- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.841
kızlar yeni birşey ögrendim günde 1 greyfurt ama zarıyla beraber yenirse kilo verdiriyormuş deprasyon ilacı tansiyon ilacı kullanan yemesin dedi demeki ben yiyemicem
greyfurt bazı ilaçlarla insanı zehirleyebiliyor..
murch ya bende ayakkabı delisiyim..
kilolardanmı acaba :)))
ya bende magazaya giderim dar badi isterrim midem löp diy çıkar ortaya bide eğilince oturunca 2 yada 3 kat
tanıdıgım bi diyetisyen bana dediki edda sen niye kilo veremiyosun biliyomusun çünkü bol şeyler giyiyorsun ve böylece kilo verme ihtiyacı hissetmiyosun.. e dedim dar giyemiyorumkii.. dediki giy bak rahatsız oalcaksın.. gerçekten giyince dışarı çıkmak imkansız çok kötü bir alkol göbeği gibi şiş bir karın :))
dikkat ettimde ben bu son bahar dönemini hep bol şifon bluzlarla geçirdim..
benim bacaklarımda popomda aşırı bi sorunum yok benim kilom bel çevrem + midem önceden azdı şimdi işe gögüs altından bütün oldum sankiii...
Arkadaşlar bu arada face kullanıyomusunuz?
oradan eklesek birbirimizi görmüş oluruz hem:80:
ve sanada gunaydın soffty
sabahları burası ne kadar kalabalık oluyo aksam kımselerı goremıyorum :)
günaydın arkdaşlar nasılsınız ben miiiiiii kötü ???????????? küçük kızım beni mahvediyor
.......
greyfurt bazı ilaçlarla insanı zehirleyebiliyor..
murch ya bende ayakkabı delisiyim..
kilolardanmı acaba :)))
ya bende magazaya giderim dar badi isterrim midem löp diy çıkar ortaya bide eğilince oturunca 2 yada 3 kat
tanıdıgım bi diyetisyen bana dediki edda sen niye kilo veremiyosun biliyomusun çünkü bol şeyler giyiyorsun ve böylece kilo verme ihtiyacı hissetmiyosun.. e dedim dar giyemiyorumkii.. dediki giy bak rahatsız oalcaksın.. gerçekten giyince dışarı çıkmak imkansız çok kötü bir alkol göbeği gibi şiş bir karın :))
dikkat ettimde ben bu son bahar dönemini hep bol şifon bluzlarla geçirdim..
benim bacaklarımda popomda aşırı bi sorunum yok benim kilom bel çevrem + midem önceden azdı şimdi işe gögüs altından bütün oldum sankiii...
Arkadaşlar bu arada face kullanıyomusunuz?
oradan eklesek birbirimizi görmüş oluruz hem:80:
okdarmı kötüsen çalışıyomuydun? evdeysen üşenme çık ilacı al gel diycem çünkü..
ne yapabilirsinki çünkü yapmaya yapmaya insanın içi kuruyo( çok anlıyorum seni..
ha canım ballı sıcak su iç oda içini yumuşatır..
Cnm benım bacaklarımda baya kalın popomda tabı gobegomde var goguslerımde buyuk yanı ben aldımmı her yerımden alıyorum malesef.Odun gıbı oldum bel kıyrımım kayboldu resmen.Buda benı cok rahatsız edıyor.Kadını kadın yapan o bel kıvrımıdır bence.Oda olmayınca gıydıgın hersey ıgrenc gorunuyor.
Bence doktorun cok dogru bır teshıste bulunmus.Bende hep gogus altından bollasan elbıseler gıyıyordum.Bi gün teyzenın biri hamılemısın kızım dıe sordu:26:Utanctan yerın dıbıne gectım.Elbiseler hamıle elbısesıne benzıyordu cunku sonra cekıldıgım bı resımde farkettım oldugumdan daha sısman gorunuyordum o elbıselerle.sonra dar seyler almaya basladım ve hem kendımı daha hafıf hemde kılo vermeye daha hazır hıssettım.
