Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tatlım o resimler benim için intihar sebebihele o talin i görünce şokta çıkmam 1 hafta sürdü o yüzden bakmıyorum daha doğrusu ba-ka-mı-yo-rum

hımmm demekkı resımler farklı kısılerde farklı etkıler yapıyo :)
ama bız nıye onlar gıbı olmayalım kı
bence bu acıdan bakalım
bizde öle olucaz bizde öle olucaz

hımmm demekkı resımler farklı kısılerde farklı etkıler yapıyo :)
ama bız nıye onlar gıbı olmayalım kı
bence bu acıdan bakalım
bizde öle olucaz bizde öle olucaz

canım valla kendimi bi hayal ettim öyle resimler koyuyomuşum banada övgüler geliyomuş falan
sonra didim rüyamda görsem inanımıyım dedim tabiki hayır inanmam

e onlarda bir anlamda fazlalık değilmi ..

halen ağrıyor ama o kadar şiddetli değil..o gün bugündür spor yapamadım..biraz sonra deniycem , yapabilirsem yapıcam..

evet fazlalıkta sürekli devir daim yapmasından dolayı fazlalık saymıyodum ama cumartesiden beri devir daim yapamıyoruzsende zorlama beliNi yanlış bi haraket yaparsın ALLAH muhafaza yapma düzelene kadar.

Konu: 80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!
Sahibi: hoppidicik Cevaplar
62,598
Görüntüleme
583,859
Mesajı Göster
burada kaptan yok anladığım kadarıyla..kaptan korkusu olmadan kaçamakları yazmanın keyfi paha biçilemez..

Cnm 10 dk bı msj atılıyor yaa yazamadım ...Sen bana yaz adını ozelden ben ekleyeyım senı.Kapalı deıl aslında ama gene bı kontrol edeyım...

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 7 ziyaretçi)

hoppidicik,demettuba83+,hayligereksiz,mursh,
7 ziyaretçiiiiiiiii...gelin yaww..yemeyiz sizi:))

salata yeeee...yanında ızgara et...

evet en iyisiidogru diyosun..
bide ben bu akşam nöbetöçiyim kızlar sabaha kadar işyerindeyim
normalde nöbetlerde çok abur cubur yerim bugün yemiycem ama cumaya az kaldıııı :84
cuma akşamda spora gitcem deneme için gelin dediler begenirsek yazılacaz arkdaşlarla
:

korkulacakkadar var eşimin ananesi hep derki bı çocuga bakmak bı kaleyi fethetmekten zor

korkulacakkadar var eşimin ananesi hep derki bı çocuga bakmak bı kaleyi fethetmekten zor

kız ne diyosun 3 senedir bunun için çekmediğim şey kalmadı benimALLAH sağlık versin bu işin zoru zararı olmaz.Annem benden sonra hep şey der 5 çocuğum var ama kızımın bu halinden sonra anladımki çocuk hazinelerden bile kıymetliymişben hep söylüyorum ben hasretini çekiyorum ama Rabbim in emanetinin kıymetini bilmeyen çok var.Senin kızda sana naz yapıyo başka bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…