır çabucak iyileşir ve annesinin yüzünü güldürur. Dediğin gibi Allah bugunumuzu aratmasin. Herşey Güzel olucak canım güçlü ol kalbim dualarim sizinle.
Çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim
Canim benim Rabbim tez vakitte sifasini versin Inşallah doktrlarda duzelck diyosa duzelir mutlaka uzulme demek bize kolay biliyorum ama sabret canm hepsi duzelir Allahin izniyle
hepinize cok tesekkur ederim kizlar ins temennileriniz dua yerine gecer kabul eder rabbimde bizede mutlu olmak duser allah razı olsun hepinizdenAllahım sifalar versin güzel yavruya ..gönlünü ferah tut canım hayırlısıyla tez vakitte sağlığına kavuşur ınşallah. .sizde bugunlerinizi çok zordu ama geldi geçti çok şükür diye anarsiniz
Sağolasın canim güvenmek zorundayım ama görünce dayanamıyorum işte icim yanıyo ister istemez acaba oluyo ins duzelecek bütün kalbimle istiyorum bunuKamilecim lutfen güzel düşün,hayırlı günlerin içindeyiz çok güzel olcak insallah,dr lara güven canim
geçmiş olsun kuzum ,menüde güzel
Afiyet olsun canım çok güzel.Sabah(10.00)
Menemen( 3 yemek kasigi)
1 dilim tahil ekmek
1 yemek kasigi lor peyniri
1 salatalık
Öğlen(14.00)
Firinda kanat (3 adet )
1 kase marol salatasi
1 bardak ayran
Ara öğün(16.00)
Şekersiz Türk kahvesi
Aksam(18.00)
1 kase ispanak corbasi
1 kase yoğurt
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
Hakkında hayırlısı olsun gorumcenin. canım çok üzüldümIyi aksamlar arkadaslar dun aksam acilen yola ciktik yegenimiz bi soysuza denk geldi gorumceme geldik bosanacaklar onlarla ugrasiyoruz dun o yuzden giremedim gece 2 ye dogru vardik sabah uyuyabildik.pazar donecegiz o yuzden sadece menulerimi yazip cikayim kusuruma bakmayin
Allah kabul etsin Afiyet olsun canım.Dun
Iftar
1 hurma
5 kuruuzum
Marul
Yesillik
Peynir
Tavuk Sote
Su 2 litre
Spor yok.malesef
Afiyet olsun canım.Bugun
Saat 11.30
Yumurta haslamasi
Peynir
Ceviz 4 adet
1 cay kasigindan az bal
Saat 20.30
Salata
Yogurt
2yk kadar patlican yemegi
Hayatım tarif söyle 3 yemek kaşıgi yogurt 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı tarçın karıştırıp yemekten yarım saat önce aç karnına yiyorsun. Haftada 2 gün 3 öğün olacak. Ben haftada 2 kez 1 veya 2 öğün yiyorum. Dene bence iyi sonuç alırsın inşallah.Haftada 1- 2 yetiyor değil mi sen hangi saatler yiyorsun bir de ölçüleri nasıl baharatların.şifa ols
Arkadaşım gidiyor bir özel hastaneye memnun bende ona giderim belki p.tesi kontrolü var bakayım yine memnun kalicak mi ona göre giderim. Amacım yağ kas su oranına baktirmak ve takip edebilmek. 4 sene önce bir eczanede ucretsiz analiz yaptirmistim bir dsha mi gitsem acabaCanım valla imkanın varsa erteleme ,biraz daha bilinçli kilo veririz bence,kubra nin listeyi uygulayamadım ,cok guzel olurdu aslinda,hrrsy var,tatlisi,pilavi,meyvesi,ben bunlari miktarlarini konrollu yediğim zaman bile kilo alıyorum,demekki biyerlerde bi yanlışlık yapıyorum.
Harikasın tatlım yürüyüşte on numara olmuşMenüm
09:30 2 haşlanmış yumurta 1 kasik lor peyniri domates salatalik
12:00 sade Türk kahvesi yaninda 1 kuru incir
16:00 5 köfte bol salata az cacık
2.5 lt su
7 km yürüyüş
kafanda oluşan birseyler varsa tmm dir. Benim omuzlardaki hafif dantel detayi çok hoşuma gidiyor uygunsa senin için düşün derim.dantel istiyorum uçlarında ve üstte kabarık istiyorum saten üstü tül olcak falan aslında oturdu kafam da ama tek sıkıntı üst kol kısmı konusunda kararısızm
antalya da tatlım evet bizimde 23 temmuz olcak :)))
Benim mobilyalarım da kahverengi köyü ceviz diyim yatak ortum gül kurusu guzel duruyor bence şimdi yeni berjer ler yaptırıyorum koltuklarım deve tüyü ve kahve rengi berjer ler yeşil ve gül kurusu olucakuyumlu olsun ama direk tutsun istemiiyorum boğar odayı oda geniş ve ışık alan bir oda aslında gül kurusu olabilir
kararını vermişsin bize destek olmak düşer tatlım p.tesiyi bekleme benceKizlar merhaba dayimin vefatindan sonra toplanmak biraz zor oldu ama araniza donucem. Bugun dogum gunumdu son kacamagimi yaptim yarindan itibaren daha guzel bir hayata adim aticam ins. Hep bahanelerle ilerledim.bu sefer ins. Aksilik cikmazsa devami gelicek. Pilates topumu sisirdim. Cemberimi cikardim uygulamalari videolari indirdim pazarteso basliyorum zaten 3 gundur yuruyuse gidiyorum aksamlari hayat daha guzel olacak ins.
suyun az olmuş Kübra cım. Bence merdiven inip çıkmakta spor sayılırMerhaba kızlar
Sabah 11.00 1 tabak maş çorbası 1galeta 1 bardak ayran 2acı biber
Ara 3 hurma 2 ceviz
Öğle 15.00 3yk çökelek 1 bardak sütlü kahve
Akşam 17.30 1 haş kabak üzerine sarımsaklı yoğurt
Ara daha karnım acıkmadı acıkırsa sütlü kahve içerim ya da ayran
Su 1,5
Spor yok ama bugün farkettim burdaki evde 17 merdiven var ve ben nerdeyse 20 kere belki daha fazla inip çıkıyorum o spor sayılmaz mı :)))
Super menü süper spor harikasın sen.iyi akşamlar çıtırrrlar
9.00 sirkeli sıcak su
9.15 1 portakal
10.00 2 yumurtayla yaptıgım beyaz peynirli omlet,1 zeytin.marul
14.00 biberli domatesli tavuk sote 4 kaşık.2 kaşık yoğurt
17.00 yarım bardak yarım yağlı süt
19.00 1 parça tavuk but, koca bir kase karışık salata.5 kaşık oğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve tarçın.
2,5 litre su
6 km yürüyüş (1 saatten fazla)
Canim benim ALLAH sifa versin cok gecmis olsunhepinize cok tesekkur ederim kizlar ins temennileriniz dua yerine gecer kabul eder rabbimde bizede mutlu olmak duser allah razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?