Ayakkabı konusundada dedıgım gıbı her kadının ayakkabı takıntısı vardır.ama sısmanlar buna sıgınıyor bence.Ben kendımde bunu gordum.Herkez aynı olmaya bılır tabı.
Face konusuda cok mantıklı ekleyelım bırbırımızı hem gormus oluruz ordanda bagaltıya gecerız.Bagımız daha sıkı olur.Ben eklemek ısterım ama ısımlerı nasıl verıcez.
kaptanım ortim geçmiş olsun..keşke alsaydın o ilacı, böyle sürünmek dahamı iyi..aşk olsun ortim yaa sensiz olurmu buralargünaydın herkese ya şu ilaç konusunu okudumda ben akşam yetişemem die eşime verdim ismini eczacı amca vermemiş.Bi doktora görünsün demiş.Ama ben sabaha kadar sancıdan mahvoldum hem hastalık hem bu ağlaya ağlaya sabah ettim. Eşim dediki bilseydim alırdım keşke lafını dinlemesydim ama geçti ve hala çok zor durumdayım napcam ben
kızın bu aralara hastalık falan geçiriyormu?öyleyse çocuklar çok mız mız oluyor..."hayır" kelimesini kullanmayarak , dikkatini başka şeye çekerek ikna etmeye çalış..eşine söyleyecek söz bulamıyorum..günaydın arkdaşlar nasılsınız ben miiiiiii kötü ???????????? küçük kızım beni mahvediyor
günaydın arkdaşlar nasılsınız ben miiiiiii kötü ???????????? küçük kızım beni mahvediyor
5 yaşında ama hala ağlama kırizleri bi şeyler inat ettme beni bitiriyor dün hafta iki gün kurana gidiyorum bu gunlaer geldımı çocuk ewden cıkmak istemiyor sabahtan başlıyoruz anne nolur gıtmeyelım dıye neyse dışarı çıktık önce ablamız okula bıraktık sonra kurana gıtmek için yola koyulduk bahaneler başladı anne ayaklarım yoruldu yolda durup gerıde kalmalar yarı yolu yuruduk busefer beni geriye doğru çekiştırmeler ve ağlamalar başladı bakakla soktum bi şeyler alayımda sussun yok aglamya devam yurumez kucagıma aldım gıtcegım evın kapısına kadar tasıdım bu arada kızm 23 kılo yok susmaz apartmana gırdı hala aglar benı gerıye çekiştırır tekrar kucagıma aldım 5 kat taşıdım evin kapısı öumnde kapı açıldı biz içeriye giremeyiz artık bende koptum sinirlerim boşaldı başladım bende aglamaya kurandakıler bşze bakıyo sağolsun bi şekılde içeri aldık ama hal ağlıyor kucagımdan inmez o ağlar ben ağlarım sonra bı arkadas konusmaya basladı dıkkatı dagıldı sustu ve koca kuran boyunca gıkı çıkmadı sonra bana dediki anne sana şaka yaptımeve geldım külçe gibiyim boşlukta gıbı oldum bu sefer akşam bı daha sofra kurulu çorbası tabakta gelmez sofraya neymiş babası kucagına alıp getırmemiş onu neyse onu aştık yemegınde aldı bı ikı kaşık başladı bebegıyle oynayama sonra bab sen yedır bana babası yedırdı tabak bıtmeden doydum dedi biz yemegı bıtırdık salatadan kalmıştı çöpe gitmesin diye yedim gümbürtü koptu vay sen nıye yedın onu bende yıyecektım başladı ağlamaya konuştuk olmadı babası sinerlendi dövmeye gıttı ben engel oldum bu sefer eşimle biz başladık tartışmaya ben butun gun sabredıp dovmuyorum sen 15 dk sabredmıyosun bana soylenmiyecek sözler ettı kendimi tutdum bu sefer baktım parmaklarımın ucu uyuşmaya basladı sonra ağlamaya başaldım bu arad kızım babasının korkusuyla benım kucagıma geldı ama inadı ınat ben ondan istıyorum dedım sabh yaparım dedimde biraz yumuşadı sonra yemek yedi uyudu
