- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.881
gittim geldim köfte + az pilav + maydonoz biber domates salata yedim
kola içmedim yerine su içtim büyük bir başarı benim için :))
kız ne diyosun3 senedir bunun için çekmediğim şey kalmadı benim ALLAH sağlık versin bu işin zoru zararı olmaz.Annem benden sonra hep şey der 5 çocuğum var ama kızımın bu halinden sonra anladımki çocuk hazinelerden bile kıymetliymiş ben hep söylüyorum ben hasretini çekiyorum ama Rabbim in emanetinin kıymetini bilmeyen çok var.Senin kızda sana naz yapıyo başka bişey değil
Cnm benım sende o kadar abartma gordum resımlerını cıcek gibicok guzel bı kadınsın Kılonda ole abartılacak kadar deıl.Uzme cok kendını zamanla olur ıstedıklerın
ahh canım keşke öyle olsa ama ben zaten 9 aylık evliyim düğünden sonra 8 kilo aldım((
resimlerde görünmüyo resimlere bakma aynaya ben bakınca totoş bir yüz ve totoş bir göbek görüyorumm :)))
sende çok tatlısın çok sempatik güzel bir yüzün var demette eklemiş oda çok güzel belliki bizim grup bayanları birbirinden güzel :)
KIZLAR nere kayboldunuz ..
benim çok işim var şimdi bitti gelebildim..
bugün çok stresliyim şu işyerindeki herkezden nefret ediyorum !!!!
iyiyiz şekerim edacım sakin relax bende işyerindeki herkesten nefret ediyorum ilk günümden beri hemde
iyiyiz şekerim edacım sakin relax bende işyerindeki herkesten nefret ediyorum ilk günümden beri hemde
Bende bugun cok younum ondan sık sık yazamıyorum...Ben ıs yerındekı arkadaslarımı cok sevıyorum ve ısımıde cok sevıyorum.Sizde onları sevmeyin beni sevin beni sevin
selam güzel bayanlarr geleceğin çıtırlarıııı :93: nasılsınızz
selam güzel bayanlarr geleceğin çıtırlarıııı :93: nasılsınızz
kızlar bugün kendimde hafif bi hafiflik hissediyorum acaba azcıkda olsa kilo vermişmiyimdirrr şuan beni en çok o mutlu edebilirrr
Bugün benden hiç menü beklemeyin çok kötü bi gündü diyet açısından:96:.Utanıyorum kendimden yaww:26: aksam 10 mıl leslıe 8 saat kondisyonbisikleti çalışıcamAnca kapatırım acıgı heralde Bide şimdi kardeşim kadar sevdiğim bi kız arkadaşım var eylülde dugun tarıhı almıslar.Anlıcanız ozamana kadar gıtmesi lazım bu kıloların napcam ben yaa tekrardan tempolu baslamam lazım destek ıstıyorum kızlar destekkk:84::84::84:
bahane kabul etmiyorumhastayım die biraz saldım menüleri filan değerlendirmiyorum ama bu cuma takım içinde 10 üzerinden puanlama yapıcam ve gayrete göre dikkate göre bi gofret yeme izni vericem:81:bilemem artık ve bahane kabul etmiyorum
hafif bi hafiflik nasıl oluyo kız
Demet yeni gelenler: etg - edda1985 - mursh ve iysel değil mi? Yeni üyeler bunlar... Mursh ve eddayı görüyorum arada.. ama diğerleri gelmiyor mu? Duyguzeyno ne alemde?geliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?