- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.621
Amin canım umarım sorunsuz olurInanmiyorum necla mükemmel bi haber ,tebrik ederim,sağlıkla insalalh
Güzel bi gün olmuş elifim menun de güzel
Guzel canim vermişsin yine maşallah sana.Gecen hafta 89.5
Bu hafta 89
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaj 30 dan fazla
Yuzde 0.56
Sağol canım benim bugün güzel bir haber daha aldım hamileyim galiba test yaptım düşük çıktı 1 hafta sonra tekrarlamam gerekiyormuş
Takımımın hatun kişileri menüm şöyle :)
Sabah 8
1 tatlı kaşığı corekotu yagi
1 su bardağı ılık su
Saat 12
1 lahmacun
1 bardak kefir
Saat 17:50
1 kase tavuk suyu çorba
Bir yemek tabağı dolusu marul
Avuc ici kadar tavuk göğüs haşlama
Su 2 litre
Spor suan disarda yim piknik yapıyoruz akşam yemeğim izi aldık çıktık kırlara dönüşte yuruycem.
Menü
07.30 1 yumurta,2 dilim tb,peynir,3 parça sucuk,4 zeytin,domates ,salatalık
10.30 3 hurma
14.00 2 biber dolmasi (bulgurla doldurdum) ,2 kase yoğurt
18.30 fırında yağsız tavuk göğsü,peynir,yeşillik
2,5 lt su,misafirim vardı çok yoruldum spor yapamicam
Amin canım ay cnm ınş hiç beklemiyorduk adet gibi san cim vardı annem gönderdi değer çıktı ama düşük çok şaşırdık eşimle aynı zamanda ailem beni gorunce çok şaşırdı annem sen değilsin dedi çok zayifladigimi duydum sistim bugün anlayacaginAyyy çok sevindim Necla tüylerim diken diken olduinşallah 1 hafta sonrada aynı güzel haberi verirsin canım benim.
Amin canım ay cnm ınş hiç beklemiyorduk adet gibi san cim vardı annem gönderdi değer çıktı ama düşük çok şaşırdık eşimle aynı zamanda ailem beni gorunce çok şaşırdı annem sen değilsin dedi çok zayifladigimi duydum sistim bugün anlayacagin
Ay canimcim çok sağol bende mutlu oldumaaaaa çok sevindim güzellik çok mutlu oldum inşallah 1 hafta sonra güzel haberler alırsın ayyy çok mutlu oldum ne güzel bir haber bu
lahmacun cuma günü gayet güzel afiyet olsunnn
güzel canım afiyet olsun
Ohhh Sefan olsun emeklerinin karşılığını güzel almışsın bunları duymak çok güzeldir eminim. Yeni olduğu için değer düşüktür dikkat et kendine bebeğim.Amin canım ay cnm ınş hiç beklemiyorduk adet gibi san cim vardı annem gönderdi değer çıktı ama düşük çok şaşırdık eşimle aynı zamanda ailem beni gorunce çok şaşırdı annem sen değilsin dedi çok zayifladigimi duydum sistim bugün anlayacagin
Annemde öyle dedi goguslerim şişmiş agiriyor bas dönmem var bide rahmime sancı giriyor ara aracanım bebek ilk zamanlar sancı yapar yerleşme sancısı olabilir
BElirtiler tmm dir teyze olucaz HeyooooAnnemde öyle dedi goguslerim şişmiş agiriyor bas dönmem var bide rahmime sancı giriyor ara ara
Çok dikkat et kendine tmm mi?Annemde öyle dedi goguslerim şişmiş agiriyor bas dönmem var bide rahmime sancı giriyor ara ara
evet canım etkilemiştir regl ama yine de güzel eksidesinGünaydın kızlar Nasılsıniz kilo bildirimimi yapayım
Gecen hafta 77.9
Bu hafta 77.7
Pek bi fark yokbu hafta regl dim ondan olsa gerek
Mesaj sayım 25
Süper cnm... şimdi hep birlikte sağlıklı bi şekilde 7leri geride birakip 6lari görcez inş.Kizlar
Geçen hafta 80.4
Bu hafta 79.9
Fark -500
Yüzde 0.62
Mesaj +60
Spor +120
3 gündür tuvalete cikamadim yine bekunis te içtim form Çayda sanırım onun etkisiyle eksim az p.tesi daha fazla olucak inşallah.
Kızlar bildirimde geciktim kusuruma bakmayın
Geçen hafta.74.400
Bu hafta.73
Fark.1.400
Yüzde.1.88
Mesaj.+40
Spor.120 dk
Sen şu kpss yi güzel geçir de inş haftayi moralli ve güzel bi eksiyle gecir..Kızlar merhabalar kilom sabit 63
Mesaj sayım da 30 bulmadı
Bu hafta için kusura bakmayın haftaya daha çok çalışıp daha çok katılımda bulunacağım inşallah
Çok iyi cnm Tebrikler. .Gecen hafta 89.5
Bu hafta 89
Spor 200 dakkadan fazla
Mesaj 30 dan fazla
Yuzde 0.56
inşallah canım beraber ilerliyoruz beraber görürüz inşallah.evet canım etkilemiştir regl ama yine de güzel eksidesin
8
Süper cnm... şimdi hep birlikte sağlıklı bi şekilde 7leri geride birakip 6lari görmek inş.