evet kızlar boyle ben şimdi nasıl davranıyım kızıma karşı o halı üstune geldıgı zaman sankı beynı bı noktaya kılıtlenıyor ne ıyıyı kabul edıyor nede kotuyu bana yardım edın bı akıl verın
5 yaşında ama hala ağlama kırizleri bi şeyler inat ettme beni bitiriyor dün hafta iki gün kurana gidiyorum bu gunlaer geldımı çocuk ewden cıkmak istemiyor sabahtan başlıyoruz anne nolur gıtmeyelım dıye neyse dışarı çıktık önce ablamız okula bıraktık sonra kurana gıtmek için yola koyulduk bahaneler başladı anne ayaklarım yoruldu yolda durup gerıde kalmalar yarı yolu yuruduk busefer beni geriye doğru çekiştırmeler ve ağlamalar başladı bakakla soktum bi şeyler alayımda sussun yok aglamya devam yurumez kucagıma aldım gıtcegım evın kapısına kadar tasıdım bu arada kızm 23 kılo yok susmaz apartmana gırdı hala aglar benı gerıye çekiştırır tekrar kucagıma aldım 5 kat taşıdım evin kapısı öumnde kapı açıldı biz içeriye giremeyiz artık bende koptum sinirlerim boşaldı başladım bende aglamaya kurandakıler bşze bakıyo sağolsun bi şekılde içeri aldık ama hal ağlıyor kucagımdan inmez o ağlar ben ağlarım sonra bı arkadas konusmaya basladı dıkkatı dagıldı sustu ve koca kuran boyunca gıkı çıkmadı sonra bana dediki anne sana şaka yaptımeve geldım külçe gibiyim boşlukta gıbı oldum bu sefer akşam bı daha sofra kurulu çorbası tabakta gelmez sofraya neymiş babası kucagına alıp getırmemiş onu neyse onu aştık yemegınde aldı bı ikı kaşık başladı bebegıyle oynayama sonra bab sen yedır bana babası yedırdı tabak bıtmeden doydum dedi biz yemegı bıtırdık salatadan kalmıştı çöpe gitmesin diye yedim gümbürtü koptu vay sen nıye yedın onu bende yıyecektım başladı ağlamaya konuştuk olmadı babası sinerlendi dövmeye gıttı ben engel oldum bu sefer eşimle biz başladık tartışmaya ben butun gun sabredıp dovmuyorum sen 15 dk sabredmıyosun bana soylenmiyecek sözler ettı kendimi tutdum bu sefer baktım parmaklarımın ucu uyuşmaya basladı sonra ağlamaya başaldım bu arad kızım babasının korkusuyla benım kucagıma geldı ama inadı ınat ben ondan istıyorum dedım sabh yaparım dedimde biraz yumuşadı sonra yemek yedi uyudu
evet kızlar boyle ben şimdi nasıl davranıyım kızıma karşı o halı üstune geldıgı zaman sankı beynı bı noktaya kılıtlenıyor ne ıyıyı kabul edıyor nede kotuyu bana yardım edın bı akıl verın
kaptanım ortim geçmiş olsun..keşke alsaydın o ilacı, böyle sürünmek dahamı iyi..
kızlar forumda dıyet baslıgı altında kıloverdıkten sonra nasıl gorunuyosunuz dıye bı baslık var bakmanızı tavsıye ederım.kılo verenler oncekı sonrakı hallerının fotolarını koymuslar. o kadar fark varkı arada inanılmaz. insan acayıp gaza gelıyo benden solemesı.
hele talin dıye bı arkadas var. 3 yılda ellı kılo vermıs. eskı halıyle yenı hali anneyle kızı gıbı
ya bence kadında kalça olacak popo yuvrlak olacak ama bel ince olacak :)))
demekki napacaz zayıflıycaz ve yazın dar badiler giyineceğizzz :)))
face isim soyisim özel msj attım sana eklersin beni..
canım ortaam aslında bi yerde de iyi yapmış iğnelerim varya bu soğuk algınlığından şimdi düşünüyorumda ağır da gelebilirdi belki şu zetinyağı etki edecek gibi bakalım yoksa bana doktor yolu görünüyo gibi,operasyonla aldırcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?