Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gittim geldim köfte + az pilav + maydonoz biber domates salata yedim
kola içmedim yerine su içtim büyük bir başarı benim için :))

gittim geldim köfte + az pilav + maydonoz biber domates salata yedim
kola içmedim yerine su içtim büyük bir başarı benim için :))

Cnm benım sende o kadar abartma gordum resımlerını cıcek gibi cok guzel bı kadınsın Kılonda ole abartılacak kadar deıl.Uzme cok kendını zamanla olur ıstedıklerın

o hazinenın kıymetını bende bılıyorum kızlarımı hiç bir seye degişmem ama bazen kendımı yorgun hıssedıyorum sinirlerim harap oluo ozamnalr bır tane dah cocukmu asla bunu dılım soyluyor ama kalbım bebk kokusunu özledim biraz garıp olacak ama yeni dogan bebegın kakasının kokusu bıle guzel oluyo o kokuyu bıle ozldım bı tane daha istıyorum ama bu kız boyle yaptıkça korkuyorum ya yetişemzsem onların hızına ya bırıyle ılgılenırken otekını ıhmal edersem ya kendımden çok ödünler verırsem ya ya diye devam edıyo eger kararım kesın olup bı tane daha yaprsam bu yaz hamıle kalmak istıyom rabbım izin verırse

Cnm benım sende o kadar abartma gordum resımlerını cıcek gibi cok guzel bı kadınsın Kılonda ole abartılacak kadar deıl.Uzme cok kendını zamanla olur ıstedıklerın

ahh canım keşke öyle olsa ama ben zaten 9 aylık evliyim düğünden sonra 8 kilo aldım((
resimlerde görünmüyo resimlere bakma aynaya ben bakınca totoş bir yüz ve totoş bir göbek görüyorumm :)))

sende çok tatlısın çok sempatik güzel bir yüzün var demette eklemiş oda çok güzel belliki bizim grup bayanları birbirinden güzel :)

mersi canımm ikinizede bayıldım ikinizinde en çok gözlerine bittim biri kara kara biri yeşil yeşil

kaptanım ve ortagım nasılsın hoş geldın

KIZLAR nere kayboldunuz ..
benim çok işim var şimdi bitti gelebildim..
bugün çok stresliyim şu işyerindeki herkezden nefret ediyorum !!!!

KIZLAR nere kayboldunuz ..
benim çok işim var şimdi bitti gelebildim..
bugün çok stresliyim şu işyerindeki herkezden nefret ediyorum !!!!

iyiyiz şekerim edacım sakin relax bende işyerindeki herkesten nefret ediyorum ilk günümden beri hemde

Bende bugun cok younum ondan sık sık yazamıyorum...Ben ıs yerındekı arkadaslarımı cok sevıyorum ve ısımıde cok sevıyorum.Sizde onları sevmeyin beni sevin beni sevin

iyiyiz şekerim edacım sakin relax bende işyerindeki herkesten nefret ediyorum ilk günümden beri hemde

bende bende bendeeeeeee....içlerinden bazılarının gözüne bi yumruk atıp kaş göz patlatmak istiyorum..

Bende bugun cok younum ondan sık sık yazamıyorum...Ben ıs yerındekı arkadaslarımı cok sevıyorum ve ısımıde cok sevıyorum.Sizde onları sevmeyin beni sevin beni sevin

demekki senin işyerinde insanlar çalışıyo benim yanımda insan kılıklı kıskançlar çok....
ay bugün sinirlerim tepemde ..
:))))) tamam bütün sevgimizi sana yolluyoruz :90::90:

kızlar bugün kendimde hafif bi hafiflik hissediyorum acaba azcıkda olsa kilo vermişmiyimdirrr şuan beni en çok o mutlu edebilirrr

Bugün benden hiç menü beklemeyin çok kötü bi gündü diyet açısından:96:.Utanıyorum kendimden yaww:26: aksam 10 mıl leslıe 8 saat kondisyonbisikleti çalışıcam Anca kapatırım acıgı heralde Bide şimdi kardeşim kadar sevdiğim bi kız arkadaşım var eylülde dugun tarıhı almıslar.Anlıcanız ozamana kadar gıtmesi lazım bu kıloların napcam ben yaa tekrardan tempolu baslamam lazım destek ıstıyorum kızlar destekkk:84::84::84:

bahane kabul etmiyorumhastayım die biraz saldım menüleri filan değerlendirmiyorumama bu cuma takım içinde 10 üzerinden puanlama yapıcam ve gayrete göre dikkate göre bi gofret yeme izni vericem:81:bilemem artık ve bahane kabul etmiyorum

Demet yeni gelenler: etg - edda1985 - mursh ve iysel değil mi? Yeni üyeler bunlar... Mursh ve eddayı görüyorum arada.. ama diğerleri gelmiyor mu? Duyguzeyno ne alemde?geliyormu

bende varım yineeeee:) giremiyodum iki gündür evde değildim bağlanamıyodum. abimle erkek arkadaşım tanıştılar onların görüşme telaşı filan vardı üstümde uzak kaldım çok. ama işteeeee burdayııımmmmm :)) bu tanışma vesilesiyle bu hafta dikkat etmesemde yediklerime filan heyecandan biraz yakmışımdır heralde öyle tahmin ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…