Harikasın orticimm
Sen şu kpss yi güzel geçir de inş haftayi moralli ve güzel bi eksiyle gecir..
Çok iyi cnm Tebrikler. .
süper cnm afiyet olsun.. lahmacun da cok iyi olmuş. . bende çıtır çıtır simit hayal ediyorum ne zamandır. 74 u göreyim yiycem diye motive ediyorum kendimi :)Takımımın hatun kişileri menüm şöyle :)
Sabah 8
1 su bardağı ılık su
Saat 12
1 lahmacun
1 bardak kefir
1 kase tavuk suyu çorba
Su 2 litre
Spor suan disarda yim piknik yapıyoruz akşam yemeğim izi aldık çıktık kırlara dönüşte yuruycem.
Çok güzel canım.. Biber dolmasini bende bulgurla dolduruyorum ve cok güzel oluyo hem daha sağlıklı.. afiyet olsunMenü
07.30 1 yumurta,2 dilim tb,peynir,3 parça sucuk,4 zeytin,domates ,salatalık
10.30 3 hurma
14.00 2 biber dolmasi (bulgurla doldurdum) ,2 kase yoğurt
18.30 fırında yağsız tavuk göğsü,peynir,yeşillik
2,5 lt su,misafirim vardı çok yoruldum spor yapamicam
Ayy hayırlı olsun cnm çok sevindim. Ins. Haftaya da güzel haberler verirsin.. zayifladigini söylemeleri de ne kadar mutlu etmiştir tahmin edebiliyorum.. tebrik ederim cnmAmin canım ay cnm ınş hiç beklemiyorduk adet gibi san cim vardı annem gönderdi değer çıktı ama düşük çok şaşırdık eşimle aynı zamanda ailem beni gorunce çok şaşırdı annem sen değilsin dedi çok zayifladigimi duydum sistim bugün anlayacagin
canım az kalmış yersin yakinda çıtır çıtır simiti nisüper cnm afiyet olsun.. lahmacun da cok iyi olmuş. . bende çıtır çıtır simit hayal ediyorum ne zamandır. 74 u göreyim yiycem diye motive ediyorum kendimi :)
Çok güzel canım.. Biber dolmasini bende bulgurla dolduruyorum ve cok güzel oluyo hem daha sağlıklı.. afiyet olsun
Ayy hayırlı olsun cnm çok sevindim. Ins. Haftaya da güzel haberler verirsin.. zayifladigini söylemeleri de ne kadar mutlu etmiştir tahmin edebiliyorum.. tebrik ederim cnm
Cok guzel ortim bole devamGeçen hafta ~ 83
Bu hafta ~ 81.8
Giden kilo ~ 1.2
Oran ~ 1.44
Mesaj sayısı ~ 60+
Guzel canim tebriklerDuzelteyim
Geçen hafta 64
Güncel kilo 62.9
Giden kilo 1.1
Yüzde 1.718
Spor 200+
geçen hafta:59
güncel kilo:58,2
giden kilo: -800
çok az vermişim yaaa
Tebrikler canim cok iyiGünaydın
Gecen hafta 78.6
Bu hafta 77.4
Fark 1.2 %1.538
Olsun canim azda olsa arti olmasindan iyidirGunaydin kizlar veremedim kilo bu hafta artı olmaktan korkuyordum ,pazartesi çok olunca çok şükür değilim,insalah bundan sonra farklı olcak benim için,haziranın başına 6 li sayıları görmek için elimden geleni yapicam insalalh
Geçen haftaki kilom: 72.4
Bu haftaki kilomz: 72.3
Fark: 100 g ( %0.138)
Mesaj sayisi:60+
Spor: 30dk
Eki Görüntüle 1835369
Haftaya geliyo 5 ler desene darisi basima inşallah canm tebriklerKizlar kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:60.2
Bu hafta:60
Fark:0.2
Yuzde:0.33
Mesaj sayim:tam sayamadim ama 40 tan fazla.
Bu hafta da 5 leri goremedim malesef
Cok guzel kibiletacim tebriklerkızlar dün de tartılmıştım aynı çıktım
Geçen haftaki kilom :56.300
Bu haftaki kilom:55.800
Fark: -500
Yuzde : 0,88
Mesaj +60 :)
Slm kızlar
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70
Giden 1.2
Yüzde 1,68
Spor 2 saat yürüyüş mekik ve merdiven çıkıp inme
Mesaj sayısı 30 üzeri misafir var basıyorum şu zuma reklamı çıkıyo sinir oldum
kilo bidirimim
geçen hafta 92.5
bu hafta 91
fark 1.5 kg
% 1,62
mesaj 60+
spor 200+
Bu hafta inrenet skntisi cektm o yuzden katilamadm pazartesi baglancak internetim ozaman full devam kaptanimKatilimin artıcağına söz verirsen Tabiki girebilirsin
Cok guzel tatlim tebriklerKızlar bildirimde geciktim kusuruma bakmayın
Geçen hafta.74.400
Bu hafta.73
Fark.1.400
Yüzde.1.88
Mesaj.+40
Spor.120 dk
Afiyet olsun canm cok guzelTakımımın hatun kişileri menüm şöyle :)
Sabah 8
1 su bardağı ılık su
Saat 12
1 lahmacun
1 bardak kefir
1 kase tavuk suyu çorba
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?